Gönderen Konu: !!! Satılık Preludeler !!!  (Okunma sayısı 48671 defa)

aliosmancebel

• Ziyaretçi
!!! Satılık Preludeler !!!
« Yanıtla #150 : Mart 31, 2006, 12:50:53 ÖS »
DEĞİL BE DOSTUM SATILIK O JJ PLAKALIMIŞ 2 TANE YEŞİL PRELUDE WAR ESKİŞEHİRDE... ODA PİLOTUNMUŞ AMA BAKMIŞ PİYASAYA 12-15 CİVARIYSA SATMAM KALSIN DEMİŞ ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE...

goran

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : Mart 31, 2006, 11:10:32 ÖS »
ya bgn kadıköyde 2 tane gördüm 4g birini sürekli görüorum eski as sinemasının orda plaka 34 AOL 34 siyah
bide beyaz gördüm ama o zmn cafede oturuoduk egzos sesine dönüp baktım prelude olduunu anladım fakat plaka alamadım
ama çok temizdi en azından kasada belirgin bi bozukluk yada boya sorunu yoktu

FreeStyler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #152 : Nisan 01, 2006, 11:38:12 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "aliosmancebel"
DEĞİL BE DOSTUM SATILIK O JJ PLAKALIMIŞ 2 TANE YEŞİL PRELUDE WAR ESKİŞEHİRDE... ODA PİLOTUNMUŞ AMA BAKMIŞ PİYASAYA 12-15 CİVARIYSA SATMAM KALSIN DEMİŞ ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE...

Evet Aynen öle diyor araçta headers, komple egzoz, in pro stop, açık renk deri döşeme ve 12 li cd changer var 15 e sattığıma deymez diyor

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #153 : Nisan 01, 2006, 03:13:14 ÖS »
doğru bilgi gelmiş bana demekki...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : Nisan 03, 2006, 10:13:06 ÖÖ »
Kıtlık war bu aralar..Kaç aydır aynı arabalara bakıyorz..

ottoboy

« Yanıtla #155 : Nisan 03, 2006, 10:33:06 ÖÖ »
evet haberler kesildi. bi aralar hergün yeni arabalar geliyodu arkadaşlardan. işler kesat şu aralar... :(

PreludeBB2

« Yanıtla #156 : Nisan 03, 2006, 05:47:21 ÖS »
Aşağı yukarı da tüm Preludelere ulaştık gibi TR den. Piyasada hep aynı araçlar dönüyor aylardır. Elbet daha görmediğimiz, bilmediğimiz Preludeler de vardır ama onlar da genelde internetten bi haber insanlar yada araçlarına hakkında araştırma yapacak kadar bağlı değiller. O yüzden de ulaşamıyoruz bunlara...

ottoboy

« Yanıtla #157 : Nisan 04, 2006, 08:00:53 ÖÖ »
evet haklısın. birebir hepsine ulaşmak çok zor bi olay..

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #158 : Nisan 04, 2006, 03:45:25 ÖS »
ama sonuç kurudunuz kimsede tık yok bence...

Lude

« Yanıtla #159 : Nisan 05, 2006, 10:46:02 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "ottoboy"
evet haberler kesildi. bi aralar hergün yeni arabalar geliyodu arkadaşlardan. işler kesat şu aralar... :(

bence galerideki 125 bindeki arac bakmalıydınız

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : Nisan 05, 2006, 02:25:35 ÖS »
hangi galerideki beyaz olanmı ?

ottoboy

« Yanıtla #161 : Nisan 17, 2006, 04:27:51 ÖS »
Ali Osman bırak beyazı felan biz teslimatımıza bakalım. akşama görüşürüz

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #162 : Nisan 17, 2006, 09:56:53 ÖS »
Alıntı yapılan: "ottoboy"
Ali Osman bırak beyazı felan biz teslimatımıza bakalım. akşama görüşürüz

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ottoboy

« Yanıtla #163 : Nisan 19, 2006, 12:53:11 ÖS »
Ali osman istanbula gitti araba bakcak bu gün. akşama bi arabayla gelir. onun listede güzel aletler vardır. bakalım neyle gelcek

Lude

Ynt: !!! Satılık Preludeler !!!
« Yanıtla #164 : Nisan 22, 2006, 05:31:53 ÖS »
yeni iki tane prelude ack yı biliyoruz birde izmirden çıktı ;D

Lude

ottoboy

« Yanıtla #166 : Nisan 24, 2006, 08:31:46 ÖÖ »
waay yeni bi lude daha eklendi hee. süpper...! yalnız o spoyler ler hiç olmamış bence.

