Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240591 defa)

BySeLçuKkK

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #250 : Aralık 27, 2011, 08:18:47 ÖS »
taş attında kolun yoruldu

BGR19

« Yanıtla #251 : Aralık 27, 2011, 08:21:43 ÖS »
bu plastik kalitesi fln makyajlanırsa giderilecek galiba, inşallah hemen makyajlarlar arabayı

civic46

« Yanıtla #252 : Aralık 27, 2011, 08:29:00 ÖS »
dün A.ışıgı plazadan aramışlardı bügünde hataydan aradılar yeni kasayı gelin görün falan diye,stoklar tükenmiş çok sıra var galiba :dissiz

nuri_kocbas

« Yanıtla #253 : Aralık 27, 2011, 09:39:14 ÖS »
dikkat ettimde arabayı kötüleyenlerin geneli fd6 sahipleri

34GKN

« Yanıtla #254 : Aralık 27, 2011, 09:50:16 ÖS »
Bende bir fd6 sahibiyim fakat bence abartılıyor tasarım hoşuma gitmedi fakat oda fd6 dan sonra farklı bir tasarım yani kasa farkı gibi bi çalışma olduğu için olabilir ama yakında caddelerde hafif modifiye edilmiş şekilde özellikle güzel bi jant seçimiyle akıllara durgunluk verir gibime geliyor tabi bu benim düşüncem :)

sawass

« Yanıtla #255 : Aralık 27, 2011, 10:29:57 ÖS »
dün A.ışıgı plazadan aramışlardı bügünde hataydan aradılar yeni kasayı gelin görün falan diye,stoklar tükenmiş çok sıra var galiba :dissiz
Nasıl serviste yedek paracada vs kampanya olduğunda msj geliyorsa yada arıyorlarsa , yeni bi araç çıktığında da ilk daha önceki müşterilerine haber veriyolar , bilgilendiriyorlar. O şekilde pazarlıyolar sonuçta , sen neden satmadığına yada satmıyacağına bağlıyorsun ki bu durumu ? Almassın aracı o senin terciğin , görüşünü belirtirsin , eleştirini yaparsın da senin ki karalamak oldu artık.. Böyle fiyata , bu donanımda , böyle sağlam bi markada alternatif yok , sıra olucak emin olabilirsin.

canguder

« Yanıtla #256 : Aralık 27, 2011, 10:43:57 ÖS »
Kötü dediğin kasa peynir ekmek gibi gidicek sende görürsün...Şubat ayına kadar sıra doldu verilen kaporalarla bugün kendi gözümle gördüm...Madem sıra yok adam bana niye Şubat ayına sıra koyduk desin ???? Başkasının beğendiği araçları yerden yere vurmak ayıp olur.Bende fd6 hayranıyım 2006,dan beri ne zaman görsem heyecan verir.Hala,da aynı ama fd6,nın kötü yanlarına rağmen niye biniyosunuz madem... İçine yol sesi almıyormu alıyor Donanımı zayıfmı zayıf,Görüş yetersizliği varmı var...Ama buna rağmen 2009 yılında "0"km,de satış rekoru kırdı niye TASARIM harikası olduğu için.Estetiği olduğu için...Buda Yukarda saydığım sorunları ortadan siliyor.Ama yeni kasadada rakiplerinde sadece jettada olan donanımların olması, ki jettada geri görüş kamerası,da yokdur... Yol sesinin tamamen kesilmesi Ve Orta yaş sınırına hitap etmeside fd6 kasa gibi satılmasına neden olacakdır...Bugün uzunere gittiğimde 40-43 yaşlarında bir alıcı arkası için harika tabirini kullandı.Yani herşeye ön yargılı olursanız insanlar bayiye gidip arabayı incelemeden bile kötü karalama yorumlarına girebilir.Aracın farları clio,ya benziyormuş,C180,ede benziyor,BMW 7 serisinede benziyor,Mercedes S serisinede benziyor.Nie mercedes,bmw demiyonuzda renault clio diyorsunuz.Devamlı kötü yanlarını aramakdan vazgeçelim...Kimse üzerine alınmasın Bütün formlarda aynı olay araba hakkında konuşanların katılımı arabayı incelememişdir...Neyse Hayırlı Akşamlar...

