Gönderen Konu: deri koltuk  (Okunma sayısı 56545 defa)

ART CAR

• Ziyaretçi
Ynt: deri koltuk
« Yanıtla #100 : Şubat 27, 2008, 06:03:54 ÖS »
Merhabalar ;

Aracınıza alman suni deri Almanyada direk mercedes,bmw,audi ve volkswagen gurubunda kullanılan alman malı suni deriyi düşünürseniz aracınız kapılar dahil 750 ytl ye mal olur..Nakış istemeniz durumunda + 80 ytl eklenir.Aracınızın aynısı içi bej ve full bej yaptığımız fotoları görmek isterseniz..Mailiniz alıp hemen atabilirim.

civic bej kaça mal olur

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : Şubat 27, 2008, 06:09:35 ÖS »
Görkemcim merhaba ,Yardımcı olabilmiş olmama  ve döşemelerini beğenmene çok memnun oldum..O döşemeyi aldığında beğendin ,kullan bundan 5-6 sene sonra araç yine sende olursa tekrar bak yine en ufak deforme olmamış ve ilk günki gibi görünce bir kat daha beğeneceksin buna sana garanti..Benim için bir seferlik iş iş değildir ..Bazıları sırf bir seferlik iş yapıyor daha sonrada iş yok diye inleyip duruyor ..Bizde her zaman hem iş hem sıra var bunun nedeni de tavsiyelerle ilerlemek ve her yapılan işin yeni gelen işe referans olmasındandır.

Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın ,fakat sizden tek ricam Görkem arkadaşımızın döşemelerini bir kere daha inceleyin ..orta direkteki çift renk uyumundan orta konsoldakine kadar,kapıdakinden ön konsoldakine kadar araç içindeki gri-siyah uyumuna bir bakın lütfen ..bana çok şık geldi ..Ve inanın zevk almadığım döşemeyi yapmıyadabiliyorumm..Bu işteki amacım bazıları gibi parayı cebe at oo ne güzel salla başı politkası hiç olmadı ve olmayacakta ..Ben yerinde araç sahibiyle otur konuşa konuşa en güzelini bulup yapma taraftarıyım ..Gerçi Görkemle bir türlü konuşmak nasip olmadı ondanda bu konuda özür diliyorum ..Baya hasta olduğum bir dönem olduğundan ancak tavsiyem olabildi ..Beğenmesinede inanın çok memnun oldum.. >=ok

Saygılarımla

A.CEM ADALI

yüz yüze konuşamasakta cem bey telefonla bana yardımcı oldu ve gerçekten arabamı süper bi hale getirdiler  cem beye ve artcar a çok teşekkür ediyorum ve tün tht ye tavsiye ediyorum....

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : Şubat 27, 2008, 06:14:50 ÖS »
Almanyadan carbon elyafı ,üç kademeli ledli düğmeli ,18 sn de ısıtan tüm otomotiv devlerininde son kasa araçlarında kullandığı carbotex ısıtmaların ilk partisi bu hafta geldi.Bu ısıtmalar piyasada satılan telli ısıtmalardan değil ..tamamıyla carbon elyafı liflerden oluşmuş örgü modelinde iki dıştan içe çalışan kesilse dahi hiç etkilenmeyen en son teknoloji ısıtmalardır..İstendiği takdirde bu ısıtmalarıda ön koltuklara monte edebiliriz..

deri koltuk yapıosan 2 bölmeli elektrikli ısıtmada yaptır koltukların içine mutlaka ama.yoksa zamanla çatlar derisi ;)

rserkan

« Yanıtla #103 : Şubat 27, 2008, 08:32:59 ÖS »

