Abicim selam, 2 hafta önce benim de disk - balatalar garantiden değişti, ne takılacak diye sorduğumda, fabrikadan neyle çıktıysa onlar demişlerdi 
Selam kardeşim; Sen de benim gittiğim yere mi gittin ? Fabrikadan neyle çıktıysa dediklerinde sen demedin mi "kardeşim fabrikadan takılan düzgündüyse neden sorun oldu da değiştiriyorsunuz ? Düzgün değildiyse şimdi neden aynısını takıyorsunuz ? " Ben böyle dedim de bana verdikleri cevap şu oldu : "disk sorunu sık şikayet olduğundan honda bunu geliştirdi, gönderiyor. Fabrikasyon taktığını değil.
Yok abicim orası randevuyu epeeeeey bir öteye veriyordu, Capitol AVM'nin oradakine gittim, garantiye alamayabiliriz, 1000tl gibi tutar o zaman dediler, garantiye niye girmiyormuş dedim, fren bu nasıl yanlış kullanabilirim tek bir pedalla kontrol ettiğim şeyi dedim
işte diskler sıcakken frenlere sert basarsanız yamultabiliyor dediler
ben de doğal olarak, kırmızı ışıkta frene basmadan nasıl durdurucam otomatik vites aracı pardon da dedim, ayrıca kullanım kılavuzunda herhangi bir uyarı var mı bununla ilgili dedim, yok dediler
sonra bir de diskler sıcakken aracı yıkatırsanız oluyor dediler, genelde ondan olur, honda garantiye almayabiliyor o durumu dediler
kullanım kılavuzunda bununla ilgili bir uyarı var mı dedim, (bunu ciddi sordum uyarmış olabilirler tabii ki) yok dediler, o zaman bunları nasıl kullanıcı hatasına alacaksınız merak ettim dedim, neyse tespit için aracı aldılar 1 saat sonra da aradılar, garantiden hallettik alabilirsiniz aracı diye
gene yapacak mı diye sorduğumda bu iki şeye dikkat ederseniz yapmaz dedi, ama bir kere garantiden değiştiğinde aynı probleme artık garantiye almıyoruz diyemiyorlar kanunen, yani dikkat edicez elbet ama çok da dert etmiyorum o sebepten, en kötü 1000tl honda ya vereceğime 700 800 stoptech alır keyfime bakarım, araştırmalarım sonucunda adamların bremboya rakip olduğunu gördüm yani sorunu kökünden çözecekse artık güvenlik için verilir biraz para yapacak birşey yok
ha bu arada delikli diskleri tavsiye etmiyorlar yurt dışında, uzun ömürlü olmuyorlarmış, hava kanallı olanlardan almak lazımmış, ABD'lilerin yalancısıyım bilemiycem ne kadar doğru:D