Gönderen Konu: !!! Satılık Preludeler !!!  (Okunma sayısı 48670 defa)

ottoboy

.
« Yanıtla #75 : Mart 13, 2006, 10:26:46 ÖÖ »
özgür bende başka bi sayfada birine bööle söyledim ama çok tepki geldi. fiyat az bile dediler. bende seninle aynı fikirdeyim ama burda tekrar alenen dile getirmicem.

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
!!! Satılık Preludeler !!!
« Yanıtla #76 : Mart 13, 2006, 11:52:17 ÖÖ »
ZL Plaka siyah satılmıştr..

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Mart 13, 2006, 12:06:32 ÖS »
hadi arkadaşlar ottoboyu preludelendirelim bi el atın !!!

meganecoupe20

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : Mart 13, 2006, 12:12:52 ÖS »
O model ve km de bir aracın sağa sola tıklamamış olması imkansız.Hele süratli ve İstanbul trafiğinde ise mümkün değil.

ottoboy

« Yanıtla #79 : Mart 13, 2006, 12:30:22 ÖS »
tamam ufak tefek kazalar illaki olur. ama arabanın şarkülünü kaydırcak kadarsada kötü yani. LPK 88 in kaporta önden yamuk duruyo kaza yapılır ama güzelce tamiri yaptırılırsa orijinal parçalar kullanılırsa problem yok zaten. görüntüdede belli etmez ozaman. "idare eder" düşüncelere ve "idare ederci" ustalara dikkat etmek lazım. yoksa alanın elinde patlar.

WildCat_H22A

« Yanıtla #80 : Mart 13, 2006, 01:27:51 ÖS »
Bu LPK düz vitesmi?

ottoboy

.
« Yanıtla #81 : Mart 13, 2006, 03:24:44 ÖS »
ilana şimdi tekrar baktımda vites konusunda herhangi bir bilgi yok.

Type_R PoWeR

« Yanıtla #82 : Mart 13, 2006, 06:10:23 ÖS »
Acv  istanbul bayrampasada cok kere gördüm. Dışardan harap görünüyor. Sahibi çok pasaklı. Hiç temiz görmedim o arabayı. Ama yürürü mekaniği nasıldır bilmiyorum.

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Mart 14, 2006, 11:16:16 ÖÖ »
baktırmak lazım tabi...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : Mart 14, 2006, 11:20:40 ÖÖ »
LPK 1 tuhaf duruyo walla..yalan gibi  :-D

Lude

« Yanıtla #85 : Mart 14, 2006, 12:24:47 ÖS »
çok tuhaf hemde

PreludeBB2

« Yanıtla #86 : Mart 14, 2006, 12:47:52 ÖS »
Valla bu yukarıdaki ACV de LPK de biraz garip duruyor. Ama almadan önce iyi bi servise baktırıp ekspertiz almak lazım bu tip araçlarda. En azından nesi ver nesi yok. Sana yakın ve uzun vadede neler problem çıkarabilir öğrenmiş olursun. Prelude piyasasında temiz araç bulmak zor gerçekten... :?

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : Mart 16, 2006, 02:35:47 ÖS »
haketten öyle nesli tükenen hayvanlar gibi bitiyolar
ama dikkatimi çekti yeşiller genelde diri ve toplu çünkü talep yok anladığım kadarıyla alanda kalıyo :)

PreludeSSe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : Mart 16, 2006, 07:39:40 ÖS »
LPK hakkatten roket gibi bi kanadı eksik oda olsa uçucak maşallah havalarda zaten... :D

PreludeSSe

• Ziyaretçi
Re: .
« Yanıtla #89 : Mart 16, 2006, 07:50:14 ÖS »
Alıntı yapılan: "ottoboy"
özgür bende başka bi sayfada birine bööle söyledim ama çok tepki geldi. fiyat az bile dediler. bende seninle aynı fikirdeyim ama burda tekrar alenen dile getirmicem.

