Gönderen Konu: prelude 4g'ye mod  (Okunma sayısı 11704 defa)

vtec_berkol

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #25 : Şubat 07, 2006, 09:44:49 ÖS »
5.th baksan onda parçalar daha çok ve daha şekilli bi otomobil en azından daha gösterişli

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #26 : Şubat 08, 2006, 04:05:06 ÖS »
ya ben 4th hastasıyım abim ya yoksa satılık 99 5.gen war elimde babamın patronu satıcak

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #27 : Şubat 08, 2006, 04:10:52 ÖS »
Alıntı yapılan: "PreludeBB2"
Alıntı yapılan: "efe-e"
133 mü???

Evet Efecim 133. Eğer G4 Prelude alacaksan TR de bulabileceğin motor seçeneği bu. 2.0 litre hacimli 133 HP - 179 NM lik F20A4. Sanırım seni hayal kırıklığına uğrattı bu bilgiler biraz ama ilk öğrendiğimde bende şok olmuştum. Cardomain de o güzelim H22 - H23 leri gördükçe insan "İşte bende bundan alacam diyor." Ama maalesef Anadolu Honda G4 Preludeyi sadece F20A4 motor seçeneği ile getirdi ülkemize. Dediğim gibi şu an sahip olduğum H23 DOHC Preludeyi bulana kadar canım çıktı ve şimdide aracı toplamaya, eksiklerini giderip; istediğim şekle sokmaya çabalıyorum. Ama F20A4 de öyle kötü bir motor değil. Tam tersine nbastınmı giden, rahatlıkla da kadranın dibini görebilen bir motordur. Eğer "ben bu araçla drag şampiyonasına katılacam" demiyorsan bence problem yok. 8)

ya amacım tabiki draglara katılcak kadar pro bi motor modifikasyonu deil ama en azından 150-200 hp arası bekliodum ya
h23 kac hp??

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #28 : Şubat 08, 2006, 04:16:46 ÖS »
160 hp ama TR'de 1az zor bulursun..
Bahssettiğin 5G nin 1 fotosunu koyabilirmisin..

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #29 : Şubat 08, 2006, 05:01:44 ÖS »
elimde foto yok ama en geç haftasonu foto ceker koyarım gorurseniz bakın
35 st 144 lacivert prelude 5th gen

mavişeir karsıyaka kordon.....

PreludeBB2

prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #30 : Şubat 08, 2006, 06:44:45 ÖS »
Hmmm. Valla H23 bulman çok zor TR de. Tolga'nın dediği gibi 160 HP 210 NM lik DOHC motoru var ama bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha güç. Benim aracı Tolga ile yaklaşınk 1.5 senede anca bulduk ve başka seçenekte olmadığından araç ne durumda ise o şekilde alıyorsun. Yani şunun bir de temizini bulayım gibi bir şansın pek olmuyor. Fakat dediğim gibi F20A4 2.0i Preludeler de seni tatmin edecektir ama tabiki eğer bulabilirsen hiç düşünmeden H23 al. Bu arada bende merak ettim şu lacivert G5 i. Fotolarını bi inceleyelim şunun.

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #31 : Şubat 09, 2006, 04:18:20 ÖS »
ya haftasonu gelsede ceksem fotolarını ya gorurseniz durdurup inceleyin cunku adamda aracından cok zevk alıo...

Type_R PoWeR

prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #32 : Şubat 10, 2006, 08:54:07 ÖS »
F20 den verdiğinin fazlasını istemek akıllıca olmaz. Bence burda amaç motorun sağlıklı çalışması ve orjinal gücünü koruması olmalı.15 liraya güzel bir body kit+boya+tesisat +jant lastik dikkat çekici bir prelude sahibi olabilrisn :cool: . Ama yok ben cılgınlar gibi devir çeviricem drag olayına giricemfiyorsan vti al. :)

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #33 : Şubat 12, 2006, 08:05:49 ÖS »
walla cihanım aslında vti daha agır basıo su anda....

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #34 : Şubat 12, 2006, 08:07:12 ÖS »
Bence de wti al.. 8)

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #35 : Şubat 12, 2006, 08:12:01 ÖS »

galiba olay bu

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #36 : Şubat 12, 2006, 08:12:52 ÖS »
ne dersin tolga abim??
motor daha guclu mod secenegi daha fazla biras daa paalı ama...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #37 : Şubat 12, 2006, 08:19:16 ÖS »
ne dersin tolga abim??
motor daha guclu mod secenegi daha fazla biras daa paalı ama...

Walla efe almak istediğin güç/harciyacağın para tabiki vtec de çok daha fazla..
Zati 2 aracı karşılaştrmak 1az tuhaf olur..Dohc 160 hp we Sohc 133 hp..
Hem Prelude için getirceğin parçalar da çok pahalı we zahmetli olucak..
Gene sen bilirsin...Vtec için TR de bayaa 1 parça war çünkü..
Prelude aşkı gerçekten içinde warsa Prelude al yoksa senin de canın sıkılır..

