Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240592 defa)

bbhnda

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #400 : Ocak 05, 2012, 04:08:47 ÖS »
arkadaşlar bugün bende gittim efe plazaya ve gördüm aracı.Araç resimlerdeki gibi bence  :D ön tasarımını beğendim lakin arka kısım tam bir fiyasko.led farlar yok.arkada hoşuma giden tek şey geri görüş kamerasını plakanın üstüne koymaları.bizdeki gibi tampon delme olayı bitmiş.araç genel olarak daha teknolojik.efenin sahibi aracın elegance donanımının haziran fiyatının 55.500 gibi olacağını söyledi.bu zamda sanırım 1 aya falan gelecekmiş.araç tam bir aile arabası olmuş.arka kapıyı hiç beğenmedim.genel olarak plastik ve malzeme kalitesi düşmüş.vites ve el freni tasarımı berbat.direksiyon kangal sucuğu gibi. :D aracın kaput biraz daha görülür olmuş ve tavan mesafesi kısalmış ferahlık azalmış.bunlar benim ilk izlenimlerimdi.

bbhnda

« Yanıtla #401 : Ocak 05, 2012, 04:10:22 ÖS »
bu arada eklemeyi unutmuşum fd6 daki gibi otobüs gazı da yok.tepeden inme pedal  :D :kiskis

dnzknd

« Yanıtla #402 : Ocak 05, 2012, 04:38:09 ÖS »
Bugün serviste siyahınıda gördüm arkadaşlar önden beyaz arkadan siyah daha güzel duruyor sanki.
Acaba bu sefer siyahmı tercih ettmeliydim dedim açıkşası  <783^2  tabi 2 gün kirlenince beyaz daha güzel durabilir
Hayırlısı bakalım...

canguder

« Yanıtla #403 : Ocak 05, 2012, 04:45:16 ÖS »
civic hiç bir zaman yerden yüksek bir model olmadı. yükselterek ne yapmaya çalıştılar bilmiyorum ama civicteki agresiflik bu kasada yok. bu gün şirketten bir arkadaşım gidip incelemiş. benim araba ile kıyasladığında hem malzeme kalitesi hemde görünüş olarak yeni kasaları başarısız buldu. oda fd6 araçların prim yapacağını söylüyor.

brigand45

« Yanıtla #404 : Ocak 05, 2012, 05:04:05 ÖS »
arkadaşlar bugün aracımı 10.00 bakımı için balıkesire götürdüm ve 2012 modeli baya bir inceledim...fd 6 ve 2012 kasayı yanyana koymuşlar aradaki farkları gelenlere gösteriyorlar...ilk dikkatimi çeken direk far oldu yeni kasa mercek far cok farklı duruyor yanınca...aracın içine oturdugumda acıkcası ben kısakandım diyebilirim...geri vites kamerası honda ambleminin altında zula bir yerde benim ki ise tamponda...kolçaklıgın içinde hazır bir usb var o güzel olmuş...kelebek camların ordaki çıtalar inceltimiş ve o kısımda sag ve sol olmak üzere twiter koyulmuş..teyp ve klimanın oldugu konsol biraz daha şoföre dogru dönük...fd6 ve 2012 kasa aracın yükseklikleri aynı ölçtüler yanımızda..koltuklar farklı 2012nin arka koltukları oldukca rahat...Jant işine gelince yeni kasaya uyumlu 2 tane de jant sergiliyorlardı o jantları üzerinde duran jantlardan daha fazla begendim tabiki opsiyonla taktırılabilir fakat 2000-3000 tl gibi bir fark da olur ve tüp içinde 2.700 tl gibi bir ücrette var arac 49.300 tl idi(elegance model için)...ha unutmadan bir de BRC 2A mühendislik reklamlı kalemler ajandalar takvimler vardı heryerde tüp işi iyice oturtulucak :) cok ilginç bir sey söylediler geri vitese taktıgımız zaman kamera gösteren ekranda aracımızla yolculuk yaparken o ekrana eşinizin cocugunuzun kendinizin vs. fotolarını koyum dijital cerceve gibi kullanılabiliyormuş...yol bilgisayarı detaylı ve basit ve ön panel rengarenk...arabanın novigasyonlu cihazı ile olan hd bir foto gösterdiler tüm ışıklar acık sanki bir ucak kokpiti gibi geldi bana...direksiyonu spor buldum ...simdilik aklıma bunlar geldi...

bu arada o kadar cok incelemeye gelen var ki aracı sıra bekledik..aracım alt katta serviste iken gelen kişilerle araba hakkında shbette ettim sipariş veren de oldu ama fotojenik olmadıgını söyleyen de oldu...genel olarak kasayı begenmeyen cok ama özellikler günümüz sartları için yeterli...Bakalım biraz yaygınlaşsınlar makyaj da yapsınlar ondan sonra düşünürüz...