Bende aynı fikirdeyim zaten bu prelude lerin fiyatları ne böyle ya sanki 87 şahin mübarekler...Bu prelude lerin fiyatları bence maksimum 6000 hadi bilemedin 7000YTL olmalı daha fazlası aşırıya kaçıyo sanki adam gibi bi arabada civic lerle kafa tutucak fiyatlara çıkmış ne bu ya...Ottoboy sakın 7000YTL den fazla verme alıcağın Prelude e yoksa pişman olursun parayı çöpe atmış olursun...Bende aracımın fiyatını indirdim 3.000YTL ye satıyorum jantlarıyla beraber jantsız 1.000YTL olur son pazarlıksız...Ozan sende 17.500YTL ye aldın kazık yedin ya okadar para verilirmi Prelude e dedim sana git iki tane şahin al diye dinlemedin beni....Varmı alan 3000YTL ye Prelude...Kusura bakmayın biraz uçtum fiyatta ama malum jantlar krom...

PreludeBB2

« Yanıtla #90 : Mart 16, 2006, 08:02:10 ÖS »
:eek:  :eek:  :shock:  :shock:  :?  :?  :-)  :-)  :-D  :-D  :D  :D

Dur Selçuk sakin ol... Şahin esprisi süperdi bu arada dostum. :D

PreludeSSe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : Mart 17, 2006, 08:10:11 ÖÖ »
Yok abi ben bu konuda sakin olamıyorum,elalemin afedersin s.ktiri b.ktan arabaları değerli oluyo Prelude lere gelince çok para oluyo ne iş hala çözemedim :mad: ...Ottoboy arkadaşımada sitemim var bu konuda,hem prelude almak istiyor hemde bununla kalmayıp fiyatların yüksekliğinden bahsediyor...Ottoboy kusura bakma ama Prelude alıcaksan lütfen fiyatlara el atmadan almaya çalış,gel sana ben Prelude buluyım hatta bu konuda ciddiyim 9.000YTL civarına Prelude buluyım sana al onu sonrada başla o araçla uğraşmaya bakalım bu seferde 15-20000YTL ler yüksek gelicekmi sana yoksa keşke paraya kıysaydımda aldımı tam alsaydımmı diceksin...İyicene araştır ARR plaka Prelude var resimlerinide yayınlamıştım ona el at o çok çok uygun fiyata verir arabayı,al onu adam et bakalım oluyomu...Açıkçası ben o aracı yedek parça için almayı düşünüyorum benden hızlı davranırsan sen al... ;)

ottoboy

« Yanıtla #92 : Mart 17, 2006, 08:59:05 ÖÖ »
Selçuk sende amma abartmışın be kardeşim. pahalı dediysek kafadan 6-7 milyar çizsinler demedik. bakın prelude lerin fiyatı 16000ytl nin üzerinde olmaz diyorum. 12-15 hadi arabasına göre 16.000ytl tamam. benim kızdığım şey takas yapmak için konuştuğum kişilerin benim astramı nerdeyse hurda fiyatına sayıp kendi arabalarını uçurmaları. yaaa 97 model arabam var kendi arabanız kıymetlide benim arabam niye beş para etmez muamelesi görüyo. kızdığım nokta bu. selçuk git prelude ünü bi galeriye götür bakalım 10.000YTL den fazla verecekmi. yoksa "way way waaay prelude müüü!!! sen nerden buldun bu arabayı kardeşim yaa, kaç para istiyosun 17.000 mi gel otur şööle al şu 18 milyarı başka laf etme bu arabaların değerini ben iyi bilirim. yaa 18 de az olur 1milyar daha vereyim. al şu 19.000ytl yi hayrını gör. seni Allah gönderdi. bende bi prelude getirselerde peynir ekmek gibi satsam diyodum. gel bide sana yemek ısmarlıyayım." mı der acabaa..

başka bir topicte yazdığım bi yazı var, o yazıyı burayada yapıştırayım.

Satılıklar Bölümünde MELVER adlı kullanıcıya yazmıştım.

