TeamHondaTurkey.Com

HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: kafkas - Mayıs 14, 2013, 04:39:54 ÖS

Başlık: MÜZİK TESİSATI İÇİN YARDIM LÜTFEN
Gönderen: kafkas - Mayıs 14, 2013, 04:39:54 ÖS
Mrb arkadaşlar,Roadstar RD 8200 N Double dın + iki takım Roadstar RDH-620 C Mid bas takımı aldım,monte ettirdim,fakat istediğim sesi alamadım,ses açılnca ya boğuyor,yada bayılacak gibi oluyor.ne yapmam gerekir,tavsiyelenirize ihtiyacım var,eklemem ya da çıkarmam gerekenler nelerdir.paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Başlık: Ynt: MÜZİK TESİSATI İÇİN YARDIM LÜTFEN
Gönderen: berkekuru - Mayıs 24, 2013, 09:12:43 ÖÖ
mid basların crossoverlerını ıptal et oyle bı dene
Gönderen: chn_07 - Mayıs 27, 2013, 04:48:37 ÖS
merhaba, ekleyip çıkarıcak bişi yok bildiğim kadarıyla ama zaten sorunu başta kendinizde yazmışsınız Roadstar gibi markalardan istediğiniz ses kalitesini alamassınız ne yapsanız boş, JVC ,KENWOOD,PİONEER.SONY  v.b. gibi markalara yönelirseniz ses kalitesini ve performansı hemen hissedeceksiniz. Kendi aracımda bizzat yaşadım bu tarz sıkıntılar.
Gönderen: hangover - Mayıs 27, 2013, 06:00:11 ÖS
Midbaslari biliyorum idare ederler.ana unitende idare eder.sikinti surda.complar anfisiz verim vermez.aksine yiklenirsen ana unitenin cikislarini yakarsin.suan bile kullanirken asiri isiniyodur sistem.eger anfi var ise gain ayarlarini bi kontrol edin
Midleri ve double soni nekadara aldiniz.navigasyon iceriyomu
Gönderen: kafkas - Mayıs 28, 2013, 12:13:36 ÖÖ
Amfi yok,double-din'i 600 TL,Mid-basların iki takımını 100 TL ye aldım,double'de navigasyon-radyo-tv,usb-sd-dvd-bluetooth-direksiyondan kumanda  var,aynı özellikteki pıoneer'a 2200 TL diyorlar,Navigasyon ve bluetooh olmaz ise 1200 TL,açıkçası bu marka hesaplı geldi,yoksa ses sisteminde pıoneer,kenwood,jvc,sony,becker kendini kanıtlamış markalar,dedeğim gibi tamamen duygusal.
Gönderen: berkekuru - Mayıs 28, 2013, 11:31:20 ÖÖ
arkadasım cok mu bılıyosun bu ıslerı crossover hassas hoparlorlerı anfiye baglayınca yakmamak ıcın yapılmıs bır koruma sıstemıdır crossoverlerle baglarsan ses duser crossoverları ıptal et arkadasım anlamasak soylemyız dene basarılı olacaksın
Gönderen: hacettepeli - Mayıs 28, 2013, 11:54:00 ÖÖ
crossoverın en onemlı gorevı benım bıldıgım tizle bası ayıırıp ayrı ayrı gondermeye yarıyor..onu kullanmayacaksan kompenantın ne anlamı kalırkı normal hoparlor al tak...
Gönderen: kafkas - Mayıs 28, 2013, 12:01:55 ÖS
crosoverları da iptal edip denedim ama yine cızırtı var,fakat her müzikte yapmıyor,özellikle radyoda çok cızırtı yapıyor,radyonun sesi çok boğuyor.bugün satıcıya mesaj attım,inşallah değişimi kabul ederse farkını verip JBL GTO 6508C 16 cm Mid Bas Takım almayı düşünüyorum,Subb ve Amfi da alırım ama araçta koyacak yer yok,en önemlisi onların tesisatını yapacak usta yok burada.
Gönderen: hacettepeli - Mayıs 28, 2013, 12:08:00 ÖS
degıstıreceklerını pek sanmıyorum ama 4 kanal stereo anfıyle desteklersen ses duzelır bence.ama bu sefeer ıyı bı marka sec bence 1 kere olsun tam olsun...
Gönderen: berkekuru - Mayıs 28, 2013, 02:03:20 ÖS
degıstıreceklerını pek sanmıyorum ama 4 kanal stereo anfıyle desteklersen ses duzelır bence.ama bu sefeer ıyı bı marka sec bence 1 kere olsun tam olsun...
haklı :)
Gönderen: kafkas - Mayıs 28, 2013, 06:58:24 ÖS
madem öyle değiştirmezler , işine yarayacak arkadaşımız var ise uygun fiyatla verebilirim.
Gönderen: hangover - Mayıs 28, 2013, 08:07:38 ÖS
arkadasım cok mu bılıyosun bu ıslerı crossover hassas hoparlorlerı anfiye baglayınca yakmamak ıcın yapılmıs bır koruma sıstemıdır crossoverlerle baglarsan ses duser crossoverları ıptal et arkadasım anlamasak soylemyız dene basarılı olacaksın

arkadaşım !!!???   sen haklısın. büyüksün.
Gönderen: sercanim - Mayıs 29, 2013, 06:37:41 ÖÖ
konu hararetlenmiş :D
Gönderen: berkekuru - Mayıs 29, 2013, 07:24:27 ÖÖ

arkadaşım !!!???   sen haklısın. büyüksün.

bilip bilmeden yorum yaparsan ... o sinirle yazdııım ...
Gönderen: hangover - Mayıs 29, 2013, 11:10:12 ÖÖ
Ben bu işi yapmıyorum ya nerden bilebilirimki. Aman sinirlenme sen. Seni karşıma almak istemem :(
Gönderen: savas - Mayıs 29, 2013, 12:20:49 ÖS
crosoverları da iptal edip denedim ama yine cızırtı var,fakat her müzikte yapmıyor,özellikle radyoda çok cızırtı yapıyor,radyonun sesi çok boğuyor.bugün satıcıya mesaj attım,inşallah değişimi kabul ederse farkını verip JBL GTO 6508C 16 cm Mid Bas Takım almayı düşünüyorum,Subb ve Amfi da alırım ama araçta koyacak yer yok,en önemlisi onların tesisatını yapacak usta yok burada.

Müzik tesisatı işinden pek anlamam ama pazar günü bende sistem koydum pıoneer 8450 double din (1100 tl)  2 çift jbl 16 cm mid takımı (170*2 TL)+ forwell 4*100 amfi + jbl 30 cm kabinli bas ses gayet güzel çıkıyor. Amfi ve bas bende hazırda vardı. Yalnız şu var aracınız vtec 2 ise ön kapı kolonları 16 değil 13 cm olanından almanız gerekiyor yoksa benimki gibi zor sığar ve kapı altında hafiften boşluk kalır. Montaj yaklaşık 3 saat sürdü ön kapılar söküldü arka pandizotta dışarıdan göründüğü gibi düğmeyi çevir çıksın değilmiş kapı fitillerine kadar birbirine geçmeli bi sistem yapmışlar fitiller dahi sökülerek pandizotu çıkarttı sonra işlem yaptı.
Gönderen: berkekuru - Mayıs 31, 2013, 07:19:01 ÖÖ
Ben bu işi yapmıyorum ya nerden bilebilirimki. Aman sinirlenme sen. Seni karşıma almak istemem :(
büyüksün abi sen ne haddime sana laf soylemek ....