Gönderen Konu: Nico Rosberg Williams'da  (Okunma sayısı 1624 defa)

memopad

• Ziyaretçi
Nico Rosberg Williams'da
« : Kasım 07, 2005, 02:50:03 ÖS »
Formula 1 takımlarından Williams, eski şampiyon Keke Rosberg’in 20 yaşındaki oğlu Nico Rosberg ile anlaştı. Williams, 2006 sezonunda Mark Webber ile birlikte Nico Rosberg’in katılımacağını açıkladı. 1982 yılında Williams ile şampiyon olan Fin Keke Rosberg’in oğlu olan Nico Rosberg, nisan ayından beri Williams ile test yapıyordu.
Motorsporları kariyerine 10 yıl önce karting ile başlayan Rosberg, geçtiğimiz sezon Grand Prix 2’de şampiyon olmuştu.

Nico Rosberg, “Kendimi harika hissediyorum. Muhteşem bir sezon geçirdim, Grand Prix 2 şampiyonu oldum ve sezon sonunda da Formlua 1’de katılımmama imkan veren bu anlaşmayı imzaladım. Çok mutluyum. Çok çalışağım ve uzun vadede kesinlikle Formula 1 şampiyonu olmayı hedefliyorum” dedi.

........................
 Nico Rosberg geleceğin şampiyon adaylarından biri olacak bence...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
Nico Rosberg Williams'da
« Yanıtla #1 : Kasım 07, 2005, 03:17:12 ÖS »
Williams'ın hangi motorla katılımacağı belli oldumu peki ?? Cosworth adı geçiyodu 1 aralar..

memopad

• Ziyaretçi
Nico Rosberg Williams'da
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2005, 03:20:44 ÖS »
Alıntı yapılan: "Daniel Gabriel"
Williams'ın hangi motorla katılımacağı belli oldumu peki ?? Cosworth adı geçiyodu 1 aralar..

evet Cosworth ile katılımacaklar..
 zaten seneye v10 motor yerine v8 motorlar kullanılacak. ve de Cosworth v8 motor konusunda son yıllarda en tecrübeli ekiplerden biri. williams için iyi bir seçim oldu bence...