Gönderen Konu: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!  (Okunma sayısı 240691 defa)

CAGLAR28

Ynt: 2012 Yeni Civic Güncel Detaylar, Resimler!
« Yanıtla #775 : Şubat 19, 2012, 10:55:21 ÖÖ »
makyaj bikaç donanım (iyileştirme) = zam
bu yönde yeni çıkan arabaların ilerleyişi

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #776 : Şubat 19, 2012, 11:07:54 ÖÖ »
şimdi almayanlar zamlı fiyattan sıraya girerler

mali

« Yanıtla #777 : Şubat 19, 2012, 11:59:53 ÖÖ »
benim bir komşum alacak
sırayada girmiş
beyaz olsun istiyor ellerinde beyaz yokmuş martta gelecek..
dün gördüm 2000 tl zam yapmışlar bile..

bbhnda

« Yanıtla #778 : Şubat 19, 2012, 05:33:32 ÖS »
benim bir komşum alacak
sırayada girmiş
beyaz olsun istiyor ellerinde beyaz yokmuş martta gelecek..
dün gördüm 2000 tl zam yapmışlar bile..

ankarada efenin sahibiyle konuşmuştum 1 ay önce , aracın haziram elegance oto. fiyatı 55 lira olacağını söylüyordu. :D

canguder

« Yanıtla #779 : Şubat 19, 2012, 06:05:17 ÖS »
şimdi almayanlar zamlı fiyattan sıraya girerler

şimdi almayanlar bir dahada almaz çünkü fiyatlar uçacak. diğer markalardan bir farkı kalmadığında eşit durumda olacak. başka alternatiflere yönlenir millet. donanım ve fiyat uygunluğu olmadığında zor satar gibi. ben civic hb bekliyorum. gelsin onuda görelim. tasarımı güzel motoru daha güçlü olursa hb alabilirim.

bbhnda

« Yanıtla #780 : Şubat 19, 2012, 07:34:21 ÖS »
hb dizeliyle gelecek 118 hp 300 n/m tork

canguder

« Yanıtla #781 : Şubat 19, 2012, 08:51:54 ÖS »
ben benzinli alırım. hondanın hibriti varken dizel getirmesi ilginç. hibrit civic hb iyi olur açıkçası. ama milletimizdeki önyargıları yıkmak çok zor olduğunda honda pes etti dizel getirmeye karar verdi. halbuki hibrit hem çevreci hemde dizel kadar tasarruflu , performanslı.
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2012, 08:52:07 ÖS Gönderen: canguder »

bbhnda

« Yanıtla #782 : Şubat 19, 2012, 09:00:32 ÖS »
ben benzinli alırım. hondanın hibriti varken dizel getirmesi ilginç. hibrit civic hb iyi olur açıkçası. ama milletimizdeki önyargıları yıkmak çok zor olduğunda honda pes etti dizel getirmeye karar verdi. halbuki hibrit hem çevreci hemde dizel kadar tasarruflu , performanslı.

dediklerinize katılıyorum ancak dizel birazda verdiği tork avantajından tercih ediliyor. mesela arkadaşta yeni kasa focus dizel var basarken kafayı düz tutmakta zorlanıyordum :D

KEK342012

« Yanıtla #783 : Şubat 24, 2012, 06:59:21 ÖS »
SLM arkadaşlar bende2009 otomatik premium honda civic fd6 kasa vardı ocağın başında satıp yeni kasa elengace+lpg takımı siparişini verdim dün arabayı ist.****** honda dan aldım 2 aylık süre içerisinde formu takip ettim yazılanlar benim moralimi bozmuştu.istanbuldaki bayiden çıkıp direk samsun havzaya geldim 700 km lik yol boyunca arabayı her şartta denedim kesinlikle eskisinden çok çok daha iyi (her yönüyle) iyki almışım.bu arada 700 km 130 tl lpg yaktı...

