Gönderen Konu: Tekerlekten Gelen Tıkırtının sebebi Direksiyon Kutusuymuş...  (Okunma sayısı 5410 defa)

cagatay08

Arkadaşlar dün 30bin bakımı için servise gittim. Daha öncede burada sözünü ettiğim tekerleklerden gelen takur tukur sesleri servise rapor ettim. deneme sürüşü, lifte alma filan derken sonuç direksiyon kutusunun değişmesi gerektiği yönünde oldu. benim anlamadığım arabadan gelen sesler sadece önden değil tüm tekerlerden geliyor. bu durum sizce doğru mudur, yoksa servis 3000TL olarak ifade ettiği parçayı satmak için beni kullanıyor mu... şimdiden teşekkür ederim...

EAGLE

Ynt: Tekerlekten Gelen Tıkırtının sebebi Direksiyon Kutusuymuş...
« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2010, 05:59:39 ÖÖ »
Bu siteden takip ettiğim kadarıyla direksiyon kutusundan muzdarip epey kullanıcı olmuş.
ilk önce yağlayıp vermişler, yağlamadan sonra şikayet devam ediyorsada değiştirmişler ama garantiden yapmışlar. Aracınızın 6 yıl garantisi var . Garantiniz devam ediyorsa değiştirsinler bence

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2010, 07:58:55 ÖÖ »
aynen garantiden değişmesi lazım bendede geliyo sanırsam o ses az bişi ama giderken değil durduğum yerde direksiyonu çevirirken geliyo spor yaylarda yapabilir gibime geliyo ama hadi hayırlısı.

cıvıcem

« Yanıtla #3 : Temmuz 26, 2010, 10:45:38 ÖÖ »

6 yıl garanti kapsamında direksiyon kutusu değişiyor,3000 tl sizden alamazlar bencede...

cagatay08

« Yanıtla #4 : Temmuz 26, 2010, 02:38:03 ÖS »
Garantiden değişmesi çok güzel fakat arabanınaltından heryerden ses geliyor. ben direksiyon kutusunun değişmesinden çok o seslerin kesilip kesilmeyeceğinden endişeliyim. 2003 Astram vardı tık ses yoktu araçta....

maydoz

• Torino Ayakkabı
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2010, 03:25:20 ÖS »
Arkadaşlar dün 30bin bakımı için servise gittim. Daha öncede burada sözünü ettiğim tekerleklerden gelen takur tukur sesleri servise rapor ettim. deneme sürüşü, lifte alma filan derken sonuç direksiyon kutusunun değişmesi gerektiği yönünde oldu. benim anlamadığım arabadan gelen sesler sadece önden değil tüm tekerlerden geliyor. bu durum sizce doğru mudur, yoksa servis 3000TL olarak ifade ettiği parçayı satmak için beni kullanıyor mu... şimdiden teşekkür ederim...

dostum servisin dediği sorun doğru bir tespittir.aynısı benim aracımda oldu garantiden direksiyon kutusu değişti

Fitos

« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2010, 03:47:22 ÖS »
3000 TL uçuk değil mi yav ??

melih2323

« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2010, 05:39:58 ÖS »
Direksiyon kutusu benimde değişti ses felan kalmadı süper oldu. Tek ses kaldı bozuk yolda emniyet kemerlerinin içinden geliyo onuda binenler anlamıyorlar

nadirgoktan

« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2010, 06:57:49 ÖS »
Hocam çok rica ediyorum şu ses olayını biraz açarmısınız? Bende aracı parkederken tekerden ses geliyo ama zeminden diyordum ben. Yani bu ses tak tak bir vurma sesimidir?

canguder

« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2010, 07:09:50 ÖS »
direksiyon kutusu problemi. herkeste olmasada 10 kişiden 2si yaşıyor bu problemi. Bende bu sorun yok ama olan arkadaşlar garantiden değiştirebilir.

melih2323

« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2010, 01:43:38 ÖÖ »
direksiyon kutusundaki sesi şöyle anlarsınız araç durur iken direksiyonu aniden sağ sol yapın luk luk ses yapıyorsa bilinki direksiyon kutunda boşluk var

tekirdağ

« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2010, 07:23:40 ÖÖ »
 bende 2008 de yaşadım aynı sorunu garantiden değiştirdiler...