şu yapılan yorumları hayretle okuyorum, arkadaşlar sizin uzanamadığınız ciğere laf yetiştirememenize anlam veremedim doğrusu, kardeşim bu araç daha yeni üretim bandından indi ve dağıtımına yeni başlandı, kimi yollarda hiç görmedim der kimi bu araba satmaz der bu araçlar bayilere sınırlı sayıda gelip satılmaktadır öyle bakkaldan ekmek alır gibi alamazsın bunu sen git yarın paranla 1 tane al hemen evinin önüne getir ben seni alnından öperim, adam ''hangi fd6 kullnıcısı satıpta bunu aldı'' diyor inanamıyorum türkiyede kaç tane adam var aracının bir üst modeli çıktığında hemen satıp onu almayı başaran adam 2011 aracını satıp üzerine para verip yeni kasasını alıcak bu paralar yollardan toplanmıyo zaten böyle araç değişimlerini yapıcak kişiler honda'nın yüzüne bile bakmaz aklınızdan çıkarmayın... ben 7 sene bindim ies civic aracıma çok memnun kaldım şimdi 2012'sine biniyorum ocağın 10'da sipariş verdim 45 gün sonrada aracıma kavuştum mükemmel ötesi bir araç araçta yok yok... alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun, kötü eleştirisi olan arkadaşlarda binmeyi versin bir modeli bu kadar aşağılamaya kimsenin hakkı yok... daha şimdiden 1700tl zamlandı yaza doğru ne kadar olur bilinmez artık.... saygılar kırıcı olduysam özür dilerim... kasa kodu fb7 dir...