"Evlendiğim için prelude zorluk çıkarmaya başlamıştı." demişsin. arkadaşım madem arabayı bukadar seviyodun neden zorluklarına katlanamadında sattınki. seninkide laf yani. bi makinaya karşı aşırı duygusallıktan bahsediyosun sonrada zorluklarından dolayı sattım diyosun.

diğer bi konuda ben alıcıyım arabayı nekadar hesaplı alırsam okadar kardayım. maaşlı çalışan biriyim benim için 50-100milyonun değeri büyük dolayısıyla boğazımdan kısıpta alacağım arabanın değeride son derece büyük. ama gerçekler var gerçekleri bir kenara atıp benim arabam şööle iyidir diyip, herkes 13-15 arası satarken 20milyara araba satmaya çalışmakda karşındaki insana biraz saygısızlık olur. sonuçta lude ler özel arabalar öyle olmasa peşinde koşmazdım ama piyasası belli olmıcak kadar özel değil. bi arabadan 2-3 tane olur. onlardanda sadece 1 tanesi satılıktıktır fiyat konusunda emsal gösteremezsin o zaman fiyatı tutturabildiğine olur. sayısı tofaş renault kadar çok olmasada lude lerin emsalleri mevcut herkes 13 -14 arası isterken 20 istersen olmaz işte. demek istediğim budur.

adam ilana yazmış diyelimki 17 milyar. ama bir sürüde 13-14 civarları başka arabalar var temizleride var içlerinde. ki bildiğim bi lude ve çok temiz bi lude fiyat vermicem değim rakamların çok çok altına satıldı. burada benim 3-4milyarımın günahı ne 3-4 milyar biriktirmem için benim 1 sene çalışmam lazım. dolayısıyla fiyatın yüksek gibi dememi bu kadar eleştirmeyin.

"Sonuçta bahsettiğimiz araba sıradan bir araba değil. "PRELUDE" Hiçbir arabanın sahip olmadığı bir karizması ve kendine has bir çizgisi var." demişsin tamam eywallah karizması ve çizgisi konusunda haklısın ama sana bi olay anlatayım. ali osmanda çok iyi bilir bu olayı çünkü yakından tanıdığımız birisi bu.

bir motorcu abimiz vardı bunun 92 model bi Kawasaki ZZR 1100 motoru vardı. adam motor tamircisiydi ve türkiye çapındada bilinen bi adamdı. ZZR si o zamanlar 10 yaşındaydı. ama görseniz sanki sıfırda fuardan yeni geldi sanırsınız. o motora karşı bi makina değilde canlıymış gibi aşırı duygusal bakardı. elinin altında mutlaka başka racing motorlar hatta ZZR den çok daha pahalı ve yeni makinalar vardı genelde onlara binerdi. o motoru parlatır siler relantide çalıştırır çocuğu olsa okadar bakmaz yani insan. ve çok iyi motora binen çok profesyonel bi sürücüydü kesinlikle kimsenin gazına gelmez, çok temkinli davranır ve herşey kontrolündeyse gaza basardı. o motora senede tahminen 5-6 kere felan binerdi. onun dışında sürekli başka motorların üstündeydi. o motor onun için tamamen ekol ve emsali olmayan bi motordu ve kendisi motorcu olduğu için o da satılıktı hep ama emsalleri 6-7 milyarken bu 15-20 milyarlardan bahsederdi. derken bir gün gene motoru çıkarmış zaten ayna gibi parlayan motoru tekrar parlatmış çalıştırmış ısıtmış (hee bide okadar titiz motoru 10 dk sabırla relantide ısıtmadan binmez) hadi biraz silindirler benzin görsün bi tur atıp geliyim demiş. benzinliğe gitmiş benzini fullemiş herşeyin kontrol altında olduğunu hissediği an gazı köklemiş derken bi bağlantı yolundan çıkan otobüsten sıyrılmak için orta refüje vurmuş ve motorla birlikte havalandıktan sonra motor sırtına düşmüş hastaneye kaldırmışlar. bilinci yerinde ve bacaklar felç durumda motorsikletini
soruyo. ve iç kanamadan vefat etti.

