Gönderen Konu: Trafikten Men..?  (Okunma sayısı 15410 defa)

RattleSnake

Ynt: Trafikten Men..?
« Yanıtla #25 : Ağustos 04, 2010, 05:14:01 ÖS »
kaplama lastik konusuna canı gönülden katılıyorum, büyük tehlike arzediyor

geçen sene ön camdan girdi bi tane artık kamyonlardan korkuyorum son model olsa bile yaklaşmıyorum ailemle beraber ölümden döndük

ocean0636

« Yanıtla #26 : Ağustos 04, 2010, 05:17:52 ÖS »
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.. :)
Çok zaman para ve emek harcadım, 2 durumda bu kadar seye uzuluyorum bırıncısı hayvanın bırı gelıp surtunce vurunca ıkıncısı de boyle durumlar valla pek bısey demek ıstemıyorum cunku agzımı acarsam pek hos kelımeler cıkmayacak agzımdan..
Egzozumdan nerdeyse hiç ses cıkmıyordu sılencer uzerınde takılıydı, ve sılencerın borusunu ıyıce uzattırmıstım sesı %90 kesıyordu sadece ust devırlerde azcık ruzgar sesı cıkıyor(polıs benı durdurdugunda 1500 devırdeydım) r yanı soyle dıyebılırım fıltre sesım egzoz sesınden kat kat fazla..
Fılmlere gelınce o konuda polıse herhangı bısey demedım zaten haklısın abı fılmlerım koyu yaz dedım ama egzoza tıpınden dolayı yazdı tahmınımce..
Tamponlara laf attı dedım bu tamponlar hondanın orj aksesuarı bu arabaya egzoz harıc sanayıde en ufak vıda takılmadı tum parçaları ozel getırttım ve dırek servıste taktırdım dedım adam ben anlamam orj dedıl sokeceksın, hondayı bılırım yeme benı sokeceksın bunları dıyor..
Ben kımlık fotokopısı cektırmeye gıttıgımde arkadas polıslerın yanındayken polısler arkamdan cocuga bak yakısıklı duzgun bır tıpe benzıyo buna bu ceza etkılemez demıs.. Ceza yememek ıcın terorıst olmak gerekıyor sanırım..
Adama dedım zaten bu ulkede bu kadar teror olayları varken sen ATA plakalı on kısmında K ATATÜRK imzası taşıyan bızım gıbı aydın bır gence hıc bır sucu yokken durduk yere sag serıtten 30 la gıderken durdurup boyle davranırken hıc vıcdanın sızlamıyormu dedım adam ne dese begenırsınız :) ben terorle mucadelede degılım ben trafıkcıyım benım gorevım ceza kesmek dedı. Cok guzel bı cevap verıcektım ama hadı dahada ustune gıtmıyım yoksa cekıcı cagıracak dıyıp gıttım..

« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 05:19:54 ÖS Gönderen: ocean0636 »

insomniac

« Yanıtla #27 : Ağustos 04, 2010, 05:18:01 ÖS »

geçen sene ön camdan girdi bi tane artık kamyonlardan korkuyorum son model olsa bile yaklaşmıyorum ailemle beraber ölümden döndük
abi Allah korumuş çok geçmiş olsun bizimde başımıza geldi benzer bi olay hataya giderken öndeki tırın lastığı parçalandı hemen yanında da bi doğan gidiyordu resmen zincirleme kazadan dönüldü...

ocean0636

« Yanıtla #28 : Ağustos 04, 2010, 05:21:31 ÖS »
abi keşke her polis senın gıbı olsa keşkeee...

ocean0636

« Yanıtla #29 : Ağustos 04, 2010, 05:23:45 ÖS »

aman hocam dıkkat edın bu ulkenın bızım gıbı ınsanlara ıhtıyacı var

Fitos

« Yanıtla #30 : Ağustos 04, 2010, 06:01:29 ÖS »
Çok geçmiş olsun valla ne diyim yani çok üzüldüm, başıma geldiğini düşünemiyorum... geçen gece durdurdu beni trafik sadece ruhsatıma baktı sora yolladı... benim kit seninkine göre %90 daha az dikkat çektiğinden heralde bişe demedi :)

ocean0636

« Yanıtla #31 : Ağustos 04, 2010, 06:44:31 ÖS »
tesekkurler
typer body kıt type rr dan cok daha az dıkkat cekıyor ve adamın derdı kanat duuskluk tampon fılm  egzoz falan :)

