TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: bj5992 - Ekim 11, 2010, 10:44:57 ÖÖ
-
arkadaşlar yenı aldıgım 2005 model honda civic aracıma fk marka onler 6cm arkalar 4cm yay takmayı düşünüyorum.acaba araba ne kadar düşer.17 jant ustune.takan arkadaslar yorum yaparsa sevınırım..ona gore alıcam cunku ıstegıdım kadar dusme yapmazsa takmıcam arkadaslar .resımde varsa takılı olarak gorursem ıyı olur
-
en güzel düşüren yaydır vtec2 leri hiç düşünmeden alın bence
-
evet o yaylardan başkasıda arabayı basmaz zaten kesmeden biçmeden düşüren en ıyı yaydır fk6-4
-
tesekkurler arkadaslar yorumlarınız için
-
mukemmel bı yay ben ıkı aracımda kulandım en guzel basan yay en azından kafası arkadan daha basık oluyo
-
peki arkadaşlar bu FK'nin 6-4 cm yayları, arabanın orjinal lastik ebatlarında ne pozisyon veriri, hadi 205/40/17 lerde sorunsuz, ancak aracın orjinal ebatları olan 195/60/15 lerde durum ne olur, malum Sivas şartlarında kışları kışlık lastik takıyorum, yorumunuzu acilen bekliyorum kardeşlerim....
-
hicbir sıkıntı yasamayacagın cok guzel bı yay ..
-
peki arkadaşlar bu FK'nin 6-4 cm yayları, arabanın orjinal lastik ebatlarında ne pozisyon veriri, hadi 205/40/17 lerde sorunsuz, ancak aracın orjinal ebatları olan 195/60/15 lerde durum ne olur, malum Sivas şartlarında kışları kışlık lastik takıyorum, yorumunuzu acilen bekliyorum kardeşlerim....
15 jantta sıkıntı yaratabilir hic denemedim ama 17 jantta verdigi goruntuye bakarsak 15 jantla yere ya degdi degecek olur yerlebir :) yada direk yere deger arac yanı olmaz
FK yay on kafadan muthiş basık yapıyor :D
-
on baya basıyo o yuzden pek tawsıye etmem goruntu mukemmel oluyo ama kulanıma dıkkat etmek lazım memleket yolları kostebek yuwası