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #784 : Şubat 24, 2012, 07:01:11 ÖS »
bu gün önümden geçti bir tane beyaz. harbiden çok beğendim. Teknoloji olarak da fd6 dan çok ileri bir araç zaten.

mali

« Yanıtla #785 : Şubat 24, 2012, 09:36:12 ÖS »
Teknoloji olarak çok ileri diyemeyiz bence
bir iki artı özellik var
sonuçta motoru bile aynı ;)

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #786 : Şubat 25, 2012, 08:45:34 ÖÖ »
bir iki özellik dediğin diğer araçlarda olmayan özellikler. motor aynı ama daha seri üstelik daha az yakıyor.

far ve yağmur sensörü sustalı anahtarlık yol bilgisayarı vs daha düne kadar milletin sayıkladığı özelliklerdi. şimdi herkes burun kıvırıyor.

Bu araca 2 body kit çıksın efsane olacak.

FD6 standart hali ile daha spor durabilir ayrı konu. bu arabada potansiyel var.

Kasa kodu ne acaba

BHAAL

« Yanıtla #787 : Şubat 25, 2012, 11:28:03 ÖÖ »
kasa kodunu ben de merak ettim ya... bir iki yerde fd7 gibi bişeyler dediler ama kim nerden duydu da söyledi bilemedim... bi öğrensek de yeni kasa demekten kurtulsak

unvr

« Yanıtla #788 : Şubat 25, 2012, 11:36:05 ÖÖ »
ya herkes de biliyor ki fd6 kasa görüntüsüyle sollar yeni civic i....neymiş de geri görüş kamerası falan varmış....gittim inceledim iç mekan falan çok zayıf işçilikte...hyundaıden farkı kalmamış ki .....

BGR19

« Yanıtla #789 : Şubat 25, 2012, 12:00:39 ÖS »
kasa kodunu ben de merak ettim ya... bir iki yerde fd7 gibi bişeyler dediler ama kim nerden duydu da söyledi bilemedim... bi öğrensek de yeni kasa demekten kurtulsak
fb7 diye biliyorum, yani baktım şasi koduna dlafb7... diodu bizde dlafd6... yazıyor

BHAAL

« Yanıtla #790 : Şubat 25, 2012, 12:12:59 ÖS »
olabilir ama şu açıdan mantıksız geliyo... o sondaki rakam motor ebadına işaret ediyo... 1.6 olanlar 6, 1.8 olanlar 8, 2.0 olanlar 2 diye bitiyo misalen... fb olabilir ama 7 olmamalı diye düşünüyorum... ama öyleyse de öyledir tabi araç sahibi değilim neticede görmedim şaşi numaralarını. bu arada servis suratıma bön bön bakıyo bu kodları söyleyince... onlar ne diyosa artık bu araçlara... o kodlar sanki bi bu forumda kullanıyomuş gibi geldi adamların yüz ifadesini gördüğümde :)

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #791 : Şubat 25, 2012, 01:06:00 ÖS »
rakamların öyle bir anlamı yok. ek9 type R 1,9 değil. veya fk3 civicler 2,2 motor. Fk1 1,4 motorlu fk2 ler 1,8

Dolayısı ile alaka yok.

bbhnda

« Yanıtla #792 : Şubat 25, 2012, 01:57:47 ÖS »
far sensörü benim arabada hoş durabilirdi ancak yağmur sensörü kadar gereksiz bir olay yok.sonra o bozuluyor ve ekstra 300 400 lira para.yağmur yağar sileceği indirirsin bu sıkıntı yapılacak bir mesele değil.ha birde arabamda coming leave home arardım zaten onlar sanayi işi bizim şaşmazda yapılır.bizim corollada bluetooth falan hepsi var ama sürekli kullanılıyormu dersen yooo i derim.hatta geri vitese takınca dikizin köşesinden arka taraf açılıyor navigasyon gibi ona bile bakmaya gerek duymuyorum.econ tuşu yakıttan şikayet edenler için ideal.

canguder

« Yanıtla #793 : Şubat 25, 2012, 11:46:47 ÖS »
bir çok fd6 sahibi üyemiz var kaç tanesi satıp yeni civic aldı çok merak ediyorum. sanırım alanlar azınlıkta , hemde bu kadar iyi fiyat ile satılırken tercih edilmemesi başarısızlık gibi gözüküyor.

