Gönderen Konu: Trafikten Men..?  (Okunma sayısı 15408 defa)

ocean0636

Trafikten Men..?
« : Ağustos 04, 2010, 11:31:27 ÖÖ »
Artık bisey demiyorum en sonunda bı sinirle arabayı satıp dizel bişeyler alicam o olucak yani..
1sa kadar önce sag şeritten 30km hızla gayet sakın giderken kalabalık trafiin icinde polis durdurdu, egzoz ve filmden ceza yedim ve aracımı trafikten men ettiler.
Ayın 10'una kadar izin belgem var.
Tutanakları elime verdikten sonra arka kanadı ve tamponları da sok dedi(Bunlarla ilgili bir ceza yazmadı)

Elimdeki izin belgesinde 30/1B maddesi gereğince trafikten men edilmiş olup 10/08/2010 a kadar eksiklerini yaptırıp bilgisayardan düşümü yapılmalıdır falan yazıyor..

Şimdi muayeneye gitmeden önce neleri sokturmem gerekiyor...?

teachers71

Ynt: Trafikten Men..?
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2010, 11:32:57 ÖÖ »
geçmiş olsun arkadaşım. üzücü bi durum. aracınız çokmu dikkat çekiyordu? eski aracım çok dikkat çekici bir kırmızı renkti. sedefli kırmızı..bir gün uzun yolda aracımı durdurlar. ehliyet ruhsat istedi. herşey tamamdı. aracım stock tu.
en sonunda ne dese beğenirsin.
neden durduğumu biliyormusun dedi?
yok dedim.rutin kontrol değilmi?
aracı yeni mi yıkattın. 2 km uzaktan dikkatimi çekti o yüzden durdurdum demezmi?
gülermisin ağlarmısın.
biz araçtakiler gülmekten ağladık resmen....
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 11:35:54 ÖÖ Gönderen: teachers71 »

ocean0636

« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2010, 11:37:21 ÖÖ »
geçmiş olsun arkadaşım. üzücü bi durum. aracınız çokmu dikkat çekiyordu? eski aracım çok dikkat çekici bir kırmızı renkti. sedefli kırmızı..bir gün uzun yolda aracımı durdurlar. ehliyet ruhsat istedi. herşey tamamdı. aracım stock tu.
en sonunda ne dese beğenirsin.
neden durduğumu biliyormusun dedi?
yok dedim.rutin kontrol değilmi?
aracı yeni mi yıkattın. 2 km uzaktan dikkatimi çekti o yüzden durdurdum demezmi?
gülermisin ağlarmısın.
biz araçtakiler gülmekten ağladık resmen....
Bu sebebten bı ara arabayı yıkatmıyordum ınanırmısın :)
Aracımın fotoları
http://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/yeni_resimleriyle_fd6_mugenrr-t41463.120.html

HONDAHAN

« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2010, 11:39:52 ÖÖ »
Lanet gitsin ya ne diyim. Deveye sormuşlar neren eğri, nerem doğru ki demiş. Yani trafikte herşey dosdoğru düzgünmüşte milletin cam filmi spoilerimi işi bozuyomuş..! Allah bunları bildiği gibi yapsın. Hangi üst model mercedesin camları filmsiz ? Kaç tane polisin aracının camları filmsiz ?!! Emin olun daha beterleri içimden geçiyo da buraya yazılmıyo işte.  

HONDAHAN

« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2010, 11:45:31 ÖÖ »

Bu sebebten bı ara arabayı yıkatmıyordum ınanırmısın :)
Aracımın fotoları
http://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/yeni_resimleriyle_fd6_mugenrr-t41463.120.html
[/quote]
Araban da plakası da çok güzelmiş kardeşim maaşallah, Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. :) bu da dikkat çekmeyecek gibi değilki be kardeşim. Ama yine de muamele çok yakışıksız. Lan araç güzelliğiyle dikkat çekiyor, neyinizi rahatsız etti ki böyle bir muamele yapıyorsunuz..!

