Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240593 defa)

unvr

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #225 : Aralık 27, 2011, 11:01:48 ÖÖ »
2011 civicimi bir kez daha sevdim...facıa yaaa...nasıl satacaklar bunu.....içi çok kötü döşeme falan...ön taraf jetta gibi arka stoplar bı garıp....ıyı kı fd6 almışım ne yapsan modıfıye ye gıdıyor

serindurus

« Yanıtla #226 : Aralık 27, 2011, 11:53:31 ÖÖ »
Donanım                      2012>FD6
Önden Görünüm            2012>FD6
Yandan GÖrünüm          2012=FD6
Arkadan Görünüm         2012<FD6
Kokpit                        2012>FD6
Motor                         2012=FD6

Grafink

« Yanıtla #227 : Aralık 27, 2011, 12:28:41 ÖS »
valla kim nederse desin, buun konsolu her açıdan FD6 dan çok daha güzel. Benim FD6 yerine HB almamdaki en önemli etken FD6 nın hiç beğenmediğim konsoluydu. Özellikle devir kadranının olduğu bölüm hiç hoşma gitmemişti, Yeni kasanın devir kadranı multiplex sanırım HB lerdeki gibi. Acayip güzel birşey.  Yalnız inatla şu çubuk kraker gibi vites kolundan vazgeçmiyorlar sedanlarda, Hb lerdeki gibi kısa olsa %100 artırır konsolun genel görüntüsünün güzelliğini
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2011, 12:29:55 ÖS Gönderen: Grafink »

denizinsonu

« Yanıtla #228 : Aralık 27, 2011, 01:00:55 ÖS »
arkadaşlar yeni civic ve fd6 arasında forumda yapılan kıyası dikkatle takip ediyorum kaç gündür... tabiki zevkler değişebilir ama bazı arkadaşların yeni civice haksızlık ettiklerini düşünüyorum... bazı fanatik fd6 sahipleri ki bende 2011 fd6 elegance sahibiyim sanki kendilerini avutuyorlar gibi geliyor bana... fd6 ilk çıktığında vtec2'lerle kıyas bile edilemeyecek kadar farklı bir modeldi.o yüzden forumda ilk fd6 izlenimleri çok beğenildi tarzında olmuş ancak şimdi yeni civic ve fd6 ya baktığınızda fd6 kendine has güzel bir araç olmasına karşın yeni civicinde hakkını vermek lazım diyorum.yakından görme fırsatım olmadı aracı ama özellikle elegance donanımı fd6 kullananların eleştirdiği tüm eksikliklerini neredeyse gidermiş, sensör isteyene sensör, katlanır ayna, yol bilg. ufak boy stepne, daha büyük bagaj hacmi, mercekli farlar ki xenon için bence çok önemli bir artı, gg kamera, ısıtmalı koltuk...(bence eksik olan sadece sunroof daha fonksiyonelleştirilip sky window tarzına geçilebilirdi diye düşünüyorum.)e konuşulan rakamlar doğruysa fiyatıda rakiplerine oranla iyi gibi... o yüzden ben fd6'mı çok sevmeme rağmen yeni kasayı da başarılı buldum. hakkını yemeyelim arkadaşlar aracın, yok yola çıkmadan makyajlanacak, yok satmayacak, yok honda hatasının farkına varmış fiyata zam yapmamış, yok zorla insanları bayilere davet ediyorlarmış...  satın alan güle güle kullansın inşallah.... herkese kazasız sürüşler...

honda2002

« Yanıtla #229 : Aralık 27, 2011, 02:08:11 ÖS »
Donanım                      2012>FD6
Önden Görünüm            2012>FD6
Yandan GÖrünüm          2012=FD6
Arkadan Görünüm         2012<FD6
Kokpit                        2012>FD6
Motor                         2012=FD6