bbhnda

« Yanıtla #405 : Ocak 05, 2012, 05:15:06 ÖS »
@brigand45 dostum aracı beğenmişsin anlaşılan.güzellik görecelidir.bende bazı taraflarını beğendim bazı taraflarını beğenmedim.onları uzun uzun belirttim zaten tekrarlamaya gerek yok.ancak yeni yenidir forumdan alacak veya almış olan arkadaşlarımız varsa hayırlı olsun güle güle binsinler.ben aracımı 3 hafta önce teslim aldım.yenisini görüncede keşke bekleseydim demedim.önemli olanda bu zaten kişi istediği aracı almış ve mutlu ise bir problem yok.ancak makyaj gelince düşünülebilir bir araç. :D

darkless

« Yanıtla #406 : Ocak 05, 2012, 06:50:53 ÖS »
mügen bi el atarsa bu kasada iş yapar bence fd kasa güzel ama donanım yalıtım sıfır

BHAAL

« Yanıtla #407 : Ocak 05, 2012, 07:16:45 ÖS »
aslında prototipteki sedef beyazı led farlı siyah parlak jantlı olan güzeldi, her zaman olduğu gibi piyasaya çıkan daha basit bişey oldu o da kesmedi işte!

bu arada CRZ'in TypeR'ı geliyomuş görmeyen varsa bu videosu olur:

http://www.youtube.com/watch?v=X4aFgU7awNM&feature=related

yine hybrid ama 175bg 210Nm'lik bi motoru varmışmış

bbhnda

« Yanıtla #408 : Ocak 05, 2012, 09:59:29 ÖS »
bugün aldığım bilgilere göre zaten mugen gelecekmiş yeni kasaya

brigand45

« Yanıtla #409 : Ocak 05, 2012, 10:29:25 ÖS »
@brigand45 dostum aracı beğenmişsin anlaşılan.güzellik görecelidir.bende bazı taraflarını beğendim bazı taraflarını beğenmedim.onları uzun uzun belirttim zaten tekrarlamaya gerek yok.ancak yeni yenidir forumdan alacak veya almış olan arkadaşlarımız varsa hayırlı olsun güle güle binsinler.ben aracımı 3 hafta önce teslim aldım.yenisini görüncede keşke bekleseydim demedim.önemli olanda bu zaten kişi istediği aracı almış ve mutlu ise bir problem yok.ancak makyaj gelince düşünülebilir bir araç. :D
Doğrusu arabayı kasa olarak begendiğim söylenemez benim şahsi görüşüm city nin uzatılmış hali gibi geldi bana fd6 kasaya duydugum o hissi bu kasada bulamadım hatta yanından bile gecemez :) ama bu kasadaki özelliklerin fd6 da olması gerekirdi bile far ve yagmur sensörü, katlanabilir aynalar 2011 ve öncesi bir cok model aracta var...insanlara arabam full diyorum onlarda bu nasıl full diyorlar...en cok istediğim özelliklerden biri de direksiyonla beraber dönen far sistemi hondaya güzel olurdu...

smakbuloglu

« Yanıtla #410 : Ocak 06, 2012, 07:49:48 ÖÖ »
bugün bir kere daha göreyim belki alışırım dedim ancak, 5 yıl bekledikten sonra resmen hüsran ile karşılaşıyoruz.Dış tasarımı malesef özellikle arka taraf hiç ama hiç iyi durmuyor :(

Gelen iç özellikler cezbediyor ama dışı ne olacak

garabatak

« Yanıtla #411 : Ocak 06, 2012, 09:34:22 ÖÖ »
bence bu araç bayanlara hitap edicek zaten honda ctiy gibi olmuş

AhmetCvc

« Yanıtla #412 : Ocak 06, 2012, 03:36:07 ÖS »
Bende bugün Gördüm canlı ama Bayide değil dışarda :) Aracın arkası güzel duruyor Symbolden ziyade c180 Şeklinde ama hondaya yakışmadı bu özentilik,o ayrı.Önden ise araç tampon kısmından içeri doğru çekilmiş gibi duruyor Demek istediğimi anlarsınız umarım :) Genel itibarı ile Güzel araba tip olarak belkide Fd6 nın yerini tutmaz ama sonuçta yeni Araba ve bizim 2011'Lerimiz bile eski olmuş oluyor Ben dizeli gelirse sonradan kesin alırım Şimdi bile düşünmekteyim motoruda iyileştirilmiş.Donanımda koyulmuş ve artık bunu alırsam kimse dalga geçmez 45 lik araba almış Ama yol bilgisayarı bile yok veya katlanır aynası bile yok diye.

