TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: kolok - Mayıs 17, 2012, 11:47:03 ÖÖ

Başlık: SUSTALI BAHATTİN USTA
Gönderen: kolok - Mayıs 17, 2012, 11:47:03 ÖÖ
http://www.teamhondaturkey.com/forum/motor_modifiye_do_it_yourself_teknik_bilgiler/vtec_iiye_sustali_anahtar-t66026.0.html

Konu ve gelişmeleri buradan ve vermiş olduğum linkten  takip edebilirsiniz Sustalı anahtaryaptırmak isteyen arkadaşlar
Başlık: Ynt: SUSTALI BAHATTİN USTA
Gönderen: badboys - Mayıs 17, 2012, 12:44:56 ÖS
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=img1080ve.jpg&s=855' type='text/javascript'></script><noscript>(http://img855.imageshack.us/img855/3841/img1080ve.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/855/img1080ve.jpg/)</noscript>

<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=img1081md.jpg&s=171' type='text/javascript'></script><noscript>(http://img171.imageshack.us/img171/1201/img1081md.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/171/img1081md.jpg/)</noscript>

honda civic için yapılmış olan sustalı anahtar. 5 kişi ve üzerinde 40 tl fiyat alınmıştır. yer ankarada bahattin usta
Gönderen: canpower7 - Mayıs 17, 2012, 12:54:37 ÖS
ben okanla beraber gondericem bugun bulusucaz.. ankaranin neresinde bu ustayahu?:)
Gönderen: canpower7 - Mayıs 17, 2012, 12:56:14 ÖS
cok istiyodum valla iyi denk geldi..:) isallah sustasida kalitelidir gevseme yapmaz..:)
Gönderen: cembasmaci - Mayıs 17, 2012, 01:00:09 ÖS
Ben en iyi ihtimalle Cumartesi gönderebilirim. Beni de listeye ekleyin lutfen. Mustafa kardesim tam İsim adres vs. detay PM alabilir miyim ? Tesekkurler,
Gönderen: badboys - Mayıs 17, 2012, 01:02:11 ÖS
cok istiyodum valla iyi denk geldi..:) isallah sustasida kalitelidir gevseme yapmaz..:)

sustası çok iyi şu ana kadar bir gevşeme yıpranma yok malzeme kalitesi iyi.
diğer arkadaşlar yaptırıp onlarda yorumlarını paylaşınca daha net olur.şimdi bir tek ben yaptırdığım için forumda tek ben yazıyorum ama bir kaç kişi daha yaptırınca daha çok olumlu yorumlar yapılınca insanların aklında soru işareti kalmaz diye düşünüyorum.
Gönderen: sogulcan - Mayıs 17, 2012, 01:06:10 ÖS
Alıntı sahibi: badboys üzerinde Mayıs 16, 2012, 11:10:42 ÖS
BEYLER ŞİMDİ BENİM Kİ YAPILIRKEN İKİ MODEL VARDI DİĞERİ ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ ZEVK MESELESİ TABİİ.SİZLER BENİM YAPTIRDIĞIM MODELİ BEĞENDİYSENİZ ONDAN YAPTIRIRSINIZ DİĞER MODELİN RESMİNİ BULURSAM EKLERİM.MODEL A BENİMKİ OLSUN DİĞERİNE MODEL B DERİZ OLMADI.
SUSTALI ANAHTARIN YAPILMASI İÇİN KUMANDA KULLANILIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YEDEK ANAHTARADA OLUYORMU ONU SORMAK LAZIM AMA PEK ZANNETMİYORUM.KUMANDANIN CHIP INI KULANNIYODUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
YARIN YİNEDE BİR SORARIM.

Sordunmu kardeş.Orjinallerini kaybetmeden olmuyormu bu iş.
Gönderen: badboys - Mayıs 17, 2012, 01:13:03 ÖS
cevap verildi...
Gönderen: sogulcan - Mayıs 17, 2012, 01:42:06 ÖS
cevap verildi...

