Arkadaşlar Merhaba,
Aşağıda konuştuğumuz konuya istinaden yeni bir konu ile bilgilendirme yapmak istiyorum.TR'de benim bulduğum en düşük stoptech fiyatlarını aşağıda yazıyorum.Forumdan ben ve dawnwater isimli arkadaşım Yarın(Pazartesi)stoptech ön disk,balata ve arka balata siparişi veriyoruz.
1)A firması Ön Disk+Balata = 460 tl(KK tek çekim,peşin,world card taksit varmış)
2)A Firması Ön Disk+Balata+Arka Balata(Diske gerek yok) = 560 tl(KK tek çekim,peşin,world card taksit varmış)
3)A firması Sadece Ön Disk = 340 tl(KK tek çekim,peşin,world card taksit varmış)
3)B Firması Ön Disk+Balata = 450(Sadece peşin diyor.Arka balatalı fiyat istedim ancak bir geri dönüş olmadı.)
Biz peşin olarak 2.seçeneği alacağız.Her iki firmada montaj yapamıyor.Tanıdık honda servisine(ist/anadolu yks.) gidip önler zaten değişiyor,arka diskleride torna yaptırıp balataları taktıracağız.Aşağıdaki konuda kendimize liste yaptık.Koluman ve Fitos sizlerden haber bekliyorum.Biz yarın sipariş veriyoruz.
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/fren_tertibatinda_iyilestirmeye_giden_varmi-t40015.0.html