Gönderen Konu: vtec2 modlamaya girişsem mi?  (Okunma sayısı 8393 defa)

aviator35

Ynt: vtec2 modlamaya girişsem mi?
« Yanıtla #25 : Nisan 10, 2009, 09:26:16 ÖS »
değer mi? bence değmez:) ben vtec2'nin çok fazla üzerinde çalışılmaması gereken bir araç olduğu kanısına vardım sanırım:)

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Nisan 10, 2009, 10:53:32 ÖS »
değer mi? bence değmez:) ben vtec2'nin çok fazla üzerinde çalışılmaması gereken bir araç olduğu kanısına vardım sanırım:)

değip değmemesinden ziyade zevk meselesi :) benim o listede eksiğim şu an için headers ım. onuda 1 ay içerisinde çözücem inşallah.

aviator35

« Yanıtla #27 : Nisan 10, 2009, 10:57:41 ÖS »
despe tabi ki zevk hemşehrim alınma hemen:) verilenle alınan açısından bizim modeller biraz mod'a kapalı anladığım, anladığmı da burada sizlerden öğrendim az az zaten:)

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Nisan 10, 2009, 11:15:19 ÖS »
yok hacım alınmıyorum. bilgi haricinde kimsenin dediğini takmam. canım ne isterse onu yaparım :) eğer bazı sorularına yanıt bulabildinse ne mutlu bize :)

canguder

« Yanıtla #29 : Nisan 11, 2009, 02:28:09 ÖÖ »
aslında atmosferik motor 1500 lira 20 hp için pahalı sayılmaz.Atmosferik araçlara mod yaparken turbo araçlardan alınan verimden daha az verim alırsın. Örneğin atmosferik bir araca chip uygulaması yaptığın zaman 10% civarında hp artışı yakalarsın.Ancak turbo araca chip uygulaması yaparsan bu oran 30%lara kadar çıkar. Turbo araçlarda hp/fiyat oranı daha iyidir.Atmosferik araçlarda modifiye yapmak gerçekten masraflı oluyor.Bende eski aracımda modifiyeye kalkıştım mini cooper idi.15 hp için bir sürü para vermek gerekiyordu.Bazı istisnalar dışında atmosferik motorlarda mod yapmak zahmetli ve pahalı oluyor.Vtec2 stok haliylede kötü bir araç değil.Takma kafana o kadar 20 hp fazla olsa ne olur olmasa ne olur bunlar zevk meselesi kendini tatmin etmek istiyorsan yaparsın tabi.Beni aracın dış görünüşü tatmin ettiği için ben body kit spoiler xenon jant lastik gibi modlara daha çok önem veriyorum.Herkesin düşüncesi farklıdır.
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2009, 02:29:34 ÖÖ Gönderen: canguder »

aviator35

« Yanıtla #30 : Nisan 11, 2009, 03:30:00 ÖÖ »
despe ve canguder ikinize de hak veriyorum, tamamen zevk meselesi, sayenizde(tüm forum arkadaşları) baya bilgilendim zaten, o yüzden şimdiki aracıma performans olarak fazla yüklenmeme kararı aldım ama ben değişken birisiyimdir yine de belli olmaz:) daha sıkı arabalar ilerde nasip olursa onlara daha sıkı çalışmalar yaparım inşallah:)

REALHondacı

« Yanıtla #31 : Temmuz 24, 2009, 11:02:57 ÖS »
bencede  >=ok

gokhan035

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Temmuz 25, 2009, 12:10:25 ÖÖ »
jantları sanalda koydum arkadaşım. ama jantların markası tr de spoom olarak geçiyor. 15 - 16 - 17 inçleri mevcut

o jantlar spoom değil, Evo marka Regamaster modeli ;)