TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: idedeler - Kasım 20, 2010, 10:06:29 ÖS
-
İyi geceler arkadaşlar 2005 civic :lovee im için konsoldaki devasa cd kaset bölgesine sanırım double dın giriyor.Ben navigasyonlu bir ürün arıyorum ne önerirsiniz.
-
evet bende arabamı satıp 2005 vtec aldım bende double din takmak istiyorum ama sorun çıkarmayacak çokda pahalı olmayacak bi cihaz istiyorum.mp3 teyp te pıoneer kullandım hep ama double dinde kenvvod diolar?
-
bende takipteyim bu konuyu bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz
-
navitech marka multimedia' lar var ,ben bir ara araştırmıştım gayet başarılı. Fiyatı 900 tl idi, 2 yıl garantili
-
kenvvod hakkında bilgisi olan varmı?
-
kenwood double dın goruntu konusunda gayet ıyı. bu gunes ısıgında parlama falan olayları cok sıkıntılıymıs. kenwood gayet basarılıymıs.bende alacagım ve kenwood yada alpıne dusunuyorum
-
JVC KW-NT3HDT bakıyorum bende ama memlekette çok pahalı,ebay dan falan sipariş edebilirm belki.
http://cgi.ebay.com/NEW-JVC-KW-NT3HDT-IN-DASH-GPS-NAVIGATION-DVD-MP3-KW-NT3-/290505291793
-
her double din oluyor mu bizim konsola yoksa özel ölçüleri mi var?
-
hepsi olması lazım bence ölçülerde bi farklılık gelmedi bana görünüş olarak daha doğrusu :)
-
arkadaşlar benim 2002 vtece 7 inc jvc kw avx820 taktım eski cd çaların altındaki bölmeyi söktüm,cd çalar ve bölmenin etrafındaki yaklaşık 3 mm olan çıkıntıyı traş ettim gayet güzel oturdu bu cihaz bana yurt dışından geldi elimde bir tane daha var satılıktır deneme amaçlı bi defa kullanılmış sıfır ayarında jvc kw avx820 kafası çıkabilen model
-
jvc kw avx820 fiyat nedir kardeşim?
-
Merhaba, ben de 2005 ES model aracıma Pioneer AVH-3200 BT modeli double-din ana ünite takdırdım şimdilik memnunum tavsiye ederim, ürünle ilgili youtube de birçok video var, bu linkdekinide seyredip karar verebilirsiniz, http://www.youtube.com/watch?v=0pCNP21DDDA
-
Merhaba, ben de 2005 ES model aracıma Pioneer AVH-3200 BT modeli double-din ana ünite takdırdım şimdilik memnunum tavsiye ederim, ürünle ilgili youtube de birçok video var, bu linkdekinide seyredip karar verebilirsiniz, http://www.youtube.com/watch?v=0pCNP21DDDA
Tavsiye için teşekkürler. Ben de bu aralar düşünüyorum. Ürünü nerede taktırdınız ve kaça maloldu ?
-
Birde zahmet olmazsa fotoğrafını çekip yükleyebilirmisiniz. Görüntüsünü merak ettim.
-
acaba bu aletleri alsak ayrıca çerçeve gibi aparatlar gerekiyormu
-
alpine iva 202r taktım... deyim yerindeyse cuk oturdu öyle navigasyon vs ıvır zıvır biton özelligi olan cin malı ürünler gibi degil direk orjinal parça kıvamında oldu... Ses kalitesi ekran dokunmatik hassasiyeti gerçekten basarılı.....Tek sıkıntılı yanı bu double dinlerin ; taktıkdan sonra aklının sürekli arabada kalması ve heryere eskisi gibi park edememek :D :D
-
XETEC DTM-665 kullanıyorum 1,5 yıl oldu alalı gayet memnunum arkadaşlar..Fakat ana servisteki arkadaşım şu anda JVC öneriyor kalite-fiyat bazında makul olduğunu söylüyor..Ama fiyat sorun değil diyorsanız ALPİNE-PİONEER-KENWOOD tabiki..
-
Alpine,Kenwood,Piooner markalarına öncelik vermenizi tavsiye ederim bu markalardan bütçenize uygun olan birini seçebilirsiniz özellikle dikkat etmeniz geren bir noktada dokunmatik ekran olan modellerde hassasiyet olucaktır dokunmatik ekran olan modellerde sıkça rastlanan şikayetlerden biridir dokunmatik ekran gecikmesi
-
Pioneer AVH-3200 BT gittigidiyordan aldım maliyeti 750 Tl+ kargo. fotoğraflar için kusura bakmayın anca çekebildim...
-
Pioneer AVH-3200 BT gittigidiyordan aldım maliyeti 750 Tl+ kargo. fotoğraflar için kusura bakmayın anca çekebildim...
Maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
Montajı nerede yaptırdınız ve çerçeve lazım oldumu ? Bulunduğum ildeki servise sordum biz takmıyoruz dediler.
-
way canına görüntü şahane olmuş:D:D vtec2 lerin malum ön konsolu biraz paspal duruyor böyle on numara 5 yıldız olmuş....
-
Montajı nerede yaptırdınız ve çerçeve lazım oldumu ? Bulunduğum ildeki servise sordum biz takmıyoruz dediler.
Çok teşekkür ederim, Balıkesir'de ikamet ediyorum ve montajı sanayideki bir müzik tesisatçısına yaptırdım, çerçeve lazım olmadı çünkü ürün kutusundan bir çerçeve çıktı ve tesisatçı tarafından biraz oynama ile o çerçeve iş görmüş oldu. Yalnız bu cihazla beraber ojinaldeki hoparlörler zayıf kaldı, inşallah en kısa zamanda bir mid. takım alıp ses kalitesinide iyileştireceğim, bu işde tecrübeli uzman arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum...
-
Çok teşekkür ederim, Balıkesir'de ikamet ediyorum ve montajı sanayideki bir müzik tesisatçısına yaptırdım, çerçeve lazım olmadı çünkü ürün kutusundan bir çerçeve çıktı ve tesisatçı tarafından biraz oynama ile o çerçeve iş görmüş oldu. Yalnız bu cihazla beraber ojinaldeki hoparlörler zayıf kaldı, inşallah en kısa zamanda bir mid. takım alıp ses kalitesinide iyileştireceğim, bu işde tecrübeli uzman arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum...
Üstadım montajı yaparken gördünüz mü ? Söylendiği gibi orta konsol komple söküldümü. Nasıl yaptı montajı ?
-
Üstadım montajı yaparken gördünüz mü ? Söylendiği gibi orta konsol komple söküldümü. Nasıl yaptı montajı ?
Orta konsol sökülüyor,vites kolunun etrafındaki siyah panel sökülüyor ama bilen biri için sorun değil,2 vida,4 tırnak var konsolda..