Gönderen Konu: ZİEBART CAM FİLMİ  (Okunma sayısı 7655 defa)

bluemonday

ZİEBART CAM FİLMİ
« : Temmuz 06, 2011, 10:09:19 ÖS »
herkese selamlar

aracım gün boyu güneş altında kaldığından dolayı aracımda güneş solmaları oluşmaması için cam filmi uygulatmaya karar verdim..
çok koyu bir renk tercih etmek istemiyorum sonuçta her türlü cam filmi yasak trafik kuralları gereği..
ama en önemli konu benim için; kapı pazdizotlarının sökülmeden uygulama yapılması ..kapı pandizotları sökülmesi esnasında pazdizot kırılması yaşamak istemiyorum çünkü bozuk yollarda
önemli miktarda ses alıyor ...

izmit'te yaşadığımdan dolayı buradaki sanayide çok fazla seçenek yok ..o yüzden kapı pandizotları sökülmeden uygulama yapabilen bir tek izmit ziebart servisi bulunmakta ..

ön cam hariç 5 cam için 580 tl istiyorlar taksitte yapılacağını söylediler..

sizce bu fiyat uygunmudur ? ve renk seçimini nasıl yapmalıyım
aracım 05 model vtec 2 olarak geçen makyajlı kasa civic
şimdiden konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..

saygılar...

efsane_001

Ynt: ZİEBART CAM FİLMİ
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2011, 11:42:54 ÖS »
karar senin ama en açığıda olmaz en koyusuda olmaz ya 2 ya 3 numara çektir fiyata gelince doğru piyasaya göre fazla ama zibeart flimi kalitelidir bende arabama sonaxta çektirdim memnunum

kareser

« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2011, 12:09:52 ÖÖ »
en azından garantili  >=ok

63civic2011

« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2011, 07:53:58 ÖS »
üstad, o kadar para verme...git iyi bir ustaya llumar ya da 3m cam filmi çektir.çok kaliteliler ve memnun olursun.3 numara çektir.içerden dışarısı çok rahat görünüyor.dışarıdan da içerisi.... 300 tl civarı çekersin...selamlar...

tolgaacar

« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2011, 07:57:46 ÖS »
okadar para verilmez bence.zaten sokturme gibi bi ihtımalınde var.200 300 tl ye çektır gitsın.artık eskısı gibi değil gayette güzel çekıyolar

bluemonday

« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2011, 08:04:30 ÖS »
okadar para verilmez bence.zaten sokturme gibi bi ihtımalınde var.200 300 tl ye çektır gitsın.artık eskısı gibi değil gayette güzel çekıyolar
üstad, o kadar para verme...git iyi bir ustaya llumar ya da 3m cam filmi çektir.çok kaliteliler ve memnun olursun.3 numara çektir.içerden dışarısı çok rahat görünüyor.dışarıdan da içerisi.... 300 tl civarı çekersin...selamlar...

yorumlar için herkese teşekkürler ..evet lummar da kaliteli filimler çekiliyor yada piyasada da kaliteli işçilik var fakat benim asıl sıkıntım pandizotların sökülmesi
söküldüğünde kırılacak olan tırnakları kimse yenilemeyecek biliyorum..ve araç en ufak sarsıntıda kapılardan gelecek zırıltılar moral bozcu olacak ...

sadece bu nedenden dolayı sorduğum bütün firmalar kapı pandizotları sökülecek ve gelecek olan zırıltılara garanti veremeyiz diyor ..
sadece ziebart kapıları sökmeden işlem yapabilirim garantisini veriyor ..

saygılar...

63civic2011

« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2011, 08:17:34 ÖS »
on gün önce aracıma urfa'da llumar marka film çektirdim. kapı pandizotları kesinlikle sökülmedi..zaten hondaların kapıları sökülmez, usta benden önce 2011 model toyota corollaya film çekti. kapı pandizotlarını sökmedi kapı camının etegini çıkardı.honda cam altı etek yok.hiçbirşeyini sökmeden çıkarmadan ayynen çekti.... zaten llumar film çok ince ve sorunsuz çekilebiliyor... kesinlikle kapıları söktürme

bRk26

« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2011, 08:40:08 ÖS »
Bende Çektiricemde Oralarda Çok Pahalı Ama Garantili Birde 10 Numara İşçilikleri Var.

