Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240646 defa)

TC 400

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #25 : Aralık 23, 2011, 08:03:49 ÖÖ »
Hüsran :)

Grafink

« Yanıtla #26 : Aralık 23, 2011, 08:55:59 ÖÖ »
Ön tasarım kesinlikle FD6 lardan çok daha iyi olmuş, Araçlar artık küçük emrah gibi bakmıyor... İç tasarım konusundaki özellikle hyundai eleştrisine katılmıyorum. oldukça benzersiz bir yapısı var ama estetik mi? orası tartışılabilir. Bence estetik değil. Ancak kullanışlı gibi...  Arka tasarımdaki farların yana taşma olayını sevsemde genel olarak city deki fiyaskoyu andırıyor. Ama yine de canlı görmeden son düşüncem belli olmayacaktır... HB bekleyenler iç tasarımda çok tatmin olacak... Yeni HB'in bir önceki gibi, hem sıradışı hem de oldukça estetik bir kokpiti var... Motor hissi verdi bana ilk fotoğraflarında... Avrupadaki gibi cam tavan gelirse. Rakipsiz bir kabin olacağı garanti. Ancak Dışı için aynı şeyleri söylemek zor. Honda bu yeni tasarım yaklaşımı ile, Sportif görüntüyü Civic'lerden tamamen söküp aldı. Yani Sedan zaten sportif değildi. Anca mugenlenince sportif olabiliyordu. Ama HB (Euro Civic) ler her zaman sportifti. Artık o da bitti, Yeni HB tipik bir amerikan aile arabası görüntüsünde... Zaten honda araca HB demiyor, HB ile Station Vagon melezi LiftBack olarak adlandırıyor, yeni HB i...

can98

« Yanıtla #27 : Aralık 23, 2011, 09:06:20 ÖÖ »
:D Arkadaşlar el frenini neden hiçkimse söylemiyor ? :D O nedir öyle yaa 2012 model araba yapıyorsun, tulumba kolu gibi el freni koyuyosun. Olsun ama ben çok mutluyum. Allah kaza bela vermezse benim arabam 3 sene daha 40.000 civarlarında gezer :D :D
Yeni arabalarda otomatik el freni varmış kontağı kapatınca otomatik çekiyor arabayı çalıştırınca otomatik indiriyor.2012 Civiclarda ise hala el freni var !!!

SONE-R

« Yanıtla #28 : Aralık 23, 2011, 09:08:25 ÖÖ »
valla otomatik el frenini ben tercih etmem.. eniştemin passatında var.. yokuş yukarı sıkışık parktan çıkmak için el frenini yarım çekme ihtiyacım oldu ama yapamadım.. bence klasik el freni daha iyi ;)

Grafink

« Yanıtla #29 : Aralık 23, 2011, 09:10:35 ÖÖ »
katılıyorum, adı üzerinde "el freni" :)

SONE-R

« Yanıtla #30 : Aralık 23, 2011, 09:14:53 ÖÖ »
artı zor durumlarda arabayı durdurmak için de kullanılır el freni.. yüksek süratlisiniz frene bastınız araba durmuyor, el frenini de çekerek durmasına yardım edebilirsiniz.. ama bunu otomatikle yapmak zor, o panikle tuşa basacaksınız falan filan.. her zaman her durumda otomatik şeyler iyi değildir.. :)

BGR19

« Yanıtla #31 : Aralık 23, 2011, 07:15:18 ÖS »
ben bi amerikan dergisinde görmüştüm yeni kasa fiyasko, tasarım kötü, iç malzeme ve tasarım kötü diyolardı honda da bunu kabuletti diyolardı sanırım 2 seneye kalmaz makyajlanır çünkü honda değiştircez fln demiş

BySeLçuKkK

« Yanıtla #32 : Aralık 23, 2011, 07:28:04 ÖS »
bence fluence,clio,hyundai accent,ve bir çok tasarım fiyaskosu olan araçlar satış rekorları kırıyorsa bence bu araç haydi haydi satar...dizel olsada olamasada...

hvsoyer

« Yanıtla #33 : Aralık 23, 2011, 07:33:31 ÖS »
hocam araç önden vw passat arkadanda c180 e benziyor. bazı özelliklerin standart olması çok güzel olmuş. ama bizim kasalrın yerini tutmaz diye düşünüyorum. bekleyip görecez. bende bugün malatya hondadad gördüm aracı. hadi hayırlı olsun herkese. yetkili şimdiden 26 adet sattığını söyledi bana

