Gönderen Konu: 98 prelude4ws resetleme  (Okunma sayısı 4896 defa)

hkn

• Ziyaretçi
98 prelude4ws resetleme
« : Ağustos 24, 2008, 11:27:52 ÖS »
bu konuyu detaylı anlatırmısınız

hkn

• Ziyaretçi
Ynt: 98 prelude4ws resetleme
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2008, 11:31:21 ÖS »
bırde 5gen 4gen ne oluyor ben bılmıyorum da

Doganov

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2008, 12:03:54 ÖÖ »
Bu konuda benimde detaylı bilgiye ihtiyacım var çünkü benim kullanmakta olduğum Prelude ile aynı sorunu bende yaşıyorum. Sanırım 1 senedir 4WS ışığı yanmakta. Bunun plastik parçasının nasıl temizlendiğini detaylı olarak anlatırsanız çok sevinirim :)

Kalimera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2009, 01:35:49 ÖS »
Preludelar ilk çıktığından beri 5 kere şekil değiştirmiştir. 5 GEN, 5. generasyon Prelude demektir.

Kalimera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2009, 01:48:38 ÖS »
Ben 97 Prelude sahibiyim. Prelude bir aşktır. bakımını zamanında yaptırırsanız, çocuğunuz gibi severseniz, sizi hiç bir zaman üzmez ve yolda da performance bakımından utandırmaz.
Prelude ün anlamı uvertur gibi bir giriş parçasıdır.ancak özellikle chopin ve rachmaninoff gibi besteciler, Prelude ü tek başına bir parça olarak düşünmüşlerdir.chopin’in 24 Prelude ü buna örnektir.
4WS ( Four wheel Steering ) demektir yani bu araçlarda arkadada direksiyon kutusu vardır ve önün aksine 6 derece açıyla döner.
Bu araçlara normal bir rot balansçıda rot ayarı yaptıramazsınız. Bu araçlar, dört lü rot denilen balans makinalarıyla balans olur. ve balans yaptırmadan arka sistemde bulunan mekanizma yetkili serviste bulunan bir aparatla kilitlenir ve daha sonra rot balansı yapılır ve Honda cihazıyla 4WS ışığı söndürülür.
Fakat bilmeniz gereken bir konu var oda bu sistemin sık arıza yapmasıdır.
Her şeye rağmen Prelude üm benim en iyi arkdaşım. Ona bindiğimde hissettiğim hisleri açıklamam mümkün değil. Çok alıcı çıkıyor ama araç satılık değil......

halishan

« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2009, 01:57:17 ÖS »

Ben 97 Prelude sahibiyim. Prelude bir aşktır. bakımını zamanında yaptırırsanız, çocuğunuz gibi severseniz, sizi hiç bir zaman üzmez ve yolda da performance bakımından utandırmaz.
Prelude ün anlamı uvertur gibi bir giriş parçasıdır.ancak özellikle chopin ve rachmaninoff gibi besteciler, Prelude ü tek başına bir parça olarak düşünmüşlerdir.chopin’in 24 Prelude ü buna örnektir.
4WS ( Four wheel Steering ) demektir yani bu araçlarda arkadada direksiyon kutusu vardır ve önün aksine 6 derece açıyla döner.
Bu araçlara normal bir rot balansçıda rot ayarı yaptıramazsınız. Bu araçlar, dört lü rot denilen balans makinalarıyla balans olur. ve balans yaptırmadan arka sistemde bulunan mekanizma yetkili serviste bulunan bir aparatla kilitlenir ve daha sonra rot balansı yapılır ve Honda cihazıyla 4WS ışığı söndürülür.
Fakat bilmeniz gereken bir konu var oda bu sistemin sık arıza yapmasıdır.
Her şeye rağmen Prelude üm benim en iyi arkdaşım. Ona bindiğimde hissettiğim hisleri açıklamam mümkün değil. Çok alıcı çıkıyor ama araç satılık değil......

aracını böle sewen birini dha görmek ne gzl  <nohapy  <nohapy

Kalimera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ocak 12, 2009, 10:19:41 ÖÖ »
Honda Prelude sevilmezmi ? Ayrıca Hondaları hemen hepsi zamanının çok ilerinde şekillendirilmiş araçlardır. Bakım zamanında yapıldımı araçla oynanmadımı hiç bir sorun çıkartmaz. 30 senedir Honda kullandım ve bundan sonrada böyle olacak.

kırcaalioglu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2009, 01:17:34 ÖS »
arkadaslar merhaba.97 preludem var.4ws ışıgı yanmaya basladı.ne gıbı yol ızlemem lazım.resetleme yapabılırmıyım.nasıl yapılır bı bılgı verırsenız sevınırım.

hkn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mart 05, 2009, 06:54:21 ÖS »
kardesım sagol arabama bırkez daha asık oldum sayende <nohapy..yanlız şu resetleme işini hala ogrenemedim biilen bir arkadaş varsa lütfen bilgilendirsin bizi.şayet soket arızalıysa nerden bulabilirim ?