arkadaşlar diskler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
Alıntı yapılan: couragepapillon - Mayıs 28, 2010, 10:09:13 ÖSarkadaşlar diskler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. bu gun taktırdık... kaliperleride boyattık...çok cillop oldu.. sanki daha cabuk duruyor gibi ama tam test edemedim tabi... bakalım gorecez yanlız balatalar normale gore cok yumusak cabuk bitecek gibi...15.000 anca gider dedi usta...
ölçmek kolay disk uygulaması yapılı olan ve olmayan iki aracımızı yanyana aynı hızda ve aynı anda frenleyerek anlayabiliriz sanırım
aynen biraz kullandıktan sonra hevesi kaçıyo insanın, tak takıl hocam sora sökersin kafana göre hehehehe... şimdi kendi gri rengine boyatmayı düşünüyorum canlı canlı dursun kaliperler diye bakalım vakit bulursam halledicem... kırmızı kırmızı da biyere kadar
Alıntı yapılan: dawnwater - Mayıs 29, 2010, 06:59:46 ÖSAlıntı yapılan: couragepapillon - Mayıs 28, 2010, 10:09:13 ÖSarkadaşlar diskler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. bu gun taktırdık... kaliperleride boyattık...çok cillop oldu.. sanki daha cabuk duruyor gibi ama tam test edemedim tabi... bakalım gorecez yanlız balatalar normale gore cok yumusak cabuk bitecek gibi...15.000 anca gider dedi usta...Eğer gibiler varsa işin içinde olay psikolojiktir
bariz şekilde adabayı dizginliyor hissi verdi mi merak edilen bu bence
o zaman bu stoptech almak şart desenize.abs devreye girdigindeki aşırı ses ve titreşim(normladen biraz fazla olan) azalıyor mu?
Alıntı yapılan: fzthgosm - Mayıs 29, 2010, 08:38:59 ÖSo zaman bu stoptech almak şart desenize.abs devreye girdigindeki aşırı ses ve titreşim(normladen biraz fazla olan) azalıyor mu?Fatih kardaşim aracı kızaklamak ve bir çukura girerken fren yapıp özellikle o titremeyi ve uyuz fren pedalı tepkimesini almaya çalıştım ancak başarılı olamadım...Takalı 100 km oldu.Şimdilik bir sıkıntı yok.
en son 3 yıl önce galonu ucuz istasyondan 2.30 falandı. Değişiyor işte 2.5-3 dolar arası galonu. Araçlar büyük hacimli olduğu için millet 88 oktan alıyor.Bizim hondalara en az 93 koymak gerekir.Birde bu brembo kapakların mıontajı nasıl yapılıyor. ben bağlantı noktası göremedim. 2 gün önce aldım ama takamadım.