farukcelik

« Yanıtla #794 : Şubat 26, 2012, 12:44:32 ÖÖ »
şu yapılan yorumları hayretle okuyorum, arkadaşlar sizin uzanamadığınız ciğere laf yetiştirememenize anlam veremedim doğrusu, kardeşim bu araç daha yeni üretim bandından indi ve dağıtımına yeni başlandı, kimi yollarda hiç görmedim der kimi bu araba satmaz der bu araçlar bayilere sınırlı sayıda gelip satılmaktadır öyle bakkaldan ekmek alır gibi alamazsın bunu sen git yarın paranla 1 tane al hemen evinin önüne getir ben seni alnından öperim, adam ''hangi fd6 kullnıcısı satıpta bunu aldı'' diyor inanamıyorum türkiyede kaç tane adam var aracının bir üst modeli çıktığında hemen satıp onu almayı başaran adam 2011 aracını satıp üzerine para verip yeni kasasını alıcak bu paralar yollardan toplanmıyo zaten böyle araç değişimlerini yapıcak kişiler honda'nın yüzüne bile bakmaz aklınızdan çıkarmayın... ben 7 sene bindim ies civic aracıma çok memnun kaldım şimdi 2012'sine biniyorum ocağın 10'da sipariş verdim 45 gün sonrada aracıma kavuştum mükemmel ötesi bir araç araçta yok yok... alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun, kötü eleştirisi olan arkadaşlarda binmeyi versin bir modeli bu kadar aşağılamaya kimsenin hakkı yok... daha şimdiden 1700tl zamlandı yaza doğru ne kadar olur bilinmez artık.... saygılar kırıcı olduysam özür dilerim... kasa kodu fb7 dir...

ed35

« Yanıtla #795 : Şubat 26, 2012, 08:24:16 ÖÖ »
şu yapılan yorumları hayretle okuyorum, arkadaşlar sizin uzanamadığınız ciğere laf yetiştirememenize anlam veremedim doğrusu, kardeşim bu araç daha yeni üretim bandından indi ve dağıtımına yeni başlandı, kimi yollarda hiç görmedim der kimi bu araba satmaz der bu araçlar bayilere sınırlı sayıda gelip satılmaktadır öyle bakkaldan ekmek alır gibi alamazsın bunu sen git yarın paranla 1 tane al hemen evinin önüne getir ben seni alnından öperim, adam ''hangi fd6 kullnıcısı satıpta bunu aldı'' diyor inanamıyorum türkiyede kaç tane adam var aracının bir üst modeli çıktığında hemen satıp onu almayı başaran adam 2011 aracını satıp üzerine para verip yeni kasasını alıcak bu paralar yollardan toplanmıyo zaten böyle araç değişimlerini yapıcak kişiler honda'nın yüzüne bile bakmaz aklınızdan çıkarmayın... ben 7 sene bindim ies civic aracıma çok memnun kaldım şimdi 2012'sine biniyorum ocağın 10'da sipariş verdim 45 gün sonrada aracıma kavuştum mükemmel ötesi bir araç araçta yok yok... alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun, kötü eleştirisi olan arkadaşlarda binmeyi versin bir modeli bu kadar aşağılamaya kimsenin hakkı yok... daha şimdiden 1700tl zamlandı yaza doğru ne kadar olur bilinmez artık.... saygılar kırıcı olduysam özür dilerim... kasa kodu fb7 dir...
İes'ten sonra araç size uzay aracı gibi gelmiş :D
 Yorumları da hayretle okumanıza gerek yok,yukarı da ki arkadaşlar beğenmemiş ve siz aldınız diye zorlamı beğenecekler?
Sokaklarda göremiyoruz dedikleri;FD6 ilk çıktığında bile hemen heryerde görmeye başladık ve hatta gidip aldık ama bu araba öyle değil ondan bahsediyorlar ;)
Uzanamadı ciğer lafı da hiç hoş olmamış! Buradaki herkesin maddi durumunu veya altında ki aracı biliyormusunuz da böyle yorum yapıyorsunuz?Üstteki arkadaşta Mercedes var bende Bmw kullanıcısıyım ve bu arabayı beğenmedik,kedi ciğe meselesi değil bu yani... Sizce bu arabaya ulaşamazmıyız acaba? :)
Neyse aracınız hayırlı olsun iyi günlerde binin...
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2012, 08:25:31 ÖÖ Gönderen: ed35 »

