herkese selamlar, ben 3 ay 10 gündür kullanıyorum , 0 aldım , aldığım günden bu yana aracı adam etmeye çalıştım,
bir arkadaş yazmış hantal diye , benim araç da öyleydi, hanımın 105 beygirlik aveosuna hayran bakıyordum ,
gittim servise ayarlarını yaptılar, boşa yakıt harcadığımı keşke daha önce gelmiş olmamı söylediler, araç 15 günlükken,
ayardan sonra ve bu cuma yapılan son ayardan sonra araç canavar gibi.
1 aylıkken ben de satılık ilan vermiştim

hantal denemez. eco moddan cıkınca daha da canavar.
eco modda ne olur :
düşük devirde vites yükselir, ani atak yapmaz. ani atak gerekirse otomatikde giderken bile soldaki - kulakcığına dokunun gazlayın yeterli.
S konumunda ne olur , satan bayi biliyorsa da bana söylemedi, 2 yıl kullanan arkaşım da bilmiyordu , ben kendim keşfettim
vites 1 2 3 kendisi D ye göre daha yüksek devirde atar, düşer çıkar, normal seyirde 80 km ye kadar şehir içi ben tercih ediyorum,
kulakcıklara dokunup 4 e atarsanız sonrasında düşerken düşer ama 1 e de düşse tekrar yükselmez artık hep + - ile siz vitesi ayarlarsınız, uzun yolda bunu tercih ediyorum , 4 de 206 gördüm daha istiyordu , yol kalabalıktı

lpg li ecolar için 19 haziranda güncel ayar yapılmış ben yüklettim yakıt şehir içi 7 Lt normal kullanımda , ve çekiş çok iyi,
bugun dikkat ettim 0 dan 80 e kadar ışıklardan kalktık camlar kapalı olmasına rağmen hep çevredeki araçların motor sesini duydum ve ben en öndeydim, benim fb7 sanki motorsuz gidiyor gibiydi,
ustlerdeki birçok konuya cevaplar gibi yazdığım için sanki konudan konuya atlanmış gibi görünebilir.
herkese selamlar saygılar