Gönderen Konu: ^^F D 6 lar TOPLANALIM BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ ??  (Okunma sayısı 283935 defa)

06VG544

Ynt: ^^F D 6 lar TOPLANALIM BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ ??
« Yanıtla #800 : Mayıs 11, 2012, 07:59:20 ÖÖ »
herkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok  :D mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş  :D

Adam en güzelini yapıyor :D dün yıkadım parlattım aradan 1 saat geçti mahalleinin otoyıkama ile anlaşmalı elemanları güvercinler zıştı attı yetmedi üstüne çamur yağdı beyav :D

MerT01__civic

« Yanıtla #801 : Mayıs 11, 2012, 01:14:15 ÖS »
herkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok  :D mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş  :D
valla sınavlardan koşuşturmadan böyle stres atıyorum yoksa kendime gelemem :D bide yerimizde müsait yazda geldi sayılır yıkıyorum :) sende yıka at bir resim bak siyah olarak yalnız kalıyorum :))

Acedriver

« Yanıtla #802 : Mayıs 11, 2012, 02:42:51 ÖS »
selamlar millet
2012 fd6 premium manuel beyaz

06VG544

ERD20

« Yanıtla #804 : Mayıs 11, 2012, 05:13:55 ÖS »
2010 premium ov diğerini sattım bunu aldım

Ouzhan_

« Yanıtla #805 : Mayıs 11, 2012, 05:51:44 ÖS »

Adam en güzelini yapıyor :D dün yıkadım parlattım aradan 1 saat geçti mahalleinin otoyıkama ile anlaşmalı elemanları güvercinler zıştı attı yetmedi üstüne çamur yağdı beyav :D
kus pisligi benide cıldırtıyor.hepte yıkarım aynı seninki gibi 1 saat sonra siyah arabanın üzerinde beyaz tezek  :D

bbhnda

« Yanıtla #806 : Mayıs 11, 2012, 05:53:13 ÖS »
herkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok  :D mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş  :D

@Ouzhan_ kardeşim beyazın avantajını kullanalım dedik biraz abarttık heralde :D şimdi camdan bakıyorum corollacının biri arabayı park etti benimkinin yanına baktı baktı benim arabaya sonra arabasının kapısını sertçe vurdu gitti :D heralde zamanında corolla ile civic arasında kalmış onun pişmanlığını yaşadı :D

bbhnda

« Yanıtla #807 : Mayıs 11, 2012, 05:54:45 ÖS »
@O6VG544 abi saolasın gümüş gride şahane renk ben alırken sadece füme ve beyaz kalmıştı beyazın elegance üretimi bittiydi :D

Ouzhan_

« Yanıtla #808 : Mayıs 11, 2012, 06:00:14 ÖS »
herkez yıkıyor ediyor atıyor resimleri hepsi mermi gibi maşallah bende icraat yok  :D mert zaten titizde @bbhnda nın yıkatmasına sevindim yıkatmadı yıkatmadı ama yıkatıncada araba dile gelmiş  :D
valla sınavlardan koşuşturmadan böyle stres atıyorum yoksa kendime gelemem :D bide yerimizde müsait yazda geldi sayılır yıkıyorum :) sende yıka at bir resim bak siyah olarak yalnız kalıyorum :))
bende yıkıyacagımda salı günü taksimde arabayı  cektiler arabadan soguttular beni ya  :D gece 2 de arabayı arıyorum otoparklarda adamlar bide cekerken ön plakanın plastigini bişeye iliştirmişler plakalıkta kırılmış bende cektim plakayı bagaja koydum 60 cekici 10 otopark 15 taksi total 85 lira bayıldık.idarelik bi plaka taktık renonun. :D bi ara onuda söküp direk plakayı yapıştırıcam.kılıf aldım arabaya artık kılıflı görürsünüz  :D

Ouzhan_

« Yanıtla #809 : Mayıs 11, 2012, 06:01:21 ÖS »

@Ouzhan_ kardeşim beyazın avantajını kullanalım dedik biraz abarttık heralde :D şimdi camdan bakıyorum corollacının biri arabayı park etti benimkinin yanına baktı baktı benim arabaya sonra arabasının kapısını sertçe vurdu gitti :D heralde zamanında corolla ile civic arasında kalmış onun pişmanlığını yaşadı :D
daha cok vurur o kapıyı :D

