Gönderen Konu: XENONDA MARKA SECİMİ  (Okunma sayısı 45014 defa)

FATOŞ

Ynt: XENONDA MARKA SECİMİ
« Yanıtla #50 : Şubat 14, 2008, 10:44:51 ÖS »
mtec gerçekten iyi üstelik türkiyedeki birçok yetkili serviste bulunabilirlik özelliği var... cyclone takıyoruz genelde ama, fiyatı uygun olduğundan cazip geliyor... geri dönüşleri oldukça az cyclone da tercih edilebilir...

utqu

« Yanıtla #51 : Şubat 14, 2008, 11:31:02 ÖS »
Xenon istiyorsan kesinlikle mtec diorum... bende taktırcam ama angel eye düsünüyorum xenona göre performansının daha iyi olduğunu duydum..

Onu-R

« Yanıtla #52 : Şubat 15, 2008, 12:14:08 ÖÖ »

mtec gerçekten iyi üstelik türkiyedeki birçok yetkili serviste bulunabilirlik özelliği var... cyclone takıyoruz genelde ama, fiyatı uygun olduğundan cazip geliyor... geri dönüşleri oldukça az cyclone da tercih edilebilir...

Ben de marka fanatizmini çok seven biri değilimdir, körü körüne pahalı olan iyidir mantığıyla hareket etmemek gerekir :)  Cyclone'u birçok kişiden duymaya başladım son zamanlarda, tercih edebilirim..

geceperisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : Şubat 15, 2008, 12:28:45 ÖÖ »

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #54 : Şubat 15, 2008, 12:34:21 ÖÖ »

xzenon olayını  ufak bir  açıklık  getiriyim  xzenonda  seçimindeki  dikkat  edilecek  tek  husus  arıza  lambası  yakmaması  ve  araçın diger  parçaları  zarar  vermemesi  piyasadaki  taiwan ve çin işi  olanlarda bu  sorun  var  ama  şöle diyim sibirya  malı ve  malezya  malı  xzenonlar  var fiyat  olarak  mtecle yarı  yarıya sorunsuz xzenonlar  mevcut 2  yıl beyin  1 yıl ampul garantisi  var space.silikon.hid
« Son Düzenleme: Şubat 15, 2008, 12:35:11 ÖÖ Gönderen: refleks »

Onu-R

« Yanıtla #55 : Şubat 15, 2008, 01:24:42 ÖÖ »

Ya en azından garanti olayı, yani karşında mantıklı bir muhatap bulma olayı önemli.. Sorun olduğunda bu sorun kullanıcıdan kaynaklanmış demeyecek :)  ürünü sıfırı ile değiştirecek bir marka alınabilir bence...

ozz35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : Şubat 15, 2008, 08:43:43 ÖÖ »
bu hafta xenon almayı düşünüyordum paylaşımlarınız iyi oldu genelde herkez mtec te mutabık,bir satıcı bana 6000 k ların ışıgının cılız güzel çıkmadıgını sarı gibi yandıgını söyledii bana biraz salladı gibi geldi çünkü 6000k ların beyaz 8000k ların maviye yakın ışık verdigini biliyorum

geceperisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : Şubat 15, 2008, 01:01:00 ÖS »
yukardaki linke baktınmı hepsini tek tek açıklamış

ozz35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : Şubat 16, 2008, 06:01:06 ÖS »
baktım eyvallah saol:)
bugun gittim 60000 k lık mtec almaya  adam tutturdu mtec degil de cenmax vercez sana diye renk olrakta tamamen kristal renk verdigini söyledi ben mtec dedım o olmaz dedii tanıdık vasıtasıyla gittigim bir yerdii kafam karıştıı almıyorum kardesim dedim almadan çıktımmm

tahir

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Şubat 21, 2008, 01:26:52 ÖS »
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

burası  alış-veriş   sitesi  degildir  sitede  sıfır  parça  satışı  sponsor  firma tarafından yapılmaktadır ...
« Son Düzenleme: Şubat 21, 2008, 05:41:50 ÖS Gönderen: refleks »

8663

• Ziyaretçi
« Yanıtla #60 : Şubat 21, 2008, 01:45:00 ÖS »

xzenon olayını  ufak bir  açıklık  getiriyim  xzenonda  seçimindeki  dikkat  edilecek  tek  husus  arıza  lambası  yakmaması  ve  araçın diger  parçaları  zarar  vermemesi  piyasadaki  taiwan ve çin işi  olanlarda bu  sorun  var  ama  şöle diyim sibirya  malı ve  malezya  malı  xzenonlar  var fiyat  olarak  mtecle yarı  yarıya sorunsuz xzenonlar  mevcut 2  yıl beyin  1 yıl ampul garantisi  var space.silikon.hid

adaşım bizim vtecII lerde arıza lambası varmı? ben hiç dikkat etmedim bu zamana kadar. varsa da inş yanmaz :P
bu arada sen hangi markayı kullanıyosun? memnunmusun xenonlarından?
ben şu anda normal beyaz ampul taktım(markasını bile bilmiyorum,ucuz bişey), adam yağmurda görüntü kaybı olur fln dedi ama sisli havada da deneme şansı buldum geçenlerde... tatmin edici..