Castiel

« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2010, 11:50:49 ÖÖ »
:( üzüldüm yaa tüh

benımde ılk arabam seat cordobaydı
eksoz fılım falan devamlı ceza yedım o yuzden artık kesınlıkle eksoz hıc bı arabama dusunmuyorum resmen stres yasatıyo

body kıt orj ve normalde olsa göze batıyoo aslında yasak deıl ama böle yapılı arabaları dırek durduruyorlar maalesef :(

gecmıs olsun

volkankopdag

« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2010, 11:55:49 ÖÖ »
yazık olmuş gerçekten çok üzüldüm. yapacak bişey yok... polisinde çeşitleri var,  sen kötüsüne denk gelmişsin.

mali

« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2010, 12:06:06 ÖS »
çok geçmiş olsun kardeşim
nerde durdurdular arabayı ?

söküp takmak bi dünya iş çıkarıyolar insana
hep diyorum ya Antalyada sıkı tutuyolar diye artık biraz abartmaya başladılar
sırf polisle uğraşmamak için minnet etmemek için egsoz bile takmıyorum

serdar_ay

« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2010, 12:28:51 ÖS »
kardeşim ilk olarak geçmiş olsun ve kötüsünden korusun rabbim
ilk olarak polisin sana ceza yazdığı unsurları düzeltmen gerekiyor cam filmi ve egzost söküp elindeki izin belgesiyle muayneye girmen onlardan geçip ceza yediğin maddelerden yani  daha sonrada trafik şubeye git ve ben geçtim muayneden diyerek aracına trafik çıkış belgesi alman gerekiyor kardeşim ama sağlıklı olması için daha yardım da alabilirsin ama vaktini geçirme sakın tekrar geçmiş olsun

yusuftaner

« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2010, 12:33:07 ÖS »
geçmiş olsun. Bu tür haberleri duydukca bütün modifiye hevesimden, araştırmalarımdan vazgeçiyorum orjinalliğini bozmayacağım arabanın , karar verdim...

insomniac

« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2010, 01:01:07 ÖS »
kardeş çok çok geçmiş olsun abartmışlar artık ne diyelim Allah daha kötüsünden korusun... bi ara bizim oralarda (adana çevresi) polisler anahtar veya jiletle çam filmlerini çiziyorlardı...

doan

« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2010, 01:25:11 ÖS »
polislerin özellikle aslanlı ve "H"lı arabalara kılı var. mimlemişler bu iki markayı. cam filmi ve egzoz bizim SIda da artık yok kafa rahat. sürekli kullanılan bi arabaysa malesef en sonunda bu yolu seçmek gerekiyor. geçmiş olsun inşallah bi şekilde halledersiniz.

XeL

« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2010, 01:51:51 ÖS »
vaaayyy... sımdı dıcem bırsey hea.. ne anlar onlar modıfıyeden , bu asktan...

cok gecmıs olsun mert abıcım yaa ınankı cok uzuldum..nazara geldı dıyelım..allah beterınden saklasın kaza bela vermesın..
artık yol yordamına gore halletceksın..sonra belkı egzossuz fln bu seklde ıdare edeblırsın bılemıorum..

ınadına modıfıye ınadına tutku :p ınadına vtec.. :)

Utku Ataç

« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2010, 03:21:51 ÖS »
GEçmiş olsun kardeşim.aracın sitede en beğendiğim araçlardandı.üzüldüm bu tarz bi muamele görmesine

FD2MUGEN

« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2010, 03:24:57 ÖS »
çok geçmiş olsun bence polisler işi çok abarttılar artık bigün toplanıp bi gövde gösterisi yapmak lazım memlekette onbinlerce sorun varken adamlar gelmişler yok film cam yok egzoz vs vs başka uğraşçak işleri yok sanki  <^^Seyt <^^Seyt