Bence Motor                        2012>FD6

Ouzhan_

« Yanıtla #230 : Aralık 27, 2011, 02:31:16 ÖS »
arkadaşlar yeni civic ve fd6 arasında forumda yapılan kıyası dikkatle takip ediyorum kaç gündür... tabiki zevkler değişebilir ama bazı arkadaşların yeni civice haksızlık ettiklerini düşünüyorum... bazı fanatik fd6 sahipleri ki bende 2011 fd6 elegance sahibiyim sanki kendilerini avutuyorlar gibi geliyor bana... fd6 ilk çıktığında vtec2'lerle kıyas bile edilemeyecek kadar farklı bir modeldi.o yüzden forumda ilk fd6 izlenimleri çok beğenildi tarzında olmuş ancak şimdi yeni civic ve fd6 ya baktığınızda fd6 kendine has güzel bir araç olmasına karşın yeni civicinde hakkını vermek lazım diyorum.yakından görme fırsatım olmadı aracı ama özellikle elegance donanımı fd6 kullananların eleştirdiği tüm eksikliklerini neredeyse gidermiş, sensör isteyene sensör, katlanır ayna, yol bilg. ufak boy stepne, daha büyük bagaj hacmi, mercekli farlar ki xenon için bence çok önemli bir artı, gg kamera, ısıtmalı koltuk...(bence eksik olan sadece sunroof daha fonksiyonelleştirilip sky window tarzına geçilebilirdi diye düşünüyorum.)e konuşulan rakamlar doğruysa fiyatıda rakiplerine oranla iyi gibi... o yüzden ben fd6'mı çok sevmeme rağmen yeni kasayı da başarılı buldum. hakkını yemeyelim arkadaşlar aracın, yok yola çıkmadan makyajlanacak, yok satmayacak, yok honda hatasının farkına varmış fiyata zam yapmamış, yok zorla insanları bayilere davet ediyorlarmış...  satın alan güle güle kullansın inşallah.... herkese kazasız sürüşler...
+1
yigidi öldürüp hakkını yememek lazım.2011 fd6 sahibi olarak söylüyorum honda bu yeni kasayı her türlü satar.dış tasarım ve koltuk haricinde arac süper.motor degişmesede sanzumanla oynamışlar elegance 0-100 hızlanması 9.9 saniye.en kötü 2013 ten itibaren dizel motoruyla bu donanımın iyi satıcagına eminim (tabiki 55bini gecmemek şartıyla)

BySeLçuKkK

« Yanıtla #231 : Aralık 27, 2011, 02:38:36 ÖS »

Aynen katılıyorum sadece fd6,yı övüyorlar...bu yüzden yenikasayı incelemiyolar ki konuşanların yarısı arabayı canlı görmemişdir.Ben bugün gittim gördüm bence oturaklı bir araba ve yetkiliyle konuşdum...
Yol Sesi tamamen kesilmiş,yol tutuşu dahada iyileştirilmiş,test sürüşü yapmışlar...
Eklenen donanımlarda ortada...

cıvıcem

« Yanıtla #232 : Aralık 27, 2011, 03:02:17 ÖS »
anlamıyorum iki kasanın konsolları arasında anormal farkmı var yoksa benmi göremiyorum !!! nasıl bi karşılaştırmadır anlayamadım.... fd6 hayranı biri olarak şunu söylemeliyimki yeni kasa ilk bakışta güzel gözükmesede şahsen incelemeden yorum yapılmasına karşıyım.. ayrıca donanım olarak gayet dolu olarak satılacak.... şu an bu kasayı yeden yere vuranlar yeni kasanın dizeli gelsin ilk sıraya girenlerden olmazsa bende bişey bilmiyorum.....   bence bu kasa tutacak arkadaşlar hele ki dizel gelirse tadından yenmez...

kacaman

« Yanıtla #233 : Aralık 27, 2011, 03:03:58 ÖS »
canlı canlı inceleyenler beğenmemişler ve yorumlarını yazmışlardır, beğenmek herkese göre değişir.

dnzknd

« Yanıtla #234 : Aralık 27, 2011, 03:41:38 ÖS »
+1
yigidi öldürüp hakkını yememek lazım.2011 fd6 sahibi olarak söylüyorum honda bu yeni kasayı her türlü satar.dış tasarım ve koltuk haricinde arac süper.motor degişmesede sanzumanla oynamışlar elegance 0-100 hızlanması 9.9 saniye.en kötü 2013 ten itibaren dizel motoruyla bu donanımın iyi satıcagına eminim (tabiki 55bini gecmemek şartıyla)

