Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240651 defa)

YABANCI

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #600 : Ocak 18, 2012, 09:58:29 ÖS »
Ayın 17sinde banttan inecekti arabam. Henüz haber yok. İnşallah kar nedeniyle gelişi gecikmez. Ayın 24ünde yolculuk var zira.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

bbhnda

« Yanıtla #601 : Ocak 18, 2012, 11:03:19 ÖS »
@YABANCI dostum bu arada biz seninle hemen hemen aynı zamanda aldık araçlarımızı nasıl memnunmusun :D ?

YABANCI

« Yanıtla #602 : Ocak 18, 2012, 11:16:57 ÖS »
@YABANCI dostum bu arada biz seninle hemen hemen aynı zamanda aldık araçlarımızı nasıl memnunmusun :D ?
Dostum memnunum da;
Öncelikle ilk defa otomatik vites kullanıyorum, o yüzden ben de acemisiyim. Önceki civic manuel di (2005) onu kullanmak elimi kullanmaktan farksız olmuştu benim için. Araba nasıl hızlanır, nerede nazlanır, nereye girer, arkayı nerede savurur biliyordum. Şimdi malum kış çok fazla gezemediğimizden çok da hakim olamadık iyi midir kötü müdür? Bir de bir başka otomatik kullanmalıyım ki anlıyayım arabayı. Arkadaşın opeli var ama görüşemedik bir türlü, birgün onun arabayı kullanır ondan sonra daha net cevaplarım bu soruyu. Ya sen?

bbhnda

« Yanıtla #603 : Ocak 18, 2012, 11:24:37 ÖS »
Bende açıkcası memnunum.yalnız otomatiğin nasıl ama benim düz vitesin yakıtı 8.5 9 oynuyor ankara trafiğinde .biraz yakıyor araç.onun dışında araç beni memnun ediyor.keşke yeni kasayı bekleseydim demedim.bu arada borada 4 tane satışa hazır araç vardı yeni kasa satışlar iyi heralde :D

YABANCI

« Yanıtla #604 : Ocak 18, 2012, 11:35:47 ÖS »
Bende açıkcası memnunum.yalnız otomatiğin nasıl ama benim düz vitesin yakıtı 8.5 9 oynuyor ankara trafiğinde .biraz yakıyor araç.onun dışında araç beni memnun ediyor.keşke yeni kasayı bekleseydim demedim.bu arada borada 4 tane satışa hazır araç vardı yeni kasa satışlar iyi heralde :D
Bir tek siyah değil de beyaz mı alsaydım hususu soru işareti kafamda bir şikayetim yok. Bora'dan almıştın değil mi sen de, ne zaman teslim aldın aracı tarih olarak?

bbhnda

« Yanıtla #605 : Ocak 18, 2012, 11:38:36 ÖS »
evet boradan almıştım. :D tam olarak 16 Aralıkta teslim edilmişti... siz bir yorumunuzda siyahı ben aldım bir tanede beyaz premium vardı onuda bi vatandaş almış demişsiniz işte o vatandaş benim :D :D

bbhnda

« Yanıtla #606 : Ocak 18, 2012, 11:39:39 ÖS »
açıkcası sadıkoğlu siyah renk için 1.250 düşmüştü ama ben gene gidip beyaz aldım :D siyahın asaletide bir başka ama :D

YABANCI

« Yanıtla #607 : Ocak 18, 2012, 11:42:40 ÖS »
evet boradan almıştım. :D tam olarak 16 Aralıkta teslim edilmişti... siz bir yorumunuzda siyahı ben aldım bir tanede beyaz premium vardı onuda bi vatandaş almış demişsiniz işte o vatandaş benim :D :D
Tahmin etmiştim Sinem mi sattı sana da. Arabama da iyi bak bu arada.

bbhnda

« Yanıtla #608 : Ocak 18, 2012, 11:45:28 ÖS »
evet :D inanırmısın efede yeni kasa araçlara bakarken muhabbet ettiğim bir arkadaşta benim araçla ilgileniyormuş.ona satın aldığımı söyleyince iyi bozulmuştu bana .arkadaş ne çok ilgileneni varmış yakuzamın yaw :D

YABANCI

« Yanıtla #609 : Ocak 18, 2012, 11:48:12 ÖS »
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, çok güzel bir araba beyaz çok yakışıyor. Dikkat et çok göz var demek ki üzerinde, bence bir nazar boncuğu tak.
Ama benim gözlerden şüphelenme benim baktığım beyaz civic otomatikti. :D

bbhnda

« Yanıtla #610 : Ocak 18, 2012, 11:54:22 ÖS »
çok saolasın kardeşim sanada aynı şekilde kazasız belasız.Allaha emanet biniyoruz bakalım :D ben aslında elegance istiyodum ancak kalmamıştı ellerinde.efede zaten araç namına birşey yoktu ayrıca tutumları hoşuma gitmemişti.

