Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240553 defa)

smakbuloglu

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #325 : Aralık 29, 2011, 12:32:38 ÖS »
Her ne olursa bu araç yeni kasa, yollarda gördükçe eninde sonunda gözler alışacaktır :)

MerT01__civic

« Yanıtla #326 : Aralık 29, 2011, 02:03:20 ÖS »
arkadaşlar ben şuan servisteyim.. aracın senelik bakımı yapılıyor :)

bende şu yeni kasaya bidaha bakim dedim.. inanın gözüm alışmıyor.. ve gözümün önünde bir FD6 daha satıldı.. adama yeni kasa var yeni kasa alsana diyorum.. ya boşver onu diyor ;D

YABANCI

« Yanıtla #327 : Aralık 29, 2011, 02:17:46 ÖS »
arkadaşlar ben şuan servisteyim.. aracın senelik bakımı yapılıyor :)

bende şu yeni kasaya bidaha bakim dedim.. inanın gözüm alışmıyor.. ve gözümün önünde bir FD6 daha satıldı.. adama yeni kasa var yeni kasa alsana diyorum.. ya boşver onu diyor ;D
Tüm tartışmanın özeti bu olsa gerek.

canguder

« Yanıtla #328 : Aralık 29, 2011, 03:05:09 ÖS »
yeni kasa olduğu için farklı görünmek isteyenler alabilir. şunu unutmayın fd6 bir efsane olarak kalacaktır. Umarım bu kasayı 2-3 yılda bitirip civice yakışır bir tasarım yaparlar. toyota markası corollada bir keresinde aynı hatayı yaptı satışlarını düşürdü kısa sürede yeni kasa çıkarıp hatalarını düzelttiler. hondada aynı şekilde yapacak muhtemelen.

AhmetCvc

« Yanıtla #329 : Aralık 29, 2011, 03:27:35 ÖS »
Toyotanın 97 kasalarını Çok seviyorum bi sonraki Yuvarlağımsı stoplu olanları Sevmiyorum ondan sonra Çıkanları hiç ama hiç sevmiyorum Araba ben hantalım diye bağırıyor :) güncel kasanın makyajsızıda kötü makyajla az olsun düzeltmişler iyidir yani.

MaJesteLeri

• FACEBOOK ADRESIM
« Yanıtla #330 : Aralık 29, 2011, 04:56:19 ÖS »
Bu kasanın consept görünümü çok fena yalnız >=ok Bu şekilde kötü gözüküyor tabi. FD6 Efsane kalacak..

a1g0rithm

« Yanıtla #331 : Aralık 29, 2011, 06:03:57 ÖS »
Acura ZDX sadece 56 bin papel...
Sonra neden vatan haini oldun diyorlar...

ursus

« Yanıtla #332 : Aralık 29, 2011, 06:23:46 ÖS »
Vikipediden Okunan bilgileri bende okudum alınan,yapılan araştırmaları bende yaptım.Israrcısınız.Öz oğluda olsa acuranın tasarım özgürlüğü olamazmı kendi yaptıgı arabalar? Neyse,Sadece karşılaştırma resmi olarak kalsın bizim civic,onların civic :)

acura'nın pederden gizli gizli çevirdiği tek iş, 90 larda formula 1 e motor tedarik etmekti. eline yüzüne bulaştırdıktan sonra affet baba dedi çekildi ortalıktan.

2008 elegance

« Yanıtla #333 : Aralık 29, 2011, 11:40:40 ÖS »
neyse konu fd6... özetle diyorum ki 2007de ilk gördüğümde nasıl aşık olduysam hala aynı duygularla bakıyorum ben fd6ya... hala durup durup seyrediyorum... yeri bende bambaşka bu arabanın... bu sınıfta bu kadar sevdiğim başka bi araç olmadı hiç
Doğru karar ;)

Uploaded with ImageShack.us

valla ne yalan söyliyim ben yolda FD6 'mla giderken yanımdan bir FD6 geçtiğinde uzaklaşana kadar bakıyorum. hele bide beyaz ve bodykitli olursa offf, yemede yanında yat.
bir keresinde sıkışık trafikte üç tane FD6 yan yana geldik, ne güzel bi görüntüydü :)

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #334 : Aralık 30, 2011, 03:02:05 ÖÖ »
+1 Canguder kardeşim , senin yorumları seviyorum , aynı düşünceleri paylaşıyoruz  :D
yeni kasa olduğu için farklı görünmek isteyenler alabilir. şunu unutmayın fd6 bir efsane olarak kalacaktır. Umarım bu kasayı 2-3 yılda bitirip civice yakışır bir tasarım yaparlar. toyota markası corollada bir keresinde aynı hatayı yaptı satışlarını düşürdü kısa sürede yeni kasa çıkarıp hatalarını düzelttiler. hondada aynı şekilde yapacak muhtemelen.