garabatak

« Yanıtla #413 : Ocak 06, 2012, 05:32:20 ÖS »
Bende bugün Gördüm canlı ama Bayide değil dışarda :) Aracın arkası güzel duruyor Symbolden ziyade c180 Şeklinde ama hondaya yakışmadı bu özentilik,o ayrı.Önden ise araç tampon kısmından içeri doğru çekilmiş gibi duruyor Demek istediğimi anlarsınız umarım :) Genel itibarı ile Güzel araba tip olarak belkide Fd6 nın yerini tutmaz ama sonuçta yeni Araba ve bizim 2011'Lerimiz bile eski olmuş oluyor Ben dizeli gelirse sonradan kesin alırım Şimdi bile düşünmekteyim motoruda iyileştirilmiş.Donanımda koyulmuş ve artık bunu alırsam kimse dalga geçmez 45 lik araba almış Ama yol bilgisayarı bile yok veya katlanır aynası bile yok diye.

bence alırsan cok pişman olursun bişeye benzem,yor sucuk gibi dreksiyon var heheheheh :))

Ouzhan_

« Yanıtla #414 : Ocak 06, 2012, 06:22:31 ÖS »
bugün senelik bakım için istanbul honda pa.r.k taydım. yeni civici bi güzel inceledim.3boyutlu kadran kol koymanın içindeki usb girişi aux geri görüş katlanır ayna fln süper bagajı actım bayagı genişlemiş kücültülmüş istetme sayesinde bagajı kapatıyım dedim kapanmadı bi daha vurdum sertce yine kapanmadı dedim sakamı bu acaba 3.sünde bayagı sert davrandım plazada saglam bi ses duyuldu.hemen yanında siyahı vardı onuda bi başkası inceliyodu bagaj cok rahat kapandı.sorun benim baktıgım aractaymıs :) içine oturdum fd6 ki gibi hiç heyecanlanma falan olmadı.arka taraf daralmış galiba bizim civice göre.manuel viteslisinin viteside kibar fd6 daki gibi.bakıma gelenler arka taraf city ön taraf corolla dedi.koltuklar müzik sistemi ve arka tarafı dısında begendim.koltukları bakıma gelenlerde begenmedi satış temsilciside eklem agrıları için tasarlanmış baldırı falan destekliyo diyodu.birde arac fd6 göre yüksek.arac genel itibariyle güzel.3ay sonra 5bin lira zamlanıcakmıs, tanıtım fiyatıymıs. aracı olmayıp yeni civic düşünenler alabilir.ama bi fd6 sahibi aracını satıp yeni civic alması mantıksız geliyor (kendi fikrim tabiki).dısarıda oldugum sıradada da 4 tane beyaz elegance yeni civic gelmişti adamın tırdan indirişi var arabayı tırın içinde 30'u görmüştür yani.neye ugradıgımı sasırdım.adam arabayı cıkarırken tırdan asırı derecede demir sesi geliyodu.tam diyorum adam ön tamponu vurucak.bi fren sıkıyor tampon asvaltı öpüyo resmen.tır soförü el frenini cırt diye hıphızlı cekip yolun ortasına bırakıyor servis elemanları kapalı alana sokuyor.5 araba indirdi.abartsız söylüyorum 2 dakka ya oldu olmadı. bu arada senelik bakım tutarımda 199.90tl tuttu. :D

canguder

« Yanıtla #415 : Ocak 06, 2012, 06:32:58 ÖS »
bugün arkadaşın tanıdığı aradı. civic alacakmış yeni kasalara bakmış beğenmemiş. bana sordu satıyormusun diye. yok şu anda satmıyorum dedim bizim araçlar prim yapsın öyle satarım dedim :)

yorumlara hep dikkat ediyorum. yazanlar donanımını övüyor tasarımı kötü diyor. civic alan insanlar tasarımı sportifliği için alıyordu. bunu yok edip donanım koyarsanız aracın ruhunu yok etmiş olursunuz.

Ouzhan_

« Yanıtla #416 : Ocak 06, 2012, 06:40:15 ÖS »
bugün arkadaşın tanıdığı aradı. civic alacakmış yeni kasalara bakmış beğenmemiş. bana sordu satıyormusun diye. yok şu anda satmıyorum dedim bizim araçlar prim yapsın öyle satarım dedim :)

yorumlara hep dikkat ediyorum. yazanlar donanımını övüyor tasarımı kötü diyor. civic alan insanlar tasarımı sportifliği için alıyordu. bunu yok edip donanım koyarsanız aracın ruhunu yok etmiş olursunuz.
sormayın arac ruhsuz :D. aracı senelik bakıma götürdüm.sadece hafta sonları biniyoruz 4500km de.servis calışanları herkez nasıl baktın diyorlar.bu kasa hiç eskitmez kendini seneler gecsede hep baktırır diyolardı.aracı beklerkende bekleme salonunda 2-3 kisiyle konustuk bizim araclarımız prim yapıcak fiyat yükseldiginde kimse almaz bunu diyolardı fd6 sahipleri.

kernell

« Yanıtla #417 : Ocak 06, 2012, 08:53:55 ÖS »
eco modu hahahahahaha, o tuşa bastığınızda az benzin harcamıyormuş çok bilenler...

