arkadaslar 2002 model otomatik accord sahibiyim. aracla ilgili halledemedigim 1-2 sorunum var. bir suredir amerikada yasiyorum yani arabam amerikan versiyonu. ilk kalkista biraz gaz verince alttan metal surtme sesi geliyor 1-2 saniye kadar devir yukselince kesiliyor yada motor sesi onu bastiriyor. servise gosterdim katalitik konvertor degismesi gerek dediler. baska bi servise gosterdim saglam oldugunu soylediler. ariza isigi yanmisti kontrol edildi konverstor uzerindeki oksijen sensoruydu sorun, degisti. yani katalitik konvertor ariza isigi almadim henuz. aracda dusuk devirlerde performans ve birazda gaz yemiyor ama asiri degil. 15-20 km yol gidip arac isindiktan sonra biyerlerden cig benzin kokusu geliyor hala cozemedim. Turkiye de konvertoru iptal edip susturucu takiliyor ama burda yapilmiyor.
2. sorunum ise; bis ure once 90-100 ile giderken frene basinca dreksiyon da bi sallanti pedalda bi titresim vardi. TR de basima gelmisti hemen on diskleri ve pedleri degistirdim hatta brembo disk taktim pedlerde cok iyi marka. direksiyondaki titresim kesildi ama yine frene biraz dokununca sanki abs devreye giriyor gibi kesintili bi fren var. biraz daha yuklenince kesiliyor cok hizli ve ritimli oluyor pedalda vuruntu seklinde ama abs olmadigina eminim cunku hizla dogru orantili ve frene cok yumusak dokununca yapiyor. diskleri iade ettim aynisiyla degistirdim ayni sorun devam ediyor. yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.