arkadaşlar yanlış anlamayın ama llumar için bile 580tl gerçekten yüksek fiyat, İzmit'te fazla seçenek olmadığını söylemişsiniz doğrudur ama İst. anadolu yakasında referanslı bir yerde yaptırsanız, geliş-gidiş yakıtıda hesaplasanız yine karda olmanız lazım, yine de tercih meselesi.
merhaba bende ızmıtteyım, cam filmi dusunuyorum, bende kapıları sokturmek ıstemıyordumda bı cam fılmı ıcın 580 lira cok değil mi ?
sn cizbudak evet 580 tl cam filmi için çok ama izmitte yaşadığınıza göre burada hiç birşeye ucuz erişemediğimizide biliyorsunuzdur..
malesef büyükşehir diye geçen ama küçük mini minnacık bir şehir izmit ..keşke istanbul gibi bir çok firma olsa ve rekabet olsa..
sn srkns
evet sizde haklısınız belki ama ben de bir çok izmitli gibi işçi olarak çalışıyorum ve vardiyalı çalışmaktayım ..istanbula gidiş ve gelişim vede uygulama yapılması
için çok zamanım yoktu malesef ...evet bende bu kadar para vermek istemezdim ama seçenekler kısıtlı olunca böyle oluyor ayrıca bahsettiğiniz yerlerin fiyatları nedir acaba?
eğer çok uygun du ise neden daha önce konuma cevap vermediniz ?
neyse sonuçta olan olmuş ..yapılan yapılmış ..ödenen ücret evet kimisine göre pahalı kimisine göre normal ücret ...yinede teşekkürler herkese
saygılar...