herkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş
selamlar millet2012 fd6 premium manuel beyaz
Alıntı yapılan: Ouzhan_ - Mayıs 10, 2012, 11:50:23 ÖSherkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş Adam en güzelini yapıyor dün yıkadım parlattım aradan 1 saat geçti mahalleinin otoyıkama ile anlaşmalı elemanları güvercinler zıştı attı yetmedi üstüne çamur yağdı beyav
Alıntı yapılan: Ouzhan_ - Mayıs 10, 2012, 11:50:23 ÖSherkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş valla sınavlardan koşuşturmadan böyle stres atıyorum yoksa kendime gelemem bide yerimizde müsait yazda geldi sayılır yıkıyorum sende yıka at bir resim bak siyah olarak yalnız kalıyorum
Alıntı yapılan: 06VG544 - Mayıs 11, 2012, 07:59:20 ÖÖAlıntı yapılan: Ouzhan_ - Mayıs 10, 2012, 11:50:23 ÖSherkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş Adam en güzelini yapıyor dün yıkadım parlattım aradan 1 saat geçti mahalleinin otoyıkama ile anlaşmalı elemanları güvercinler zıştı attı yetmedi üstüne çamur yağdı beyav @Ouzhan_ kardeşim beyazın avantajını kullanalım dedik biraz abarttık heralde şimdi camdan bakıyorum corollacının biri arabayı park etti benimkinin yanına baktı baktı benim arabaya sonra arabasının kapısını sertçe vurdu gitti heralde zamanında corolla ile civic arasında kalmış onun pişmanlığını yaşadı
hayır corolla bizdede var sağlam araba ama civic iç kalitesi daha iyi . cruze ile fd6 arasında kalıp cruze almak boş kaleye topu yuvarlamak varken dışarı şutlamak ile eşit benim gözümde ama accord almış duran toptan takmış yani
Canlisini goremedik gayet guzel kirmizi ve sarisi cesaret ister biz anca siyahina biniyoruz
Alıntı yapılan: exceLLency - Mayıs 14, 2012, 08:25:01 ÖSCanlisini goremedik gayet guzel kirmizi ve sarisi cesaret ister biz anca siyahina biniyoruzbence þükretmelisin altýndaki arabaya imrenen o kadar insan varki
Cok sukur hocam, bende cok imrendim Allah yardim etti ite kaka hyundai accent ten indik...Alıntı yapılan: bbhnda - Mayıs 14, 2012, 08:26:14 ÖSAlıntı yapılan: exceLLency - Mayıs 14, 2012, 08:25:01 ÖSCanlisini goremedik gayet guzel kirmizi ve sarisi cesaret ister biz anca siyahina biniyoruzbence þükretmelisin altýndaki arabaya imrenen o kadar insan varki
Alıntı yapılan: exceLLency - Mayıs 14, 2012, 08:25:01 ÖSCanlisini goremedik gayet guzel kirmizi ve sarisi cesaret ister biz anca siyahina biniyoruzbence þükretmelisin altýndaki arabaya imrenen o kadar insan varki