Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240662 defa)

ursus

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #650 : Ocak 22, 2012, 10:37:19 ÖS »
yeni kasayı deneyen arkadaşlar. aracı kilitlerken açık camlar ve sunroof ta otomatik kapanıyor mu? benim  en çok donanım eksiği gördüğüm şey buydu??
yok dostum bu özelliği yine koymamışlar
biraz hondanın diğer ülj-kerin sitelerini bi inceleyin  pakistan mısır gibi ülkelerde bu donanımlar fazlasıyla var hondanın türkiyeye verdiği değer bu

bunun hondayla alakası yok. aracın bize göre full diğer ülkelere göre boş donanımlı fiyatı 48.000tl. bu özellikleri koyarsa fiyat alırbaşını gider kimse de araç almaz. bu zorunlu güdülen bir politika. ülkemizdeki yüksek vergilerle alakalı.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #651 : Ocak 22, 2012, 10:42:39 ÖS »
yeni kasayı deneyen arkadaşlar. aracı kilitlerken açık camlar ve sunroof ta otomatik kapanıyor mu? benim  en çok donanım eksiği gördüğüm şey buydu??
biraz hondanın diğer ülj-kerin sitelerini bi inceleyin  pakistan mısır gibi ülkelerde bu donanımlar fazlasıyla var hondanın türkiyeye verdiği değer bu

bunun hondayla alakası yok. aracın bize göre full diğer ülkelere göre boş donanımlı fiyatı 48.000tl. bu özellikleri koyarsa fiyat alırbaşını gider kimse de araç almaz. bu zorunlu güdülen bir politika. ülkemizdeki yüksek vergilerle alakalı.
karşışaştırdığım ülkeler ekonomik açıdan çok altımızda olanlar

YABANCI

« Yanıtla #652 : Ocak 22, 2012, 10:43:19 ÖS »
yeni kasayı deneyen arkadaşlar. aracı kilitlerken açık camlar ve sunroof ta otomatik kapanıyor mu? benim  en çok donanım eksiği gördüğüm şey buydu??
biraz hondanın diğer ülj-kerin sitelerini bi inceleyin  pakistan mısır gibi ülkelerde bu donanımlar fazlasıyla var hondanın türkiyeye verdiği değer bu

koyacağı 5 liralık tetikleyici 15 liralık motor hocam. koskoca hondaya 50 liradan fazlaya mal olmaz. 50 lira da sizin hatırınıza.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #653 : Ocak 22, 2012, 10:47:51 ÖS »
yabancı arkadaş ne demek istediğini anlamadık

YABANCI

« Yanıtla #654 : Ocak 22, 2012, 10:52:19 ÖS »
"bu özellikleri koyarsa fiyat alırbaşını gider kimse de araç almaz. "

denmiş te. Mevzu araç kilitlenir iken camları ve sunroofu kapatacak bir sistem. Bu sistemin maliyeti aracın fiyatını uçuracak maliyetler değil. Onu söylemek istedim alimagar hocam.

dnzknd

« Yanıtla #655 : Ocak 24, 2012, 10:36:58 ÖÖ »
Dün Elegance oto. aracımı aldım.
Kafamdaki soru işaretleri ve tereddütler bir bir siliniyor.
Sürüş çok keyifli amortisörler ve yalıtım eskisine göre çoook çok başarılı. Arkadaşım 2011 model accord kullanıyor. Yolda badallarda nerdeyse onun kadar başarılı diyebilirim.
İç konsol için ve tasarım için acaba diyen tüm arkadaşlarımda artık yok bu fena değilmiş iyi yapmışsın demeye başladı.
Özetle ilk gün izlenimi çok iyi ;)

canguder

« Yanıtla #656 : Ocak 24, 2012, 01:50:35 ÖS »
hayırlı olsun.

her zaman dediğim gibi donanım olarak söylenecek hiç bir sözümüz yok fiyatına bakarsak 10 üzerinden 10 puanı alıyor. bizim sıkıntımız tasarım. bu donanımı fd6 kasaya koysalardı araç benzinli olmasına rağmen dizellerin satışlarını yakalardı. aracın yalıtımı dediğiniz gibi bayağı bir iyileştirilmiş. ben bizzat test sürüşüne katıldım. konforuda güzel. malzeme kalitesi sportiflik ve tasarım gibi zayıf yönleri mevcut. bunlar görmezden gelinirse araç başarılı. sizde zaten accord ile kıyaslıyorsunuz. sizin aradığınız konfor ve sessizlik olduğuna göre gayet iyi bir seçim yapmışsınız. aslında honda kullanıcılarının bir kısmını kaybetmeyi göze alarak son kasa civic ile yeni bir konsepte büründü. umarım kaybı kazancından büyük olmaz.
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2012, 01:53:40 ÖS Gönderen: canguder »