ben yaşlı işi olduğunu diğer konulardada belirttim. corollanın elantranın ekmeğinden yer ama genç kesimden büyük kaybı olacağı kesin. fd6 kasaları sürenler 20-30 yaş aralığında genelde. 40-50 yaş aralığı nadir görüyorum. bu yeni çıkan kasa 40 yaş ve üstüne hitap ediyor. onlara bu arabayı satarlar ama gençlere satamazlar. genç adam içeri ses almasın donanımı olsun bagajı büyük olsun 5-6 kişi binip tatile gidelim diye bakmaz. sportifliğine modifiye edilme kolaylığına görünüşüne kısaca ruhuna dikkat eder. bu aracı ben şahsen almam. yaşım 24. benim yaşımdaki sürücülerinde büyük kesimi bu aracı tercih etmeyecektir. sade haliyle berbat zaten. mugen devreye girer güzel bir iş çıkararsa kaybını azaltmış olur.

emre16

« Yanıtla #257 : Aralık 28, 2011, 12:07:27 ÖÖ »
bence yeni her zaman yenidir ve kesinlikte daha iyidir, bende yeni kasaya ısınanlardanım en büyük eksisi arka tampon ve stoplar... bence hondanın kötüsü bile iyidir tutar tr de hele bide dizel  olay bitmiştir...

HONDAHAN

« Yanıtla #258 : Aralık 28, 2011, 07:54:15 ÖÖ »
ARKADAŞLAR  BU İŞ ÖYLE SADECE  RESİM BAKARAK YORUM YAPMA İŞİ DEĞİL GİT SHOWROOMA ARABAYA BİR CIPLAK GÖZLE BAK İÇİNE BİN KOLTUĞUNA OTUR ONDAN SONRA YORUM YAP.İNANIN ÇOK SIĞ YORUMLAR VAR.(CLİO SYMBOLE BENZETMELER.) ARABA DAHA İLK GÜNDEN STOKLARINI TÜKETTİ. TEŞŞEKÜRLER

Daha ikinci mesajında site üyelerinin yorumlarına sığ demenden, büyük harf kuralına dikkat etmemenden ve yeni kasayı övmenden belli ki sen 2012 satamayacağını anlamış bir bayisin.! :D Ama yine de cevap verme gereği duydum.
Clio symbole benzemiyor da  neye benziyor sen söyle o zaman? Eğer Clio symbole benzetilmesi sana sığlık geldi ise Eski Toyota camry'yede benzetildi buna ne diyeceksin ? Artı FD6 kasayada resimleriyle yorum yapılmıştı, eskiye bi git bakayım nasıl yorumlarmış.! Daha ilk gününde ne stoğu vardı da neyi tüketti ?

redmoon

« Yanıtla #259 : Aralık 28, 2011, 08:31:10 ÖÖ »
donanım olarak honda hblerin özelliklerine ve consoluna yakın. fd6ların kasaları güzeldi donanım olarak zayıftı, ama bunuda tam tersi yapmışlar donanım olarak iyi ama dış görünüş olarak o kadar alımlı değil. hondanın stratejisi bu zaten her zaman. adamlar tam 4 4 lük yapmıorlarki bir öncekli modeli ölmesin diye. hep seri şekilde bir artı bir eksi bir artı bir eksi şekilde jenarasyon araç üretip tüm araçlarının eski yeni piyasada tutunmasını sağlıyorlar. bakın dikkat edin 2000 modeller bile bazen insanları cezvediyor. demekki adamlar bu işi biliyorlar.
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2011, 08:32:56 ÖÖ Gönderen: redmoon »

can98

« Yanıtla #260 : Aralık 28, 2011, 09:02:10 ÖÖ »
Benzemiyor diyenlere cevap !
Yeni Kasa Civic

