Gönderen Konu: Kare plaka hakkında  (Okunma sayısı 8168 defa)

Castiel

Kare plaka hakkında
« : Temmuz 13, 2010, 01:53:54 ÖS »
Selam arkadaslar

arka plakalıgı kare yapmak ıcın tekrar plaka cıkartıyormus gıbımı protokol ızlenıyor yoksa daha kolay basit bir yolu varmı ?

birşey daha soracam app plaka dediğiniz plaka harflerının ve rakamlarının kalınlastırılmıs halımı yoksa plakalık ıptal edılıp cıft taraflı bantla yapıstırılması anlamınamı gelıyor :)

hımm aklıma gelmısken bı soru daha plaka ıle ılgılı
makyajlı kasalarda on taraftakı sıyah plakalıgı cıkartabılıyormuyuz ?

NeFeR

Ynt: Kare plaka hakkında
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2010, 01:56:05 ÖS »
App plaka çakma plaka oluyor.Damgasız falan.

Kare plaka için tekrar plaka çıkartacaksınız ama neden kare alacaksın diye cok ugraştırırlar sebepsiz vermiyorlar.40 Lira diye biliyorum

ERN55

« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2010, 01:58:24 ÖS »
VAlla bildiğim kadarıyla APP plaka Kalın yazılı olan plakalara deniliyor. Yasak olduğunu biliyorm(Orjiler bagajdaysa sorunyok)
Gidip kare app plaka cıkrablrsin 15-20 tl fln fiatı bugun söle yarın al bkdr basit ;)

Castiel

« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2010, 02:02:06 ÖS »
yıne trafıkten yapmak lazım tabı dımı

ama kare ıstıyorumda app ıstemıyorum :)
ole olursa elımde 3 tane plaka olmus olacak o zaman sorun cıkarmazlarmı :d

NeFeR

« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2010, 02:20:52 ÖS »
VAlla bildiğim kadarıyla APP plaka Kalın yazılı olan plakalara deniliyor. Yasak olduğunu biliyorm(Orjiler bagajdaysa sorunyok)
Gidip kare app plaka cıkrablrsin 15-20 tl fln fiatı bugun söle yarın al bkdr basit ;)

Kendinmi yaptırdın veya yaptıran birinden mii duydun?
Bu kadar basit oldugunu duymamıştım öyleyse bende bi şansımı deniyeyim.:)
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2010, 02:22:10 ÖS Gönderen: NeFeR »

NeFeR

« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2010, 02:21:14 ÖS »

Kendinmi yaptırdın veya yaptıran birinden mi duydun?
Bu kadar basit oldugunu duymamıştım öyleyse bende bi şansımı deniyeyim.:)

ERN55

« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2010, 02:27:26 ÖS »
Hayır ben yaptırmadım sadece duydum bende yaptırmayı düsüünüorm ama bu aralr. Bildiğim kadarıyla dedim sadece duyduklarım bunlar yanlısım varsa kusura bakmayın ;)

haki

« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2010, 02:29:26 ÖS »
arkadasım benım plaka cok kotu durumdaydım sanayıde plaka basan yerler var ruhsatla gıdıyosun oraya ıstedıgın plakayı bastırıyosun normal uzun plakalar 25 tl on dakkaya verıyolar kare plakalarda 35 40 tal arasında onuda ıkı uc saat sonra verıyolar orjınal plakanda aracta oldugu surece muhurletmenede gerek kalmıyo

ERN55

« Yanıtla #8 : Temmuz 13, 2010, 02:31:51 ÖS »
arkadasım benım plaka cok kotu durumdaydım sanayıde plaka basan yerler var ruhsatla gıdıyosun oraya ıstedıgın plakayı bastırıyosun normal uzun plakalar 25 tl on dakkaya verıyolar kare plakalarda 35 40 tal arasında onuda ıkı uc saat sonra verıyolar orjınal plakanda aracta oldugu surece muhurletmenede gerek kalmıyo

Aynen bende böle diorm.

ocean0636

« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2010, 03:40:58 ÖS »
App plakanın normalden tek farkı yazı stilidir.. ama yasak polisler görmesin..
Dikdortgen plakayı kare yaptırmak için;
Trafik şube müdürlüğüne eski plakalarını götürüp kare plaka talebinde dilekce veriyorsun daha sonra bı kaç belge veriyorlar. O belgeyle soforler odasına gidip ücretini ödeyip plakanı bastiriyorsun daha sonra aldığın plakaları tekrar trafik şube mudurlune götürüp mühürlerini bastiriyorsun..
App yasak olduğu için bunlarin hiç birine gerek yok; app plaka basan yerlerden birine gidip plakanı söylemen yeterli..
Kolay gelsin..

.ilhan

« Yanıtla #10 : Temmuz 13, 2010, 07:57:49 ÖS »
hocam ben araçta arka plakayı kare kullanıyorum ve app kare plakada yazı karakteri standart yani oyle süslü yazı yok dediler bana orjinalle aynı stil bir yıldır kullanıyorum hiç sorun olmadı

Castiel

« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2010, 03:44:21 ÖÖ »
ıste bende arkaya kare plaka ıstıyorumm

app yanı kalın falan olmasın standart olsun ıstıyorumda fazlada saga sola kosturmak ıstemıyordum

yanı ole cok kastıracaksa ugrasmam dıye dusunuyordum ama trafık hemen dıbımde zaten o yuzden hallededılebılır gıbı geldı .)

tesekkurler arkadaslar ılgınıze bu arada

themcrp

« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2010, 09:49:55 ÖÖ »
Kare plaka istiyorsanız APP olarak da çıkartabilirsiniz plaka yazı çeşitleri var zaten Fransız plaka,Alman plaka vs. ben bu işle ugrasan birini bulmuştum çiftini 60 lıraya yapıyor. app_plaka@hotmail.com hologramsız 40 hologramlı 60lıra

cuneyt4141

« Yanıtla #13 : Temmuz 14, 2010, 09:56:05 ÖÖ »
Ben telefonla sipariş verdim...İstediğiniz şekilde yapıyorlar...Sabahı elimdeydi plakalar..Bence çokta güzel duruyor...Sonra serviste yapıştırma yaptırdım...Plakalıklar iptall...:) 45 tl+kargo çifti...
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2010, 10:00:24 ÖÖ Gönderen: cuneyt4141 »

Castiel

« Yanıtla #14 : Temmuz 14, 2010, 10:09:17 ÖÖ »
hımmm ama dedıgım gıbı ben app yanı kalın harflı ıstemıyorum normal orj sekılde ıstıyorum kare olsun ama :d

arka kare plaka guzel duruyo gercekten bızım kasalarda