Aracı beğenen olacaktır illaki. Aracı canlı görücem yakın bir zamanda. Araç güzel ama fd6 ya göre bence güzel değil. 1-2 ay öncesinde servise gittiğimde servis müdür yardımcısı ile bu kasayı konuşuyorduk. İnternetteki resimlerinden falan bahsettik o da kabul etti aracı görünüşünün güzel olmadığını. Ben de eğer aracı güzel yapmamışlarsa donanım ve yalıtım ile aracı satmaya giderler dedim, ki söylediğim gibi oldu. Araç bu görüntüsü ile fd6 donanımı ile satamazdı. Daha doğrusu fd6 kullanıcılarının çoğuna satamazdı. Ki buradaki çoğu arkadaşım da aynı görüşte. Şimdilik düşünmüyorum ama almayı düşünürsem tipinden dolayı değil şimdiki konfor özellikleri yüzünden almayı düşünürüm. Önemli olan bir husus da fiyatı. Fiyat yeni kasa olmasına rağmen fd6 ile aynı. Eğer fiyatı bu seviyede tutmazlarsa aracı satamayacaklarını biliyorlar. Bu aracın makyajlı kasasını dizel motor ile çıkarırlarsa o zaman çatır çatır satar bu kasa. Burada açılan konularda bahsedilen özellikler (yanlış hatırlamıyorsam 110 hp ve 300 nm tork) doğru ise dizel motoru yok satar. Honda dizel motoru, otomatik vites sağlamlığı ve konforu ile birleşince bir de üzerine dış görünüşünde (özellikle arka kısmında) değişikliğe giderse makyajlı kasasında diğer markalara aynı sınıfında toz yutturur.