bunu ne için anlattım. altınızdaki araba prototip ve dünyada tekde olsa o bir makinadır ve makinalarla duygusal bir bağ olmaz arkadaşlar. makinalar adamı öldürür. ama Preludeler çok hoş hatlara sahip çok güzel araçlar gerçekten gözümde şu sıralar tek. ama duygusal olarak diiil.

yukarda anlattığım motorcu abimizin hayatı gerçektir. ali osman cebel 34 ROY 82 ye sorabilirsiniz.

arabanızı çok sevin onlara bakın, onları temizleyin, süsleyin ama onlara aşık olup göklere çıkarmayın çünkü onların duygukları yoktur size karşılık veremezler....!!!??? ve belli bir ederleri vardır. ederi az diye prelude ün karizması çizgisi ona verilen değeri düşmez. ama sizleride anlıyorum. sizde aslında benimle aynı kaderi paylaşıyorsunuz. astramı aldığımda piyasa değeri 14.000YTL civarıydı. şimdi geberttiler fiyatı bende çok kızıyorum bu işe işte. sizde arabalarınızı muhtemelen çok yüksek rakamlara aldınız. tahmin ediyorumki sizde şimdi aldığınız fiyattan 3-4 milyar çizilince sinirleniyorsunuz. ama sizinde benimde bilmemiz gereken şey fiyatları kabullenmek. o yüzden gene söölüyorum benim arabamdan 2-3 milyar çizen piyasa sizin arabanızdanda çizmek zorunda. bunu kabullenelim. o yüzden gene söölüyorum. "Fiyatın Yüksek" cümlesine bukadar kızmayın ardaşlar. piyasayı satıcılar kendi başlarına oluşturamazlar. alıcıların rolü daha büyüktür. alıcı almazsa satıcı istediği fiyatı çeksin satmak zorunda kaldığında mutlaka alıcının fiatına düşecektir. ama satsamda satmasamda diyen bi satıcı istediği fiyatı çeker ama alan olmaz ayrı konu.

yaaw tek bu düşüncede olan benmiyim hiçmi haklı yönlerim yok. onlarca yazdığım satırları okuyup "sende haklısın" diyecek çıkmıcakmı??

sabırla okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.

VWci

• http://www.vwtr.net/forum
« Yanıtla #93 : Mart 17, 2006, 09:27:07 ÖÖ »
Guzel arkadasim dogru soyluyorsun....nikimin VWci olmasi sizi yaniltmasin VW kadar olmasada Hondalarda ilgilenirim severim  bizim grup disinda performans makinasi alacam 2. markadir. Sonra Renault gelir bende...her neyse...

Konuya donelim. Otto nun da dedigi piyasada her arabadan alip goturur su an ki durumda....bunun tek istisnasi vardir......gercekten cok temiz her seyiyile dusuk km (gercek) az binilmis...mesela atiyorum prelude 15 ise 14 felan aliniyorsa dedigim gibi az binilmis temiz bir prelude 17 eder ama boylesi cok azdir...kismet isidir...

Ustune ustluk tahminin ediyorum emin degilim preludelerin govde parcalari pahalidir...insanlarin bir prelude sevmesi var bir de almasi var...sevmek ve begenmek ayri ona sahip olmak ayridir...ben ciddi anlamda corrado severken satilik ilanio var bir tanesinin..ama fiyati cok istiyor..almam o fiyata....meraklisiyim ama gene almiyorum...sebeb fiyati hak ettiginden pahali....;)

sonuc olarak sevmek ve begenmek ayridir insanin ona sahip olmasi ayrirdir...satin alma durumunda insanlar cok daha fazla kriteri goz unune alirlar...saticilarin da bunlari dusunmesi gerekir....;)

