Gönderen Konu: VTEC 2 SİS FARI  (Okunma sayısı 22324 defa)

turkboy1903

Ynt: VTEC 2 SİS FARI
« Yanıtla #25 : Ekim 18, 2011, 10:25:06 ÖÖ »
onlar kapak dostum. ben taktırdım. tamponu bile sökmeden taktılar. iyi bir usta arabayı lifte alıp alttan takıyorlar.. ikinci meseleye gelince arkadaşın es aracıda sizinki gibi sunroof lu idi oda sis taktırdı. sunroof un yanında bir yere çokda güzel montaj yaptılar. orjinal gibi olduydu. arka sis iptal etmene gerek yok...
Sağol usta en çok tereddütte kaldığım konu sis farı butonu montajı onuda sunroof düğmesinin oraya montaj ettirecez artık peki montajı nerede yaptırdın ve ne kadar ücret aldılar?

teachers71

« Yanıtla #26 : Ekim 18, 2011, 07:26:06 ÖS »
onu söylesem inanmazsın :) toyota servisinde yaptırdım. usta tanıdıktı. arkadaşın 2004 es' e ve benimkine uyguladı. fiyat olarak bişi diyemicem. 2 yıl geçti. birde park sensörü falanda takıldığı için  tek başına fiyatı belli olmaz...
saygılar.....

idedeler

« Yanıtla #27 : Ekim 26, 2011, 03:07:46 ÖÖ »
onu söylesem inanmazsın :) toyota servisinde yaptırdım. usta tanıdıktı. arkadaşın 2004 es' e ve benimkine uyguladı. fiyat olarak bişi diyemicem. 2 yıl geçti. birde park sensörü falanda takıldığı için  tek başına fiyatı belli olmaz...
saygılar.....
park sensörünü ne kadara takdırdınız ,bende düşünüyorum

teachers71

« Yanıtla #28 : Ekim 26, 2011, 07:28:54 ÖS »
yukarıda demiştim. tek başına yapılan bir işlem değil. o yüzden fiyatı net belli değil. cihaz olarak 100 tl gibi bişiydi.

acar

« Yanıtla #29 : Ekim 26, 2011, 08:49:07 ÖS »
NE YIRTICILIĞI SİS FARI ARABADA !! SİS AÇIP NAPARSINIZ SİSSİZ HAVADA NASIL BİR ZİHNİYETTİR İNSANLARA RAHATSIZLIK VERİYOSUNUZ !!

ertugrul99

« Yanıtla #30 : Ekim 27, 2011, 10:50:55 ÖÖ »
NE YIRTICILIĞI SİS FARI ARABADA !! SİS AÇIP NAPARSINIZ SİSSİZ HAVADA NASIL BİR ZİHNİYETTİR İNSANLARA RAHATSIZLIK VERİYOSUNUZ !!

geceleri sis farı kullanmak karşıdan gelen için rahatsızlık veriyor ama gündüzleri kimseye bi zararı yok be kardeşim...