ECON

Yeni Civic sedan’ın ışıklarının siz daha ekonomik sürerken sevinçten yeşile döndüğünü biliyor muydunuz? ECON butonuna bastığınıza harekete geçen sürüş sistemi ışıklandırmalarıyla size yol gösterir. Örneğin ani hızlanmalarda maviye dönen ambiyans aydınlatmaları, siz ekonomik kullandığınızda yeşil oluyor.

Honda dalga geçiyor bizle
http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-sedan&page=teknoloji
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 08:54:48 ÖS Gönderen: kernell »

garabatak

« Yanıtla #418 : Ocak 07, 2012, 09:06:30 ÖÖ »
bugün honda ceme gidip bakıcam size uzman görüşlerimi bildircem arkadaşlar.

ursus

« Yanıtla #419 : Ocak 07, 2012, 10:33:12 ÖÖ »
eco modu hahahahahaha, o tuşa bastığınızda az benzin harcamıyormuş çok bilenler...

ECON

Yeni Civic sedan’ın ışıklarının siz daha ekonomik sürerken sevinçten yeşile döndüğünü biliyor muydunuz? ECON butonuna bastığınıza harekete geçen sürüş sistemi ışıklandırmalarıyla size yol gösterir. Örneğin ani hızlanmalarda maviye dönen ambiyans aydınlatmaları, siz ekonomik kullandığınızda yeşil oluyor.

Honda dalga geçiyor bizle
http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-sedan&page=teknoloji

hiç yoktan iyidir :D

benim merak ettiğim şey, artık tüm yeni nesil otomobillerin sis farları mercedesler gibi virajlarda yardım amaçlı sağ ya da sol olmak üzere kısa süreli yanıyor. yeni kasada var mı böyle bir şey?

salpa

« Yanıtla #420 : Ocak 07, 2012, 01:12:21 ÖS »
arkadadaşlar merhabalar.
okadar eleştirmeme rağmen yine gittim honda civic aldım.
baktım balıştırdım fiyat olarak en uygun yine civic.
alan arkdaşlar varsa fiyat yazsınlar. ben premium düz beyaz için 45.300tl
hayırlısı olsun diyelim artık.eski kasa kadar çok içime sinmesede almış olduk. kazasız belasız biineriz inş.
bu arda bu gün testi de yaptım e con düğmesine bastığınız da artık ne kadar basarsanız basın araba gitmiyor.diyorki ben sana bu kadar veriyrrum bununla idare et. ilginç güzel bi ozellik olmuş ama.
başka soru varrsa gordüğüm kadar
cevap vereyim.

2432

« Yanıtla #421 : Ocak 07, 2012, 01:33:45 ÖS »
arkadadaşlar merhabalar.
hayırlısı olsun diyelim artık.eski kasa kadar çok içime sinmesede almış olduk. kazasız belasız biineriz inş.
bu arda bu gün testi de yaptım e con düğmesine bastığınız da artık ne kadar basarsanız basın araba gitmiyor.diyorki ben sana bu kadar veriyrrum bununla idare et. ilginç güzel bi ozellik olmuş ama.
cevap vereyim.
ön camın yanlarında bulunan direkler nasıl. bizim fd6 lardaki gibi kalın mı acaba. görüşe bir manisi varmıydı?

drmoz

« Yanıtla #422 : Ocak 07, 2012, 01:33:56 ÖS »
Yeni civicte kullanilan motor fd6 ile ayni, araclarin agirliklari da benzer. Buna ragmen sehir ici tuketim degerini dusurmeyi nasil basarmislar?

salpa

« Yanıtla #423 : Ocak 07, 2012, 01:49:46 ÖS »
arkadadaşlar merhabalar.
cevap vereyim.
ön camın yanlarında bulunan direkler nasıl. bizim fd6 lardaki gibi kalın mı acaba. görüşe bir manisi varmıydı?
hocam aracın gorüş açısı filan eski kasadaki gibi pek bi fark yok.

YABANCI

« Yanıtla #424 : Ocak 07, 2012, 01:59:24 ÖS »
arkadadaşlar merhabalar.
cevap vereyim.
İyi yapmışsın güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.