Almanyadan carbon elyafı ,üç kademeli ledli düğmeli ,18 sn de ısıtan tüm otomotiv devlerininde son kasa araçlarında kullandığı carbotex ısıtmaların ilk partisi bu hafta geldi.Bu ısıtmalar piyasada satılan telli ısıtmalardan değil ..tamamıyla carbon elyafı liflerden oluşmuş örgü modelinde iki dıştan içe çalışan kesilse dahi hiç etkilenmeyen en son teknoloji ısıtmalardır..İstendiği takdirde bu ısıtmalarıda ön koltuklara monte edebiliriz..

deri koltuk yapıosan 2 bölmeli elektrikli ısıtmada yaptır koltukların içine mutlaka ama.yoksa zamanla çatlar derisi ;)

efendim bir tv programında deri koltuklara delikli sünger ve fan takıldığını görmüştüm yaz aylarındaki sıcak deri olayına çare olarak sırt kısmına sadece tabiki bu konuda bilginiz varmı acaba bunu sormak istiyorum ayrıca işçiliğiniz konusunda da hayranlığımı her ortamda dile getiriyorum ankarada eksikliğinizi hissediyoruz. carpediem nickli şükrü arkadaşımızın arabasını da siz mi yaptınız acaba sormak istedim . saygılar
serkan

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #104 : Şubat 27, 2008, 10:51:52 ÖS »
Merhabalar ;

Öncelikle sorunuzu yanıtlamak isterim ..Koltuklarda kullanılan soğutma sistemi hakkında bu yaz yurt dışından gelen müşterilerim sayesinde yakınen bilgim oldu..

Bilgim oluş şeklini biraz detaylı anlatmak isterim..Almanyada yaşayan sorentolu sizden kibar olmasın çok kibar ve çok cana yakın bir müşterim var ..onunlada siteme mesaj atması yoluyla tanıştık..Geçen yıl ısıtmalarımı mayıs a kadar bitirdim ..Kota hesaplarımdaki yanılma ise yapılan 30 dan fazla sıfır laredo jeep e uygulanan  ön arka ısıtma sonucunda gerçekleşti..Bunun üzerinde müşterimin telefonda ısıtmada takarız değilmi ? demesi üzerine vardiğim cevap malesef oldu ..Çünkü ısıtmalarımız yaz gelmiş ve bitmişti yeni siparişi ise kış başı yapacaktık..Ama o an aklıma zaten müşterimin almanyada olduğu aklıma geldi ..Markayı modeli kendisine verdim ..Bu ısıtmayı sadece fabrikalara verdiklerinden ve profesyonel bir ısıtma olduğundan rica minnet yerine giderek bir tane aldı..Alırkende ben burdan bildiğimden hem ısıtma hem soğutmalı olan sistemi de benim için bir konuşurmusunuz demiştim..Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum gitmiş benim için konuşmuş ..Müşterimin bana söylediği ve bu ürünün esas fabrikasındaki kişinin yorumu şöyle '' biz üretimini yaptık fakat size çok tavsiye edebileceğim bir ürün değil,doğrudan küçük fanlarla işleyen bir sistem olduğundan hanimlarda rahim iltahaplanmalarına beylerde de bu tip hastalıklara yol açabiliyor,sıcakta terli bindiğinizde de bu fanların üflemesi sonucu tutulmalar gerçekleşebiliyor'' bu anlatımı tırnak içinde aldım çünkü bana söylenenin harfiyen aynısıdır..Bunun üzerine müşterimde sadece ısıtmanın bizim bu sene getirttiğimiz üç kademeli elektronik düğmeli delux modelini aldı..

Bunun yanında bu sistemi s kasa mercedeslerde yakından inceleme fırsatıda buldum ..Tamamıyla küçük küçük fanlardan oluşan bir sistem benim incelemem yazdan evveldi ..Ve bu sistem mantık olarak banada aynen yetkilinin açıklaması gibi gelmişti..Düşünün yazın iki dakika fanın önünde durunca hasta oluyoruz yolda giderken terli terli bir fan terli bölgeye üfleme yapsa sizce ne olur ?