YABANCI

« Yanıtla #611 : Ocak 19, 2012, 12:00:57 ÖÖ »
Efe 1000 lira ucuza verse yine gitmezdim

bbhnda

« Yanıtla #612 : Ocak 19, 2012, 12:05:27 ÖÖ »
servisleri çok kötü diyorlar .birde satış temsilcileri rezalet işi tam ticarete vurmuşlar.. .aracı 1000 bakımına götürdüğümde borada satışı verilmiş 4 tane yeni kasa vardı

kskserkan

« Yanıtla #613 : Ocak 19, 2012, 03:34:58 ÖS »
Merhabalar,
Yeni kasa hakkındaki olumsuz yorumların gereksiz olduğunu düşünüyorum ve beğenen alır beğenmeyen almaz görüşündeyim. Ben premium otomatik modelini 2 gün önce teslim aldım,sormak istediğiniz sorular var ise cevaplayabilirim.
FD6 kasayı da çok beğenen biriyim ancak yeni kasada bir çok eksik donanım giderilmiş.

YABANCI

« Yanıtla #614 : Ocak 19, 2012, 03:36:05 ÖS »
Merhabalar,
Yeni kasa hakkındaki olumsuz yorumların gereksiz olduğunu düşünüyorum ve beğenen alır beğenmeyen almaz görüşündeyim. Ben premium otomatik modelini 2 gün önce teslim aldım,sormak istediğiniz sorular var ise cevaplayabilirim.
FD6 kasayı da çok beğenen biriyim ancak yeni kasada bir çok eksik donanım giderilmiş.

Güle güle kullanın Allah kazasız belasız binmek nasip eder inşallah.

YABANCI

« Yanıtla #615 : Ocak 19, 2012, 03:40:55 ÖS »
Merhabalar,

Aşağıdaki metni başka bir sayfada daha paylaştım ama burada da paylaşılması gerekli diye düşünüyorum. Tekrar için özür diliyorum.

Yeni Civic mi yoksa FD6 mı???
bu tartışma artık FD6 sını satıp yeni civic alanlarca devam ettirilmeli bence.
Zira bizler yeterince tartıştık. Sonuç olarak özetle:
Önceleri FD6 dan daha estetik bir tasarım bekliyor olmamız sebebiyle, ya da bir çoğumuzun arabamızın tasarımını zaten ve hala çok beğeniyor olmamız sebebiyle yeni kasaya KÖTÜ dedik. Kötü derken FD6 ya göre kötü dedik, ama şahsen bir çoğumuz yeni kasanın tasarımının selefi diğer markalardan güzel olduğunu da kabul ediyorduk. FD6 bir çoğumuzun çok beğendiği bir araba olduğu için kötü dedik. Yani yeni kasadaki beklentimizin karşılanabilmesi çok zordu, bir çoğumuz zaten arabamızı çoook seviyorduk. Fakat şimdilerde artık bir çoğumuz KÖTÜ sıfatını direkt kullanmıyoruz. Aslında güzel de arkası kötü, aslında güzel de direksiyonu çok şık değil, aslında güzel de orta konsol kötü, FD6 daha güzeldi ama bunun da donanımları iyi falan demeye başladık. Ki bu yavaş yavaş gözümüz alıştı demek. Ki bu aslında çok da kötü değil demek. Şahsen ben fotoğraflardan çok itici gelen arabayı canlı olarak gördüğümde itici gelmedi, beğendiğim bir çok yönü de oldu.
Diğer bir husus burası FD6 forum değil HONDA forum, biz bir Honda team bir Honda takımıyız. Güzel de olsa nispeten daha az çekici de olsa ODA BİZİM TAKIMIMIZIN BİR ÜYESİ. Bazı yorumlarımızı o kadar abarttık ki; daha önceden zaten bu foruma üye olmayan forum üyelerini tanımayan birisi -yeni ve muhtemelen severek aldığı- aracı ile ilgili bir forum arar iken forumumuza rastlasa ve yorumlarımızı okusa arkasına bakmadan kaçacaktır.
Ve yine zaten üyemizken yeni civic'e terfi eden arkadaşlarımız da eminim yorumlarımızdan çok da haz etmiyorlardır.
Velhasıl; bizler, yani FD6 aşıkları söyleyeceklerimizi söyledik. Bundan sonra "Yeni Civic mi yoksa FD6 mı?" sorusuna en faydalı yorumu yapacaklar FD6 sahibi olmuş onun herşeyini bilen ve müteakiben yeni civic satın alarak kıyaslama yapabilecek kadar kullanmış artıları eksilerine yorum yapabilecek arkadaşlar olmalıdır diye düşünür ve inanırım.
Saygılar.