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #32 : Ağustos 04, 2010, 07:07:44 ÖS »
mert geçmiş olsun Allah beterinden korusun kardeşim bence filmleri söktür tamamen öyle gez mimlendin çünkü hiç inatlaşma f,lm olmazsa fazla tıraş yapmazlar 2. oldu bu ceza senin sanırım

ocean0636

« Yanıtla #33 : Ağustos 04, 2010, 08:24:04 ÖS »
Saol abi valla bılemıyorum napıcamı ama hıc bıseyı sokesım yok eger sokersem temellı sokerım heralde..
evet 2. ceza ama daha 1. sı gelmedı elıme sanırım polıs 1. de korkuttu. adrese yollıcam demıstı baya zaman gectı kac aydır gelmedı
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 08:25:12 ÖS Gönderen: ocean0636 »

kacaman

« Yanıtla #34 : Ağustos 04, 2010, 08:24:52 ÖS »
diyecek söz bulamıyorum mert

ocean0636

« Yanıtla #35 : Ağustos 04, 2010, 08:25:32 ÖS »
diyecek söz bulamıyorum mert
bosver abı alıstım artık acımıyor :)

kacaman

« Yanıtla #36 : Ağustos 04, 2010, 08:27:22 ÖS »
böyle söyleyince daha çok moralim bozuldu
antalyaya mı tayin yaptırsam, ondan sonra modlu araçları koruma ve yaşatma derniği gibi bir dernek mi kursam, birileri bu işe dur demeli değil mi.

ocean0636

« Yanıtla #37 : Ağustos 04, 2010, 08:34:20 ÖS »
böyle söyleyince daha çok moralim bozuldu
antalyaya mı tayin yaptırsam, ondan sonra modlu araçları koruma ve yaşatma derniği gibi bir dernek mi kursam, birileri bu işe dur demeli değil mi.
Abı sen burda olsa tabı guzel olur ama trafık cezası olarak degıl muhabbetımız olarak :) Burdakı polıslerın cogu bagımsız calısıyor cok yukardan baskı gelmedıgı surece dınlemıyorlar dıye bılıyorum ama tabı rıca mınnet dınlıce3k adam vardır elbet
Önceden 2 tane ısmı ün yapmıs motorlu polıs vardı sana bahsettıgım 1 ıyle kankı olduk ama otekı illallah dedırttı..
Bunlar yetmezmıs gıbı yenı trafık sube muduru geldı ve dıger tum polıslerı de kıskırttı artık butun trafıkcıler modıfıye dusmanı oldu..
Bazıları durdurunca kaputu açıp fıltre var mı bakıp bagaju acıp tesısata falan bakıyormus gene bana  boylesı denk gelmedı cok sukur dısardan gorduguyle yetındı ama ayrılırken sey dedı bır daha boyle yakalarsam senı araban cekıcıye bınecek + otoparka yolculuk ve 5500 lıra cezan hazır dedı..
Kafam o kadar dolu kı gunduz memurla konustuklarımız bı anda aklıma gelmıyor yawas yawas hatırlıyorum.
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 08:35:56 ÖS Gönderen: ocean0636 »

kacaman

« Yanıtla #38 : Ağustos 04, 2010, 08:43:57 ÖS »
:(

mehmetcan494

« Yanıtla #39 : Ağustos 04, 2010, 08:53:26 ÖS »
ayıp bea resmen tehtid etmiş bu kadarıda fazla bence

RattleSnake

« Yanıtla #40 : Ağustos 04, 2010, 09:00:11 ÖS »
bir dünya para verip aldığımız ufak tefek mod yaptığımız zevkle bindiğimiz arabalarımızdan soğutuyorlar bir forumda okumuştum ist.da bi subaru stı  arabayı spoyler var diye trafikten men etmişler söktür gel demişler adama araç sahibi servisten yada bayiden adam falan götürmüş bilir kişi hesabı taktımı takıyorlar bizim burada ilçe merkezinde sıkıntı olmuyor ama biyere giderken jandarma isyan ettiriyor

apo akar

« Yanıtla #41 : Ağustos 04, 2010, 09:56:23 ÖS »
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

oKiNaLi

• Onur
    • Bursa Klasik Otomobilciler Derneği
« Yanıtla #42 : Ağustos 05, 2010, 05:58:54 ÖÖ »
Çok geçmiş olsun. Allah daha büyüğünden korusun.
İşin kök sebebine bakılınca eğitimsizlik ortaya çıkıyor.
64 Model Oldsmobile F85 araç ile geziyoruz araba V8 (Eşimin abisinin) ve tamamı ile fabrika çıkışı.
Polis çevirdi ve bu aracın egzozlarını sökeceksiniz dedi. (çift egzoz)
Adama yalvar yakar aracın orjinal halinin bu olduğunu anlatmamıza rağmen dinlemedi.

