Gönderen Konu: ^^F D 6 lar TOPLANALIM BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ ??  (Okunma sayısı 283945 defa)

bbhnda

Ynt: ^^F D 6 lar TOPLANALIM BAKALIM KAÇ KİŞİYİZ ??
« Yanıtla #925 : Temmuz 17, 2012, 07:26:16 ÖS »
selam millet kafaya koydum kiralayacam o gümüüşü :D

ilbilge_11

« Yanıtla #926 : Temmuz 17, 2012, 09:17:01 ÖS »
daha almadım ama inşallah yakında alacam

bbhnda

« Yanıtla #927 : Temmuz 18, 2012, 07:31:43 ÖS »

Allah gönlünüze göre versin süper araç mutlaka tavsiye ederim.bende almadan önce çok kararsızdım golf leon gibi rakipleri vardı .ben size almadan kötü bulabileceğiniz 3 yan söyleyeyim.boyası ince uzun yolda yükte biraz fazla çöküyor arkası ve arka amortisör biraz tak ediyor hızlı geçtiğinizde kasisten... o da teknolojisinden dolayı zira çift salıncak kullanılıyor toyotanın avensisinde kullandığı sistem.. onun dışında biliyorsunuz zaten namını...

ursus

« Yanıtla #928 : Temmuz 18, 2012, 07:39:00 ÖS »

Allah gönlünüze göre versin süper araç mutlaka tavsiye ederim.bende almadan önce çok kararsızdım golf leon gibi rakipleri vardı .ben size almadan kötü bulabileceğiniz 3 yan söyleyeyim.boyası ince uzun yolda yükte biraz fazla çöküyor arkası ve arka amortisör biraz tak ediyor hızlı geçtiğinizde kasisten... o da teknolojisinden dolayı zira çift salıncak kullanılıyor toyotanın avensisinde kullandığı sistem.. onun dışında biliyorsunuz zaten namını...

valla çift salıncak kullanan pek az marka ve model kaldı. accord'un arkası da önü de çift salıncak, yolculara konfor nasıl sağlanıyor pek anlayamıyorum. çok pahalı bir şey değil mcpherson koymak. bu biraz pintilikle alakalı. aracın her şeyden önce en büyük eksisi, direksiyon sisteminin abuk olması. handling denen olay bu araç da yok. ben ehliyet sahibiysem, benim bildiğim direksiyon hız yükseldikçe sertleşen direksiyondur. böyle direksiyon olmaz arkadaşlar. f1 de kullandıkları sistemi buna monte etmişler. ne yazık, ne kule gergisi ne yay-sert amortisör, ne de ofsetli jantlarımız, kalın ebatlı lastiklerimiz var. fb7 nin direksiyonuna, katalog içinde özellikle vurgu yapmış olmaları da, bu eksikliğin var olduğunun resmi dillerce onaylanması anlamına geliyor.

bbhnda

« Yanıtla #929 : Temmuz 18, 2012, 07:43:39 ÖS »

valla çift salıncak kullanan pek az marka ve model kaldı. accord'un arkası da önü de çift salıncak, yolculara konfor nasıl sağlanıyor pek anlayamıyorum. çok pahalı bir şey değil mcpherson koymak. bu biraz pintilikle alakalı. aracın her şeyden önce en büyük eksisi, direksiyon sisteminin abuk olması. handling denen olay bu araç da yok. ben ehliyet sahibiysem, benim bildiğim direksiyon hız yükseldikçe sertleşen direksiyondur. böyle direksiyon olmaz arkadaşlar. f1 de kullandıkları sistemi buna monte etmişler. ne yazık, ne kule gergisi ne yay-sert amortisör, ne de ofsetli jantlarımız, kalın ebatlı lastiklerimiz var. fb7 nin direksiyonuna, katalog içinde özellikle vurgu yapmış olmaları da, bu eksikliğin var olduğunun resmi dillerce onaylanması anlamına geliyor.

ya bilmiyorum araçtan bir şekilde nefret etmişsin bilmiyorum ne oldu aranızda ama araçtan araca farkediyor demekki...

0XGR0X

« Yanıtla #930 : Temmuz 18, 2012, 08:07:09 ÖS »
FD6 NEDİR ? BENİM ARABA HONDA CIVIC 2009 BEYAZ DREAM (AT) = AT NE DEMEK ???? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM  :artis :artis :artis :artis

MerT01__civic

« Yanıtla #931 : Temmuz 18, 2012, 08:11:03 ÖS »
FD6 NEDİR ? BENİM ARABA HONDA CIVIC 2009 BEYAZ DREAM (AT) = AT NE DEMEK ???? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM  :artis :artis :artis :artis
FD6 altındaki araç işte :) aracın kodu.. A/T'de otomatik vites demek :)

0XGR0X

« Yanıtla #932 : Temmuz 18, 2012, 08:32:18 ÖS »
benim araç manuel bi kağıdında AT diye görmüştüm MT o zaman :Dsağolllllllllllllllllllll >=ok

BGR19

« Yanıtla #933 : Temmuz 20, 2012, 05:34:19 ÖS »
Cift salincakli suspansiyon zaten en iyi sistemdir, en iyi yol tutusunu saglar ve bagimli suspansiyone gore baya pahalidir ve c sinifi cogu aracta yoktur
 onler zaten mcpherson degil miydi bizde?

bbhnda

« Yanıtla #934 : Temmuz 20, 2012, 06:59:10 ÖS »
önler mcpherson evet

bbhnda

« Yanıtla #935 : Temmuz 20, 2012, 06:59:42 ÖS »
birde ağır yükte arkası çok çökmese

MerT01__civic

« Yanıtla #936 : Temmuz 21, 2012, 08:51:52 ÖS »
bagajı doldurunca bakalım ne olacak kardeşim :))

bbhnda

« Yanıtla #937 : Temmuz 21, 2012, 09:27:49 ÖS »
bagajı doldurunca bakalım ne olacak kardeşim :))

valla kardeşim biraz çöküyor diyeyim :D ne zaman yolculuk?

dreamnej

« Yanıtla #938 : Temmuz 25, 2012, 08:19:55 ÖS »
sonunda bugün 2.ci civic i alabildim. uzun zamandır almak için beklediğim 2011 premium ( beyaz) galericinin yalanları ve sahtekarlığı sebebi ile hayal oldu, sonra 2010 premium lpg li buldum onu vereceğim dedi, o da hayal oldu, 2 ay sonunda çileden çıkan ben, verdiğim avansı geri isteyerek kendi işimi kendim hallederim deyip, dün bulduğum 2010 elegance ( siyah) ı aldım, bugün itibari ile arabama kavuştum, şimdi ortak da 1.8 premium ex. sedan bende de elegance oldu.ikiside siyah, mahallede yana yana dururken ödümüz kopuyor , çünkü ağır nazara uğramak üzereyiz. en yakın zamanda ikizlerin resimlerini tanışma kısmına ekleyeceğim.
dün benim aracın orada inşaat olduğunu fark etmiştim, aklımagelen başıma geldiği için , bu gün araba bol beton sıçramış halde geldi, yıkamada ise çıkmadı, yıkamacı zorlamayalım, bir kaç yıkamada çıkar dedi, sizlerin bildiği bir yöntem varsa (pasta cila harici) hemen denerim. teşekkürler

bbhnda

« Yanıtla #939 : Temmuz 25, 2012, 09:59:33 ÖS »
hayırlı olsun.nazara karşı mutlaka önlem alın .

fth3382

« Yanıtla #940 : Temmuz 25, 2012, 11:39:45 ÖS »
sonaksın yüzey temizleyici ürünlerini kullanabilirsin çıkarması lazım

dreamnej

« Yanıtla #941 : Temmuz 26, 2012, 09:12:54 ÖS »
sonaksın yüzey temizleyici ürünlerini kullanabilirsin çıkarması lazım

Bu gün arap sabunu ile biraz yumuşatıp tırnakla uğraştım katılımı çıktı gibi, bir sonraki yıkamaya hepsi çıkar sanırım . Teşekkürler

mertkan677

« Yanıtla #942 : Ağustos 03, 2012, 01:50:26 ÖÖ »
Resimli GÜNCEL...  >=ok

tavuksuyu

« Yanıtla #943 : Ağustos 05, 2012, 06:59:36 ÖÖ »
2010 Elegance (ov) civic'im var, ben de mi fd6'yım? :)

tavuksuyu

« Yanıtla #944 : Ağustos 05, 2012, 07:22:14 ÖÖ »

dreamnej

« Yanıtla #945 : Ağustos 08, 2012, 12:06:55 ÖS »
2010 Elegance (ov) civic'im var, ben de mi fd6'yım? :)
aynı kasa aynı modeliz. hoş geldiniz.yani fd6 sınız

dreamnej

« Yanıtla #946 : Ağustos 08, 2012, 12:09:08 ÖS »
benim araba çok seri gelmiyor bana, sanki, gaza bastıkça boşa basıyormuşum gibi hissediyorum, henüz uzun yol gitmedim (30 km kadar bile) ama yine de ani ivmelenmelerde bunu hissediyorum. sizce sorun ne olabilir (  yağ bakımı ve filtreler yeni)

Ouzhan_

« Yanıtla #947 : Ağustos 08, 2012, 01:19:03 ÖS »
benim araba çok seri gelmiyor bana, sanki, gaza bastıkça boşa basıyormuşum gibi hissediyorum, henüz uzun yol gitmedim (30 km kadar bile) ama yine de ani ivmelenmelerde bunu hissediyorum. sizce sorun ne olabilir (  yağ bakımı ve filtreler yeni)
aracınız otomatik mi manuel mi? arac seri ama 3 bin devirden sonra. düşük devirlerde cansız biraz.temde sol serite 130la girdim bir baktım arac 173 e cıkmıs :D

ilbilge_11

« Yanıtla #948 : Ağustos 08, 2012, 03:09:31 ÖS »
arkadaşlar cok yakın zamanda inşallah alıcam 2009 ve üzeri bir honda (2012değil ama dış görüns cirkin) sormak istediğim alırken tam olarak nelere dikkat etmeliyim 1.8ler için benzer bir soruyu sormustum 1.6 lar içimn nelere bakmalıyım
 km max kaç olmalı
 önmli olan değişen ve vurukları nerelerdir
kronik olabilecek sıkıntılı kısımları var mı
 aracın fiyat aralıkları sahibinden de yazdığı gibi mi yoksa suan piyasa sişkin mi
elag ve premium düşünüyorum sunroof dısında ne farkları var ve değer mi

caucass

« Yanıtla #949 : Ağustos 09, 2012, 03:59:26 ÖS »
arkadaşlar cok yakın zamanda inşallah alıcam 2009 ve üzeri bir honda (2012değil ama dış görüns cirkin) sormak istediğim alırken tam olarak nelere dikkat etmeliyim 1.8ler için benzer bir soruyu sormustum 1.6 lar içimn nelere bakmalıyım
 km max kaç olmalı
 önmli olan değişen ve vurukları nerelerdir
kronik olabilecek sıkıntılı kısımları var mı
 aracın fiyat aralıkları sahibinden de yazdığı gibi mi yoksa suan piyasa sişkin mi
elag ve premium düşünüyorum sunroof dısında ne farkları var ve değer mi
2008 düşünürsen çok temiz bi tane var