Gönderen Konu: Fren Problemine Son = STOPTECH  (Okunma sayısı 167492 defa)

EpiLoG

Ynt: Fren Problemine Son = STOPTECH
« Yanıtla #200 : Mayıs 11, 2011, 10:58:27 ÖS »
arkadaşlar bu stoptech balataların 2001 model 1.6 iesler için de olanı var mı acaba bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. ve bursada bulabilecegimiz bir yer var mı.

muratcvc

« Yanıtla #201 : Mayıs 12, 2011, 08:39:09 ÖÖ »
arkadaşlar bu stoptech balataların 2001 model 1.6 iesler için de olanı var mı acaba bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. ve bursada bulabilecegimiz bir yer var mı.

kardeş zaten benim arabada 98 model 1.6 civic bizim araba içinde var mevcut  bende yeni taktırdım 

EpiLoG

« Yanıtla #202 : Mayıs 12, 2011, 12:03:05 ÖS »

kardeş zaten benim arabada 98 model 1.6 civic bizim araba içinde var mevcut  bende yeni taktırdım 

sagolasın arkadaşım bilgin için inşallah bulup da ben de taktırırm. güle güle kullan.

smakbuloglu

« Yanıtla #203 : Mayıs 13, 2011, 02:36:19 ÖS »
Arkadaşlar herkeze selamlar  2000 km yol yapıpta suyla temas etmediği halde yamulan bosch marka disklerim yerine  : <783^2 nihayet stoptech disklerime ve stopctech balatalarıma kavuştum  daha 100  km kullanabildim  alışma süresini tamamlamadı birazdaha kullandıktan sonra fren sonucunu sizlerle paylaşacağım  yan sanayi bosch,trv,valeo vs disk taktırıpta başınız ağrıcağına bence stoptech taktırın derim neticede araşta  en önemli parçaların başında geliyor 

Güle güle kullan.

goldbergbrk

« Yanıtla #204 : Mayıs 13, 2011, 03:12:45 ÖS »
disk- balata olarak değiştirilse bu stoptechler çok daha iyi oluyo sanırım.ben yüksek hızlara çıkmadığımdan pek orjinal diskleri değiştirme gibi bir durumla karşılaşmadım bu frenlerin tam iş görmediğini anlamamız için nasıl bir deneme yapmamız lazım

cnzdmr

« Yanıtla #205 : Mayıs 13, 2011, 10:07:28 ÖS »
trw ön disk balata taktırmıştım ses yok diyodum 1000km sonra araç dururken yine ıykk ıykkk tarzı ses gelmeye başladı

stoptech almadığım için pişmanım açıkçası fren performansım iyi ama bu ses gıcık ediyor insanı...

civicask

« Yanıtla #206 : Mayıs 14, 2011, 10:15:28 ÖÖ »
yeni civicte sorun yok demişsinizde frene basıyorum allahlık durmuyor araba :D

smakbuloglu

« Yanıtla #207 : Mayıs 16, 2011, 01:00:07 ÖS »
trw ön disk balata taktırmıştım ses yok diyodum 1000km sonra araç dururken yine ıykk ıykkk tarzı ses gelmeye başladı

stoptech almadığım için pişmanım açıkçası fren performansım iyi ama bu ses gıcık ediyor insanı...

Bende de aynı sıkıntılar olduğu için stoptech ön disk+balata tercih ettim :)

Th£ LorD

• Kadir KURT Kişisel Web Sayfam
« Yanıtla #208 : Mayıs 18, 2011, 10:58:23 ÖÖ »
Ben de dün stoptech ön disk ve ön arka balata siparişi verdim. bugun elime gececek ve yarın servistte taktıracagım baalım hadi hayırlısı.

umarım bende su fren sorunundan kurtulurum. :))

Th£ LorD

« Yanıtla #209 : Mayıs 18, 2011, 11:50:58 ÖÖ »
Arkadaşlar mesajı yazdıktan sonra kargo ile gelen ürünün resimlerini de ekleyim diye aklıma geldi.

