Gönderen Konu: ^^F D 6 lar TOPLANALIM BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ ??  (Okunma sayısı 283886 defa)

bbhnda

Ynt: ^^F D 6 lar TOPLANALIM BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ ??
« Yanıtla #425 : Aralık 30, 2011, 05:03:31 ÖS »
yeni kasayı beğendinmi bu arada ?

34GKN

« Yanıtla #426 : Aralık 30, 2011, 05:09:12 ÖS »
mütiş bir fikir yoksa altını incelemiyorlar değilmi güzel bi anektod tşskler :)

06VG544

« Yanıtla #427 : Aralık 30, 2011, 06:52:03 ÖS »
Rica ederim dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) yeni kasayı bugün iş çıkışı efe de baktım aslında fena değil farlarını sevdim tam japon işi olmş çekik göz modu :) arkası çoğu kişi tarafından beğenilmemişti (bende dahil) ama canlı görünce fikrim değişti açıkçası içi biraz daha orta yaş grubunu hitab ediyor bilmiyorum belkide bizim fd6 lara alıştığımızdan öyle geldi ama o teyp konsolu hiç ama hiç hoş durmuyor oraya çift din şart yol bilgisayarı gelişmiş anlık yakıt tüketimini gösteriyor geri dönüş kamerasını plaka üstü koymuşlar ve tamponu görerek arka tarafı görüyor benimki tampona monte olduğundan direkt arkayı görüyor bu alman malı kapısı tok ses çıkartıyor muhabbeti yeni kasada da mevcut yani tangur tungur kapanmıyor (kapatmadan kapatmayada fark var ben yumaşak bırakarak kapattığımdan rahatsız etmiyor) ön kaput birazdaha yukarı kaldırılmış yani artık aracın önü gözüküyor :) sonuç olarak fd6 yı satıpda yeni kasasını almak bana pek mantıklı gelmedi tip kılık olarak fd6 daha agrasif bir görünümü var e benim içinde önemli olan iç dış görünüm + motor bunlar fd6 mevcut illaki fd6 mı yeni kasamı derseniz tartışmasız fd6 derim bende olduğundan değil tamamen objektif bir görüştür ama alanada saygı duyarım zevk meselesi :) şuda önemli bir nokta 6 yıllık bir kasaya sahip olan fd6 hala kendi sınıfındaki araçlar ile mukayese ediliyor ve beğeniliyorsa bu tastiklenmiş bir başarıdır şimdi yeni kasasında fd6 da olmayuıpda yeni kasada olan far sensoru yamur sensoru katlanır dikiz aynaları vs.vs. gibi ufak tegek aksesuarların standart olarak sunulması honda için 1 artıdır HONDA HAYAT ONDA arkadaş yaav :D

06VG544

« Yanıtla #428 : Aralık 30, 2011, 06:52:47 ÖS »
mütiş bir fikir yoksa altını incelemiyorlar değilmi güzel bi anektod tşskler :)

yok hocam normalde de bakıyorlar bilmiyorum belki benim arabaya bakan şahsın tanıdığım olmasındanda kaynaklanıyor olabilir :)

bbhnda

« Yanıtla #429 : Aralık 30, 2011, 06:59:54 ÖS »
dedim gene söylüyorum.yeni kasalar gözler alışınca tutacaktır ama arabadaki ruhu almışlar ruhu.

Ouzhan_

« Yanıtla #430 : Aralık 30, 2011, 07:03:55 ÖS »
dedim gene söylüyorum.yeni kasalar gözler alışınca tutacaktır ama arabadaki ruhu almışlar ruhu.
>=ok

YABANCI

« Yanıtla #431 : Aralık 30, 2011, 07:34:52 ÖS »
Rica ederim dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) yeni kasayı bugün iş çıkışı efe de baktım aslında fena değil farlarını sevdim tam japon işi olmş çekik göz modu :) arkası çoğu kişi tarafından beğenilmemişti (bende dahil) ama canlı görünce fikrim değişti açıkçası içi biraz daha orta yaş grubunu hitab ediyor bilmiyorum belkide bizim fd6 lara alıştığımızdan öyle geldi ama o teyp konsolu hiç ama hiç hoş durmuyor oraya çift din şart yol bilgisayarı gelişmiş anlık yakıt tüketimini gösteriyor geri dönüş kamerasını plaka üstü koymuşlar ve tamponu görerek arka tarafı görüyor benimki tampona monte olduğundan direkt arkayı görüyor bu alman malı kapısı tok ses çıkartıyor muhabbeti yeni kasada da mevcut yani tangur tungur kapanmıyor (kapatmadan kapatmayada fark var ben yumaşak bırakarak kapattığımdan rahatsız etmiyor) ön kaput birazdaha yukarı kaldırılmış yani artık aracın önü gözüküyor :) sonuç olarak fd6 yı satıpda yeni kasasını almak bana pek mantıklı gelmedi tip kılık olarak fd6 daha agrasif bir görünümü var e benim içinde önemli olan iç dış görünüm + motor bunlar fd6 mevcut illaki fd6 mı yeni kasamı derseniz tartışmasız fd6 derim bende olduğundan değil tamamen objektif bir görüştür ama alanada saygı duyarım zevk meselesi :) şuda önemli bir nokta 6 yıllık bir kasaya sahip olan fd6 hala kendi sınıfındaki araçlar ile mukayese ediliyor ve beğeniliyorsa bu tastiklenmiş bir başarıdır şimdi yeni kasasında fd6 da olmayuıpda yeni kasada olan far sensoru yamur sensoru katlanır dikiz aynaları vs.vs. gibi ufak tegek aksesuarların standart olarak sunulması honda için 1 artıdır HONDA HAYAT ONDA arkadaş yaav :D

Hocama katılıyorum.
Bugün 1000 bakımına Bora'ya gittiğimde Arabayı benim de ilk defa canlı görme şansım oldu. Araba hakkında sabah olduğum kadar negatif değilim ve açıkça söylüyeyim; Güzel araba. Ama emin olun; Keşke bekleyip bunu alsaydım demedim fakat güzel araba. Belli mi olur Arabalar satılmaya başlanıp yollara çıkmaya başlayınca keşke bekleseydim de derim belki. Alan tüm arkadaşlara heyırlı olsun güle güle kullansın, alacaklar da hiç düşünmesin bence. Resimlerden hiç mi hiç beğenmediğim arka görüntü de gözüme batmadı bugün hiç ama orta konsol hala iğrenç bence, kapıların kapanması benim de dikkatimi çekti düzeltmişler ve çok hoş kapanıyor, koltuk ısıtma zaten bir artı. Alacak arkadaşlar bir tek yalnızca arabanın Amerika'da yan çarpışma testlerinde aldığı 2 yıldızı sorgulamalarını tavsiye ediyorum. Araba Amerika'dan Dolly gibi kopyalanıp birebir gelmedi zaten. O hususta bir iyileştirme yapılmış mı onu sorgulamak lazım. Görüntü olarak dediğim gibi dış görünüm OK, İç görünüm orta konsol hariç OK. benim görüşüm. Ama hala FD6 görünüş olarak bir adım önde bence.

bbhnda

« Yanıtla #432 : Aralık 30, 2011, 07:49:52 ÖS »
elbetteki yenidir elbetteki güzeldir teknolojisi vs özellikle fd6 larımızda olan birtakım eksiklik de değilde hani boşluk diyim (örneğin katlanır ayna  şaşmazda falan yapılır) onları eklemeleri güzel olmuş.ama bizde corollada var açıkcası ona aşırı benzemiş.hatta corollanın arkası daha güzel.kanımca arabadaki ruhu almışlar.tam bir aile arabası olmuş