+1

civic46

« Yanıtla #235 : Aralık 27, 2011, 04:13:18 ÖS »
begenmek ve övmek ne kadar doğalsa begenmemek ve eleştirmekte o kadar doğal kimse kimseyi bu konuda yargılayamaz kimi begenir kimi begenmez herkes kendi fikrini burda paylaşmakta özgürdür kaldı ki sadece yeni kasa civic değil tüm marka ve modelleri eleştirebilme özgürlüğüne sahiptir herkes...

Fatih!

« Yanıtla #236 : Aralık 27, 2011, 05:20:12 ÖS »
O koltuklar gece rüyama girdi :)

karaboga18

• Lamborghini Die-cast
« Yanıtla #237 : Aralık 27, 2011, 05:37:05 ÖS »
bu geri görüş kamerası şu devir saatinin sağındaki ekranda mı çıkıyormuş

BySeLçuKkK

« Yanıtla #238 : Aralık 27, 2011, 05:53:56 ÖS »
siz devamlı fd6,yla kıyaslıyorsunuz ama fd6,dan daha donanımlı daha iyileştirilmiş olmasını fd6,ya yediremiyorsunuz ki Tasarıma birşey demiyorum...Herkesin Zevkleri ve Tarzları farklıdır...

astra_21

« Yanıtla #239 : Aralık 27, 2011, 05:58:20 ÖS »
fd6 kasalarda gazın yerden olması bile yeter bana göre ayağa cuk diye oturuyor :)

cenk0110

« Yanıtla #240 : Aralık 27, 2011, 06:16:14 ÖS »
ARKADAŞLAR  BU İŞ ÖYLE SADECE  RESİM BAKARAK YORUM YAPMA İŞİ DEĞİL GİT SHOWROOMA ARABAYA BİR CIPLAK GÖZLE BAK İÇİNE BİN KOLTUĞUNA OTUR ONDAN SONRA YORUM YAP.İNANIN ÇOK SIĞ YORUMLAR VAR.(CLİO SYMBOLE BENZETMELER.) ARABA DAHA İLK GÜNDEN STOKLARINI TÜKETTİ. TEŞŞEKÜRLER

Can_GnyL

« Yanıtla #241 : Aralık 27, 2011, 06:26:05 ÖS »
****** PLAZADA VARMIDIR BUNDAN BAKAM HEMEN.

MerT01__civic

« Yanıtla #242 : Aralık 27, 2011, 06:30:25 ÖS »
ARKADAŞLAR  BU İŞ ÖYLE SADECE  RESİM BAKARAK YORUM YAPMA İŞİ DEĞİL GİT SHOWROOMA ARABAYA BİR CIPLAK GÖZLE BAK İÇİNE BİN KOLTUĞUNA OTUR ONDAN SONRA YORUM YAP.İNANIN ÇOK SIĞ YORUMLAR VAR.(CLİO SYMBOLE BENZETMELER.) ARABA DAHA İLK GÜNDEN STOKLARINI TÜKETTİ. TEŞŞEKÜRLER
sizde almayı düşünüyorsunuz heralde birden böyle bir giriş yapmışsınız :D hepimiz Hondacıyız.. honda'nın iyi olmasını isteriz.. inşallah bu kasada çok tutulur satılır.. ben bu aracın her türlü gene peynir ekmek gibi satacağını düşünüyorum :) bide mugen bir el atarsa.. özellikle arka tarafa :)

bu arada burdan kendinizi tanıtabilirsiniz..
http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim-b19.0/

BGR19

« Yanıtla #243 : Aralık 27, 2011, 06:31:48 ÖS »
2012 civic zaten cok guzel, biz fd6 ile karsilastiriyoruz baska araclarla degil yani demek istedigim fd6 si olan birsinini aracini satip 2012 almasina gerek yok diyoruz :) tabi degistirmek isteyen olur, ozellikle dizeli icin :)
Bnce suan sinifinda tek rakibi elantradir o da cok buyuk bir rakip degil bence

a1g0rithm

« Yanıtla #244 : Aralık 27, 2011, 07:22:53 ÖS »
2007 A/T Sedan Elegance sahibiyim.
Merakla beklediğim yeni civic'i Gittim yerinde gördüm...
Zaten showroom'um kenarına bir yere atmışlar. 2. el kısmına yakın bir yere koymuşlar.