Lude

« Yanıtla #167 : Nisan 24, 2006, 10:25:53 ÖÖ »
o yeni değil daha önceki ilanında 94 diye verilmişti,pek de hoş kullanılmadığını biliyoruz

ottoboy

« Yanıtla #168 : Nisan 24, 2006, 04:56:29 ÖS »
bende farkettim. ilanda 93 model diyo burdaki fotoda camında 94 diye kağıt var. benim gözüme düzgün duruyo gibi geldi. ama siz daha iyi bilirsiniz tabi

WildCat_H22A

« Yanıtla #169 : Nisan 25, 2006, 09:24:07 ÖÖ »
http://www.araba.com/241784.html

beyler bu araç nasıldır? Birde şu  istanbuldaki LPK otomatikmi düzmü? o LPK kafama yatar gibi oldu. ?

PreludeBB2

« Yanıtla #170 : Nisan 25, 2006, 12:22:16 ÖS »
http://www.araba.com/241784.html

beyler bu araç nasıldır? Birde şu  istanbuldaki LPK otomatikmi düzmü? o LPK kafama yatar gibi oldu. ?

Sercan bu araç fena durmuyor. Bende yeni gördüm bunu. Daha önce İzmir de hiç görmemiştim. Benim arkadaşa da haber vereyim de müsait bi zamanımız da gidip inceleyelim şunu. Temiz gibi duruyor ama yakından bakmak lazım tabi. LPK plakaya Tolga bakmışmıydı bilmiyorum ama o araçta sanki bir takım sorunlar varmış gibi duruyordu en son... Dediğim gibi tam bilgim yok LPK hakkında. Tolgaya da bi sormak lazım onu..

Lude

« Yanıtla #171 : Nisan 25, 2006, 12:32:44 ÖS »
LPK nın önü hiç iyi durmuyor ama ACK düzgüz durabilir ama oda hırpalanmış daha önceden,zaten LPK yı kim satıyor bil,yine adem adında biri bu adam hep prelude alır satar

PreludeBB2

« Yanıtla #172 : Nisan 25, 2006, 12:43:05 ÖS »
LPK nın önü hiç iyi durmuyor ama ACK düzgüz durabilir ama oda hırpalanmış daha önceden,zaten LPK yı kim satıyor bil,yine adem adında biri bu adam hep prelude alır satar

Kimmiş bu Adem yaw Hasan. Prelude tacirimi bu herif yoksa ??? :):)

ottoboy

« Yanıtla #173 : Nisan 25, 2006, 02:26:34 ÖS »
Secan LPK ya sakın bulaşma durumu berbat. ben ali osmanın lude ü almadan önce ona bakıyodum. bayaa niyetlendim. adamla irtibata geçtim. adam pek dooruları söölemiyo. hep çelişkili konuşuyo. mesela ilk konuştuğumuzda arabanın hiç bişeyi yok sağlam sağlıklı dedi. sonra biraz sıkıştırdım ön takım istiyo dedi. dedim nerden baksan 2 milyar masrafı var. aradan bi hafta geçti adam ön takımı yaptırdım sanayide 650ytl ye dedi. tabi konuşmalara devam ediyoruz adamla irtibattayız derken bi ara ağzından kaçırdı ön takımı yaptırmadım sadece fiyat sordum dedi. bak dedim eskişehirden gelicem ta, gelince sürpriz olmasın neyse hikayesi düzgünce anlat dedim. gene bişeyi yok felan dedi. arabanın iç durumu kötü gördüğüm kadarıyla. zaten leylek gibi durması ayrı bi hikaye. arka stopların birini uyduruk boyamışlar felan. sol sinyal yok. önde amblem yok. kaputla tampon arası yamuk. büyük bişeyler olmuş o arabaya. adamada anlattım bunları büyük bi kazası felan yok sadece düzgün oturtamadılar felan dedi. km si de şimdi hatırlamıyorumda şaibeli. bi başka dedi bi başka ama arada epey fark vardı. en son bi mail attı. tamam dedi sana 2 gün süre şu an ilanlar 11.500ytl sadece sana 10.000ytl ye veririm. cevabını bekliyorum cevap gelmezse tüm ilanlarımı o fiyata düşücem dedi. bende en sonunda ali osmanla anlaştım adama mail attım "abicim sana hayırlı müşteriler ben Lude ümü buldum" dedim. bu arabaya niyetliysen çok masraf edeceğini düşünüyorum. dikkatli ol bence

Lude

« Yanıtla #174 : Nisan 26, 2006, 09:47:47 ÖÖ »

Kimmiş bu Adem yaw Hasan. Prelude tacirimi bu herif yoksa ??? :):)

Ewet gözüm tam bir prelude taciri,Adem adını duyunca hepten kopuyorum,hani şu beyaz varya arabam com daki onuda pazarlıyordu:) ben kendisaiyle konuştum benim werdiğim fiyata olmaz dedi,hala satacaklar:) verdiğin fiyata bir arkadaşa yeşil war dedi ben de ona olmaz dedim:):)olmaz lafını duyunca elimde tipo war dedi....:)Anlıyacan burdada kariımıza çıktı:)