PreludeSSe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : Mart 17, 2006, 09:59:45 ÖÖ »
Bak baştan söliim haklısın...
Fakat İlk baştada bahsettiğin gibi kendi arabanı galeriye götürdüğünde çok düşük fiyat görmesi bence çok normal,bende aracımı galeriye götürsem maksimum çekiceği fiyat 9-10000YTL dir ama aracını galeriye vermek afedersin tam bir kerizlikti sırf bu piyasada diil piyasanın en iyi olduğu zaman bile galeri fiyatları aynıdır galeri aracına 5 verir satarken 15 ister onların çalışma düzeni bu...
Şimdi şöyel bi piyasayı araştır geçmişe dön 3 sene önce 2 sene önce 1 sene önce ve şimdi civic vti ların fiyatları ne sana görüceğin fiyatı söyliim 20-22 milyar ve araçlar o fiyata bile her daim alıcı bulmuşlardır ve buluyorlarda...Madem civic ler bu değerlerin altına düşmemesine rağmen halen alıcı buluyor ozaman demekkş her aracın fiyatının aynı anda düşmesi fikri yanlış...Piyasada 1 kişi çıkıyor Prelude ünü 20000YTL ye satıyor arkasından bi vatandaş daha çıkıp 5 para etmez Prelude ünü 12000YTL ye satılığa çıkartıyor bu sefer rağbet görmiyen 20000YTL fiyatlı Prelude ün sahibide fiyatı aşağıya doğru çekmeye başlıyor,işte bu durumda Prelude ün ve buna benzer araçların fiyatı düşüyor mantıksız ve dikkatsiz alıcıda buna göz yumup yüksek fiyatlı Prelude le uğraşmak yerine 12000YTL lik Prelude ü araştırıp duruyor...
yukarda dediğin gibi buda araç makina motorlu bi alet gözüyle bakarsan şahinden bi farkı yok bu aracın hesabına geliyo bunu baştanda belirttim...Senin aracın değerinden düşük fiyata gidebilir bu çok normaldir çünkü aracının üst modelleride düşük fiyatlara gidiyor ve senin aracından yeterince bulunabiliyor hatta artık onu bulmak yerine 1-2 üst modeline yöneliyor insanlar fiyatlar yüzünden...Sonuçta bende paşa torunu diilim hergün cebimde 3-4 milyarla gezmiyorum ama cebimde param yok diyede milletin aracını ucuza almaya kalmıyorum ben sana diyormuyum aracının fiyatı ne böyle kardeşim bu araca bu paramı istenir diye...Herkesin aracı kendine göre değerli...Senden ricam bi Ozana sorarmısın aracını 17.500YTL ye aldı şimdi kaça satarmış,14.000YTL yemi vericek yoksa ne zarar ne kar diyip 17.500YTL ye mi???Ozanın şuan satmak istese isticeği en aşağı rakam 23.000YTL dir ki oda şuan için...Hadi söyliyelim ozana naaptın sne ozan ya bune böyle o arabaya o paramı istenir kardeşim delimisin sen diyelim bakalım ne düşünücek!!!Git kardeşim al kıytırık bi Prelude de çek benim çektiklerimi anla fiyatın neden bu kadar yüksek olduğunu diyicek...Senin dediğin gibi değil durumlar piyasada çok temiz ucuza Prelude ler var dediklerinin bile sana en az 5000YTL masraf çıkarıcağını unutma,biz bunları hergün yaşıyoruz aracımıza gözümüz gibi bakıyoruz ve masraf yapıyoruz ama yaptığımız masrafların meyvelerinide yemek istiyoruz tabikide...Yap yap yap sonra gelsin biri senin aracının fiyatından yaptığın masrafları düşsün öyle fiyat versin...Hangi yürek dayanır buna???
Bide senin burda anlamadığın şey karşında foruma yazı yazan insanların neden burda oldukları niçin vakitlerini harcayıp kafayı sıyırmış gibi hergün Prelude lerinin biyerlerini söküp bişeyler yaptıkları...Belki burda hiçbirimiz kafa dengi değiliz ama ortak bir noktamız var ve o ortak nokta için burda toplandık...Prelude diyoruz başka bişey demiyoruz ve bizim gibi insanlara gelip bu fiyatlar çok yüksek diyosun hatta ederi 15000YTL diyosun...Bak gidip bu lafı bi galericiye söyle sokaktan geçen adama söyle ama tutup burda bana ve diğer Prelude sahiplerine söyleme...Ucuz bulduğun zaman Prelude al biz sana destek çıkıyoruz önüne seçenekler sunuyoruz derdimiz ne bizim başka işimizmi yok sana yardımcı oluyoruz???Hyr tabikide aramıza birini daha katmak için yardımcı oluyoruz Prelude kardeşliği farklı bişeydir ve ben şuana kadar Prelude e binen kıl bi tip görmedim gördüğüm herkes aklı başında efendi ve kimseyi geri çevirmiyen insanlardı ki bu hala böyle...Dediğim gibi sana yardımcı oluyoruz sende Prelude almak istiyorsun ama kendi aracın düşük fiyatlar görüyor diye bizim araçlarımızada aynı muameleyi yapmana gerek