63civic2011

« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2011, 08:56:58 ÖS »
tozsuz temiz bir ortamda çekilirse kabarcık olmaz

mkd

« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2011, 02:35:33 ÖS »
cam filimine 580 TL vermezsin dimi saka yapıyorsun :)

saka biyana lummar iyidir iyibir ustada arkadasların dedigi tozsuz temiz mümkünse kapalı bir yerde ehli bir ustanın cektigi flim idealin üstüne cok iyidir ;)

bluemonday

« Yanıtla #10 : Temmuz 13, 2011, 07:05:31 ÖS »
yorumcu arkadaslara teşekkürler
bugün aracıma ziebart'da cam filmi işlemi uygulandı orta tonda sanırım 2 numara oluyor ...gayet de şık oldu sanırım ..ilk olarak araçtan içeriye giren güneş ışınları
eskiden klima açık olsa dahi kabini ısıtıyordu ..şimdi ise sadece aydınlatma görevi görüyor :)

en kısa zamanda resimleride ekliyeceğim ....
herkese teşekkürler
saygılar...

63civic2011

« Yanıtla #11 : Temmuz 13, 2011, 07:33:56 ÖS »
Cam filmi her araç için şart...ama kaliteli film olmalı....Bundan sonra yeni araçlarda bunu gözönünde bulundurulması lazım...

cizbudak

« Yanıtla #12 : Temmuz 13, 2011, 07:41:53 ÖS »
merhaba bende ızmıtteyım, cam filmi dusunuyorum, bende kapıları sokturmek ıstemıyordumda bı cam fılmı ıcın 580 lira cok değil mi ?

srkns

• Serkan's
« Yanıtla #13 : Temmuz 13, 2011, 09:34:31 ÖS »
arkadaşlar yanlış anlamayın ama llumar için bile 580tl gerçekten yüksek fiyat, İzmit'te fazla seçenek olmadığını söylemişsiniz doğrudur ama İst. anadolu yakasında referanslı bir yerde yaptırsanız, geliş-gidiş yakıtıda hesaplasanız yine karda olmanız lazım, yine de tercih meselesi.

bluemonday

« Yanıtla #14 : Temmuz 13, 2011, 11:28:42 ÖS »
arkadaşlar yanlış anlamayın ama llumar için bile 580tl gerçekten yüksek fiyat, İzmit'te fazla seçenek olmadığını söylemişsiniz doğrudur ama İst. anadolu yakasında referanslı bir yerde yaptırsanız, geliş-gidiş yakıtıda hesaplasanız yine karda olmanız lazım, yine de tercih meselesi.
merhaba bende ızmıtteyım, cam filmi dusunuyorum, bende kapıları sokturmek ıstemıyordumda bı cam fılmı ıcın 580 lira cok değil mi ?

sn cizbudak evet 580 tl cam filmi için çok ama izmitte yaşadığınıza göre burada hiç birşeye ucuz erişemediğimizide biliyorsunuzdur..
malesef büyükşehir diye geçen ama küçük mini minnacık bir şehir izmit ..keşke istanbul gibi bir çok firma olsa ve rekabet olsa..

sn srkns
 evet sizde haklısınız belki ama ben de bir çok izmitli gibi işçi olarak çalışıyorum ve vardiyalı çalışmaktayım ..istanbula gidiş ve gelişim vede uygulama yapılması
için çok zamanım yoktu malesef ...evet bende bu kadar para vermek istemezdim ama seçenekler kısıtlı olunca böyle oluyor ayrıca bahsettiğiniz yerlerin fiyatları nedir acaba?
eğer çok uygun du ise neden daha önce konuma cevap vermediniz ?
neyse sonuçta olan olmuş ..yapılan yapılmış ..ödenen ücret evet kimisine göre pahalı kimisine göre normal ücret ...yinede teşekkürler herkese

saygılar...

srkns

• Serkan's
« Yanıtla #15 : Temmuz 14, 2011, 01:21:13 ÖS »
çalışma saatlerinizden dolayı yeteri kadar zamanınız olmadığını bilmiyordum, içinize sindiyse ki öyle olmuştur, hiç "keşke"yle başlayan cümlelere girmemek lazım, hayırlı olsun. forumu çok sık takip etmediğimden konunuzu yeni gördüm yoksa elbet yardımcı olmak isterdim. tekrar hayırlı olsun.

antutuna

« Yanıtla #16 : Temmuz 16, 2011, 05:45:09 ÖS »
ziebart diye cam filmi yoktur uygulama merkezinin adı ziebarttır uyguladıkları filmlerde genellikle solargard solarmaster ve llumardır birde 580 tl bana göre çok çok fazla o fiyata iki araca cam filmi çektirilir

ertunc_93modelci

« Yanıtla #17 : Temmuz 17, 2011, 09:01:27 ÖS »
bılader bence sacmalama o para ya on kapı camlarını + bıde arka camı renklı cam yaptırısın bırazda para katarsan 2 arka camın kalır sımdıden gule gule kullan :D