Çok teşekkür ederim!
Gönderen: canpower7 - Mayıs 17, 2012, 01:48:50 ÖS
eveeeet okanla bulusup gonderdik biz..:) hadi hayirlisi..:)
Gönderen: cembasmaci - Mayıs 17, 2012, 01:53:53 ÖS
Bu arada resimdeki sustalıda ortadaki düğmenin işe yaraması icin acaba surucu tarafında bagajı acan kolun baglı oldugu bagaj kilidi açma teline kapı açma motoru role vs. ile fonksiyon kazandırılabilinir mi ki ?  :ampul
Gönderen: canpower7 - Mayıs 17, 2012, 02:07:44 ÖS
eski arabama yapmistim, bi ford parcasi demisdi usta bagaj acma klidine bagladi,o dugmeye de basinca atiyodu bagaj direk..:) guzel oluyodu..:)
Gönderen: kolok - Mayıs 17, 2012, 04:29:15 ÖS
mustafa 'm bahattin ustayla görüş siteye ekleyelim onu , banada ya senin yada bahattin ustanın adresi yaz kargolayım anahtar ve kumandayı , para mevzusu nasıl olacak düşündünmü sanamı yoksa bahattin ustayamı gönderilecek ıban yada hesap numarası verebilirsiniz sen yada sustalı bahattin ustam >=ok
Gönderen: badboys - Mayıs 17, 2012, 04:35:35 ÖS
öm gönderdim...
Gönderen: cembasmaci - Mayıs 17, 2012, 04:45:40 ÖS
Mustafa bir de talep beklenenden çok gelebilir. Bahattin Ustanın elinde senin sustalıdan yeterince var mıdır ki acaba ?
Gönderen: badboys - Mayıs 17, 2012, 05:01:22 ÖS
walla ben cuma akşam zaten daha ayrıntılı konuşacam modellerin resminide çekerim.çünkü farklı bir model daha vardı belki ondan da isteyen olur.bana anahtar gönderen arkadaşlar da teslim alsın anahtarlarını onların da yorumunu alalım onlarda benim gibi olumlu yorum yaparsa herkese sustalıyı önerelim.
Gönderen: okn84 - Mayıs 17, 2012, 05:05:22 ÖS
walla ben cuma akşam zaten daha ayrıntılı konuşacam modellerin resminide çekerim.çünkü farklı bir model daha vardı belki ondan da isteyen olur.bana anahtar gönderen arkadaşlar da teslim alsın anahtarlarını onların da yorumunu alalım onlarda benim gibi olumlu yorum yaparsa herkese sustalıyı önerelim.

hayırlısı anahtarlar elıne yarın ulasır dıye dusunuyorum anahtarların bırı anahtarlıkta dıgerı ayrı haberın olsun sımdıden tesekkurederım ılgıne
Gönderen: badboys - Mayıs 17, 2012, 05:22:06 ÖS
eyvallah. yarın akşam bende uğrar bırakırım.
Gönderen: badboys - Mayıs 18, 2012, 12:52:11 ÖS
Bu arada resimdeki sustalıda ortadaki düğmenin işe yaraması icin acaba surucu tarafında bagajı acan kolun baglı oldugu bagaj kilidi açma teline kapı açma motoru role vs. ile fonksiyon kazandırılabilinir mi ki ?  :ampul
benimki alarmlı olduğu için ortadaki tuşun işlevi var alarm sesini açma kapatma tuşu :)
Gönderen: canpower7 - Mayıs 18, 2012, 01:13:29 ÖS
acaba benimkindede mi oyle olur ki?alarm var bendede cenmax cunku..  amma devrik cumle yazdim yahu..:):)
Gönderen: kolok - Mayıs 19, 2012, 10:08:12 ÖÖ
badboys mustafa diğer sustalının resmini ekleyecektin , bekliyoruz toprammm
Gönderen: badboys - Mayıs 19, 2012, 11:52:07 ÖS
Kolok su an sehir disindayim. Kargo ile gelen anahtarlari dun aksam biraktim. Orda sustali modellerinin resminide cektim telden girdigim su an resimleri yukleyemiyorum pc basina gectigimde resimleri paylasirim.
Gönderen: badboys - Mayıs 21, 2012, 09:46:42 ÖÖ
beyler bahattin usta yan yattı.o kadar telefon ile görüşmeme rağmen bana telefonda aracın gelmesine gerek yok demişti.şuan aracında gelmesi gerekiyor dedi.beni de arkadaşlara karşı mahcup etti.arkadaşların anahtarları ve ücretleri kargo ile tekrar gönderilecektir.
bence bu konuyu da burda kilitleyelim.
Gönderen: okn84 - Mayıs 21, 2012, 09:54:12 ÖÖ
sıkıntı yok olur bole seyler bole ınsanlardan uzak durmak lazım ne yaptını bılmez ınsanlar bırbırıne mahcup edıyolar yardımcı olmaya calısman bıle yeter benden yana bı sorun yok hayırlısı dıyelım konuda kalkarsa guzel olur
Gönderen: badboys - Mayıs 21, 2012, 10:02:31 ÖÖ
eyvallah
Gönderen: kolok - Mayıs 21, 2012, 07:20:46 ÖS
KONU KAPANMIŞTIR.