Kasası, döşemesi falanı filanı diye detay yorum yapmıyorum... Ciddi manada beğendiğim noktalar oluğu kadar ucuzluğun sırıttığı noktalar da oldu.

Bu noktaları birleştirdiğimde ortaya çıkan yazıyı okuyorum: "Benim için 2012 Civic Sedan bitmiştir."
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2011, 07:24:21 ÖS Gönderen: a1g0rithm »

TC 400

« Yanıtla #245 : Aralık 27, 2011, 07:30:29 ÖS »
Zaten showroom'um kenarına bir yere atmışlar. 2. el kısmına yakın bir yere koymuşlar.

Kasası, döşemesi falanı filanı diye detay yorum yapmıyorum... Ciddi manada beğendiğim noktalar oluğu kadar ucuzluğun sırıttığı noktalar da oldu.

Bu noktaları birleştirdiğimde ortaya çıkan yazıyı okuyorum: "Benim için 2012 Civic Sedan bitmiştir."
2007 Elegance ın ne artıları var  ;) (Ben bılıyorumda ,başka kişilerden duymak istiyorum )

unvr

« Yanıtla #246 : Aralık 27, 2011, 07:33:05 ÖS »
bugün kahramanmaraş kısakürek bayiye gıttım...yakından ınceleme fırsatım oldu aracı...döşemede işçilik sıfır 6 aya kalmaz aşınır...kapı kartonları çok ince fd6 lara göre...ön konsol bı garıp zaten bırbırıne eklenmış parçalar ve estetık yok....daha gelmeden tukendı gıbı laflara da ınanmayın....ben ıncelerken bır müşteri daha geldı adam arabayı gördü ve gitti...tepkısı bu ne yaaa oldu...iyigi fd6 kasa kullanıyorum.....iki aracı yanyana koy yıne fd6 yı secerım.....tabıkı zevkler tartışılmaz 10 kişiden 8 i begenmıyorsa mutlaka bı bıldıklerı vardır....kımse kımseyı kandırmasın bu kasa kötü arkadaşlar........saygılar

BySeLçuKkK

« Yanıtla #247 : Aralık 27, 2011, 07:48:28 ÖS »
Kötü dediğin kasa peynir ekmek gibi gidicek sende görürsün...Şubat ayına kadar sıra doldu verilen kaporalarla bugün kendi gözümle gördüm...Madem sıra yok adam bana niye Şubat ayına sıra koyduk desin ???? Başkasının beğendiği araçları yerden yere vurmak ayıp olur.Bende fd6 hayranıyım 2006,dan beri ne zaman görsem heyecan verir.Hala,da aynı ama fd6,nın kötü yanlarına rağmen niye biniyosunuz madem... İçine yol sesi almıyormu alıyor Donanımı zayıfmı zayıf,Görüş yetersizliği varmı var...Ama buna rağmen 2009 yılında "0"km,de satış rekoru kırdı niye TASARIM harikası olduğu için.Estetiği olduğu için...Buda Yukarda saydığım sorunları ortadan siliyor.Ama yeni kasadada rakiplerinde sadece jettada olan donanımların olması, ki jettada geri görüş kamerası,da yokdur... Yol sesinin tamamen kesilmesi Ve Orta yaş sınırına hitap etmeside fd6 kasa gibi satılmasına neden olacakdır...Bugün uzunere gittiğimde 40-43 yaşlarında bir alıcı arkası için harika tabirini kullandı.Yani herşeye ön yargılı olursanız insanlar bayiye gidip arabayı incelemeden bile kötü karalama yorumlarına girebilir.Aracın farları clio,ya benziyormuş,C180,ede benziyor,BMW 7 serisinede benziyor,Mercedes S serisinede benziyor.Nie mercedes,bmw demiyonuzda renault clio diyorsunuz.Devamlı kötü yanlarını aramakdan vazgeçelim...Kimse üzerine alınmasın Bütün formlarda aynı olay araba hakkında konuşanların yarısı arabayı incelememişdir...Neyse Hayırlı Akşamlar...
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2011, 07:51:35 ÖS Gönderen: BySeLçuKkK »