YABANCI

« Yanıtla #433 : Aralık 30, 2011, 07:53:53 ÖS »
ruh çağırırız bizde yokmu Ouija tahtası kimse de :D

bbhnda

« Yanıtla #434 : Aralık 30, 2011, 08:24:53 ÖS »
@YABANCI o arabaya ruh çağırmada kurtarmaz  <nohapy

bbhnda

« Yanıtla #435 : Aralık 30, 2011, 08:47:40 ÖS »
aha bu fotoda kankam için bb ve tlg  :(

http://b1112.hizliresim.com/s/y/1gpuf.jpg

BGR19

« Yanıtla #436 : Aralık 31, 2011, 10:45:10 ÖS »
Bugun dedim su civice gecelim artik birakayim pugu dedim, aldim civic i dolastim dolastim cok guzeldi ama parkedip berbere girdim, cikinca bir baktim ayna ters donmus, uzelttim aynanin kapaginin uc kismini kirmis hayvanlar :( cok gicik oldum, nekadardir fiyati acaba?

MerT01__civic

« Yanıtla #437 : Ocak 03, 2012, 11:46:35 ÖS »
Bugun dedim su civice gecelim artik birakayim pugu dedim, aldim civic i dolastim dolastim cok guzeldi ama parkedip berbere girdim, cikinca bir baktim ayna ters donmus, uzelttim aynanin kapaginin uc kismini kirmis hayvanlar :( cok gicik oldum, nekadardir fiyati acaba?
böyle çarpıp kaçtıkları zaman çok kanıma dokunuyor gerçekten..

06VG544

« Yanıtla #438 : Ocak 04, 2012, 08:44:06 ÖÖ »

Geçmiş olsun kardeşim bende geçenlerde park dan çıkarken dengesizin birisi inatlaşınca sağ taraftaki dubaya sürttüm kapı çizildi o çizii gören bendeniz volkan 'ın kafasından dumanlar çıktı koltuk altı levyeyi kaptığım gibi adamı etlik turu attırdım

BGR19

« Yanıtla #439 : Ocak 04, 2012, 08:49:53 ÖÖ »
Saolun arkadaslar, gercekten cok sinir bozucu. Servise gittim kirilan parcalarin fiyatini sordum boyasiz lsciliksiz 500tl civari fiyat verdi, komple aynaya baktik 375tl fln di. Ben de komple ayna aldim iscilik boya fln 500 e olcak galiba bugun taktircam insallah

06VG544

« Yanıtla #440 : Ocak 04, 2012, 09:10:09 ÖÖ »
Saolun arkadaslar, gercekten cok sinir bozucu. Servise gittim kirilan parcalarin fiyatini sordum boyasiz lsciliksiz 500tl civari fiyat verdi, komple aynaya baktik 375tl fln di. Ben de komple ayna aldim iscilik boya fln 500 e olcak galiba bugun taktircam insallah

Föh yani 250 tl daha versen katlanabilen sistemiyle birlikte çiftünü taktırırdın :S

BGR19

« Yanıtla #441 : Ocak 04, 2012, 09:29:14 ÖÖ »
Onu sordum biz takmiyoruz dediler serviste ben de tamam dedim, duymustum cunku ciftinin 750 oldugunu ama yok dediler ???

06VG544

« Yanıtla #442 : Ocak 04, 2012, 09:36:53 ÖÖ »
Onu sordum biz takmiyoruz dediler serviste ben de tamam dedim, duymustum cunku ciftinin 750 oldugunu ama yok dediler ???

http://www.modifiye.com.tr/tuning/5157-211-Honda-Civic-06-Katlanir-Dis-Sag-Sol-Dikiz-Aynasi.aspx

Biraz fiyatını uçurmuşlar :S Forumda taktıranlarda vardı aslında satılan mekan bana yakın bir ara uğrayıp adam akıllı fiyat almak lazım

Ouzhan_

« Yanıtla #443 : Ocak 04, 2012, 11:54:51 ÖÖ »

Föh yani 250 tl daha versen katlanabilen sistemiyle birlikte çiftünü taktırırdın :S
alt tarafı tek bir ayna arkadas birde boyasız.servis degilmi işte yolucak adam arıyolar

HONDAHAN

« Yanıtla #444 : Ocak 04, 2012, 11:59:29 ÖÖ »

http://www.modifiye.com.tr/tuning/5157-211-Honda-Civic-06-Katlanir-Dis-Sag-Sol-Dikiz-Aynasi.aspx