Bunun yanında Şükrü arkadaşımızın aracınıda pazartesi sabahtan alıp nakışlarıyla beraber pazartesi akşamı teslim ettik..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

efendim bir tv programında deri koltuklara delikli sünger ve fan takıldığını görmüştüm yaz aylarındaki sıcak deri olayına çare olarak sırt kısmına sadece tabiki bu konuda bilginiz varmı acaba bunu sormak istiyorum ayrıca işçiliğiniz konusunda da hayranlığımı her ortamda dile getiriyorum ankarada eksikliğinizi hissediyoruz. carpediem nickli şükrü arkadaşımızın arabasını da siz mi yaptınız acaba sormak istedim . saygılar
serkan

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #105 : Şubat 27, 2008, 11:04:39 ÖS »
Ben bu cümleye çok inanan biri değilim ''deri yazın yakar kışın dondurur'' tabi inanan bir değilim derken iklimi aşırıya kaçan şekilde yazın klimanın dahi soğutamıyıyacağı kadar sıcak veya kışın kaloriferlerin dahi ısıtamıyacağı kadar soğuk yerler hariç..Deri suni olsun ,hakiki olsun siz üzerine uturduktan en fazla 10 dakika içinde vucut ısınıza ayak uydurur.Bunuda kendi araçlarımda yaşadığım tecrübelerden yazıyorum..Bu söz benim kanımca babalarımızın ,dedelerimizin zamanında söylenen bir sözdür ..Esasında çok ta geriye gitmemek lazım ,bizim 1978 de sıfır aldığımız e21 bir bmw miz vardı ondada klima yoktu ,bmw olmasına rağmen kalorifer sistemide hiç yeterli değildi ..Söylemek istediğim bu sözün söylendiği zamnanlar işte tam bu zamanlar ..Şimdi ise araçların hem soğutma hemde ısıtma sistemleri hiçte eskisi gibi olmadığından bu sorunlar çok aza indirgenmiş durumdadır..Bundan dolayıda soğutma sistemi getirtmedim..Benim için bir sistemin yeni olmasından ziyade sağlıklı olması çok daha önemlidir ..Ben ne kendimi ne de bana güvenen müşterilerimi hasta etmeyi düşünmüyorum..

Saygılarımla

A.CEM ADALI
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 11:06:23 ÖS Gönderen: ART CAR »

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : Şubat 27, 2008, 11:11:15 ÖS »
Benim  yine çenem düştü sizden özür diliyorum <783^2 fakat son anda fark ettim ..Ankaradan ,İzmirden ve diğer uzak olan illerden okadar gelen verki inanamazsınız ..Sizde deri döşeme düşünürseniz bir gününüzü ayırmanız yeterli ..İstanbulda gezme veya akraba ziyareti yaparken randevu aldığınızda sabah geldiğinizde akşam aracınızla deri koltuklu olarak geri dönme imkanınız mevcut.. >=ok

serkan
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 11:12:21 ÖS Gönderen: ART CAR »

d0444

• Ziyaretçi
« Yanıtla #107 : Şubat 27, 2008, 11:19:14 ÖS »
abi beni eklersen msnden bi konuşalım yazın gelmiştim yanına sonra vazgeçmiştim :) ibo_uncu@hotmail.com

rserkan

« Yanıtla #108 : Şubat 28, 2008, 12:15:07 ÖÖ »

Benim  yine çenem düştü sizden özür diliyorum <783^2 fakat son anda fark ettim ..Ankaradan ,İzmirden ve diğer uzak olan illerden okadar gelen verki inanamazsınız ..Sizde deri döşeme düşünürseniz bir gününüzü ayırmanız yeterli ..İstanbulda gezme veya akraba ziyareti yaparken randevu aldığınızda sabah geldiğinizde akşam aracınızla deri koltuklu olarak geri dönme imkanınız mevcut.. >=ok

serkan

yine açıklayıcı bilgi yine güzel üslup sizin ticaret anlayışınıza bayılıyorum, efendim sakın değişmeyin ve bizi sizin gibi anlayışlı ve bilgili esnaftan mahrum bırakmayın, tekrar cevaplarınız için teşekkür eder en uygun zamanda karşılaşmak dileği ile dost(müşteri)leriniz bol olsun.
dip soru: acaba yarı deri yarı kumaş yaptırsam nasıl olur yani oturduğum ve yaslandığım yerler kumaş kalan kısımlar deri bu konuda ki görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. saygılarımla
serkan
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2008, 12:16:03 ÖÖ Gönderen: rserkan »

Kemalhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #109 : Şubat 28, 2008, 01:46:20 ÖÖ »

Merhabalar ;

Aracınıza alman suni deri Almanyada direk mercedes,bmw,audi ve volkswagen gurubunda kullanılan alman malı suni deriyi düşünürseniz aracınız kapılar dahil 750 ytl ye mal olur..Nakış istemeniz durumunda + 80 ytl eklenir.Aracınızın aynısı içi bej ve full bej yaptığımız fotoları görmek isterseniz..Mailiniz alıp hemen atabilirim.

civic bej kaça mal olur

İlginize teşekkürler, resimleri bekliyorum varsa hem gerçek hemde yapay deri olanları görmek istiyorum, gerçek derinin maliyetinide bildirirmisiniz, gerçek deri yaparsak koku problemi yaşarmıyız
caucassianfolk@hotmail.com

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #110 : Şubat 28, 2008, 12:44:59 ÖS »
Gerçi msn e çok nadir giriyorum fakat yinede ekledim ..mailden de konuşabiliriz artcar77@yahoo.com

abi beni eklersen msnden bi konuşalım yazın gelmiştim yanına sonra vazgeçmiştim :) ibo_uncu@hotmail.com

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : Şubat 28, 2008, 12:49:12 ÖS »
honda cıvıcler için deri koltuk 1.500 olması lazım sanırm ama bunu indirimli fiyatı da güzel fiyat olarak

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : Şubat 28, 2008, 01:18:15 ÖS »
Övgüleriniz için çok çok teşekkür ediyorumm..Bu övgülere layik olmak için her zaman böyle olup hiç değişmiyeceğime emin olabilirsiniz.Sevdiğim iş olduğundan her açıklamayı zevk alarak yapıyorum..bunun yanında konuyu merak eden her insanın bu kadar senelik bilgilerimden ve tecrübelerimden yararlanması benim için büyük mutluluk ..İnsanların kandırılmaması için işin her türlü triğini dahi söylüyorum..

Ne zaman isterseniz otomobilinizi yaptırmanızda gerekmez ,beklerim bir kahve içer tanışmış oluruz..Bu arada sizin ortalarda kumaş olur mu ? sorunuzu da derhal cevaplamak isterim ..Bu kombinasyon uzun yıllardır olan bir kombinasyon hatta ben borusan bmw de çalışırken de spor deri kumaş kombinasyonu adıyla opsiyonu mevcuttu ..Tabiki spor sert kumaşla deri kombinasyonunu zevkle uygulayabiliriz .Fakat siz ankaradan geleceğinize göre karar verdiğinizde ben size kumaş numunelerini gönderirim siz seçersiniz ben burda alırım ki ..bizde kumaş pek gitmediğinden kumaş stoğu tutmuyorum.

serkan

yine açıklayıcı bilgi yine güzel üslup sizin ticaret anlayışınıza bayılıyorum, efendim sakın değişmeyin ve bizi sizin gibi anlayışlı ve bilgili esnaftan mahrum bırakmayın, tekrar cevaplarınız için teşekkür eder en uygun zamanda karşılaşmak dileği ile dost(müşteri)leriniz bol olsun.
dip soru: acaba yarı deri yarı kumaş yaptırsam nasıl olur yani oturduğum ve yaslandığım yerler kumaş kalan kısımlar deri bu konuda ki görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. saygılarımla
serkan