BySeLçuKkK

« Yanıtla #34 : Aralık 23, 2011, 07:35:58 ÖS »
arabayı ne zaman gördülerde ne zaman sipariş verdiler...bende yarın uzunere bi ayak atayım xd

Ouzhan_

« Yanıtla #35 : Aralık 23, 2011, 08:03:10 ÖS »
bu nasıl bişeydir böyle ya rezil etmişler resmen. fd6 kasayı 6 sene daha üretseler yine satarlar. honda bu full versiyonu 45 e satsın otursun dua etsin.birde 4-5 bin lira fark olucak diyolar. ön corolla arkası clio yan hyundai bu ne böyle.cok ugraşmışlar ortaya karısık bişeyler yapmak için

Ouzhan_

« Yanıtla #37 : Aralık 23, 2011, 10:06:02 ÖS »
geri görüş start-stop  econ falan donanım saglammış :) gögüstede tel tusu falan var

aliylmz

• http://www.facebook.com//bestelenmis.satirlar
« Yanıtla #38 : Aralık 23, 2011, 10:29:55 ÖS »
ısınamadım ben halaaa

civic46

« Yanıtla #39 : Aralık 23, 2011, 10:33:07 ÖS »
tanıtımı yapıldı bügün plazaları gezen yokmu?

salpa

« Yanıtla #40 : Aralık 23, 2011, 11:03:10 ÖS »
kimse yanlış anlamasın kimsede darılp gücenmesin. amacımda markayı kotülemek değil. bu gün gittim aracı inceledim.
bu kadar kalitesiz bi araç başka türlü nasıl yapılabilirdi diye düşündüm kendi kendime. bi koltuklar var arkadaşlar abartıyorsam abartı deyin ama 93 de bi toros almıştk arka koltuklar torosun daha konforlu. ben bunları yazarken 2008 ve 2010 civic kullanıp satmış biri olarak soylüyorum. bu araç çok aceleye getirilmiş. donanım konmuş araca tamam amenna(bu arada araçta start stop yok) ama sizde şu tuhaf gelmiyo mu? bu araç satış fiyatı eski kasa ile aynı, bu kadar ozellik koyup da fiyat nasıl aynı oluyo aklım almıyo. demekki bu arabanın bi şeylerinden kısılmış ki bu fiyata satılıyo. neresini tutsam elimde kalacak gibi kapılar on goğus vs vs. çok hayal kırıklığı yaşadım üzüldüm de >ag
kaç aydır arabasızım bu aracı bekliyordum. alışayım alışayım diye bakıyorum ama olmuyor alışamıyorum.
şunuda soyleyeyim iki bayi ile telefında konuştum şimdiden şukadar sattık falan muhabbetleri yapıyorlar aynını bu günde yaptılar bende dedim ki yani birbirimizi kandırmayalım daha araç piyasaya sürülmemiş 7 ocaktan oncede verilmeyecek yapmayın bunu dedim. anladığım kadarıyla olay şu bu kasadan kendileride hoşnut değil pazrlama stratejisi olark boyle bi şey soyleniyor tahminimce. çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum. bu aracı alırsam da almış olmak için yahut arabasızlıktan kurtulmuş olmak için alacam. çok üzgünüm arkadaşlar ya:(
17 haziran 2006 da yeni kasa çıkınca işte bu hayalimdeki araba bu demiştim allah nasip etti aldım ama hep sorun hep sorun.
tekrar soyluyorum bu yazdıklarım marka kotülemek için falan değil sadece neden daha güzel bi şey yapmadılar diye kızgınlık..
etkileyen yanı yok mu hiç diyebilirsiniz evet var.
on gosterge ve yol bilgisayarı çok güzel ve hız gostergesinin olduğu yer sanki 3 boyutlu ışıklı gibi hoş olmuş cidden.
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2011, 11:06:25 ÖS Gönderen: salpa »

carousal

« Yanıtla #41 : Aralık 23, 2011, 11:19:34 ÖS »
http://a1112.hizliresim.com/s/r/19sc2.png

Paylaşılan bu resimde start-stop tuşu gözüküyor arkadaşlar, yanlış mı görüyorum?

