Alıntı yapılan: ilbilge_11 - Ağustos 08, 2012, 03:09:31 ÖSarkadaşlar cok yakın zamanda inşallah alıcam 2009 ve üzeri bir honda (2012değil ama dış görüns cirkin) sormak istediğim alırken tam olarak nelere dikkat etmeliyim 1.8ler için benzer bir soruyu sormustum 1.6 lar içimn nelere bakmalıyım km max kaç olmalı önmli olan değişen ve vurukları nerelerdir kronik olabilecek sıkıntılı kısımları var mı aracın fiyat aralıkları sahibinden de yazdığı gibi mi yoksa suan piyasa sişkin mielag ve premium düşünüyorum sunroof dısında ne farkları var ve değer mi 2008 düşünürsen çok temiz bi tane var
arkadaşlar cok yakın zamanda inşallah alıcam 2009 ve üzeri bir honda (2012değil ama dış görüns cirkin) sormak istediğim alırken tam olarak nelere dikkat etmeliyim 1.8ler için benzer bir soruyu sormustum 1.6 lar içimn nelere bakmalıyım km max kaç olmalı önmli olan değişen ve vurukları nerelerdir kronik olabilecek sıkıntılı kısımları var mı aracın fiyat aralıkları sahibinden de yazdığı gibi mi yoksa suan piyasa sişkin mielag ve premium düşünüyorum sunroof dısında ne farkları var ve değer mi
Benim arabada sorun var o zaman daha icinde 10lt varken isik yaniyor, normal degil sanirim degilmi?Bu arada gelecek ay bodykit yaptiracam resimleri o zaman koyacam
Makyajsiz fd6 larda da vsa var yanlis olmasin, bende var yani Demin konu actim da bir de burda soyleyim, depo kapagini acamiyorum teli cikti ya da koptu galiba 4 dis benzin kaldi ne yapsam bilemedim
Alıntı yapılan: BGR19 - Ağustos 22, 2012, 08:45:03 ÖÖMakyajsiz fd6 larda da vsa var yanlis olmasin, bende var yani Demin konu actim da bir de burda soyleyim, depo kapagini acamiyorum teli cikti ya da koptu galiba 4 dis benzin kaldi ne yapsam bilemedimmakyajsız premıum ve dreamlarda yok vsa
nerelere gitmiş topic günceli
Alıntı yapılan: 06VG544 - Ocak 12, 2013, 02:10:00 ÖSnerelere gitmiş topic günceli Abi sen uğrarmıydın buralara ya
buralar bizim oralar yaw nası karşı şeride geçtin abi?