Demiştim ben bir aralar,
Şimdi söz sizde, siz anlatın bize yeni civic'i. Umarım bir önceki aracınız da FD6 imiştir. Karşılaştırır ve de daha sağlıklı bilgi verirsiniz bize.

egc

« Yanıtla #616 : Ocak 19, 2012, 03:44:22 ÖS »
Merhabalar,

Dostum Allah güle güle binmeyi nasip etsin bende gördüm aracı gayet de şık olmus acaba dedim bu kadar olumsuz konusanlar yeni civic diye gidip city falan mı inceledi,bu kdar olumsuz yorumu hakkedıcek neyi var diye dusunmeden edemedik.Yeterki fd kasalar değer kaybetmesin,yeni kasa cıkalı 2 hafta olmus fd'yı efsane kasa ilan edenler bile oldu,o bakımdan cok da takma derim.
Hayırlı günler

YABANCI

« Yanıtla #617 : Ocak 19, 2012, 03:48:38 ÖS »
Her Lafa Verilecek Cevabım Vardır Ama Önce Lafa Bakarım Laf mı Diye Sonra Söyleyene Bakarım Adam mı Diye ..!!!

canguder

« Yanıtla #618 : Ocak 19, 2012, 04:34:23 ÖS »
Merhabalar,

Dostum Allah güle güle binmeyi nasip etsin bende gördüm aracı gayet de şık olmus acaba dedim bu kadar olumsuz konusanlar yeni civic diye gidip city falan mı inceledi,bu kdar olumsuz yorumu hakkedıcek neyi var diye dusunmeden edemedik.Yeterki fd kasalar değer kaybetmesin,yeni kasa cıkalı 2 hafta olmus fd'yı efsane kasa ilan edenler bile oldu,o bakımdan cok da takma derim.
Hayırlı günler

olay burda çözülüyor işte. arkadaşımızın dediği gibi bir çok donanım eksiği giderildi lafı herşeyi anlatıyor. bu arabayı donanım için alanlar çoğunlukta. çünkü bu fiyata bu donanımı hiç bir marka vermiyor. diğer taraftan bakarsak motor ve görünüş olarak kıyasladğımızda motor olarak hiç bir gelişme yok. kasa olarak bana göre yeni trende uyum sağlayarak şişirme kasa yapmışlar. iç koltuklarda eski kalite yok. avantajları ve dezavantajları olan bir araç. alanlara hayırlı olsun diyorum. beğenen beğenmiş alanlara kötü yaptın kimse diyemez. herkesin kendi parası emeği istediği arabayı alır. ama yeni kasanın eleştirilecek daha çok tarafı var. fd6 kasa görünüş olarak bana göre efsanedir.iç ve dış tasarım olarak bir devrimdir.

bbhnda

« Yanıtla #619 : Ocak 19, 2012, 04:40:40 ÖS »
bu araç donanım için alınıyor doğruda o donanımıda sadece elegance ta veriyor artık.premiumda xenon far bile yok.

bbhnda

« Yanıtla #620 : Ocak 19, 2012, 04:41:29 ÖS »
yakında zam gelince tartışmalarımız ne yöne kayacak çok merak ediyorum.tabi satış miktarlarınıda ...

kskserkan

« Yanıtla #621 : Ocak 19, 2012, 04:44:08 ÖS »
Merhabalar,

Aşağıdaki metni başka bir sayfada daha paylaştım ama burada da paylaşılması gerekli diye düşünüyorum. Tekrar için özür diliyorum.