fatihozn

« Yanıtla #335 : Aralık 30, 2011, 08:47:04 ÖÖ »
pek sanmam çünki civic her 5 sende kasa değiştirir

YABANCI

« Yanıtla #336 : Aralık 30, 2011, 08:53:01 ÖÖ »
Civic genelde 6 senede bir kasa değiştirir, sanırım arkadaşın demek istediği aynı kasa üzerinde makyaj yapma olayı

canguder

« Yanıtla #337 : Aralık 30, 2011, 09:03:50 ÖÖ »
Civic genelde 6 senede bir kasa değiştirir, sanırım arkadaşın demek istediği aynı kasa üzerinde makyaj yapma olayı

makyaj değil komple aracı değiştirmekten bahsediyorum. makyaj bu arabayı kurtarmaz.

Grafink

« Yanıtla #338 : Aralık 30, 2011, 09:09:07 ÖÖ »
Hocam ZDX 56bin papel diyorsun bu Türk lirası ile 120K civarına gelir. Ayrıca Amerikada Japon malları diğer ülkerere göre çok ciddi indirimlidir. Bir de buna Devletin ötv'sini gümrük vergisini, ıvırını zıvırını eklersen bu makinaın Türkiye'deki satışı 250.000'i bulur. Keza bizim civic sedanlar da ona bakarsanız Amerikada 12.000 papel ama Türkiyede 47... Almanya da da 18 bin Euro civarında. Japonya Zamanında yediği atom bombaları yüzünden sanayi ve teknolojik üretiminin denetimini Amerikaya bırakmak zorunda kaldı. Bu da Japon Sanayisini Amerika'nın arka bahçesi haline getirdi. Bu yüzden Japon malları Amerika'da Japonya'dan bile ucuza satılıyor. Ekstra olarak Nakliye ücretleri de çok düşük.

FD& ya dönersek, bu başlıkta ve bir çok başlıkta söyledim. Vtec2 Kesinlikle FD6 Dan daha güzel bir araç. Görünüm olarak... FD6 Sürmeli gözleriyle bana hep Feminen yani Kadınsı görünmüştür. Şu an Civic HB'e binmemdeki en önemli etken FD6'yı 2006 dan 2011'e ne kadar zorlasam da beğenemememdir. Yeni kasa arkasını yok sayarsak her açıdan FD6 dan, Daha hırçın, Daha spor, ve Daha kaslı. Ancak bu konular tabii tamamen harcaalem, benim zevkim bu şekilde...

TypeR sedan gelseydi gerçekten de acayip satardı ama Bu kasada Gelmesi gereken araç TypeR sedan olmamalı "Si" efsanesi tekrar Ülkemize uğramalı bence. Ayrıca yine kişisel olarak bence Hondanın bu güne kadar yaptığı en iyi Tasarım EGG kasa'nın tasarımıydı. HB de de En iyi tasarım Kendi aracımı kayırmak gibi olmasın ama 2006-2011 Civic HB.  Nasıl o yıllarda EGG tasarımı herkesin aklını aldıysa, Her araçtan bambaşkaysa, Civic HB Fk7 de aynı şekilde. Günümüzden 10 yıl sonrasına hitab eden bir kasa...

YABANCI

« Yanıtla #339 : Aralık 30, 2011, 10:55:41 ÖÖ »
......
...... makyaj bu arabayı kurtarmaz.

O da doğru

redmoon

« Yanıtla #340 : Aralık 30, 2011, 03:03:40 ÖS »
az önce arabayı incelem fırsatım oldu ve çok şaşırdım. donanım olarak abartmışlar koltuk ısıtma, katlanır ayna, yagmur far sensörü, mercekli farlar, 3d göstergeler, spor koltuk, arka görüş kamerası, detaylı yol bilgisayarı hepsi mevcut, vallahi bende ilk başta begenmemiştim ama yakından inceleyince inanın alasım geldi. aracı almak istesem nisan ve mayısta teslim ediyorlarmış. çok sıra varmış. bilginize.  bence honda yine yapmış yapacağını, araç bence 10 numara fiyatı bakımından da.
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2011, 03:05:43 ÖS Gönderen: redmoon »

redmoon

« Yanıtla #341 : Aralık 30, 2011, 03:04:35 ÖS »
fd6 ların ben donanımı kötü diye hb aldım. ama şimdi galiba sedan alabilirim. çok tatmin etti beni
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2011, 03:06:46 ÖS Gönderen: redmoon »

cenk0110

« Yanıtla #342 : Aralık 30, 2011, 03:12:31 ÖS »
az önce arabayı incelem fırsatım oldu ve çok şaşırdım. donanım olarak abartmışlar koltuk ısıtma, katlanır ayna, yagmur far sensörü, mercekli farlar, 3d göstergeler, spor koltuk, arka görüş kamerası, detaylı yol bilgisayarı hepsi mevcut, vallahi bende ilk başta begenmemiştim ama yakından inceleyince inanın alasım geldi. aracı almak istesem nisan ve mayısta teslim ediyorlarmış. çok sıra varmış. bilginize.  bence honda yine yapmış yapacağını, araç bence 10 numara fiyatı bakımından da.

