TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: mertkan677 - Ekim 03, 2012, 09:42:14 ÖS
-
Eski konularda aradım ancak aradığım bilgiye net olarak ulaşamadım. Yeni konu açma gereği duydum.
Şu aralar bi heves var içimde. Hava filtresi takmak istiyorum çok olmasada tok bir ses ve etrafımı çok rahatsız etmesin. Bizim araçlara özel simota nin setleri var CB2 111 gibi ancak bunlar benim bütçeyi fazlasıyla aşıyor. Simotanın normal universal kitleri mevcut. Aşağıdaki resimdeki filtre.
(http://www.ozenticaret.com.tr/content_files/prd_images/ws-251l-2.jpg)
Fiyati 100-130 TL civarında. Acaba bu ürün benim aracıma uyar mı. Ekstra hangi ne almak gerekir. Hava filtresinin üzerindeki sensör bu filtreye nasıl bağlanır sorunsuz kullanabilirimiyim. Performans beklemiyorum düşmesin yeterli. Birde belirli ölçüleri var boğaz genişliği vs. hangisi olur FD6 lara. Elim biraz yatkın montajı yapabilceğimi düşünüyorum alırsam. Bu arada aracım otomatik ve BRC marka LPG takılı. Yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar herkeze...
-
açık filtre takacaksan kesinlikle aem caı takmalısın, benim arabamda var çok çok memnunum yağmurlu havalar hariç
-
açık filtre takacaksan kesinlikle aem caı takmalısın, benim arabamda var çok çok memnunum yağmurlu havalar hariç
Şuanda o kadar para vermek istemiyorum. Dediğim gibi sadece bir heves. Hani bir kaç ay kullanıp çıkartırım muhtemelen. O yüzden bütçem max. 150 TL civari. Bu fiyata ne yapabilirim ? Bu arade cevabınız için çok teşekkürler.
-
ikinci el simoto olabilir fakat performansın artmasını bekleme
-
ikinci el simoto olabilir fakat performansın artmasını bekleme
Performans beklentim yok olanı düşürmesin yeterli :) Birde bu resmini eklediğim filtre nasıl takılıyor sensör nereye bağlanıyor acaba ?
-
filtre sadece o resimdeki parçadan ibaret değil
-
filtre sadece o resimdeki parçadan ibaret değil
başka ne parçaları geliyor yanında bu filtreyi satan yer yanında diğer parçalarıda veriyormu kelepçe boru vs. ?
-
evet, kelepçe ve borular olması gerek.
-
peki o gönderilecek boruda sensör yuvası olacak mı araca özel ? o yuva olmadan sanırım yalan olur filtre hikayesi.
-
evet sensör yuvası mutlaka vardır, eğer olmazsa, debimetre arıza ışığını yakar hemen, fitre takılınca tüp ayarlarında değiştirilmeli.
-
Anladım satıcı ile iletişime geçip boruları ve sensör yuvasını sorayım o halde. Teşekkür ediyorum ilginize.
-
önemli değil
-
Kit şeklinde satılıyor simota,ben simota öneririm su çekme derdi olmaz,aracın fd6 makyajsızsa cb-111 makyajlıysa cb2-111 alman gerekir.Kit şeklinde alırsan boruları vs.. sensörü takma yeri vs. hepsi mevcut.
-
dostum üniversal demiş tüm araçların sensör yuvaları fd6 ile aynı değil bizim araçlara uyan simota cb 1 ve cb 2 serisi onlardan alıp takmalısın
-
çok teşekkürler