TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: mustafaa_akca - Kasım 01, 2010, 02:50:32 ÖS
-
pıoneer marka teyp ım cd yı almıoo faal olarak calısıo radyo v.s ama cd yı ıcerı almıoo..oncesınde bırkac cd yı deneyıp cıkarmıstım sonrasında cd yı almamaya basladı..n yapmalıyım..
-
senin teypi disari alma zamanin gelmis demekki kardes..
-
bak bunu demıcektınn..bu kotu zamanda..wallahamıı ykmu caresı aceb..radyo dınlerım artık n yapım
-
arkadaşlar benimde mercedes teyp cd'yi alıyor sonra dışarı atıyor , temizleme kitleri falan varmı yoksa teyp ömrünü tamamlamışmı ?
-
götürüp bi elektronikçiye baktıracaksınız yapacak bişey yok
-
bu problemin sonu yeni bir teyp almakla bitiyor :)
-
Gerçi yeni teyp aldın heralde ama söküp içine bak küçük bir motor olacak onu ve dişlisini kontrol etmeni öneririm.
-
Bu sorunu düğmelere basarak çözebilen yoktur herhalde, yani servisine götürüp yaptıracaksınız o kadar.... Geçmiş olsun.
-
araca küçük birileri bindiyse içine bozuk para falan atmış olabilir mi? benim aracın cd çalarından birkaç tane bozuk para çıkmıştı :) birisi kumbara olarak kullanmış :D
-
aynısı benimde basıma geldi benim teyp te sony 2007 yılında cıkan bi model kafasını kaldırınca reset tusu var bende bazen takılıyo cd yi yanlıs koymamdan dolayı tusa basıyorum düzeliyo eğer sendede öle bi tus varsa denemende fayda var derim
-
dostum belki basit olacak ama daha önce başıma geldiğinden diyorum..içinde cd unutmuş olabilirmisin sonrada diğer cd yi zorlayınca sıkışmıştır..benm başıma geldi ondan diyorum..