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #38 : Şubat 12, 2006, 08:23:57 ÖS »
prelude askı bambaska abi içim gidio 4th gorduum zmana hele war burda ozkanlar finalde 34 v 8877 adam iirenç bi tampon yapmıs yetmemiş sol on farıda kırmıs seytan dio cal arabayı bu adamdan kurtar ama.....
babam sagolsun ne derse onu alacaz:D:D

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #39 : Şubat 12, 2006, 09:12:37 ÖS »
ne dersiniz?

PreludeBB2

prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #40 : Şubat 12, 2006, 10:06:46 ÖS »
Valla Efe karar senin. Tolganın da dediği gibi Prelude'ye Performans parçası bulmam TR de çok zor. Hep yurtdışından getirtmen gerek. VTI içinse burada yoğun bir talep olduğundan dolayı birçok aftermarket parçaya ulaşabilirsin. Ama Prelude sahibi olmanın keyfi ve ayrıcalığı da bambaşkadır. Onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Eğer gerçekten içinde tutkulu bir Prelude aşkı varsa ve ben bu aracı herşeyiyle kabul edip alıcam diyorsan Prelude; yok sadece iyi devir çeviren perforsmanslı bir araç istiyorum diyorsan VTI al. 8)

PreludeSSe

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #41 : Şubat 12, 2006, 10:17:30 ÖS »
Aracımın motoru bakımdan yeni çıktığında Vti la Rolling te Prelude ün kafası önde yürüdüğümü bilirim...

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #42 : Şubat 13, 2006, 05:08:49 ÖS »
Alıntı yapılan: "PreludeBB2"
Valla Efe karar senin. Tolganın da dediği gibi Prelude'ye Performans parçası bulmam TR de çok zor. Hep yurtdışından getirtmen gerek. VTI içinse burada yoğun bir talep olduğundan dolayı birçok aftermarket parçaya ulaşabilirsin. Ama Prelude sahibi olmanın keyfi ve ayrıcalığı da bambaşkadır. Onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Eğer gerçekten içinde tutkulu bir Prelude aşkı varsa ve ben bu aracı herşeyiyle kabul edip alıcam diyorsan Prelude; yok sadece iyi devir çeviren perforsmanslı bir araç istiyorum diyorsan VTI al. 8)

VTI'a geri donmus bulunuyorum ama içimdeki prelude sevgisi bambaska orası ayrı:D:D

Alıntı yapılan: "PreludeSSe"
Aracımın motoru bakımdan yeni çıktığında Vti la Rolling te Prelude ün kafası önde yürüdüğümü bilirim...

senin araçında maasallahı var zaten abi gorduum en guzel 4th gen.
allah  kazadan beladan saklasın

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #43 : Şubat 15, 2006, 09:30:55 ÖS »
Alıntı
VTI'a geri donmus bulunuyorum ama içimdeki prelude sevgisi bambaska orası ayrı

Bence de doğru seçim..Şimdiden hayırlı olsun  :-)

WildCat_H22A

prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #44 : Şubat 16, 2006, 03:20:58 ÖÖ »
Hayırlı olsun  :-D

PreludeSSe

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #45 : Şubat 16, 2006, 10:57:13 ÖÖ »

senin araçında maasallahı var zaten abi gorduum en guzel 4th gen.
allah  kazadan beladan saklasın

Saol Efe....Seninde Prelude almanı gerçekten çok isterdim ama herzaman gerçekleri söylemek lazım...Bi işe bilerek girmek var bide bilmeden...Senin için hayırlısı neyse o olsun ama uygun güzel bir Prelude bulursan sakın kaçırma gel aramıza... ;)

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #46 : Şubat 17, 2006, 04:00:51 ÖS »

Saol Efe....Seninde Prelude almanı gerçekten çok isterdim ama herzaman gerçekleri söylemek lazım...Bi işe bilerek girmek var bide bilmeden...Senin için hayırlısı neyse o olsun ama uygun güzel bir Prelude bulursan sakın kaçırma gel aramıza... ;)

saolasın abim herşeyin en hayırlısı neyse o olsun

PreludeBB2

prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #47 : Şubat 17, 2006, 11:18:16 ÖS »
Şimdiden hayırlısı olsun Efecim. Umarım gönlünde yatan tarzda bir araca kavuşur ve istediğin uygulamaları yaparsın kardeşim. ;-)

efe-e

• Ziyaretçi
prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #48 : Şubat 18, 2006, 11:03:58 ÖÖ »
senin aracıda gormek isterim aslında izmirdeyiz ama gorusemioz...
draglarda inşallah:D:D:D

PreludeBB2

prelude 4g'ye mod
« Yanıtla #49 : Şubat 18, 2006, 04:35:31 ÖS »
senin aracıda gormek isterim aslında izmirdeyiz ama gorusemioz...
draglarda inşallah:D:D:D

Bi ara müsait zamanımızda görüşürüz Efe. İşten güçten pek zaman ayıramıyorum maalesef kendime. Yok benim draglara katılmak gibi bi düşüncem yok kardeşim. :-D Ama ben senin katılımları izlemeye gelirim orada görüşürüz. :-D  Ama belli de olmaz birgün bir deneme yaparız... :D