BGR19

« Yanıtla #248 : Aralık 27, 2011, 08:02:29 ÖS »
sadece jetta demişsiniz hyundai elantrayı bir inceleyin derim, zaten jetta da birşey yok ki donanımı o kadar fazla değil bence zaten 70bin lira bana verin ben de size yaparım o donanımı :D
evet haklısınız, sonuçta insanlar internetten araştırıyor hiç alakası olmasa bile bu yazıları okuyup soğuyabilir...

a1g0rithm

« Yanıtla #249 : Aralık 27, 2011, 08:13:54 ÖS »

2007 Elegance ın ne artıları var  ;) (Ben bılıyorumda ,başka kişilerden duymak istiyorum )

İç tasarım şoförün direk temas halinde olduğu yer. Dış tasarımı ve arka koltuk taraflarını geçiyorum o yüzden...
Ben civic'imde vitesin altında olan çay/çorba/orta gözü detaylarını belirtmeyeceğim malzemelerle dolduruyorum.
Bardak tutucuları sürekli kapalı kullanıyorum. Yeni tasarıma sabit bardaklık koymuşlar. Bardak koymak istemiyorsam ne olacak?

Plastik kalitesi ayaklar altında. Cruze vardı, civic çakması. Bana gelip hep derlerdi sizin arabanın aynısını aldık hem de daha az paraya. Ben de kontağı verip, bir tur atıp gelin derdim. Geri geldiklerinde elimi öperlerdi, büyüksün abi diye.

Direksiyon sırıtıyor. Çok güncellemek için kasıyorlarsa, sök accord'dan tak civic'e...  

Torpido gözünü karton kağıdından yap daha iyi... Sıfatında elegance yazdığın bir aracın torpido gözünü kapatırken tekme tokat girişmeye gerek yok. Açarken de iki tane yay koy ki yavaş yavaş açılsın. Elegant bir tasarım hissi versin. (Accord örnek)

Şahin/Doğan ya da Kartal'larda vardı sanırım. Çubukla resetlerdik, saati vs...
21.yy'da japon teknolojisi bunu bize uygun görmüş. Çubuk koymuşlar. Benim fd6'ımda koç gibi buton var. Işığı da oradan ayarlıyorum, resetlemeyi de oradan yapıyorum. Kolumu sağa sola sokmaya gerek yok öyle...

Kolumu dayadığım zımbırtı benim civic'de daha geniş.
Bunu tasarlarken el frenine bir sürü yer açmak zorunda kalmışlar ve dayama yerindeki boş yer daralmış.

6 sene aradan sonra start/stop koy be adam, ama hakkını yemeyelim, sustalı anahtar koymuşlar.

Ben istanbul'da trafikte en ufak zaman dilimini konsola bakarak geçirme lüksüne sahip değilim. Gözüm daima sağ aynada, önde, sol aynada, dikiz aynasında, üstte (sunroof, kamyoncular için) olmalı... Klima ayarlarını yaparken elimi laaaap diye atıyorum ve yapıyorum şimdiki aracımda. Yeni araca düğme ekleyelim demişler. Basılı tutunca tane tane iniyor sıcaklık vs. Elini atınca bulabileceğin kadar net bir konumda ve kullanışlı değil.

Koltuklar dandik. Döşeme dandik. Plastik yegan yegan dandik...

Çok da incelemedim zaten. Bu kadar dandiklik yeter de artar...

Bir iki sene sonra accord bakıcam artık.