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : Şubat 28, 2008, 01:28:38 ÖS »
Suni Alman deri olarak düşündüğümüzde kapılar dahil 750 ytl ,hakiki montana deri olarak düşündüğümüzde 1350 ytl ye mal oluyor.Koku problemi tamamıyla ithal deriler olduğundan yok.Dediğiniz yerli derilerde tabaklanırken balık yağı gibi bir kokuya sahip malzemeyle tabaklandığından oluyor sanıyorum..Bizim kullandığımız deriler italyadan yani deri işlemesinin en iyi olduğu ülkeden geliyor.Bunun yanında tamamıyla oto testlerini geçmiş (buhar,sürtünme v.b )derilerdir..En ufak bir hızlı aşınma ve koku problemlşeri yoktur.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

Merhabalar ;

civic bej kaça mal olur

İlginize teşekkürler, resimleri bekliyorum varsa hem gerçek hemde yapay deri olanları görmek istiyorum, gerçek derinin maliyetinide bildirirmisiniz, gerçek deri yaparsak koku problemi yaşarmıyız
caucassianfolk@hotmail.com

rserkan

« Yanıtla #114 : Şubat 28, 2008, 09:52:12 ÖS »

Övgüleriniz için çok çok teşekkür ediyorumm..Bu övgülere layik olmak için her zaman böyle olup hiç değişmiyeceğime emin olabilirsiniz.Sevdiğim iş olduğundan her açıklamayı zevk alarak yapıyorum..bunun yanında konuyu merak eden her insanın bu kadar senelik bilgilerimden ve tecrübelerimden yararlanması benim için büyük mutluluk ..İnsanların kandırılmaması için işin her türlü triğini dahi söylüyorum..

Ne zaman isterseniz otomobilinizi yaptırmanızda gerekmez ,beklerim bir kahve içer tanışmış oluruz..Bu arada sizin ortalarda kumaş olur mu ? sorunuzu da derhal cevaplamak isterim ..Bu kombinasyon uzun yıllardır olan bir kombinasyon hatta ben borusan bmw de çalışırken de spor deri kumaş kombinasyonu adıyla opsiyonu mevcuttu ..Tabiki spor sert kumaşla deri kombinasyonunu zevkle uygulayabiliriz .Fakat siz ankaradan geleceğinize göre karar verdiğinizde ben size kumaş numunelerini gönderirim siz seçersiniz ben burda alırım ki ..bizde kumaş pek gitmediğinden kumaş stoğu tutmuyorum.

serkan

serkan

teşekkürler en yakın zamanda listeme aldım çalışmalarınızda başarılar dilerim

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #115 : Şubat 28, 2008, 11:03:28 ÖS »
çok teşekkür ederim..

serkan

serkan

teşekkürler en yakın zamanda listeme aldım çalışmalarınızda başarılar dilerim

Kemalhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : Mart 02, 2008, 02:06:42 ÖÖ »
Koltukların orijinal döşemelerini sökmeden üstüne geçirilebilecek suni derden kılıf yapmanızda mümkünmü, yaparsanız onun fiyatınıda verirmisiniz

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #117 : Mart 02, 2008, 11:12:56 ÖÖ »
Malesef kılıfın sakıncalarından dolayı biz kılıf çalışmıyoruz..Sakıncaları nedir derseniz ..Alttan çektirmesi olmadığından dönüyor,deforme oluyor ve çok kötü bir görünüm moduna geçiyor..alttan koltuğa bağlamak için lastikler kullanılıyor bu lastikleri iyi otursun istiyorsanız iyice geriyorsunuz ..zamanla koltuğun süngerinde kalıcı izler ve kırıklar oluşturuyor..Mesela geçen hafta bir araç deri döşeme yapılmaya geldi üzerinde kılıf vardı başlıkların ve koltuk süngerinde kıvrılma ve kırıklar vardı ..Deriyi yaparken ilk olarak rahatlatıp düzeltmeye çalıştık sonra çalışabildik..