-Serhat

« Yanıtla #15 : Ağustos 04, 2010, 03:32:57 ÖS »
Kardeşim büyük geçmiş olsun Antalya önemli bir aracı kaybedecek belkide ..
Polisler H'yi görünce Hyundai sandılar kesin ..
Bu polislere eğitim verdirmek gerek .. Veya edit:kural dışı kelime)lik yapmamayı ...
Mercedesler adam gibi araba filmli , Bmwler süper araba  M3'lerin egzosları açık ..
Corvetteler var özellikle Şirinyalı Carrefourun hemen karşısına gitmeleri lazım ...
Polisler öyle arabaları yani Hondaları rüyalarıda göremedikleri için az modifiyeli araç gördülermi şak ceza ..
Şu an sinirlendim polislere ..

Yinede Büyük Geçmiş Olsun Kardeşim Arabayı İnşallah En Kısa Zamanda alırsın..

buludag89

« Yanıtla #16 : Ağustos 04, 2010, 04:33:49 ÖS »
geçmiş olsun mert abi senin gibisine bu yapılır mı yaa :( gördüğüm en güzel civiclerden birini de kaybetmek üzereyiz :(

kacaman

« Yanıtla #17 : Ağustos 04, 2010, 04:41:42 ÖS »
mert geçmiş olsun kardeşim

smakbuloglu

« Yanıtla #18 : Ağustos 04, 2010, 04:46:47 ÖS »
Söylenecek söz yok!!! verdiğin emeğe ve zamana yazık.

Gerçekten işi gücü bırakıp bu tür şeylerle uğraşıyorlar ya kıl oluyorum.

musclemurat

« Yanıtla #19 : Ağustos 04, 2010, 04:48:54 ÖS »
Geçmiş olsun kardeşim.. üzüldüm canavara

pasa35

« Yanıtla #20 : Ağustos 04, 2010, 04:54:04 ÖS »
gecmıs olsun kardesım mert o 2kat kapkara filmlerle zaten işin zordu kardesım sende biliosun bunu.bence bide eksoz olmasa sorun yaşamazdın

mehmetcan494

« Yanıtla #21 : Ağustos 04, 2010, 05:02:57 ÖS »
ne kadar saçma bişi bu arabanın kime ne zararı var anlamadım gitti bu polisler bazen abartıyolar, kardeş yanlış anlama tamam egsoz olayına bişi diyemem sesten ceza kesebilir ama o tamponların neyine laf sölemiş anlamadım filmler zaten araçların hayatında standart oldu gibi bişi git belkide o ceza kesen polisin aracındada vardır, fakat senin filmlerde çok koyu geldi bana, sende tam adamına denk gelmişsin valla neyse büyük geçmiş olsun
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 05:04:26 ÖS Gönderen: mehmetcan494 »

RattleSnake

« Yanıtla #22 : Ağustos 04, 2010, 05:03:33 ÖS »
geçmiş olsun yazık oluyor verilen emeklere arabalarımıza yaptığımız masrafları bireysel olarak cebimizden çıksada hepsi döküntü orası burası çürümüş kuş gurubu reno grubu arabaları kaplama lastiği ne zaman fırlayacak diye 300 mt geriden takip ettiğimiz kamyonları  men etsinler önce trafikten

kacaman

« Yanıtla #23 : Ağustos 04, 2010, 05:06:16 ÖS »
kaplama lastik konusuna canı gönülden katılıyorum, büyük tehlike arzediyor

insomniac

« Yanıtla #24 : Ağustos 04, 2010, 05:06:51 ÖS »
geçmiş olsun yazık oluyor verilen emeklere arabalarımıza yaptığımız masrafları bireysel olarak cebimizden çıksada hepsi döküntü orası burası çürümüş kuş gurubu reno grubu arabaları kaplama lastiği ne zaman fırlayacak diye 300 mt geriden takip ettiğimiz kamyonları  men etsinler önce trafikten
+ 999999