Taktırdıktan sonra da sizlere deneyimi mi anlatırım. Ayrıca fotolarıda ceker yüklerim.

EpiLoG

« Yanıtla #210 : Mayıs 18, 2011, 06:02:07 ÖS »
Arkadaşlar mesajı yazdıktan sonra kargo ile gelen ürünün resimlerini de ekleyim diye aklıma geldi.

Taktırdıktan sonra da sizlere deneyimi mi anlatırım. Ayrıca fotolarıda ceker yüklerim.

hayırlı olsun hocam gule gule kullan. nereden sipariş verdiniz acaba.

HondaCivic10

« Yanıtla #211 : Mayıs 18, 2011, 06:25:34 ÖS »
Hayırlı olsun...

uxtrax

« Yanıtla #212 : Mayıs 18, 2011, 06:43:36 ÖS »
Ben de dün stoptech ön disk ve ön arka balata siparişi verdim. bugun elime gececek ve yarın servistte taktıracagım baalım hadi hayırlısı.

umarım bende su fren sorunundan kurtulurum. :))

hayırlı olsun, nereden sipariş verdiniz ve ne kadar tuttu bilgilendirirseniz bizleride ;)

Th£ LorD

« Yanıtla #213 : Mayıs 18, 2011, 09:06:10 ÖS »
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben kocaelinde ikamet ediyorum. Disk ve balataları istanbuldan powershop firmasından aldım. Stoptech firmasının türkiye distribitörü kendisi stoptech firmasının resmi web sayfasında adamların adresinide görebilirsiniz.

Bu forum sitesinde serhat arladasımın da tavsiyeleri üzerine aldım onuda unutmayalım :)

Ön Disk + Ön balata + Arka balata toplamda 700 tl nakit indirimli aldım.
Mail yazısmamızda bana gönderilen maili aynen buraya ekliyorum.
Umarım reklam olarak sayılmaz.

Alıntı
Kadir Bey Selam,

Aracınızla ilgili stoptech fren parçalarının fiyatlarını aşağıda bulabilirisiniz.

-Ön disk 309 USD
-Arka disk 245 USD
-Ön balata 93 USD
-Arka balata 83 USD

Ürünleri kargoyla yollayabilirim. Yada İstanbula gelirseniz kendi atölyemizde ufak bir işçilikle ücretiyel montajını yapabiliriz.

Saygılarımla,

Yaman
POWERSHOP / ACURA LTD.
A.O.S.S 2.KISIM
20.SOK NO:654
34398 MASLAK İSTANBUL TURKEY
T: +902123281623-24
F: +902123281622
msn: powershoponline@hotmail.com
e-mail: info@powershoponline.com

Yarın servisten sonra resimleri cekip yüklerim.
Umarım tekrar ediyorum su sorundan kurtulurum buda hondanın buyuk ayıpı...

tolgaacar

« Yanıtla #214 : Mayıs 18, 2011, 09:39:46 ÖS »

Bende de aynı sıkıntılar olduğu için stoptech ön disk+balata tercih ettim :)

yüksek hızla frene basınca çıkan seni engelliyomukı bu olay

carousal

« Yanıtla #215 : Mayıs 18, 2011, 10:33:23 ÖS »
bu delikli fren diskleri korozyondan daha çabuk etkileniyor diyorlardı, bu yönde bir şikayeti olan var mı, 5-6 sene dayanır mı delikli fren diskleri, yoksa düz mü tercih etmek gerekir?

