TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: vtec_hsyn - Kasım 14, 2009, 11:35:16 ÖS
-
Arkadaşlarr selammm 2 ay önce acıbadem e-5 de 2005 civic ls aracımla kaza geçirdim..ağır hasarlıydı bir abimizin tavsiyesine aracı honda kendi servisine diil de ümraniyede dudulluda özel bir servise verdim 2 ay da zor çıkdı belden aşağı boyandı yapamamışlar.tekrar gönderdik 10 gün kaldı yapamamışlar menteşeler paslı kaput ayarsız tüm parçalar yan sanayi ön tampon tam oturmamış kornanın teki çalmıyo aırbag lambası yanıyo arka sağ lastik tek bijonu takılmamış arka bagaj ayarsız benzin kapağı reng tutmuyo belki inanmazsınız 2005 civiclerin arka sis sol da olur onu bile ortaya takmışlar vs.v.s daha bir çok eksiği daha var unuttum ve bize böle bi araba teslim ettiler arabayı bugün aldım ama artık eski civic den eser yok gibi ya unuttum yada bu benim arabam diil yazıkkk yaa yazıkk siz siz olun kendi servisinden başka bir yere vermeyin!!!bunu artık satıp yeni kasa almanın zamanı geldi ALLAHın izniyle ama önce askerlik aralık 1 yolcu hayırlı geceler..
-
öncelikle büyük geçmiş olsun, canınız sağolsun demekten başka birşey gelmiyo aklıma, gerçekten çok üzücü bir olay, size bişey olmaması çok daha önemli, hayırlısı olsun diyelim, umarım dönüşte gönlüze göre bir araç bulabilirsiniz, hayırlı tezkereler...
-
çok geçmiş olsun insan ister istemez arabdan soğuyor bu durumda ama inşallahsaskerden dönünce gönlünce bir araban daha olur
-
çok geçmiş olsun.
mala gelcek cana gelsin.
hayırlı teskereler
-
hüseyin arkadaşım birde kendini sisi tanıyalım bölümünde tanıtırsan seviniriz
-
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..gerçekten verilmiş sadakamız var mış arabayı dün geri verdim 1 hafta sonra tekrar vericekler bakalım..askerden sonrada ALLAH nasip ederse ki inşALLAH makyajlı kasa siyah yada beyaz hafif mugen edilmiş:))civic alıcaz..HAYIRLI GÜNLER
-
Geçmiş olsun. Servisin adını verin de millete bir hayrınız dokunsun.
-
Ümraniye Dudulluda ismi ROTA servis...
-
Kaskodan mı yapıldı her şey ?
Geçmiş olsun
-
sağolun evett kaskodan yapıldı 10.800 masraf çıkdı..airbag lambası yandımı airbag çaldılar anlamına gelmezz dimi airbag patlamadı kaza anında gerçi servisde makinaya soktular airbag sigortadan atmış sonra söndürdüler..yapar yapar bu devirde babana güvenme
-
çalmamışlardır canım.
-
gecmıs olsun..
-
sağollun kaza resimleri nası yolluyabiliyoruz??
-
geçmiş olsun...
-
geçmiş olsun
-
gecmis olsun herkes usta saniyor kendini
-
sağollunnn arkadaşlar!!!
-
cok gecmis olsun nasıl bir işçiliktir o
-
zaten gidip tartıştıkk sen zaten kaskodan paranı alıyosun bir de yan sanayi takıyosun farlar yan sanayi üstünde depo yazıyo resmen
-
cok gecmiş olsun.servis olayı degilde sen insan olmayanına ustalık yerine yamyamlığı öğrenenlere denk gelmissin
-
Yuhhh. Peesss..Keşke teslim almasaydın aracı.. Kaskoya verilen faturalarda yan sanayi parçalar orjinal olarakmı gösterilmiş acaba.. Geçmiş olsun..
-
sağoll kardeşim teslim aldım galerici bir abimiz var baktı beğenmedi sonra geri verdim ...hepsini tek tek anlattım özürdilediler 10 gün daha kaldı araba bu sefer onla bana verdiği gecici fıat albeayı almaya gelip benim arabayı da kendiler getirdi..yine baktık beğenmedikkk tabii küfürü sayıyorum...10 gün sonra askere gidiyorum gidiceğim gün vericem arabayı yine yapıcaklar bakalım bunu yapan büyük bir servis yaniii..
-
faturaya falan bakamadım ama parçalar yan sanayiiii belliiii..gösterttim..ulannn paranı zaten kaskodan alıyosun niye yan sanayi takıyosunn..
-
geçmiş olsun
-
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.
Bu konuda sen haklısın Hiçbir servis yan sanayi takamaz.Benim arkadaşım sadee yağ filitresini bakım esnasında yan sanayii ürün takan Mitsubishi servisini kapattırdı,bu durumlarda arkadaşlar beklemek yerine Honda Turkiye'y şikayetinizi belirtin yasal yollara mutlaka baş vurun kazanacaksınız emin olun.
-
büyük geçmiş olsun size bir sey olmamışya..allah korumuş
-
öncelikle geçmiş olsun allah beterinden korusun
Bunların hepsi böyle orjinal parça faturası keserler yan sanayi alırlar. Sana tavsiyem gözlerini korkutman. Yani kardeşim ya arabayı adam gibi yapın yada ben yapacağımı bilirim hesabı. Ararsın kasko şirketini "bana orjinal parçalar takılmadı sizden de orjinal parçaların parası alındı" dersen kasko şirketi tamirciye dava açıyor. Bunlara böyle yapmak gerekiyor. Senden 3 kuruş fazla kazanmak için yapmayacakları yok.
-
geçmiş olsun hocam allah herkesi böyle durumlardan korusun düşürmesin imansızın eline