TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: CaSHaReMaN - Mart 05, 2008, 05:16:43 ÖS
-
Arkadaşlar, 8 Mart Cumartesi akşamı saat 8'de, olağan buluşma yerimiz Greens'in hemen yanındaki Florya Mc'de maksad-ı muhabbet için bir araya geliyoruz. Toplandıktan sonra istenirse başka mekana da geçebiliriz
Güncel Liste
0 - poşetçay (Volkan)
1 - CaSHaReMaN (Ersin)
2 - refleks (Gökhan)
3 - aLipasha
4 - whitehan (Cüneyt)
5 - Ghostrider+1 (Murat)
6 - buura (Buğra)
7 - Zafer
8 - ALG (Altıner)
9 - RaMsEs
-
0 poşetçay
-
yebaaaaaaaa 3 numeroya yazarmisiniz.
ama bu sefer geldigimde herkes boynuna a4 kagida isimlerini ( nicklerini ) yazsin.. Kim - Kim anliyalim.( kendim icin konusuyorum ) :) gecen maca geldim bi dunya insan var tanisamadim kimseyle
-
sen gel takıl tanırsın
-
Güncel Liste
0 - poşetçay (Volkan)
1 - CaSHaReMaN (Ersin)
2 - refleks (Gökhan)
3 - aLipasha
4 - WHITEHAN(cuneyt)
-
GhostRider+1 (murat)
-
GhostRider+1
ersine inat yazsaydın murat abi
-
5-buura(buğra) valla ben 1-2 saat durub kaçarım bilirsiniz bizde okul var yani derssss(ne yazık ki)
-
Güncel Liste
0 - poşetçay (Volkan)
1 - CaSHaReMaN (Ersin)
2 - refleks (Gökhan)
3 - aLipasha
4 - whitehan (Cüneyt)
5 - Ghostrider+1 (Murat)
6 - buura(buğra)
7 - ZafeR
-
ersin ben gelmiyom sen geçen akşam asenalık yaptın volkanda gelmiyor zaferde gelmiyor alide gelmez cüneyt hiç gelmez murat abide zaten uzakta oturuyor dansöz seyretmek için oda gelmez
-
ersin ben gelmiyom sen geçen akşam asenalık yaptın volkanda gelmiyor zaferde gelmiyor alide gelmez cüneyt hiç gelmez murat abide zaten uzakta oturuyor dansöz seyretmek için oda gelmez
>%6rol >%6rol >%6rol Yav abi adamı resmen yerin dibine soktun..Ersin bi kokareç yüzünden ne hallere düştün.. :vaww
-
aksilik olmazsa ordayım..
-
Güven , urfaaa nerdesiniz.. başlığa gelin beyler..
-
Bende oradayım bi aksıilik olmazsa.
-
>%6rol >%6rol >%6rol öf bee dillere düştü adam yaa
-
murat abi yoksa sen gelicen mi
-
ben gelcem konuyu ortaya ben attım ersin milk shake ısmarlıcak
-
Güncel Liste
0 - poşetçay (Volkan)
1 - CaSHaReMaN (Ersin)
2 - refleks (Gökhan)
3 - aLipasha
4 - whitehan (Cüneyt)
5 - Ghostrider+1 (Murat)
6 - buura(buğra)
7 - ZafeR
8 - ALG
9 - RaMsEs
-
Zafer, Güvene haber vermeyi unutma.
-
Zafer, Güvene haber vermeyi unutma.
tamam abicim söliyecem...sabah ilk işim ona sölemek kardeşinede sölerim gelirler :)
23 martakini söledim gelmeyi düşünüyorlar abi zaten...
-
Urfa'ya ulaşabileniniz varsa onada söyleseydik, uzun süredir göremiyoruz...
-
fatoş bu sefer itiraz etmedi şaşırdım
görmedimi acaba yoksa formunumu kaybetti
-
Size Hoş Sohbetler Hondalı Muabbetler
-
bencede görmemiştir:)
-
bencede görmemiştir:)
itirassssssssssssssssssssssss ediyorummmmmmmmmmmmmmmm :P bakıyorum bi bulusmaya itiras etmeyince göslerinis beni arıyo :) hemen gördüm itirasımı ettim raatladım... hemen itiras bahanemide sunim sislere, küççük orası yaaa çoluk çocuk bide gürültü patırdı aaaaa kaldıramıyorus yani cıkcıkcıkcık :P
-
ben altiner abinin bi sözü ile cvp weriom sana fatoş bidakini altın günü yapçaz ve senin istedin yerde :) ona bakalım nasıl itiraz sebebi bulcaksın bayan itiraz makinası
-
ben altiner abinin bi sözü ile cvp weriom sana fatoş bidakini altın günü yapçaz ve senin istedin yerde :) ona bakalım nasıl itiraz sebebi bulcaksın bayan itiraz makinası
altınları ben alacaksam neden itiras edeyimki diimi ama :D
-
b i r i benimi çağırdı acaba :)
-
[/quote
abı nerdesın yahu hosgeldın nereye kaybolun oyle hadı yarın aksam gelde hepberaber muhabbetlenelım..