Bir de bugün arabada giderken radyo reklamlarına denk geldim, beklediğinize değdi falan diyordu. :D Hayırlısı olsun. Dijital klima falan da koymuşlar, donanım açısından bir hayli zenginleşmiş araç. Sanırım şu an için en beğenilmeyen yanı el freninin kabalığı. Bir de döşeme kalitesi.

cemboyar

« Yanıtla #42 : Aralık 23, 2011, 11:24:27 ÖS »
SALPA HOCAM bayılere gelmıs yanı arac degılmı.yarın bende bakacam.hocam samımı bir soru hangı arabayı begendınız almayı düşünüyosunuz bende degıstırecem yenı kasayı beklıyordum ama ızlenımler çok olumlu degıl.benım degıstırme nedenım memnunıyetsızlıkten degıl 4 sen bıttı arabada bıraz sıkıldım bu kasadan ve arabadan.siz hangı arabayı tip,donanım sorunsuzluk olarak onerırsınız saygılarımla

salpa

« Yanıtla #43 : Aralık 23, 2011, 11:49:26 ÖS »
bu start stop olayı yurdışı 1.8 civiler için koyulmuş. Antalyadaki seminere gelen araçta boyle start stoplu. ama tr de yok bu ozellik.
 cemboyar, ben burda yazdığım her şeyi cidden samimi olarak ve üzülerek yazdım. işin açıkçası bende şaşırdım kaldım ne yapacağım bilmiyorum. başka bi araba bakayım diyorum ama bulamıyorum. sizin de fikriniz varsa bana yardım edin:)

MerT01__civic

« Yanıtla #44 : Aralık 23, 2011, 11:52:54 ÖS »
arkadaşlar kısmetse yarın bakmaya gidiyoruz Adana olarak.. valla çok merak ediyorum iyice bir incelicem :)

mehmet1971

« Yanıtla #45 : Aralık 23, 2011, 11:57:24 ÖS »
Aracın dışı neyse idare ederde. İçi tam bir felaket  olmuş o nasıl bir direksiyon, el freni kokpit çok kötüüü. Ben arabama iyi bakayımm.

salpa

« Yanıtla #46 : Aralık 24, 2011, 12:10:07 ÖÖ »
arkadaşlar bu arada soylemeyi unuttum
aracın anahtarı değişmiş artık kamyon anahtarı gibi değil.
sustalı yapılmış. bilginize

civic46

« Yanıtla #47 : Aralık 24, 2011, 12:22:09 ÖÖ »
bizim kasalar şimdiden efsane oldu desenize

tisitu

« Yanıtla #48 : Aralık 24, 2011, 01:49:17 ÖÖ »
valla ben 20 gün önce otomatik elegance 2008 model civicimi sattım 4 senede hiç başımı ağırtmadı gerçekten honda sorunsuz bir araba evet biraz eksik yönleri var oda donanım, satma nedenim scirocco buldum 2010 1.4 160 dsg ve hep almak istiyordum o yüzdende aldım biraz piyasa fiyatını altındaydı kacırmayım dedim bi 7-8 ay hevesimi alır fazla değer kaybetmeden satarım ve yeni honda civic te şekillernir bende alırım diyodum ama gercektende pek içime sindiremiyorum gercekten bu japonların selde beyinlerine su felan mı kaçtı acaba ya, tek yapacağınız biraz makyaj dı okadar eski kasaya bi makyaj yap biraz donanımını artır anahtar değiştir mercek far kararn dikiz aynası yağmur sensörü biraz yalıtımı artır motorda bi yenilik yap yakıtı birazdaha düşür ver piyasaya fiyatıda suanki güncel fiyattan 3-4 bin üste koy kimsenin gıkı cıkmazdı yalanmı arkadaşlar bu nedir ya onasıl bi tasarım nasıl bi el freni vites ya biraz kibarlaştır içini dahada kötü nasıl yaparım diyemi uğraşmışlar anlamadım.. düşünsenize suanki güncel kasa yalıtımı daha iyi ,güzel kibar bi anahtar yağmur sensörü kararan dikiz aynası suan yaptıgın yol bilgisayarını koy  motoruda ne bilim yap bi kac yenilik şanzımana felan biraz daha az yaksın cıkar piyasaya 53-54 bin bak millet allah rahzı olsun diyomu valla ben suan sciroccoyla 33-35 krş yakıyorum istanbul içi varmı yakıtı yakalayan civicle bu değerleri 45 krş yaktımı seviniyordum yalansız ve gaza bastınmı mermi gibi giden bi araba şanzıman desen vites varmı yokmu belli değil honda bence değer kaybetmiş benim görüşüm keşke dediklerim olsada tekrar hondaya dönmek isteyebilsem...

karaboga18

• Lamborghini Die-cast
« Yanıtla #49 : Aralık 24, 2011, 02:13:26 ÖÖ »
Ankara'ya da gelmiş mi acaba görenler var mı :)