Gönderen Konu: PreludeBB2 we Lude kayıp !!!  (Okunma sayısı 2635 defa)

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
PreludeBB2 we Lude kayıp !!!
« : Nisan 04, 2006, 09:24:47 ÖÖ »
Hasan we Ozan nerdesinz beyler..Kayboldunz gittiniz..
Ayıp oluyo ama..
:-D  [-X  :-D

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2006, 10:09:08 ÖÖ »
evet evet abi nedir bu yaa benden başka yazan yok sitede ayıp walla hiçmi açmıyonuz siteyi.. kimsede ses seda yok :(

PreludeBB2

« Yanıtla #2 : Nisan 04, 2006, 11:58:34 ÖÖ »
Geldim dostlar geldim... Merak etmeyin mesaj bombardımanına tutacam yakında siteyi. Benim plakalar değişiyor da onunla uğraşıyorum. Az önce takipçiden geldim. Bi de işler biraz stresli ve yoğun bu günlerde. Siteye giriyorum hergün ama mesaj yazamıyordum. Araçla ilgili gelişmeler oluyor bu arada plakaya bağlı olarak. :-D

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 04, 2006, 01:49:47 ÖS »
BAK NASIL CEVAP GELİYO HEMEN OLMAYOR BOLE KAYIP ARANIYOR DİYE KONU AÇALIM DANİEL ...

Onu-R

« Yanıtla #4 : Nisan 04, 2006, 02:58:03 ÖS »
:D:D . . . .

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 04, 2006, 03:42:27 ÖS »
süper fotolar işte prelude lere hiç bişey yapmaya gerek yok bu sonucu çıkardım...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2006, 10:38:33 ÖS »
Ozan yeni plakanı merak ettim walla..
Şu buluşma işini de organize edelim 1 ara..Ozan sen 1 izin koparablrmisn 1 kerelik cumartesi weya pazar için..

PreludeBB2

« Yanıtla #7 : Nisan 04, 2006, 10:47:25 ÖS »
Alıntı yapılan: "Daniel Gabriel"
Şu buluşma işini de organize edelim 1 ara..Ozan sen 1 izin koparablrmisn 1 kerelik cumartesi weya pazar için..

Tolgacım walla bende bilmiyorum bakalım yeni plakam ne olacak. Ön plakayı Selçuğun gibi küçük kare yaptırıyorum. Arka uzun olacak. izin olayını kesin söz veremem ama bir denerim. Belki Cumartesi felan olabilir. Biz bi tarih belirlemeye çalışalım da ona göre konuşayım ben bizim departman sorumlusuyla.

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Nisan 04, 2006, 11:03:37 ÖS »
Alıntı yapılan: "PreludeBB2"

Tolgacım walla bende bilmiyorum bakalım yeni plakam ne olacak. Ön plakayı Selçuğun gibi küçük kare yaptırıyorum. Arka uzun olacak. izin olayını kesin söz veremem ama bir denerim. Belki Cumartesi felan olabilir. Biz bi tarih belirlemeye çalışalım da ona göre konuşayım ben bizim departman sorumlusuyla.

OK..görüşelim 1 ara müsait olduunda..Acayip haberlerim war walla..

Lude

« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2006, 10:43:40 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "PreludeBB2"

OK..görüşelim 1 ara müsait olduunda..Acayip haberlerim war walla..

biz senden önce buluşacağız Tolga :D