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #61 : Şubat 21, 2008, 05:44:20 ÖS »
bende 3  takım  xzenıon olunca markalar  biraz  farklı     3  marka  var  araçımda oldukça  memnunum  bizdede arıza  lambası  var   uzuz  çin işi  xzenonlarda  arıza  lambası  yakıyor

utqu

« Yanıtla #62 : Mart 23, 2008, 12:11:32 ÖÖ »
detaylı bilgiler ve yorumlar için sağolun arkadasler bende yeni kasa civic var angel ve xenon taktırmaı düşünüyorum yorumlardan su kanaate vardım 6000k performans olarak diğerlerinden daha ii gözüküo özellikle yağmurlu havalarda fakat aklıma takılan sey h? kaç almam gerekio sislere h11 die duymustum fakat angellere hangisi oluyo yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler

tahir

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : Nisan 25, 2008, 08:32:23 ÖS »
kardeşim mtec iyi ama o paralar verılmez bence.. monza ve ya cartech xenon olan arkadasın varsa mtec ten cok farkı olmadıgını goreceksın.. kelvınlerde de senın tercıhıne kalmıs 8000 k
ıceblue dedıklerı ucuk bır mavıdır... ama daha canlı bır gorunum ıstersen 6000 k tercıh etmen lazım
zaten mtec dedıgınız olay 4750 k le ismini duyurmus oda cok goz alıcı bır beyaz dır.

hakan

« Yanıtla #64 : Nisan 29, 2008, 01:55:27 ÖÖ »
Mtec piyasayı elinde tutan en iyi firmalardan biri bu konuda. Ancak Cenmax'ta tamamen güvenli ve garantili ürünler satıyor. Tercih edilebilecek 2 iyi xenon firması..

alfaus007

« Yanıtla #65 : Mayıs 04, 2008, 02:42:29 ÖS »
MTEC

mtrnt

« Yanıtla #66 : Mayıs 25, 2008, 11:11:30 ÖS »
Slm arkadaşlar şu sıralar aracım için xenon far bakıyorum.. Kayserideki Honda servisi kısalara, uzunlara ve sislere olmak üzere 3 kit takmayı önerdi. Benim merak ettiğim uzunlarda xenon oluyor mu? Çünki xenon ısınıp yandığı için sellektör esnasında hemen tepki veremeyebileceği için çok sağlıklı olmadığını duymuştum. Daha sonra Geceucusu.com'da mercekli farların daha iyi sonuç verdiğini okudum. Bende direkt xenon kiti ile çevirme fikrinden biraz uzaklaştım bunun üzerine. İnternette Civic HB için mercekli far baktım ama beni çok cezbeden bişey bulamadım. Sonra öğrendim ki Civic Type-R'da da xenon far varmış. Acaba Type-R farı bnm arca olur mu? Olursa fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

honda_team

« Yanıtla #67 : Mayıs 26, 2008, 01:24:45 ÖS »
Slm arkadaşlar şu sıralar aracım için xenon far bakıyorum.. Kayserideki Honda servisi kısalara, uzunlara ve sislere olmak üzere 3 kit takmayı önerdi. Benim merak ettiğim uzunlarda xenon oluyor mu? Çünki xenon ısınıp yandığı için sellektör esnasında hemen tepki veremeyebileceği için çok sağlıklı olmadığını duymuştum. Daha sonra Geceucusu.com'da mercekli farların daha iyi sonuç verdiğini okudum. Bende direkt xenon kiti ile çevirme fikrinden biraz uzaklaştım bunun üzerine. İnternette Civic HB için mercekli far baktım ama beni çok cezbeden bişey bulamadım. Sonra öğrendim ki Civic Type-R'da da xenon far varmış. Acaba Type-R farı bnm arca olur mu? Olursa fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

h.geldiniz ama ilk öncelilkle kendini sizi tanıyalım bölümünde yeni üyelerin dikkatine isimli bir konu var onu aç orada yazan yeni üye tanıtım formunu kopyala yeni konu aç oraya yapıştır ve soruları cevapla.

mtrnt

« Yanıtla #68 : Mayıs 27, 2008, 09:58:09 ÖÖ »
hoşbulduk :)
işlemi yerine getirdim :)

honda_team

« Yanıtla #69 : Mayıs 28, 2008, 12:52:23 ÖS »

hoşbulduk :)
işlemi yerine getirdim :)

Peki teşekkürler :).

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : Mayıs 28, 2008, 01:02:19 ÖS »
bnm sislerimde cratiwe 9000k var farlarımda ise 8000k hayet memnunum 1 yılı geçti hiç bir sorun yaşamadım fiatta uygun 200ytl flndı şimdi birazda düştü fiatları pahalı olan güzel die bişey yok 2 yıl garantili we markayada para wermek şaçma

yedekcioto

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : Ekim 05, 2008, 09:39:20 ÖS »
Xenonda en iyi aydınlatma 6000k de sağlanır. ben 3 yıldır xenon satıyorum ve bi marka öneremiyeceğim çünkü piyasadakilerin hepsi çin malı ve belli belirsiz markalar. Xenon istiyen arkadaşlara teklif verilir.

Gölge

« Yanıtla #72 : Kasım 29, 2008, 07:00:41 ÖS »
xenon alcaksan 6000k alcaksın 8000k hiç bir şey göremiyorsun biraz inceledim

Gölge

« Yanıtla #73 : Kasım 29, 2008, 07:01:52 ÖS »
benim tercihim 6000k'dır

garage039

« Yanıtla #74 : Aralık 07, 2008, 10:51:50 ÖÖ »
http://www.teknocomelektronik.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=21&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=54
arkadaşlar sizlere bu ürünü tavsiye ederim mtec alıyorduk mteckten daha ucuz daha iyi iddia edildi 480ytl mtec almaktan kurtulduk bu kit 160ytl ama bayramdan sonra 180ytl olacakmış..