TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: çetin_07 - Şubat 28, 2013, 12:50:36 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar, honda 1.4i s buldum full paket ama aklıma takılan bi sorun var güvenlik paketli fakat yan hava yastığı yok,
Acaba sadece direksiyonda olan modelleri varmı, yoksa direksiyon mu takıldı 4 kollu bilgilerinize ihtiyacım var,
-
Merhaba arkadaşlar, honda 1.4i s buldum full paket ama aklıma takılan bi sorun var güvenlik paketli fakat yan hava yastığı yok,
Acaba sadece direksiyonda olan modelleri varmı, yoksa direksiyon mu takıldı 4 kollu bilgilerinize ihtiyacım var,
olmaz
-
tek direksiyonda airbag olan modeli hiç olmadı çift airbag var o modellerde.
-
yan hava yastığı dediğin galiba ön göğüstekini diyosun tek hava yastıklısı yok diye biliyorum
-
tek hava yastıklı bende duymadım hiç,yolcu önündeki torpido düzmü yeri az çok belli olur,dediğiniz gibi direksiyon sonradan takılmış olabilir.
-
98 model hiçbir civicte tek havastığı olmaz. Ya hiç yoktur varsada biri direksiyonda biride torpidonun üstünde yolcu tarafında olmak üzere 2 tane vardır. Yan hava yastığı derken kastınız nedir önce onu belirtiniz. vtec2 es paketteki gibi koltuk yanlarıyla 4 adetten bahsediyorsanız is ve ies in hiç birinde 4 tane yoktur. Oyuna gelmeyin dikkat edin