Symbol

Grafink

« Yanıtla #261 : Aralık 28, 2011, 09:17:45 ÖÖ »
farlar evet benziyor ama, bu tip farı bir çok araç kullanıyor. Gerçekten de arka tasarım honda'nın kendine has çizgilerine ihanet ediyor. Ancak burda tampon bagaj kapağı cilo ile hiç bir benzerlik taşımıyor. Benzeyen tek yeri farlar. Arka cliodan çok mersedesi andırıyor. Clionun ki oldukça tipsiz bir birleşim biçimi. Honda yine mümkün olan en güzel biçimde bir araya getirmiş. Ama dediğim gibi, Aracın arkası hondaya yakışmış mı? yakışmamış. Arka kısımın FD6 dan esinlenmesi bu aracı patlatırdı. Çünkü ön kısım acayip güzel ve benzersiz. Hatta arka Accorda benzetilseydi. Burdaki yorumların %50 si olumlu yönde değişirdi... Keza bana göre FD6 nın en güzel yeri arka tasarımıydı. Önüne hiç bir zaman ısınamadım. Küçük emrah gibi bakıyor araç... Tabi mugensizken. :D
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2011, 09:18:48 ÖÖ Gönderen: Grafink »

civic46

« Yanıtla #262 : Aralık 28, 2011, 09:48:49 ÖÖ »
arka kısım accorda benzetilseydi harika olurdu,koltuklarıda FD6 ile aynı düzeyde olsaydı şimdi 2010 elegance mi satar yeni kasayı alırdım...

2008 elegance

« Yanıtla #263 : Aralık 28, 2011, 10:14:14 ÖÖ »
yeni bir araç üretildiğinde mutlaka birşeyler eklenmesi gerekli. donanım var diyoruz tabiki olmalı. diger markalarla bir rekabet gerekiyor. kendinden kararan iç dikiz aynası yok galiba, aracı henüz incelemedim. eğer yok ise şu zamanda çok büyük eksiklik olduğunu düşünüyorum ki daha öncesinde bile olmalıydı. herkes sevdiği aracı alır kullanır kimse kimsenin zevkine karışmamalı. ben 2008 FD6 'mla mutluyum, huzurluyum, gururluyum :)

can98

« Yanıtla #264 : Aralık 28, 2011, 10:19:03 ÖÖ »
zaten aracın tipini farlar belirlemezmi ? (%70-80 farlar belirler)

AG148

« Yanıtla #265 : Aralık 28, 2011, 10:29:57 ÖÖ »
Fd6 artık stoklar tükenince üretilmeyeceğinden birazda olsa kan kaybedecek olan yeni civic her halikarda satılacaktır ancak,fd6 sahibi olarak bende yeni civici beyenmedim,orası burası diye sayamayacağım fakat fd6 yı ilk incelediğimde aldım  bunu inceledim iyiki fd6 almışım dedim.

cenk0110

« Yanıtla #266 : Aralık 28, 2011, 11:59:35 ÖÖ »
lütfen beni yanlış anlamayın ben 98 yılından beri son aracım hariç civic kullanıcıyım bayi filan değilim
yeni kasayla birlikte mevcut civicleri eski kasa olan arkadaşlar yeni kötü demesi doğal
ama zaman gösterir belki satış oranları beğenilmez buda yenilenir clio yerine megana  benzetirler işi düzeltirler >%6rol

HONDAHAN

« Yanıtla #267 : Aralık 28, 2011, 12:52:39 ÖS »
donanım olarak honda hblerin özelliklerine ve consoluna yakın. fd6ların kasaları güzeldi donanım olarak zayıftı, ama bunuda tam tersi yapmışlar donanım olarak iyi ama dış görünüş olarak o kadar alımlı değil. hondanın stratejisi bu zaten her zaman. adamlar tam 4 4 lük yapmıorlarki bir öncekli modeli ölmesin diye. hep seri şekilde bir artı bir eksi bir artı bir eksi şekilde jenarasyon araç üretip tüm araçlarının eski yeni piyasada tutunmasını sağlıyorlar. bakın dikkat edin 2000 modeller bile bazen insanları cezvediyor. demekki adamlar bu işi biliyorlar.

+1 Doğru söze ne hacet.