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #796 : Şubat 26, 2012, 09:05:46 ÖÖ »
İes'ten sonra araç size uzay aracı gibi gelmiş :D
 Yorumları da hayretle okumanıza gerek yok,yukarı da ki arkadaşlar beğenmemiş ve siz aldınız diye zorlamı beğenecekler?
Sokaklarda göremiyoruz dedikleri;FD6 ilk çıktığında bile hemen heryerde görmeye başladık ve hatta gidip aldık ama bu araba öyle değil ondan bahsediyorlar ;)
Uzanamadı ciğer lafı da hiç hoş olmamış! Buradaki herkesin maddi durumunu veya altında ki aracı biliyormusunuz da böyle yorum yapıyorsunuz?Üstteki arkadaşta Mercedes var bende Bmw kullanıcısıyım ve bu arabayı beğenmedik,kedi ciğe meselesi değil bu yani... Sizce bu arabaya ulaşamazmıyız acaba? :)
Neyse aracınız hayırlı olsun iyi günlerde binin...
tam tersi ben beğendim city kullanıcı olarak  ben alman arabaları ve japon arabalarını severim gerisi boş yeni civic melez olmuş  alman japon karışımı ben cityi almamın nedenide o  bana göre alman arabalarının yeribi başka gönlümde en son www cadyy kullandım bende iyi iz bıraktı burda aşırı marka fanatikliği yapılıyo hondanın en iyi yaptığı benzinli motor yapması gerisini koy vermiş gitmiş  o ses yalıtımı ne öle ben cadyde  konfor ne civic ne city ve acorda bile yok

BGR19

« Yanıtla #797 : Şubat 26, 2012, 09:39:59 ÖÖ »
Ben gecen arkadasimin passata binmistim bir eski kasa, arkada oturuyordum hani su kucuk kasisler vardir ya tik diye gecilen, onlardan gecerken darbeleri vucudumda hissettim :) tamam normaldir de passata yakismiyor ben o kadar hissi pug da almiyordum :D
Bu arada caddynin accord tan daha konforlu olduguna inanmiyorum, accord sinifinin ustunde yapisi olan bir aractir, ha ikisine de binmedim bilemem sonucta passat da pug 207 nin ust si ifi bir arac :)

ursus

« Yanıtla #798 : Şubat 26, 2012, 10:09:34 ÖÖ »
far sensörü benim arabada hoş durabilirdi ancak yağmur sensörü kadar gereksiz bir olay yok.sonra o bozuluyor ve ekstra 300 400 lira para.yağmur yağar sileceği indirirsin bu sıkıntı yapılacak bir mesele değil.ha birde arabamda coming leave home arardım zaten onlar sanayi işi bizim şaşmazda yapılır.bizim corollada bluetooth falan hepsi var ama sürekli kullanılıyormu dersen yooo i derim.hatta geri vitese takınca dikizin köşesinden arka taraf açılıyor navigasyon gibi ona bile bakmaya gerek duymuyorum.econ tuşu yakıttan şikayet edenler için ideal.

o nasıl bir corollaymış yahu

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #799 : Şubat 26, 2012, 12:35:11 ÖS »
Ben gecen arkadasimin passata binmistim bir eski kasa, arkada oturuyordum hani su kucuk kasisler vardir ya tik diye gecilen, onlardan gecerken darbeleri vucudumda hissettim :) tamam normaldir de passata yakismiyor ben o kadar hissi pug da almiyordum :D
Bu arada caddynin accord tan daha konforlu olduguna inanmiyorum, accord sinifinin ustunde yapisi olan bir aractir, ha ikisine de binmedim bilemem sonucta passat da pug 207 nin ust si ifi bir arac :)
cadyle passatın konfuro birbirine çok yakın 2011 model baz alıyorum ki passatla acord aynı sınıf talar  bana göre passat acordan çokçok iyi