Aşağıdaki metni başka bir sayfada daha paylaştım ama burada da paylaşılması gerekli diye düşünüyorum. Tekrar için özür diliyorum.
Yeni Civic mi yoksa FD6 mı???
bu tartışma artık FD6 sını satıp yeni civic alanlarca devam ettirilmeli bence.
Zira bizler yeterince tartıştık. Sonuç olarak özetle:
Önceleri FD6 dan daha estetik bir tasarım bekliyor olmamız sebebiyle, ya da bir çoğumuzun arabamızın tasarımını zaten ve hala çok beğeniyor olmamız sebebiyle yeni kasaya KÖTÜ dedik. Kötü derken FD6 ya göre kötü dedik, ama şahsen bir çoğumuz yeni kasanın tasarımının selefi diğer markalardan güzel olduğunu da kabul ediyorduk. FD6 bir çoğumuzun çok beğendiği bir araba olduğu için kötü dedik. Yani yeni kasadaki beklentimizin karşılanabilmesi çok zordu, bir çoğumuz zaten arabamızı çoook seviyorduk. Fakat şimdilerde artık bir çoğumuz KÖTÜ sıfatını direkt kullanmıyoruz. Aslında güzel de arkası kötü, aslında güzel de direksiyonu çok şık değil, aslında güzel de orta konsol kötü, FD6 daha güzeldi ama bunun da donanımları iyi falan demeye başladık. Ki bu yavaş yavaş gözümüz alıştı demek. Ki bu aslında çok da kötü değil demek. Şahsen ben fotoğraflardan çok itici gelen arabayı canlı olarak gördüğümde itici gelmedi, beğendiğim bir çok yönü de oldu.
Diğer bir husus burası FD6 forum değil HONDA forum, biz bir Honda team bir Honda takımıyız. Güzel de olsa nispeten daha az çekici de olsa ODA BİZİM TAKIMIMIZIN BİR ÜYESİ. Bazı yorumlarımızı o kadar abarttık ki; daha önceden zaten bu foruma üye olmayan forum üyelerini tanımayan birisi -yeni ve muhtemelen severek aldığı- aracı ile ilgili bir forum arar iken forumumuza rastlasa ve yorumlarımızı okusa arkasına bakmadan kaçacaktır.
Ve yine zaten üyemizken yeni civic'e terfi eden arkadaşlarımız da eminim yorumlarımızdan çok da haz etmiyorlardır.
Velhasıl; bizler, yani FD6 aşıkları söyleyeceklerimizi söyledik. Bundan sonra "Yeni Civic mi yoksa FD6 mı?" sorusuna en faydalı yorumu yapacaklar FD6 sahibi olmuş onun herşeyini bilen ve müteakiben yeni civic satın alarak kıyaslama yapabilecek kadar kullanmış artıları eksilerine yorum yapabilecek arkadaşlar olmalıdır diye düşünür ve inanırım.
Saygılar.