-
yarın kalabalık olacagı gözüküyor:)
-
kankam benim, biz çaardık..
Karpatların Matkabı :)
-
altınları ben alacaksam neden itiras edeyimki diimi ama :D
bizde buna itiraz ediyoruz gökhan and volkan
-
gökhan bizim plan yatmasın
-
yok yok bişey olmaz sabah aksaraydayım 2-3 gibi ordan eve geçicem otoparkıon önü açıksa ben 6 gibi orlardayım senden erken gel kaşaradamda erken gelsin :)
-
yok yok bişey olmaz sabah aksaraydayım 2-3 gibi ordan eve geçicem otoparkıon önü açıksa ben 6 gibi orlardayım senden erken gel kaşaradamda erken gelsin :)
ulan işten atçaklar artık kaç kaç nereye kadar atmadım yalan kalmadı inş patronlar yada müdürler okumuodur bizim siteyi okuyolarsa hürmetler birazda zam tmm 6 da ordayım ersine söle arayıp
-
gökhan bende buralardayım erken düşerseniz görüşürüz kardeş..
-
abi bu beni erken getirtçek belli sende gel ersin lazım zaten :)
-
tmm volkanım, ben buralardayım zaten..görüşürüz.
-
gökhanda telin war dimi biz şimdi bnm erken kaçmam için plan yapıoz 3 gibi aksaraydan çıkıcaz hbr weririz
-
ikiside açık volkim erken gelirim diyorsan gelirim biliyon en fazla 1 saat beklersin sen 6 da orda ol altırner abi biz volkiyle 6 da ordayız:)
-
ikiside açık volkim erken gelirim diyorsan gelirim biliyon en fazla 1 saat beklersin sen 6 da orda ol altırner abi biz volkiyle 6 da ordayız:)
5 dakika beklet hele
-
karpatların matkabımı :):):):):)
bu arada urfadan hala ses yok herhalde :)
-
Altıner abi sende numarası yok mu Urfa'nın...
-
aradım demin hala yatıyor..arıycak beni, ama onların bugun gazlama günü olabilir ersin..gelemeyebilir..
-
hepinizi çok özledim..
akşam görüşürüz...
-
sAlihim bizde özledik seni, arayı çok açtın :olamaz
-
Job :)
-
karpatların matkabımı :):):):):)
kankam erken gel tmm..grşrz buralarda
-
Job :)
jop geliomusun akşam
-
volklim tavuk yemeye bekliyorum seni
-
tamam az işim kaldı geliom park etmeye yer ayarla
-
hepinizi çok özledim..
akşam görüşürüz...
hele şükür SLH ya, gelmeseydin biz sarıyere gelcektik bu akşam.
-
Arkadaşlar malesef aranızda olamıyacağım..Arabam şu an bağlı..Haber vermek istedim.En azından gelcem deyip te gelmemezlik olmasın.Hoş sohbetler..
-
güzel geçti her zamanki gibi..
-
aynen gayet güzel geçti. bol muhabbet + rolling + tavla vs vs... süperdi...
-
aynen gayet güzel geçti. bol muhabbet + rolling + tavla vs vs... süperdi...
son kısmına gelemedim mecburiyetten, keşke gelebilseydim yaw..
-
çok eglenceliydi gelen herkeze teşekkürler finaldeki hip hop şovuda unutmamak lazım birde benim o jeep te gözüm kaldı murat haberin olsun arabada bırakma gelip çalarım yoksa
-
En son belediye otoparkına gidip muratın o canavar gibi olan jeepini kullanmak çok güzel geldi. Focus u ışığın altına çekip break dance yapanlarda tesadüfte olsa güzeldi...
Ayrıca GhostRider - Murat abimi de tavlada bi mars 3 düz yenmekde gecenin önemli olaylarındandı :D :D
-
gökhan sen inince murat abiyi rolingte geçtim :)
-
konuyu yeni gördüm önceden görseydim gelirdik nese bidahakine inş
-
murat abi bilerek geçirmiştir kendisini:)
-
ŞAKACI
-
mc den sonra nereye takıldınız?
-
yukarda yazıo
-
herkes bişi yazmıs belediye otoparkı , rolling tavla vs die ama been esas mekan adı ogrenmek istemistim nese onemli degil :artis
-
florya mc ilk buluşma noktamız
-
onu zaten basından beri bliorm ogrenmek istedigim daha sonra nereleri gttiginiz
-
onu zaten basından beri bliorm ogrenmek istedigim daha sonra nereleri gttiginiz
mc çıkıp ufaktan bir yeşilyurt yaptık sonra tekrar şenlik köye geçtik orda çay içtik cafede daha sonra yeşilköy sosyal tesiislerini otoparkına gittik uzaktan kumandalı arabayla oynadık:)
-
fotolar yokmu ???