HONDAHAN

« Yanıtla #268 : Aralık 28, 2011, 12:53:27 ÖS »
Benzemiyor diyenlere cevap !
Yeni Kasa Civic

Symbol

Ellerine sağlık ;)

battalgazi

« Yanıtla #269 : Aralık 28, 2011, 12:59:16 ÖS »
yeni bir araç üretildiğinde mutlaka birşeyler eklenmesi gerekli. donanım var diyoruz tabiki olmalı. diger markalarla bir rekabet gerekiyor. kendinden kararan iç dikiz aynası yok galiba, aracı henüz incelemedim. eğer yok ise şu zamanda çok büyük eksiklik olduğunu düşünüyorum ki daha öncesinde bile olmalıydı. herkes sevdiği aracı alır kullanır kimse kimsenin zevkine karışmamalı. ben 2008 FD6 'mla mutluyum, huzurluyum, gururluyum :)
kararan aynası ve cam kaldırma yine yok,tek dokunuşla kapanan cam yine sadece şöför tarafında var bu özellikler koymak fazla masraflıda değil ama adamlar yapmıyor

kacaman

« Yanıtla #270 : Aralık 28, 2011, 01:05:03 ÖS »
yapıcak birşey yok, er geç alıcaz bu araçları hem cam modülü nedir ki 25tl ;D

ursus

« Yanıtla #271 : Aralık 28, 2011, 02:23:49 ÖS »
ya bazı arkadaşlar yok aracı görmeden yorum yapmayın yok fancılık yapmayın falan demiş de, kardeşim honda benim cebime para koymuyor. honda'dan üstün olduğunu kabul ettiğim, param olduğu takdirde honda'ya tercih edebileceğim otomobil markalarım var. fd6 sahibisin diyorsunuz. ben bu araçtan önce ae101 corolla sahibiydim ve toyota'yı her zaman honda'dan üstün görüyordum. gerek f1'de gerek sorunsuzluk konusunda toyota 1 adım bile olsa honda'dan hep öndedir. her neyse. gittim toyota bayisine, yeni corolla'ya baktım, bu ne arkadaş ya hiç yakışmamış size dedim, çıktım. ötv zamanında aldığım için bmw 3.16 ucuzdu. yalnızca 3.16 alabilecek param vardı, gittim borusan'a, girdim içine 3.16 nın, kupkuru bir araç. toyota bile daha bir fütüristik geldi yemin ederim. motor verilerine baktım, berbat. araba kasasını kaldırmaktan aciz, üstüne kartalda bile olmayacak uzunlukta bir şanzuman koymuşlar. olmaz dedim. cruze'a baktım. arka koltuk dapdar, ama ön konsol tam bir modern amerikan arabası. göstergeler amerikan indigo mavi falan. casio'nun g-shock serisi aydınlatmalarına benziyor. tamam dedim bunu alacağım. 30.000 tl gibi komik bir rakamdan satılıyordu full otomatiği o zaman. baktım yakıt verisine 10lt. aklımda dursun biraz daha dolaşayım dedim. mazda 3 e baktım, beğenmedim. 6 ya o kadar da parayı ben vermedim. ford focus o zaman için gerçekten çok kötü bir dizayna sahipti bana göre. gitmedim bile. renault'a da keza. pug 407 sadece dizel vardı, bana göre gereksizdi, olmaz dedim. jetta almaya karar verdim, satan bayii o kadar umursamaz tavırlarla yaklaştı ki, parama ihtiyaçları yokmuş deyu geri döndüm. gittim honda'ya. bu güne kadar honda'ya neden gitmedim? çünkü en pahalı c sınıfı aracı bmw den sonra honda satıyordu. bmw 55.000 tl idi, civic 45.000 tl idi. ötv olmasına rağmen honda'nın fiyatından bir gram inmemiş olduklarından oralı olmuyordum. girdim arabanın içine, vites geçişleri kısa, göstergeler beni benden alır nitelikte. senna hayranıyız zaten eskilerden, honda'nın f1 de ne kadar rezil olduğunu bilsem de kocamış kurt misali, adamlar yapmış dedim. ayrıca o sene f1 şanzumanı kimse satmıyordu. m6 da falan bile özel getirtiyordunuz. scirocco da vardı bi, o da gereksiz pahalıydı. her neyse beğendim aldım.