pashatorunu

« Yanıtla #216 : Mayıs 18, 2011, 11:59:01 ÖS »
hayırlısı olsun güle güle kullan sana tavsiyen diskleri taktırdığın gibi bi kere tornaya sok pişman olmassın çünkü sıfır disklerde de hata çıkabiliyor nerden biliyorsun dersen sanayi tecrübesi diyelim ayrıca kendi aracımda da stoptech disk ebc balata kullanıyorum  ;)

zeybek

« Yanıtla #217 : Mayıs 19, 2011, 07:35:28 ÖÖ »

hayırlı olsun. deneyip sonuçlarını yazarsanız daha da makbule geçer :kiskis

smakbuloglu

« Yanıtla #218 : Mayıs 23, 2011, 04:01:09 ÖS »
Kadir hayırlı olsun, güle güle kullan :)

muratcvc

« Yanıtla #219 : Mayıs 24, 2011, 06:22:03 ÖS »
Arkadaşlar herkeze selamlar  2000 km yol yapıpta suyla temas etmediği halde yamulan bosch marka disklerim yerine  : <783^2 nihayet stoptech disklerime ve stopctech balatalarıma kavuştum  daha 100  km kullanabildim  alışma süresini tamamlamadı birazdaha kullandıktan sonra fren sonucunu sizlerle paylaşacağım  yan sanayi bosch,trv,valeo vs disk taktırıpta başınız ağrıcağına bence stoptech taktırın derim neticede araşta  en önemli parçaların başında geliyor 

Güle güle kullan.

Tşk.

Arkadaşlar herkeze selam  stoptech disk balataları taktıralı 2000 km oldu fren tecrübelerimi yazıyorum
panik frenleme ve normal firenleme mükemmel artık abs durmaya yakın devreye giriyor ve lastiklerden iyk iyk frenleme sesi geliyor  araçı resmen asfalta yapıştırır oldu iyiki taktırmışım :) 
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2011, 06:23:25 ÖS Gönderen: muratcvc »

brb89

« Yanıtla #220 : Mayıs 25, 2011, 08:28:03 ÖÖ »
pekı arkadsalar balataların uzerınde kırmızı ustune beyaz renk stop tech yazılı urunler gormustum civiclerde sızınkınde yok farklı serımı bunlar

smakbuloglu

« Yanıtla #221 : Mayıs 27, 2011, 11:01:39 ÖÖ »
Farklı seri değil, biz o kaliper kapaklarından almadık.Jant'a uyması için işlem vs yapılması gerekiyordu, uğraşmadan boyayalım dedik :)

bluemonday

« Yanıtla #222 : Mayıs 28, 2011, 01:07:58 ÖÖ »
herkese selamlar
son dönemde bende kendi aracımda fren problemi yaşamaya başladım.
benim aracım 05 model vtec 2,en küçük kasis önünde sert bir fren denemesi yaptığımda dahi abs devreye giriyor ve araç yoluna devam ediyor.
acaba bizim vtec 2 ler için stoptech ürünü varmıdır,bilen bir arkadaşımız var ise servisin/satış noktasının adres ve iletişim bilgilerini paylaşabilirse çok iyi olacak.
ben izmit te yaşıyorum malesef bizim şehrimizde stoptech  ürünleriden bulamadım..şimdiden teşekkürler

saygılar ....

Gilth

« Yanıtla #223 : Haziran 28, 2011, 09:37:36 ÖÖ »
ebc marka red stuff ve ebc disk ile stoptech arasında kaldım. hem disk hem balata komple değiştireceğim. stoptech kullanan arkadaşlar frenlemede ses oluyor mu? birde balata tozu nasıl stoptechin bende trw takıldı takılalı ön jantlar kömür gibi oluyor 2dkda böyleyse ebcnin redstuffını alacağım çünkü :).
ön arka tümden değiştireceğim girdiğim masrafa değer mi sizce? frenlerden hiç memnun olmadığımı varsayarsak...
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2011, 09:42:28 ÖÖ Gönderen: Gilth »

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #224 : Haziran 28, 2011, 10:38:14 ÖÖ »
orjinal diske ebc green stuff taktırdım sıfır disk sıfır balata şimdilik rodajda zorlamadan kullanıyorum ama sanki eskisinden iymiş gibi geliyo 200km sonra zorlucam biraz