yok...Sana zahmet kendi aracınla Prelude ü kıyaslarmısın???eminim kafandan geçiriyosun ulan bi Prelude almış altı üstü 10-15000YTL lik araba yaptığı laflara bak kendini bişey zannediyo diyosun,haklısın dışardan öyle gözüküyor olabilirim ama hayatım boyunca hiçbir zaman hiçbir yerde bu şekilde olmadım ve dolaşmadım,beni dışarda görsen şahinim var zannedersin kendimi övmem yüceltmem ve aracımıda yüceltmem,bana araba çok güzel manyak alet dediklerinde bile nekadar güzel olursa olsun '92 model oldu diyebiliyorum ben yolda giderken arabaya aç gibi bakanların gözünün içine bakmak yerine rahatsız olup gözümü kaçırıyorum...dediğim gibi bi kendi aracınla Prelude ü kıyasla...Belki Prelude ü modelinden dolayı düşük görüceksin ki görüyosun...O zaman Prelude almıcaksın,çünkü sen olaya farklı bakıyorsun,ben şuanda hiçbir araçla arabamı kıyaslıyamıyorum bana adam geldi 96 model BMW 7.40 ı takas olarak teklif etti yada 20.000YTL ye ver dedi ben ikisinide kabul etmedim etmemde çünkü şuan kafamda satma isteğim yok,ki satılığa çıkarsam bile bu ulu orta olmaz bu araçların değerinde gitmesini istiyorsan ne galeriye verirsin nede ulu orta satılığa çıkarırsın....Satılığa çıkan bi araba ister istemez değer kaybına uğrar,sonuçta sıfır araba değil...O yüzden bütün Prelude lere aynı muameleyi yapamazsın yada yaparsın ama burda bu forumda değil...Eğer yapıcaksanda Prelude almıcaksın gidip bir üst model Astra alıcaksın olucak biticek...Git yolda bulduğun bi Prleude sahibine aracınızı satarmısınız diye sor bakalım ne dicek sana satarım derse ne fiyat isticek...
Motorcu bi abiden bahsetmişsin...Çok üzücü bi konu ama bizim burda bahsettiğimiz konudan çok farklı...Ben motorlara 1000YTL bile vermem ama vermiyeceğimide motor sahibine gidip söylemem hele öyle motor aşığı birisine asla söylemem içimde tutarım ama motora para vermiyeceğim gibi aynı zamanda motor almayada kalkmam...
Melver arkadaşımızın oknusunada değiniyim...Evlendiği için sattığını söylemiş arabayı sende made çok seviyodun neden sattın diyosun...Haklısın...Sana şöyle bişeyden bahsediyim...Benim aracım alındığında ben daha 10 yaşındaydım ve kardeşim yeni doğmuştu...Babam Prelude ü almadan önce haftada 2-3 araba alıp satardı fakat prelude ü aldıktan sonra ben alana kadar başka arabaya binmedi...Ben Preludele ailecek 4 kişi gitmediğimiz yer kalmadığını çok iyi biliyorum ki bundanda hiçbir zaman pişmanlık duymadı babam arabayıda satmadı...dikkatini çekerim 10 yaşından beri Prelude ün içindeyim diyorum şuan forumda kimse 13 senedir Prelude le iç içe değildir,tabi bu onların istiyerek yaptığı bişey değil mesela Ozana doğar doğmaz versen Prelude ü bebek arabası yerine Prelude e binerdi...Benim anlatmaya çalıştığım ben artık Prelude le bir bütün olmuşum biyerine bişey olduğu zaman oturup hüngür hüngür ağladığımı bilirim...Kız arkadaşımla kavga ettiğimde Prelude ün kaputuna sert bir şekilde oturduktan sonra onu kaputun üstünden fırlattığımı bilirim ki oda o saatten sonra Prelude e dokunamıyacağını anlamıştır...Bi alışveriş merkezinin otoparkında aracımı sıkıştırıp aynasına çarpan adamın inip aynası kırdığımı bilirim...Trafikte aracımın tamponuna çarpan adamın ağzını burnunu kırdığımı bilirim...Ben Prelude ü böyle yaşıyorum ve sen geliyosun yukarda yazdığın lafları ediyosun...Dediğim gibi bu lafları yanlış yerde yanlış kişilere ediyosun,kişiden maksadım herkesi kendi yanıma çekmek diil asla kendi adıma konuşuyorum ben bu lafları kabul etmiyorum...Eğer Prelude alıcaksan al sana karışan yok ters çıkanda yok ama kendi çapında al alırkende rica ediyorum fiyatlardan dert yanma,kendi aracanın fiyatından dert yanabilirsin hakkındır ama benim aracımın fiyatından dert yanman çok yanlış...Senin aracından 2-3 çizildi diye benim aracımın ne suçu varda 2-3 çizicem fiyatından göz var nizam var neyin neden çizildiğini az çok hepimiz görüyoruz...Alan olsun olmasın benim aracımın fiyatı 22.000YTL kimseyede gel al demiyorum zaten bu fiyata alıcak adam Ozan gibi adamdır...Alan alır almayan adamda arkasına baka baka gider...Bunun banada bi zararı olmaz...