06VG544

« Yanıtla #810 : Mayıs 11, 2012, 06:19:23 ÖS »

iyimiş benimde arkadaşım arada kaldı hemde curuze ile :D bende dedim içine hangisi siniyorsa onu al kardeşim dedim gitti curze aldı aracı teslim almak için benim arabayla gitti yolda giderken atıp tuttu vs.vs. aldı bizim delikanlı arabayı hadi kalkalım diyor hahaha tamam dedim geç önüme körükle gaza geçti önüme delikanlı basıyor 5 den 4 e çektim yapıştırdım gaza baktım dikiz aynasında kayboluyor :D aradan 1 hafta geçti bana bağırıyor niye engel olmadın bunu alırken diye yazık neyseki sattı doğru yolu buldu accord aldı şimdide ben yakalayamıyorum

bbhnda

« Yanıtla #811 : Mayıs 11, 2012, 06:22:26 ÖS »
hayır corolla bizdede var sağlam araba ama civic iç kalitesi daha iyi . cruze ile fd6 arasında kalıp cruze almak boş kaleye topu yuvarlamak varken dışarı şutlamak ile eşit benim gözümde ama accord almış duran toptan takmış yani :D

Ouzhan_

« Yanıtla #812 : Mayıs 11, 2012, 07:01:35 ÖS »
hayır corolla bizdede var sağlam araba ama civic iç kalitesi daha iyi . cruze ile fd6 arasında kalıp cruze almak boş kaleye topu yuvarlamak varken dışarı şutlamak ile eşit benim gözümde ama accord almış duran toptan takmış yani :D
dogru yolu bulmus.cruze görüntü bence motor yok yani.önceden fiyatta iyiydi şimdi onunda şişik  :D

bbhnda

« Yanıtla #813 : Mayıs 13, 2012, 09:05:14 ÖS »
selam benim adım bb takılalımmı :D

bu fotoda çok davetkarız :D

ce eeeeeeeeeeeee :D

06VG544

« Yanıtla #814 : Mayıs 13, 2012, 09:29:03 ÖS »

exceLLency

• exceLLency
« Yanıtla #815 : Mayıs 13, 2012, 10:57:33 ÖS »
Kirmizi arac.kimin

BGR19

« Yanıtla #816 : Mayıs 13, 2012, 11:13:24 ÖS »
o kırmızıyı sanki bilkentte görüyorum, arkasında team honda turkey stickerı da var ama sitede hiç rastlamadım :)

bbhnda

« Yanıtla #817 : Mayıs 13, 2012, 11:15:34 ÖS »
ben fotoları çekerken kırmızı bir RR geldi yenimahallede o ise büyük teadüf sitede ise söyler zaten.

06VG544

« Yanıtla #818 : Mayıs 14, 2012, 07:55:23 ÖS »
Kırmızı aracın sahibini burada belirtmek istemiyorum aslında resmide izinsiz paylaştım ama face de  de mevcut zaten :) velhasıl kardeşimin aracı 10 numara olmuş yakından görünce azınızın suyu akar hatta şeytan dürtükler zide yaparsınız ne yalan söyleyim ilk gördüğümde bende turuncumu yapsam dedim :D Allah kaza bela vermesin diyorum hayırlı ve cezaısz kullanması tek dileğim bbhnda büyük bir olasılıkla o dur zaten bildiğim kadarıyla 2 tane var kırmızı

exceLLency

• exceLLency
« Yanıtla #819 : Mayıs 14, 2012, 08:25:01 ÖS »
Canlisini goremedik gayet guzel kirmizi ve sarisi cesaret ister :) biz anca siyahina biniyoruz

bbhnda

« Yanıtla #820 : Mayıs 14, 2012, 08:25:29 ÖS »
abi felaket araç maşallah ben tam yola çıkıyodum o geldi yenimahalle pazar otoparkı .

bbhnda

« Yanıtla #821 : Mayıs 14, 2012, 08:26:14 ÖS »
Canlisini goremedik gayet guzel kirmizi ve sarisi cesaret ister :) biz anca siyahina biniyoruz

bence şükretmelisin altındaki arabaya imrenen o kadar insan varki ;)

exceLLency

• exceLLency
« Yanıtla #822 : Mayıs 14, 2012, 08:29:26 ÖS »
Cok sukur hocam, bende cok imrendim Allah yardim etti ite kaka hyundai accent ten indik...

bence þükretmelisin altýndaki arabaya imrenen o kadar insan varki ;)

bbhnda

« Yanıtla #823 : Mayıs 14, 2012, 08:33:51 ÖS »
Cok sukur hocam, bende cok imrendim Allah yardim etti ite kaka hyundai accent ten indik...

bence þükretmelisin altýndaki arabaya imrenen o kadar insan varki ;)

maşallah kazasız belasız cezasız sürüşler araba işi nasip kardeşim, benim işte tamamen kısmet oldu ankaradaki son beyaz premiuma biniyorum çok şükür.

BGR19

« Yanıtla #824 : Mayıs 15, 2012, 02:54:47 ÖS »
sonunda bir aydır bagajımda beklettiğim aem cai mi araca dun taktık kankamla beraber :D
çok güzel oldu sağolsun arkadaş benden çok uğraştı zor da olsa yaptık. aslında zor olan orjinal filtreyi sökmekti, honda nın sağlam olmasının nedenini anladık yani: vidaları çok sık, hortumları sıkı sıkı yap, vidaları ulaşması imkansız yerlere koy :D