TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: quddan - Haziran 05, 2008, 06:43:57 ÖÖ
-
Slm THT sakinleri aracıma headers taktırmayı düşünüyorum
bunun için sizden bilgilerinizi paylaşmayı rica ediyorum
kaç çeşittir hangisi iidir hangısı pahalıdır kaca buluruz nasıl takarız
egzost sistemini deiştirmeye gerek varmı yokmu
bide ısınma sorunu varmı özellikle bu son susturucum remus
aracım 99 civic 1.6 ies
şimdiden çok tşkler
-
Bende sıfır airmas var istersen görüşelim.
Komle sıfır 4-2-1 Airmas...
Slm THT sakinleri aracıma headers taktırmayı düşünüyorum
bunun için sizden bilgilerinizi paylaşmayı rica ediyorum
kaç çeşittir hangisi iidir hangısı pahalıdır kaca buluruz nasıl takarız
egzost sistemini deiştirmeye gerek varmı yokmu
bide ısınma sorunu varmı özellikle bu son susturucum remus
aracım 99 civic 1.6 ies
şimdiden çok tşkler
-
öncelikle saolasın ama dediğim gibi bu konu hakkında bi bilgim yok nedir ne deildir
bu yuzden dediğim gibi bilgi istıyorum sora alıcam yanı sırf motordan cıkan bi ses için 200 ytl falan veremem
-
Bak şimdi şöyle anlatayım.
Hava filtresi, headers ve kat iptali ile aracın performansında değişiklik hissedersin. Ama sadece headers takıp katı iptal etmezsen açık hava filtresi takmazsan randıman alabileceğini zannetmiyorum...
-
headers uygulaması yapılacaksa hava filtresi düz borun son susturucunda olcak yoksa hiç yaptrma!sırayla al kenara koy hepsini. aynı anda yaptır.en iyisi
-
SAOLSINIZ USTADLAR ama bu bılgıler benı aydınlatmadı ben bastan sona bi bilgi istiyorum yanı bunları yaparsam kac hb artar
sora yararı zararı yararı motoru rahatlatıomus die biliyorum headersın kromu seramiği varmıs bunlarında 4-2-1 sistemi varmıs tek headersla olmucanı bildiğim için yanına ne gerekli hangı marka model gerekli bunları bilmekte ıstıyorum ayrıca giresundayım kım yapar nasıl yapar motorda bişiler yapmam gerekirmi bunları a dan z ye ogrenmek ıstıyorum acıkacası a dan k ya kadar ogrendım :D gerisini kullanandan yasayandan blmek istıyorum >=ok
-
Mrb arkadaşım headers için bir 4.2.1 var bu alçak devirlerde daha çabuk randuman veriyo yani arabanın kapışı dahada serileşiyo birde 4.1 var buda yüksek devirlerde randuman veriyo ama 4.2.1 en iyisi seramik krom birde demir malzemeden var seramik pahalı kromda öyle en uygunu demir malzeme demir olupta hiç şikayet edeni duymadım paran hengisine yetiyosa ondan yaptırırsın.Gerisi kat iptaliyle beraber 51mm boru yaptırman lazım son susturucun remus güzel headersle beraber harika bağırır yıkar ortalığı hatta zaten bende remus kullanıyorum headers yok ama sesi çok güzel...
-
hondalarda genelde remus değilde dc sports hks magnex magna flow filan kullanırlar ki bunların sesi remusu ezer bence
-
hondalarda genelde remus değilde dc sports hks magnex magna flow filan kullanırlar ki bunların sesi remusu ezer bence
Can kardeşim ben remusu övmüyorum ama yabanada atılmaz.Type_r da olan remus egzos dc sporttan biraz saçma gelicek ama daha iyi bağırıyodu buluşmaya gelirsen gösteririm sana...
-
Can kardeşim ben remusu övmüyorum ama yabanada atılmaz.Type_r da olan remus egzos dc sporttan biraz saçma gelicek ama daha iyi bağırıyodu buluşmaya gelirsen gösteririm sana...
ses demek performans demek diilki biz hks takmıştık ama dc nin yada mugenin werdigi werim olmadı
-
Mrb arkadaşım headers için bir 4.2.1 var bu alçak devirlerde daha çabuk randuman veriyo yani arabanın kapışı dahada serileşiyo birde 4.1 var buda yüksek devirlerde randuman veriyo ama 4.2.1 en iyisi seramik krom birde demir malzemeden var seramik pahalı kromda öyle en uygunu demir malzeme demir olupta hiç şikayet edeni duymadım paran hengisine yetiyosa ondan yaptırırsın.Gerisi kat iptaliyle beraber 51mm boru yaptırman lazım son susturucun remus güzel headersle beraber harika bağırır yıkar ortalığı hatta zaten bende remus kullanıyorum headers yok ama sesi çok güzel...
üstad dediklerinin aynısı yapıldı :D bilgii için çok tşk ederim resimlerini yakında koyarım ,
herkese tşkler
-
Hadi bakalım hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz...
-
HANİ RESİMLER DOSTUM BEKLİYORUZ BAK.
-
yaw egsoz takıp herçevirmede 100 kaat yiyceğine yükle MP3 ü radyoya 25 ykr cd parası ver:) daha iyi:)::):):):):): SÖZ MECLİSTEN DIŞARI :d
-
aynı uygulamayı vtı ıcınde soyleye bılırmıyız?
-
aynen yorumuna katılıyorum dc sport hepsını ezer bence