Lütfen biraz anlayışlı ol ve bunları neden yazdığımı anlamaya çalış hatta istersen Ozana,Tolgaya ve Hasan hocamada sor onlar anlatsın sana neyi neden yazdığımı...İnşallah sende bir Prelude sahibi olursun ve anlarsın derdimi...Burda hepimiz kardeşiz en azından ortak ibr noktamız yüzünden öyle olduk..Ozan beni tanımamasına rağmen izmirde benim için koşturdu durdu işimi halletti,derdi neydi Ozanın yüzümü görmedi etmedi belki ben üçkağatçının tekiyim orda ozanı dolandırtıcaktım neden güvendi bana??Hasan hocamda gözünü kırpmadan bana farlar için para yolladı onun derdi neydi??O parayı belki alıp kaybolucaktım ortadan,neden güvendi bana acaba??Benden burdaki arkadaşlarımdan biri bişey rica etse kendi işimden önce onun işini hallederim ama öyle ama böyle onun işi biter...Derdim ne benim hasan hocanın farıyla tamponuyla stobuyla uğraşıcam yada Ozanın motorunun buji kablosuyla benim ne alakam var???Heralde bizde bi sorun var bukadar iç içe olduk...Neyse daha fazla uzatmıcam yazdıça yazıyorum...Dediğim gibi senden ricam bu yazıları bu forumda bu bölümde yazma geç civic çilerin olduğu bölüme deki kardeşlerim ne bu Prelude fiytaları yahu böyle piyasamı olur de bak bakalım ozaman sana karışıcak birisi çıkıyormu,ama bunu burda ulu orta yaparsan kusura bakma ama ben dayanamıyorum aracıma ve muadillerine b.k atılmasına...
Sana iyi forumlar diliyorum ve diğer arkadaşlarımada kusura bakmayın diyorum...