Yeni Civic mi yoksa FD6 mı???
bu tartışma artık FD6 sını satıp yeni civic alanlarca devam ettirilmeli bence.
Zira bizler yeterince tartıştık. Sonuç olarak özetle:
Önceleri FD6 dan daha estetik bir tasarım bekliyor olmamız sebebiyle, ya da bir çoğumuzun arabamızın tasarımını zaten ve hala çok beğeniyor olmamız sebebiyle yeni kasaya KÖTÜ dedik. Kötü derken FD6 ya göre kötü dedik, ama şahsen bir çoğumuz yeni kasanın tasarımının selefi diğer markalardan güzel olduğunu da kabul ediyorduk. FD6 bir çoğumuzun çok beğendiği bir araba olduğu için kötü dedik. Yani yeni kasadaki beklentimizin karşılanabilmesi çok zordu, bir çoğumuz zaten arabamızı çoook seviyorduk. Fakat şimdilerde artık bir çoğumuz KÖTÜ sıfatını direkt kullanmıyoruz. Aslında güzel de arkası kötü, aslında güzel de direksiyonu çok şık değil, aslında güzel de orta konsol kötü, FD6 daha güzeldi ama bunun da donanımları iyi falan demeye başladık. Ki bu yavaş yavaş gözümüz alıştı demek. Ki bu aslında çok da kötü değil demek. Şahsen ben fotoğraflardan çok itici gelen arabayı canlı olarak gördüğümde itici gelmedi, beğendiğim bir çok yönü de oldu.
Diğer bir husus burası FD6 forum değil HONDA forum, biz bir Honda team bir Honda takımıyız. Güzel de olsa nispeten daha az çekici de olsa ODA BİZİM TAKIMIMIZIN BİR ÜYESİ. Bazı yorumlarımızı o kadar abarttık ki; daha önceden zaten bu foruma üye olmayan forum üyelerini tanımayan birisi -yeni ve muhtemelen severek aldığı- aracı ile ilgili bir forum arar iken forumumuza rastlasa ve yorumlarımızı okusa arkasına bakmadan kaçacaktır.
Ve yine zaten üyemizken yeni civic'e terfi eden arkadaşlarımız da eminim yorumlarımızdan çok da haz etmiyorlardır.
Velhasıl; bizler, yani FD6 aşıkları söyleyeceklerimizi söyledik. Bundan sonra "Yeni Civic mi yoksa FD6 mı?" sorusuna en faydalı yorumu yapacaklar FD6 sahibi olmuş onun herşeyini bilen ve müteakiben yeni civic satın alarak kıyaslama yapabilecek kadar kullanmış artıları eksilerine yorum yapabilecek arkadaşlar olmalıdır diye düşünür ve inanırım.
Saygılar.

Demiştim ben bir aralar,
Şimdi söz sizde, siz anlatın bize yeni civic'i. Umarım bir önceki aracınız da FD6 imiştir. Karşılaştırır ve de daha sağlıklı bilgi verirsiniz bize.

Önceki aracım FD6 değildi ancak çok fazla kullanma fırsatım oldu ve yeni kasa ile karşılaştırırsam öncelikle yeni kasanın koltukları daha ince ve dolayısı ile içerideki hareket alanı daha geniş fakat FD6'nın ön koltuk kafalıklarının daha spor durduğuda bir gerçek.

Yeni civic'in direksiyonu bende daha klas duruyor.

Katlanan ayna,geri görüş kamerası, ön tasarım ve farlar, yol bilgisayarı, bagaj hacmi yeni kasanın aklıma gelen ilk artıları.

Arka tasarım ile ilgili olarakta yapılan olumsuz yorumlar beni etkilemedi çünkü spoiler ve tampon altı ek aksesuarlar geldiği zaman daha güzelleşeğine inanıyorum. Zevk meselesi ben beğendim :)

Sürüş keyfine gelince tüm civic modellerini kullanmış biri olarak 04 5k euro civic en keyiflisiydi.

bbhnda

« Yanıtla #622 : Ocak 19, 2012, 04:48:47 ÖS »
sorması ayıp kaç liraya aldınız acaba aracınızı? herhangi bir hediye verdilermi? çünkü pek indirim yapmıyorlar sanırım yeni kasaya.aracınız hayırlı olsun...

kskserkan

« Yanıtla #623 : Ocak 19, 2012, 05:01:36 ÖS »
Hediye ve indirim yok maalesef :(

Fatih!

« Yanıtla #624 : Ocak 20, 2012, 10:20:30 ÖÖ »
Bizim burdaki bayii 500 tl kırıyor.
4 araba aldım zorlasam 1000 tl kırar.
2-3 ay sonra 2000 tl olur bu :)

Benim gözüm iyiden iyiye alıştı yeni kasaya.
Arkası biraz daha iyi olsaydı daha iyi olcaktı özellikle stoplar.
Ama dizel cıkmadan almam yeni kasa.