Öncelikle herkese selamlar konu daha önce işlenmiş olabilir ama bu dert bambaşka öncelikle internette bir çok yerde çeşitli kaynaklarda defalarca araştırdım konuyu fakat tam anlamıyla karşılaşan ve çözüme ulaşan maalesef bulamadım. 2010 otomatik city sahibiyim araçta son 2 yıldır beni bitiren bir dert var,şöyleki araç normal önü açıkken hiç bir sorun olmadan gidiyor bin karsa kadar git fakat dur kalk trafikte yada ışıklarda durduğum zaman rölantide stop ediyor tekrar ilk seferde marş alıyor eğer önü açıksa sorun yok ama trafik devam ediyorsa bu sefer gaz yemiyor ve yine stop ediyor sanki bisey tutuyormuş gibi aracı ilk defasında servise gitti hiz sensörü denildi aldim yaklaşık bir sene sorun olmadan bindim hop yine yaptı bu sefer honda radar şeref usta baktı bujiler değişti kelebek temizlendi subaplara bakıldı aldıktan sonra tekrar yaptı yani sorun devam ediyordu ama yaklaşık bir sene daha aynı şeyi yapmadı bu yaz başı tekrar etti dikkatimi çeken hepsini yaz başında yaptığı klima acikken yapıyor ama kapatınca düzelme olmuyor en son yine şeref ustaya götürdüm baktı etti aldim yine aynı akü değişti bakımı yapıldı işin kötüsü ne bir arıza ışığı yakıyor nede ecu da bir hata kodu var mesela klima açık rolantide 10 dakika çalıştı stop ediyor.rolantide dalgalanma olmuyor mesela rolantide fari açayım devir hafif yükseliyor klimayı açayım yine olması gerektiği gibi yükseliyor vallahi o kadar soğudum ki araçtan yani motor ısınınca sorun çıkmaya başlıyor mesela kışın hiç yapmıyor umarım detaylı anlatabilmisimdir varsa başına gelen ve çözen yada tavsiyesi olan bekliyorum.