Arkadaşlar. Bende sizler gibi çok frenden çektim. Forumda mesajlarım bu konuda oldukça vardır.
Yapmadığım kalmadı. Serhad arkadasımızın yaptıgını bende uyguladım. Stoptech fren sistemi olarak ön disk ve 4 balatayı değiştirdim. 700-800 tl gibi bi fiyata denk geldi.
1000 km sert fren yapmadım. daha sonra fren testlerim soyle.
şehir içi 50 km kullanımlarda aniden bastıgında anında durur diye bişi yok. Normal bir fren.
Otoyollarda yüksek hız denemelerimde aracım 210 ile giderken sert ve ani fren yaptım arac olduğu gibi yere yapıstı abs devreye girmedi bile anında 100 lere indi yani oldukca basarılı oldu.
fakat devamlı fren yapmalar performanslı surdugunde bu diskide zorlamaya basladı bunun içinbde yine o firmadan özel fren yagı alıyorsun o zaman bu sorunda ortadan kalkıyor.
Demem o ki en iyisi bu ayrıca orjinal disklerinden de ucuz arkadaslar.
Son bir hatırlatmam abs yi devreye girdiği an azcık pedaldan ayarı cekeceksin absli fren ancak manevra yapmana saglar durmaz.
Bu arada aracımı gecen gün sattım bi arkadasıma 2009 premium 35500 e içi biraz doluydu navigasyon koltuk kafalık vs. simdi elinden oyuncagı alınmış bir cocuk gibi kaldım

2012 yeni kasayı bekliyorum.
Saygılarımla