Merhabalar ;
Ver-kaç ,al-kaç taktiğiyle yaklaşmıyorum ..çünkü işletme okudum ve bunun yanında marketing master yaptım ve o taktikle hiçbir zaman ve hiç bir yerde başarılı olunamıyacağını gayet iyi biliyorum..Bu bilgimin yanısıra hem işimi ,hem otomobilleri ,hemde müşterilerimi gerçekten seviyorum..Yaptığım işten çıkan işlerden de fazlasıyla zevk alıyorum..Bazende kendim çizip uygulattığım özel modeller dahi oluyor..Anlıyacağınız en başta yazdığım zihniyet türü yanımdan dahi geçemez

Hatta daha güncel çalışmaları
www.donanimhaber.com dan da takip edebilirsiniz.Kendi internet siteme kodlarından dolayı yüklemeyi internetçi arkadaşlara yaptırıyorum bundan dolayı gecikme oluyor örneğin son foto güncelleme geçen agustosta oldu ..oysa ondan sonra yeni yapılmış en az 1500-2000 foto birikmiş durumda.devamlı da çekmeye devam ediyorum.Mesela yeni yaptığımız ford focus cabrio daha Türkiyede dahi yok..
Çatlama olayına gelelim orjinal alman malı suni deri kullanırsanız 5 sene iyi bakmada bakım dahi gerektirmeden ilk günki gibi kalır..Hakiki deride aracı çok kullanır koltuklara in bin çok sürtünme yaparsanız ..Bakımını aksatırsanız ve koltuklarınızda da sporluk varsa 2 senede dahi bu çatlamalar gelebilir..Tabi birde bunun tersi var ..Koltuğun yanına sürterek değilde orta kısmına oturmaya özen gösterirseniz Ayda bir en az giriş çıkışları olmak kaydıyla 3 ayda birde tüm koltukları nemlendirici kremle bakımını yaparsanız 10 seneye yakında dayanma ihtimali olur..benim 99 model megane ım az kullanılıyor fakat devamlı guneşin altında duruyor bakımda hiç yapmadım..geçen gün fark ettim çatlamalar başlamış..Ama tabi burda kötü faktör güneş ,iyi factor daha 49000 km de olması..yani az kullanılmış fakat guneşten korunmamış bir deri olmasına rağmen 10 sene ve hala çatlaklar yarık durumunda degıl...Tabi ben vakit bulduğum anda onun derisini yeniliyeceğim ..bana göre o bitti..

)
Passatlarda olan klasik modele zaten civigin modeli çok benzer..siyah uygulama yaparsanız bejle başa çıkmanız çok zor çünkü araç bildiğim kadarıyla halısına kadar bej ..yan bakalitler ..emniyet kemerleri..emniyet kemer çıkışları..bence ben siyah istiyorum diyorsanız siyaha bej çift show dikişi düşünmeniz yeterli olur..Veya ben simsiyah olsun istiyorumda diyorsanız servisinize bir sorun belki o parçalardan ellerinde kalmıştır çok ucuza temin de edebilirsiniz..
Saygılarımla
A.CEM ADALI
Cem bey gerçekten müşteriye ver-kaç- al-kaç taktiğiyle yaklaşmıyorsunuz. bu harika birşey. çalışmalarınızı web sitesinden takip ediyorum gerçekten hoş.
yanma donma olayına gelince. yahu yanarsam yanayım donarsam donayım. cillop gibi deri koltuk:) şekli yeter diyorum.
peki Cem bey size sorum bu derilerde çatlama olayı meydana ne kadar zaman sonra geliyor ?
bide bnm düşüncem bilirsiniz 97 2000 arası passatlardaki deri siyah koltuğu. o tarz sade birşey yaptırmak. sizce civic de hoş olur mu ?
bir diğer sorum bildiğniz üzere siyah civicde kapılar ve emniyet kemerleri krem renginde. onları nasıl siyah yapabiliriz ? serviste felan oraları siyahlarla değiştirebiliyorlar mı , bu konu hakkında bilginiz var mı ?