Biraz fiyatını uçurmuşlar :S Forumda taktıranlarda vardı aslında satılan mekan bana yakın bir ara uğrayıp adam akıllı fiyat almak lazım

Harbiden uçurmuşlar, 550 gibi bir rakamdı, saro montaj dahil 750 ye halletmişti. Gerçekten giderseniz güncel fiyat bilgisi alırmısınız. Hatta bu siteden alacağım birçok şey var, giderseniz haber verinde söyleyeyim size, sorun . :D

06VG544

« Yanıtla #445 : Ocak 04, 2012, 12:29:37 ÖS »

Harbiden uçurmuşlar, 550 gibi bir rakamdı, saro montaj dahil 750 ye halletmişti. Gerçekten giderseniz güncel fiyat bilgisi alırmısınız. Hatta bu siteden alacağım birçok şey var, giderseniz haber verinde söyleyeyim size, sorun . :D

heh saro hatırladım şimdi 25-26 sayfalık bir başlık olmuştu :D hafta sonu aksilik olmaz ise gitmeyi planlıyorum gidersem buradan bilgilendirmeye çalışırım

berk-sinan

• sinAn
« Yanıtla #446 : Ocak 04, 2012, 12:42:28 ÖS »
berk-sinan (2005 vtec)

HONDAHAN

« Yanıtla #447 : Ocak 04, 2012, 01:13:00 ÖS »
heh saro hatırladım şimdi 25-26 sayfalık bir başlık olmuştu :D hafta sonu aksilik olmaz ise gitmeyi planlıyorum gidersem buradan bilgilendirmeye çalışırım
Eyvallah sağol. Ayna, ledli far, ledli stop sorar ve buradan ya da pm ile paylaşırsan çok sevinirim. Uzun araştırmalarım sonucu en güzellerini oradan buldum ama ben arabanın borcunun bitmesini bekleyene kadar adamlar şişirdikçe şişirdi fiyatları. Bir konuşabilirsen çok sevinirim.
Bahsettiğim far bu  :  http://www.modifiye.com.tr/tuning/5705-222-Honda-Civic-06-Ledli-On-Far-Siyah.aspx
stopta bu             :  http://www.modifiye.com.tr/tuning/urun_buyuk_resim.aspx?resim=../Resim/Galeri/114808_28_6_5348b.jpg

Teşekkürler.

06VG544

« Yanıtla #448 : Ocak 04, 2012, 01:32:08 ÖS »
Eyvallah sağol. Ayna, ledli far, ledli stop sorar ve buradan ya da pm ile paylaşırsan çok sevinirim. Uzun araştırmalarım sonucu en güzellerini oradan buldum ama ben arabanın borcunun bitmesini bekleyene kadar adamlar şişirdikçe şişirdi fiyatları. Bir konuşabilirsen çok sevinirim.
Bahsettiğim far bu  :  http://www.modifiye.com.tr/tuning/5705-222-Honda-Civic-06-Ledli-On-Far-Siyah.aspx
stopta bu             :  http://www.modifiye.com.tr/tuning/urun_buyuk_resim.aspx?resim=../Resim/Galeri/114808_28_6_5348b.jpg

Teşekkürler.

Benimde arabanın borcu var zaten ona göre konuşacam :) haber veririm ama söz vermeyim malum iş gereği şehirdışı seyehatlarım oluyor iş miş çıkmazsa uğrar senin istediklerininde fiyatını alır bildiririm

HONDAHAN

« Yanıtla #449 : Ocak 04, 2012, 01:39:26 ÖS »
Benimde arabanın borcu var zaten ona göre konuşacam :) haber veririm ama söz vermeyim malum iş gereği şehirdışı seyehatlarım oluyor iş miş çıkmazsa uğrar senin istediklerininde fiyatını alır bildiririm

Yok yaa sağolasın ben şansımı deniyorum, tabiki olmayabilir. Zaten sitesinde de gördüğün gibi fiyatlar yazıyor ama yüzyüze görüşmek, pazarlık vs.. ayrı iş o yüzden uğrayabilirim deyince senden rica ettim. Tekrar sağol.