YABANCI

« Yanıtla #657 : Ocak 24, 2012, 02:08:05 ÖS »
En çok eleştirenlerden biri benim ama hep şunu söyledim araba beklentilerimize göre kötü, diğer markalardan daha güzel, daha estetik daha donanımlı. Ben 30 kasımda teslim aldım arabamı FD6 tercih ettim. Ama eğer FD6 seçeneğim olmasa idi başka marka almaktansa bekler yeni civic i alırdım. Görünüş/dizayn olarak Elantra nın civicten daha başarılı olduğunu düşünüyorum ama Honda sorunsuz araba. Güle güle kullanın iyi tercih.

caucass

« Yanıtla #658 : Ocak 25, 2012, 03:08:27 ÖÖ »
sıfır alacaklar için veya başka marka arabasını satıp civic alacaklar için ideal bir seçenek
ama fd6 sahibi olup ta arabasını satarak  yeni civic alacak kişi sayısı sanırım çok azdır
kokpit çok güzel , donanım oldukça iyi ama arabada tip yok
içi de berbat dışı da, zaten motor vites aktarma organları falan hep aynı, bu nasıl yeni model anlamak zor

espada1

« Yanıtla #659 : Ocak 26, 2012, 07:32:35 ÖÖ »
Hb gene kopartacak olayi..
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2012, 07:37:30 ÖÖ Gönderen: espada1 »

cıvıcem

« Yanıtla #660 : Ocak 26, 2012, 08:10:45 ÖÖ »
 bütün suç fd6 da bence... çitayı öyle yükselttiki,yerine ne gelse beğenilmeyecekti.... :)))

yinede birçok markadan daha iyidir yeni cıvıc.......

06VG544

« Yanıtla #661 : Ocak 26, 2012, 09:09:55 ÖÖ »
sıfır alacaklar için veya başka marka arabasını satıp civic alacaklar için ideal bir seçenek
ama fd6 sahibi olup ta arabasını satarak  yeni civic alacak kişi sayısı sanırım çok azdır
kokpit çok güzel , donanım oldukça iyi ama arabada tip yok
içi de berbat dışı da, zaten motor vites aktarma organları falan hep aynı, bu nasıl yeni model anlamak zor

Aynen katılıyorum bizim aramızda konuştuğumuz bu olmamış muhabbetini dışardan görenler sanıyorki yeni civic kötü :) yanlış anlaşılmasın yeni kasa fd6 ya göre donanım olarak daha iyi hale getırılmış ama fd6 mı satıpda yenı kasayı almam zevk meselesı kendı arabamdakı eksıkları giderir kullanırım ama başka bir model satıpta yenı cıvıc alacak olan varsada dusunmeden alsın derım verdıgı donanıma bu fıyat bence ıyı fıyat yenı almıs ve alacak olan arkadaslara sımdıden hayırlı olsun.

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #662 : Ocak 26, 2012, 09:21:52 ÖÖ »
Bence aracını yenilemek isteyen FD6 lar da alabilir. Araç güzel geldi bana. zamanla göz alışıyor.

Donanım olarak bu paraya alınacak sayılı araçlardan.

06VG544

« Yanıtla #663 : Ocak 26, 2012, 09:31:36 ÖÖ »
Donanım olarak zaten olması gereken buydu daha geçen aya kadar 6 yıllık kasayı son çıkan kasalarla kıyaslıyorlardı :D şimdi sesler kesildi ama tipine alışamadım önden bakınca albenisi var ama arkaya geçince başka modellere benzetilmesi can sıkıcı fd6 gibi kendine has çizgileri olan tasarımı yok malesef donanım dediğimizde gereksiz sensorler ( bence :) ) ama bir gerçek var o da koltuk ısıtması tek ooo bu ıyımıs dedıgım ozellıgı dıyebılrıım anahtarını sustalı yapmışlar iyi hoş ama yine AS950 anahtarı gibi arkadaş :D hazır yazmışken hoşuma giden kısımları alta sıralayım barı

1- Koltuk ısıtmalı
2- Anlık yakıt tuketımını gosterıyor (Yol Bilgisayarı Geliştirilmiş)
3- Ön kısım biraz kalmış aracın onu gözüküyor
4- Bagaj buyumus
5- I-MID
6- Econ butonu
7- Kadranın renk değiştirmesi

Bu kadar gerı kalanları sonradan fd6 yada uygulanabılır

canguder

« Yanıtla #664 : Ocak 26, 2012, 12:29:50 ÖS »
deri koltuk ve büyük jant opsiyonları konmalıydı. hala eksik yönleri var. honda çok daha etkileyici bir tasarım yapabilirdi. çoğu honda sever hayal kırıklığına uğradı.

legolas

« Yanıtla #665 : Ocak 26, 2012, 10:13:05 ÖS »
çorum merotoya bakıma gittiğimde aracı inceledim, açıkçası hiç beğenmedim.