Yukarda yazdığım sebeplerden ötürü biz kılıf çalışmıyoruz..Kusuruma bakmayın lütfen ..kılıf istediğim gibi güzelde çıkmıyor,sonradan da dönme yapıyor ..Nerde yaptırdın dediklerinde ARTCAR demelerini de hiç istemem işin açığı ..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

Koltukların orijinal döşemelerini sökmeden üstüne geçirilebilecek suni derden kılıf yapmanızda mümkünmü, yaparsanız onun fiyatınıda verirmisiniz

barısss_67

« Yanıtla #118 : Mart 08, 2008, 11:44:39 ÖS »
yazın sıcak + kışın soğuk

Kemalhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : Mart 09, 2008, 02:19:24 ÖÖ »

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #120 : Mart 09, 2008, 11:49:12 ÖS »
Yazın sıcak + kışın soğuk sözü çok eski klimasız araçlardan kalma bir sözdür artık buz gibi yapan güçlü klimalara sahip araçlar olduğundan kışında kalorifer sistem leri çok hızlı ısıttığından..dediğiniz biraz eskilerde kaldı :))  Kışın ilk 5 dakika soğuk,yazın klima soğutana kadar sıcak sözü çok daha doğru olacak kanımca ..bu beş dakikalarda bir gülün dikeni gibi gülü seven 5 dakikalık sıcaklığa ve soğukluğa katlanır...Kumaşa göre temizliği ,sıhiliği ,kolay temizlenebilirliği ve araca sınıf atlatan özelliğini düşününce bence o beş dakikalara değer ...

yazın sıcak + kışın soğuk

couragepapillon

« Yanıtla #121 : Ağustos 18, 2008, 06:07:08 ÖS »
Cem bey gerçekten müşteriye ver-kaç- al-kaç  taktiğiyle yaklaşmıyorsunuz. bu harika birşey. çalışmalarınızı web sitesinden takip ediyorum gerçekten hoş.

yanma donma olayına gelince. yahu yanarsam yanayım donarsam donayım. cillop gibi deri koltuk:) şekli yeter diyorum.
peki Cem bey size sorum bu derilerde çatlama olayı meydana ne kadar zaman sonra geliyor ?

bide bnm düşüncem  bilirsiniz 97 2000 arası passatlardaki deri siyah koltuğu. o tarz sade birşey yaptırmak. sizce civic de hoş olur mu ?

bir diğer sorum bildiğniz üzere siyah civicde kapılar ve emniyet kemerleri krem renginde. onları nasıl siyah yapabiliriz ? serviste felan oraları siyahlarla değiştirebiliyorlar mı , bu konu hakkında bilginiz var mı ?

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : Ağustos 18, 2008, 07:29:36 ÖS »
Merhabalar ;

Ver-kaç ,al-kaç taktiğiyle yaklaşmıyorum ..çünkü işletme okudum ve bunun yanında marketing master yaptım ve o taktikle hiçbir zaman ve hiç bir yerde başarılı olunamıyacağını gayet iyi biliyorum..Bu bilgimin yanısıra hem işimi ,hem otomobilleri ,hemde müşterilerimi gerçekten seviyorum..Yaptığım işten çıkan işlerden de fazlasıyla zevk alıyorum..Bazende kendim çizip uygulattığım özel modeller dahi oluyor..Anlıyacağınız en başta yazdığım zihniyet türü yanımdan dahi geçemez :))

Hatta daha güncel çalışmaları  www.donanimhaber.com  dan da takip edebilirsiniz.Kendi internet siteme kodlarından dolayı yüklemeyi internetçi arkadaşlara yaptırıyorum bundan dolayı gecikme oluyor örneğin son foto güncelleme geçen agustosta oldu ..oysa ondan sonra yeni yapılmış en az 1500-2000 foto birikmiş durumda.devamlı da çekmeye devam ediyorum.Mesela yeni yaptığımız ford focus cabrio daha Türkiyede dahi yok..