VWci

« Yanıtla #95 : Mart 17, 2006, 10:14:41 ÖÖ »
Ikinizin araniza tepeden indim sebebi ise benim de su bir araba icin pazarlik yapar olmam...

Sen kendi arabani seviyorun ve satici konumundasin satmasan bile ; diger arkadas ise alici konumunda....senin onu onun seni anlamisi icin empati yapmaniz lazim...Sen 13 yildir biniyorsun herhalde oyle tahmin ediyorum yanlis olabilir. 13 yasindaki bir arab ne olursa olsun eninde sonunda seri olarak uretilmis hondanin coupesi....Sekli guzel Turkiye de az var...ama yani bunlar cok az kisi bir anlam ifader eder. Zaten onlar da Prelude sahibidir......

Bu isler yani para isleri her seyi cok degisitir senin gozunde 30 milyar olan bir araba mehmetin gozunde 13 etmez 15 etmez neyse iste yani...

Saldiri olarak felan da algilamayin aman......satici - alici gozuyle yazdim....;)

PreludeSSe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : Mart 17, 2006, 10:18:45 ÖÖ »
Çok haklısın bende bu durumun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum,ama dikkat edersen benimde demek istediğim bu zaten,konuşulan yer yanlış...Satıcılar yada biniciler bölümü burası... ;)
Alıcılar bölümü olsaydı sonuna kadar haklı zaten ottoboy arkadaşım bende ucuza kapatmak isterdim bi Prelude...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #97 : Mart 17, 2006, 10:38:30 ÖÖ »
Prelude'ü hastaları alır onlar da paraya bakmaz..Ne olursa olsun alırlar..
Mesela Ozan..1ton masrafı wardı aracın ama 17.500ü çıkardı werdi..Kim werir başka Allah aşkına..Prelude binmek için alınmaz hastasıysan alıcaksın..Hee şimdi 13e de war 15e de..Tabiki 17lik 1 araba gibi olmaz ama o 17lik 19luk Preludeler'i 1 görün derim..Hakkatenfabrikadan yeni çıkmış gibi..1 örnek werim bundan yaklaşık 3 sene önce 96 model kırmızı 1 Prelude bulmuştum..adam 28 milyar fiyat çıkardı..Ozaman adam satmış olsa şimdi ona biniyo olurdm..O yüzden Preludeler şukadar eder şundan fazla etmez gibi sözler benim de canımı sıktı açıkçası..Hee satılmıyo olabilir o fiyatta ama hastaları alıyo kardeşim..We yine izmirden 1 arkadadaşa 19 milyara Prelude aldık daha 1 yıl olmadı..

PreludeSSe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : Mart 17, 2006, 10:50:01 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Daniel Gabriel"
Prelude'ü hastaları alır onlar da paraya bakmaz..Ne olursa olsun alırlar..
Mesela Ozan..1ton masrafı wardı aracın ama 17.500ü çıkardı werdi..Kim werir başka Allah aşkına..Prelude binmek için alınmaz hastasıysan alıcaksın..Hee şimdi 13e de war 15e de..Tabiki 17lik 1 araba gibi olmaz ama o 17lik 19luk Preludeler'i 1 görün derim..Hakkatenfabrikadan yeni çıkmış gibi..1 örnek werim bundan yaklaşık 3 sene önce 96 model kırmızı 1 Prelude bulmuştum..adam 28 milyar fiyat çıkardı..Ozaman adam satmış olsa şimdi ona biniyo olurdm..O yüzden Preludeler şukadar eder şundan fazla etmez gibi sözler benim de canımı sıktı açıkçası..Hee satılmıyo olabilir o fiyatta ama hastaları alıyo kardeşim..We yine izmirden 1 arkadadaşa 19 milyara Prelude aldık daha 1 yıl olmadı..

Ağzına sağlık Tolga...
+22000  :-D

VWci

« Yanıtla #99 : Mart 17, 2006, 10:53:01 ÖÖ »
Ankara da ki 06 TT 2?? plakali yi bilen var mi cidden temiz duruyordu...