-
fotolar yokmu ???
foto olayını aştık buracım süper bi buluşmaydı yada çok güzel geçtide demioz büyük organizasyonlarda zaten çekiolar
-
baya dolasmısınız yaa yorgun olmasam katılcaktm bende ;)
-
dogrudur ama herkez işten gelio
-
En son belediye otoparkına gidip muratın o canavar gibi olan jeepini kullanmak çok güzel geldi. Focus u ışığın altına çekip break dance yapanlarda tesadüfte olsa güzeldi...
Ayrıca GhostRider - Murat abimi de tavlada bi mars 3 düz yenmekde gecenin önemli olaylarındandı :D :D
arkadaşlar bu tarz süpekilasyonlara inanmayın. haberin kaynağı nekadar güvenilir bi bakın :)
ben yassiye bilerek verdim oyunu mutlu olması için :):)
-
gökhan geçme olayı abartı yalan ve hilaf ama , senin inmen baya farkettirdi sanırım arabada bi 40 hp artış olmuştur :):)
-
Valla tavla ortada... Benim bildiğim bir kere oyun verilir Murat Abi. Mars da olunmaz ki :D 4 car unutma yani :D
-
Valla tavla ortada... Benim bildiğim bir kere oyun verilir Murat Abi. Mars da olunmaz ki :D 4 car unutma yani :D
bırak hocam bırak. adamların yanında siyah beyaz kafamı karıştırdın , bide ersinle komplo kurdunuz beni konuşturdu ersin sende yendin ee rovanşıda var bunun :)
-
Tabi abi her zaman rovanş kapısı açık ama böyle boş olmuyor hani... Adını koymak lazım :D :D
-
her türlü :)
-
Katılamadığın sayılı buluşmalardan dı ;)
bidahakine inş.
-
evde internet olmadığından yamamıştım...herkese teşekkürler erkadaşlar oratam çok güzeldi her zamaki gibi...ama bi durgunluk vardı millette galiba iş yorgunluğu olabilir :)
-
gökhan geçme olayı abartı yalan ve hilaf ama , senin inmen baya farkettirdi sanırım arabada bi 40 hp artış olmuştur :):)
abi kalbimi kırıosun ama hep arkadan geldn geçtim işte
-
abi kalbimi kırıosun ama hep arkadan geldn geçtim işte
volki sen emniyet şeridi kullanıyon, ben emniyet şeridi kullananlarla katılımmam , bide o arkanda bi palio mu ne vardı adam seni azdaha biçiyordu salak herif seni görmedi herhalde farkındamısın olayın ??
-
abi ben onlara hiç bulaşmadım kapışmak istiolardı bakmadım bulaşmasınlar 3-4 araba wardı onlar benim üstüme çıkıcak olan kalostu
yardım şeridini kullanmadım ki sadece bi süre üstünden geçtim :)
-
geçme abicim emniyet şeridinden :) ben hiç kullanmam kulananada uyuz olurum hatta ihbar ederim :):)
yakında gelir senin ceza kameraya çekip gönderdim :)
-
roling yaparken videoda bende war onu napçaz ben tek ceza yemeyi sewmemde
-
roling yaparken videoda bende war onu napçaz ben tek ceza yemeyi sewmemde
>%6rol >%6rol şantajmı yapıyon alg ye :):)
-
yok seninle bizim olandan bahsediom :) onların ki yok bende
-
yapma yaa napcaz ozaman karşılıklı imha edelimmi :)
-
benden şahitlik yaparım :)
-
kimin şahidi olacan benimmi volkininmi :)
-
gökhan ne dersin napalım
-
kokoreç yemeye gidelimmi?
-
yemezzzzz :)
-
Yiyin yiyin yakında organ ve organdan mamul her türlü yiyecek AB uyum yasaları çerçevesine yasaklanacak, artık kokkareç , işkembe çorbası vs gibi muhteşem yiyecekleri bulamayacağız :dil
-
murata abi msn
-
Yiyin yiyin yakında organ ve organdan mamul her türlü yiyecek AB uyum yasaları çerçevesine yasaklanacak, artık kokkareç , işkembe çorbası vs gibi muhteşem yiyecekleri bulamayacağız :dil
neden bulamayalı hocam sen kafanı yorma biz kendimiz yapar yine yeriz
-
murat abi iyi gitmişsin yaw, keşke gecenin sonunda olabilseydim.. ama malum işte :(
-
murat abi iyi gitmişsin yaw, keşke gecenin sonunda olabilseydim.. ama malum işte :(
usta ne iyi gitmesin sonradan açıldı duman yutuodu duman :)
-
vay vay vayy, fena iddialı sözler :)
-
rollıng dedınız şimdi pişman oldum gelemedıgıme bır dahakıne kısmetse ))))
-
vay vay vayy, fena iddialı sözler :)
öle usta cvp yok görüosun