Çatlama olayına gelelim orjinal alman malı suni deri kullanırsanız 5 sene iyi bakmada bakım dahi gerektirmeden ilk günki gibi kalır..Hakiki deride aracı çok kullanır koltuklara in bin çok sürtünme yaparsanız ..Bakımını aksatırsanız ve koltuklarınızda da sporluk varsa 2 senede dahi bu çatlamalar gelebilir..Tabi birde bunun tersi var ..Koltuğun yanına sürterek değilde orta kısmına oturmaya özen gösterirseniz Ayda bir en az giriş çıkışları olmak kaydıyla 3 ayda birde tüm koltukları nemlendirici kremle bakımını yaparsanız 10 seneye yakında dayanma ihtimali olur..benim 99 model megane ım az kullanılıyor fakat devamlı guneşin altında duruyor bakımda hiç yapmadım..geçen gün fark ettim çatlamalar başlamış..Ama tabi burda kötü faktör güneş ,iyi factor daha 49000 km de olması..yani az kullanılmış fakat guneşten korunmamış bir deri olmasına rağmen 10 sene ve hala çatlaklar yarık durumunda degıl...Tabi ben vakit bulduğum anda onun derisini yeniliyeceğim ..bana göre o bitti..:)))

Passatlarda olan klasik modele zaten civigin modeli çok benzer..siyah uygulama yaparsanız bejle başa çıkmanız çok zor çünkü araç bildiğim kadarıyla halısına kadar bej ..yan bakalitler ..emniyet kemerleri..emniyet kemer çıkışları..bence ben siyah istiyorum diyorsanız siyaha bej çift show dikişi düşünmeniz yeterli olur..Veya ben simsiyah olsun istiyorumda diyorsanız servisinize bir sorun belki o parçalardan ellerinde kalmıştır çok ucuza temin de edebilirsiniz..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

Cem bey gerçekten müşteriye ver-kaç- al-kaç  taktiğiyle yaklaşmıyorsunuz. bu harika birşey. çalışmalarınızı web sitesinden takip ediyorum gerçekten hoş.

yanma donma olayına gelince. yahu yanarsam yanayım donarsam donayım. cillop gibi deri koltuk:) şekli yeter diyorum.
peki Cem bey size sorum bu derilerde çatlama olayı meydana ne kadar zaman sonra geliyor ?

bide bnm düşüncem  bilirsiniz 97 2000 arası passatlardaki deri siyah koltuğu. o tarz sade birşey yaptırmak. sizce civic de hoş olur mu ?

bir diğer sorum bildiğniz üzere siyah civicde kapılar ve emniyet kemerleri krem renginde. onları nasıl siyah yapabiliriz ? serviste felan oraları siyahlarla değiştirebiliyorlar mı , bu konu hakkında bilginiz var mı ?

bashcantlee

« Yanıtla #123 : Ağustos 19, 2008, 09:34:09 ÖÖ »
ben beyaz arabama gri yaptırdım. çok da güzel oldu..

ART CAR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #124 : Ağustos 19, 2008, 12:35:29 ÖS »
Beyaz çok güzel bir renk aynı siyah ve gümüşte de olduğu gibi araç dış rengi hemenhemen her rengi çok güzel kabul edebiliyor..tabi içindeki bakalit aksamı griyse gri den başka pek şansın da kalmıyor ..eğer son kasaların içi siyah bakalitli gelen civic olsaydı daha da güzel olurdu bordo veya tarcın uygulamasıda yapabilirdin ..Eski kasalarda siyah olması avantaj ..yenilerde bildiğim kadarıyla ya bej ya gri zaten bunlara uyman gerekiyor tabi uyumlu bir şey istiyorsan..

ben beyaz arabama gri yaptırdım. çok da güzel oldu..