Gönderen Konu: Michael 'Kimi Ferrari'ye gelebilir, benim açımdan sorun deği  (Okunma sayısı 1469 defa)

HONDA

• Ziyaretçi
Michael 'Kimi Ferrari'ye gelebilir, benim açımdan sorun deği
« : Ağustos 27, 2005, 09:59:04 ÖÖ »
Michael 'Kimi Ferrari'ye gelebilir, benim açımdan sorun değil'

Son dünya şampiyonu Michael Schumacher son günlerde konuşulan Kimi Raikkonen Ferrari'ye mi gelecek tartışmalarına yeni boyut getirdi. Michael Schumacher "Eğer Raikkonen 2007 yılında Ferrari’ye gelirse benim açımdan sorun oluşmaz. Fakat asıl sorun benim 2006 yılından sonra Formula 1 devam edip etmeyeceğim" diyerek Kimi Raikkonen'in Ferrari'ye gelmesi halinde kendisi açısından bir sorun oluşmayacağının altının çizdi.

Michael Schumacher’in Türkiye Grand Prix’sinde ortadan kaybolarak Mclaren Mercedes cephesiyle yaptığı gizli görüşmenin yankıları sürerken, Schumacher’in Formula 1 kariyerini Ferrari’de bitirmek istediği kaydedildi.

Schumacher’e basın mensuplarının Mclaren Mercedes’ e mi geçeceksiniz sorusuna Schumacher “ Bu takımda mutluyum, ve bir yere de ayrılmak istemiyorum her şey yolunda gidiyor sadece sportif başarıda bu sene bazı sorunlar yaşıyoruz, KENDİMİ BAŞKA BİR TAKIMDA ARAÇ KULLANIRKEN DÜŞÜNEMİYORUM “ diyerek aslında yapılan spekülasyonların boş olduğu açıkça belli etti.

memopad

• Ziyaretçi
Michael 'Kimi Ferrari'ye gelebilir, benim açımdan sorun deği
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2005, 08:17:23 ÖÖ »
bi fırıldak dönüyor ama hayırlısı...
 çıkar yakında su yüzüne..