1. arka koltuk diz mesafesi bizim araçlara göre oldukça dar.
2. bagaj aslında büyümemiş, ince stepne kullanarak bagaj yüksekliğini arttırmışlar.
3. aracın kendine has  bir tasarımı yok. önden toyota arkadan sümbül gibi görünüyor.

donanım olarak evet eksikler giderilmiş, ancak tasarım olarak sınıfta kalıyor araç....

eroser

• Eray
« Yanıtla #666 : Ocak 27, 2012, 06:27:10 ÖS »
arkadaşlar bu araç sınıfta kalmıştır.. koskaca 50 bin TL den bahsediyoruz.. geçer not alamaz..

faw13

« Yanıtla #667 : Ocak 27, 2012, 06:48:14 ÖS »
ya 4-5 tane gördüm şimdiye kadar da beyazdan başka rengi yok mu bunun? beyaz yakışmıyor, fd6 gibi değil, diğer renklerde de ne showroom da ne yolda göremedim :D

YABANCI

« Yanıtla #668 : Ocak 27, 2012, 06:54:02 ÖS »
ya 4-5 tane gördüm şimdiye kadar da beyazdan başka rengi yok mu bunun? beyaz yakışmıyor, fd6 gibi değil, diğer renklerde de ne showroom da ne yolda göremedim :D
renlerinin arasında en çok yakışanın beyaz olduğu vardı american forumlarında. gerçi çoğu zamam amerika daki renkler ile tr dekiler birbirini tutmayabiliyor. yani usa de satılan bir renk türkiye ye hiç gelmeyebiliyor. alıcı profili ile ilgili olsa gerek

mali

« Yanıtla #669 : Ocak 27, 2012, 07:54:28 ÖS »
tamam tasarım ve birçok şeyi fd6 dan kötü ama kıçı kırık kia lar o paraya satılıyor
piyasadaki arabaların içinde yinede çok mantıklı bir seçenek
şu bir gerçek artık gençlere hitap etmiyor bu kasa onta yaş sınıfı olmuş

arkadaşlar bu araç sınıfta kalmıştır.. koskaca 50 bin TL den bahsediyoruz.. geçer not alamaz..

civic46

« Yanıtla #670 : Ocak 28, 2012, 07:08:13 ÖS »
Aracı dün uzun uzun inceledim test sürüşü yaptım aklıma gelen en mantıklı cümle bu araç Civic değilde City nin devamı olmalıydı diye düşündüm çok şey yazmak isterim ama gerek yok bazıları FD6 sahibi olduğumuz için karaladığımızı düşünebilir,kısaca araç cılız ve küçük görünüyor,vites topuzu Fiat Albea seviyesinde,ön gögüs dizaynı-kokpit beni hiç heyecanlandırmadı,klima-müzik sistemi ve koltuk ısıtma düğmeleri rezalet,içeriye yeteri kadar ses alıyor,sadece ivmelenmesi fena değil...Bu arada siyah renk ekleyeyim dedim çünkü beyaz çok daha basit duruyor..

kacaman

« Yanıtla #671 : Ocak 28, 2012, 08:29:57 ÖS »
ali kısa ama öz bir şekilde benim düşüncelerimi tekrarlamışsın, izlenimlerin geneli olumsuz, bakalım ne olacak.

YABANCI

« Yanıtla #672 : Ocak 28, 2012, 08:36:50 ÖS »
Güzel araba, arkadaşlar güzel araba, artık bitirelim bence bu eleştrileri (yazdıklarınızın tamamına katılıyorum ama) artık yeni civic sahibi olduğu için sitemize üye olan yahut aracını değiştirip bunu alan arkadaşlarımız var. onları üzmemek ve de kaçırmamak lazım. yeni civic de bizim aileden. tekne kazıntısı

kacaman

« Yanıtla #673 : Ocak 28, 2012, 08:47:59 ÖS »
Güzel araba, arkadaşlar güzel araba, artık bitirelim bence bu eleştrileri (yazdıklarınızın tamamına katılıyorum ama) artık yeni civic sahibi olduğu için sitemize üye olan yahut aracını değiştirip bunu alan arkadaşlarımız var. onları üzmemek ve de kaçırmamak lazım. yeni civic de bizim aileden. tekne kazıntısı
+155

canguder

« Yanıtla #674 : Ocak 28, 2012, 10:39:58 ÖS »
yeni civic resimlerini gördükçe moralim bozuluyor. hala hondaya yakıştıramıyorum. city alt sınıf olmasına rağmen daha estetik duruyor.