fanatik falan değilim bunu özetliyorum. şimdi arabamı yenilemek istiyorum. ve kendimden eminim. bu araba benden çiziği yedi. cr-z ve accord hala hoşuma gidiyor. cr-z benim tarzıma hitap etmiyor, accord'da hem yeni kasa çıkartacağı, hem de ötv den ötürü handikap yaşağacağı için aklımdan çıkmış durumda. gittim gördüm aracı. sadece o ufak yol bilgisayarı güzel. o kadar. siyah döşeme göremedim ben. siyah görsem belki idare eder derdim. bazısı da demiş dizel çıkarsın en önde gider alırsın falan. ben dizelci değilim. benzin 10 lira olsun yine dizel almam. dizel benim ruhuma, karakterime uygun bir motor değil. dizel gemilerde güzel. istanbul şehir hatları vapurlarında güzel. dizel motorun tek sevdiğim yanı gaza basmadan kalkıyor olması. her daim ilgimi çekmiş bir özelliğidir. torku yüksek olduğundan. o kadar. ayrıca şu yukarda gördüğüm clio daha tatlı geldi bana. orjinal tasarımı nede olsa. adamlar kafa yormuş anca bunu ortaya çıkarmışlar. ben bu son civic'de bariz bir ciddiyetsizlik görüyorum. aynı vtec1 de gördüğüm gibi.

civic46

« Yanıtla #272 : Aralık 28, 2011, 02:57:43 ÖS »
yok ya biz FD6 sahibiyiz diye yeni kasayı karalıyoruz,kıskanıyoruz ne derdimiz varsa :D arkadaş ben hep kendime bir sonraki diye hedef belirledim 2003 makyajsız civicten tutun bugüne kadarki tüm kasaları sırasıyla aldım kullandım elimden 3 tane FD6 geçti ve şimdiki aracımdan sonra hedefim yeni kasa civicti ama bu kasa gerçekten beni hüsrana ugrattı..VtecII kullanırken FD6 lara hayranlıkla bakardım şuanda 2010 elegance'ım var ve yeni kasaya hayranlıkla bakmayı çok isterdim..

honda2002

« Yanıtla #273 : Aralık 28, 2011, 03:15:15 ÖS »
yok ya biz FD6 sahibiyiz diye yeni kasayı karalıyoruz,kıskanıyoruz ne derdimiz varsa :D arkadaş ben hep kendime bir sonraki diye hedef belirledim 2003 makyajsız civicten tutun bugüne kadarki tüm kasaları sırasıyla aldım kullandım elimden 3 tane FD6 geçti ve şimdiki aracımdan sonra hedefim yeni kasa civicti ama bu kasa gerçekten beni hüsrana ugrattı..VtecII kullanırken FD6 lara hayranlıkla bakardım şuanda 2010 elegance'ım var ve yeni kasaya hayranlıkla bakmayı çok isterdim..

Fd6 yi daha ziyade sportif cizgilere sahip oldugu icin alanlar bu yeni civic ten hoslanmadi. Bu gayet dogal. Ancak daha genel bakanlar, donanimi da onemli bir kistas olarak alanlar yeni kasaya daha cok sevdi.

canguder

« Yanıtla #274 : Aralık 28, 2011, 03:59:13 ÖS »
ARKADAŞLAR  BU İŞ ÖYLE SADECE  RESİM BAKARAK YORUM YAPMA İŞİ DEĞİL GİT SHOWROOMA ARABAYA BİR CIPLAK GÖZLE BAK İÇİNE BİN KOLTUĞUNA OTUR ONDAN SONRA YORUM YAP.İNANIN ÇOK SIĞ YORUMLAR VAR.(CLİO SYMBOLE BENZETMELER.) ARABA DAHA İLK GÜNDEN STOKLARINI TÜKETTİ. TEŞŞEKÜRLER

Daha ikinci mesajında site üyelerinin yorumlarına sığ demenden, büyük harf kuralına dikkat etmemenden ve yeni kasayı övmenden belli ki sen 2012 satamayacağını anlamış bir bayisin.! :D Ama yine de cevap verme gereği duydum.
Clio symbole benzemiyor da  neye benziyor sen söyle o zaman? Eğer Clio symbole benzetilmesi sana sığlık geldi ise Eski Toyota camry'yede benzetildi buna ne diyeceksin ? Artı FD6 kasayada resimleriyle yorum yapılmıştı, eskiye bi git bakayım nasıl yorumlarmış.! Daha ilk gününde ne stoğu vardı da neyi tüketti ?

hondahan yorumunuza sonuna kadar katılıyorum. bu araca güzel olmuş demek için kör olmak gerekir. bildiğimiz clio stopları berbat bir arka görünüş. ön tarafta bana göre başarısız. fd6 kasaya göre bu araç daha az satacak. honda benzinli olduğu için zaten satamıyordu bu tasarımla iyice dibe vuracak.