bence de sizce
söyle doğru dürüst yorumlara ihtiyaç vardı

dnzknd

« Yanıtla #343 : Aralık 30, 2011, 03:24:44 ÖS »

Katılıyorum size gördükçe insanın daha çok gözü alışıyor. Donanım olarak çok iyi araç, 2-6 Ocak arası plazaya gelen ilk aracı alıyorum siftahı benden artık :p resmen aracı ilk gün aldım (duygularım değil mantığım ağır basarak aracıma iyi fiyat verdiler yeni aracında ilk fiyatı olduğu için artacağını düşünüyoruıö)

Şuda bi gerçekki 2009 elegance(beyaz) aracımı dün erzincandan birine devrini verdim çooook severek binmiştim hüzünlenmedim desem yalan olur alan almayan seven sevmeyen herkez için hayırlısı olsun.

Beğenmeyen arkadaşlarında haklılık payı var(ki ben aldığımda sözleşmeyi imsalarken bile kafam karışıktı) ancak beğenenlerinde haklılık paayı var diye düüşünüyorum önemli olan kırmadan üzmeden foruma yakışık bi şekilde fikirleri paylaşmaktır. ;)

Ouzhan_

« Yanıtla #344 : Aralık 30, 2011, 03:42:43 ÖS »

Katılıyorum size gördükçe insanın daha çok gözü alışıyor. Donanım olarak çok iyi araç, 2-6 Ocak arası plazaya gelen ilk aracı alıyorum siftahı benden artık :p resmen aracı ilk gün aldım (duygularım değil mantığım ağır basarak aracıma iyi fiyat verdiler yeni aracında ilk fiyatı olduğu için artacağını düşünüyoruıö)

Şuda bi gerçekki 2009 elegance(beyaz) aracımı dün erzincandan birine devrini verdim çooook severek binmiştim hüzünlenmedim desem yalan olur alan almayan seven sevmeyen herkez için hayırlısı olsun.

Beğenmeyen arkadaşlarında haklılık payı var(ki ben aldığımda sözleşmeyi imsalarken bile kafam karışıktı) ancak beğenenlerinde haklılık paayı var diye düüşünüyorum önemli olan kırmadan üzmeden foruma yakışık bi şekilde fikirleri paylaşmaktır. ;)
bir arkadas bişey yazmıştı tam aklımda degil arkadasıda hatırlamıyorum ama tartışma eleştiri alana kadardır aldıktan sonra hayırlı olsun demek gerekir demişti.yeni aracınızın tadını cıkarın en kısa zamanda resim ve videolarını bekliyoruz. :)

34GKN

« Yanıtla #345 : Aralık 30, 2011, 05:13:21 ÖS »
Katılıyorum hayırlı olsun alan arkadaşlara

drbill

« Yanıtla #346 : Aralık 30, 2011, 06:05:21 ÖS »
hayırlı olsun

davyjones24

« Yanıtla #347 : Aralık 30, 2011, 06:35:26 ÖS »
video çok güzeldi..okadar civic bu japonlar işi biliyor...negüzel..arabaların hepsi modlu...

YABANCI

« Yanıtla #348 : Aralık 30, 2011, 07:15:45 ÖS »
Arabayı bugün ilk defa canlı görme şansım oldu. Güzel araba. Keşke bekleyip bunu alsaydım demedim belki ama emin olun güzel araba. Arabalar satılmaya başlanıp yollara çıkmaya başlayınca keşke bekleseydim de derim gibi geliyor. Alan tüm arkadaşlara heyırlı olsun güle güle kullansın, alacaklar da hiç düşünmesin bence. Arka görüntü de gözüme batmadı bugün hiç ama orta konsol hala çok kötü bence, Alacak arkadaşlar bir tek yalnızca arabanın Amerika'da yan çarpışma testlerinde aldığı 2 yıldızı sorgulamalarını tavsiye ediyorum. Araba Amerika'dan Doly gibi kopyalanıp birebir gelmedi zaten. O hususta bir iyileştirme yapılmış mı onu sorgulamak lazım. Görüntü olarak dediğim gibi dış görünüm OK, İç görünüm orta konsol hariç OK. benim görüşüm.

onur048

« Yanıtla #349 : Aralık 30, 2011, 09:33:09 ÖS »
şanlıurfadaki bayi mart ayına gün verdi araç teslimi için (beyaz ve gri renk için)