En son kaputu açıp motoru gösterince ikna oldu (350 kübik inç)  >=ok

adamların daha hangi aracın nasıl fabrikadan çıktığı hangi parçaların orjinal aksesuarları hangilerinin sonradan yapılma olduğu konusunda fikirleri yok ki !
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2010, 06:00:10 ÖÖ Gönderen: oKiNaLi »

koluman

« Yanıtla #43 : Ağustos 05, 2010, 09:03:58 ÖÖ »
büyük geçmiş olsun mert. adamı arabadan soğutuyo böyle durumlar

ALoNe

« Yanıtla #44 : Ağustos 05, 2010, 09:24:57 ÖÖ »
geçmiş olsun çok üzüldüm ama bişeyler yapmak gerek adamlar can sıkısı ceza yazıyorlar keyiflerine göre araba bağlıyolar trafikte neler war neler bi toplanıp illa yol mu kapamamız gerek sesimizi duyurmak için ayıp ya türkiyenin hiç mi yok başka derdide bu arabalar oldu dertleri ya bana 83 le ceza yazdılar biliyomusunuz bilmiyom ama aydın incirliova yolunda neymiş 70 le gidilcekmiş bi tane levha koymuşlar görmesi nerdeyse imkansız gelene yazıyolar gidene yazılolar ya 83 bu yaaa ayıp ayıp bu millet bu kadar yolunmaz neyse tekrar cok geçmiş olsun kardeş gerçekten çok üzüldüm

mehmetmt

« Yanıtla #45 : Ağustos 05, 2010, 09:31:12 ÖÖ »
aynı olay bnm basıma geldi yakmasın diye 50 yle gidiyorum kalabalık trafiğin içinde geldi beni işaret etti neymiş film varmıs filmde 1 numara on camlarda yok o sırada yanımızdan zifiri karanlık araçlar geçti onlara yazmadı bana yazdı ceza.eksoz kafalarınada snn arabanda eksoz var bağlıcam dedi cinnetin eşiğine geldim.gösteriyorum kafa diye inanmakta istemio !

ocean0636

« Yanıtla #46 : Ağustos 05, 2010, 09:58:16 ÖÖ »
Teşekkürler arkadaşlar..
Valla ülkenın baska derdı yokmus gıbı saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar..Dıyecek söz bırakmadılar artık bende..

tolga706

« Yanıtla #47 : Ağustos 05, 2010, 03:10:15 ÖS »
ah ah bende çok yazdım beyler bu konu hakkında da hiç şey değişmiyor sadece o hafta sinir küpü bi halde dolaşıyorsunuz. OCEAN0636  arkadaşım benim bu çevirmelerden öğrendiğim polisinin huyundan gitcen. yok bunları serviste yaptırdım, yok bunlar orj ,yok vergisi ödenmiş falan.... adamlar dinlemiyor. niye mi çünkü kafa basmıyor ya da seni dinleyip senden bişey öğrenmek istemiyor.kolay olanı yapıyor yani cezayı kesiyor.
 ben çare olarak ruhsata işletmeyi araştırdım, o da çok tuzluya geliyo ya da toplanıp bi gösteri yapcaz.... anlamıyolar arkadaşşşşşş

MaTaDoR

• Bilgiustam
« Yanıtla #48 : Ağustos 05, 2010, 04:27:28 ÖS »
Aynı sitede oturduğumuz bir adamın ön cam dahil 3 numara film kaplı gümüş renkli bir Accent Era'sı var. Garajda benimkinin yanında her gün gördükçe camına mamına levyeyi gömesim geliyor. Ben 1 numara film yaptırmaya çekinirken adam ön dahil kapkara camlarla rahat rahat geziyor. Walla eminim ki gidip filmi çektirsem en fazla 1 hafta içerisinde bir polis çevirir yazar cezayı... Bizim arabalar göze mi batıyor nedir anlamadım.

emre_ege21

« Yanıtla #49 : Ağustos 05, 2010, 05:44:49 ÖS »
zaten düzgün işlerle uğraşsalar bizim gibi insanların yerine aldıkları maaşlar 2 katına çıkacak ama bunu düşünecek zekacık nerde onlarda benımde polis abim var Allah korusun trafikçi olurnu diyo her zaman bana kendilerini bi b.k sanıyolar halbuki onun maaşlarını veren bizleriz bu kadar abartmanın anlamı yok bide şöyle düşün o polisin karısı civic al demiştir alamamıştır ezik civiclere saldırıyodur olay bu...çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun...