Gönderen Konu: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?  (Okunma sayısı 220457 defa)

egc

Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
« Yanıtla #100 : Nisan 06, 2010, 01:39:47 ÖS »
arkadaslar bosverin cam filmini vazgecin bu sevdadan kafayı cok taktılar,ben arabamı teslim alırken serviste yaptırmısıtım ama şimdi cıkarmayı dusunuyorum cunku aklım cıkıyor yolda sorun olcak diye

poseidon999

« Yanıtla #101 : Nisan 06, 2010, 01:41:18 ÖS »
arkadaslar bosverin cam filmini vazgecin bu sevdadan kafayı cok taktılar,ben arabamı teslim alırken serviste yaptırmısıtım ama şimdi cıkarmayı dusunuyorum cunku aklım cıkıyor yolda sorun olcak diye

+1

Çıkarın filmleri arkadaşlar elalem delikanlı görsün :)

type-r-kadi-r

« Yanıtla #102 : Nisan 07, 2010, 08:18:50 ÖS »
konuya şöel giriyim bende : geçen hafta muayneye gittim cam filmleri yüzünü geçirmediler ama fiyatı geçirdiler yeniden muayne ücreti ödedim ucuz filmin şöle bi kötülüğü var bnm ki gibi muaynede bi olay yaşadın ve sökmen gerekiyor sökmeye başladın camlar yapış yapış oluo ucuz filimin böle bi kötülüğü var iyisinde de böel bi sorun yok yanımda da o gün başka bi cıvc vardı eleman cayır cayır söktü filmini hiç leke kalmadı olan benm camlara oldu camlarım çizildi :( yani kaliteli film olsun ama öle sonaxmış zibeart mış o kadar para vermeye gerek yok o adamlar markasına o kadar para isito ;)

egc

« Yanıtla #103 : Nisan 08, 2010, 07:50:12 ÖÖ »
Muaynede cam filmi sorun olmuyo normalde neden sokturduler?

poseidon999

« Yanıtla #104 : Nisan 08, 2010, 09:49:21 ÖÖ »
Muaynede cam filmi sorun olmuyo normalde neden sokturduler?

Koyuluğuna göre değişiyor muayenede.
Ama polisin affı yok açığa da koyuya da yazıyor.

atmuc

« Yanıtla #105 : Nisan 13, 2010, 02:54:56 ÖS »
ziebart ön cam dahil peşinde 600 tl den aşağı inmiyor. 3 kez aradım her seferinde farklı fiyat verildi. son fiyat olarak 600 tl dediler ben sizi ararım dedim :-)

atmuc

« Yanıtla #106 : Nisan 16, 2010, 12:39:23 ÖS »
LLumar'ın yetkili servisine gittim. 1 numara film çekilmiş bir araç vardı. bana çok koyu geldi. polisin uzaktan anlayacağı koyulukta gözüküyordu. daha açık film de var ama numuneler arasına konmamıştı. pek takma taraftarı da değiller nedenini anlayamadım. kapıları sökerek camları çıkartıyorlar ve ön cam dahil 350 tl fiyat verdiler.

ziebart ön cam dahil 600 fiyat veriyor. ön cama şeffaf film çekiyor. kapıları sökmeden camları kaplıyor.

600 veremeyeceğim kesin. aklım iyice karıştı. bebek koruma amaçlı düşünüyordum ama tak çıkarlı başka bir çözüm bulmak gerekecek sanırım.

Llumar 50 numara yani 1 numaradan da açık olan filmi taktıran var mı?

CivicType-R

« Yanıtla #107 : Mayıs 02, 2010, 03:03:48 ÖS »
Bence Bi Kere Taktıracağın İçin İyisini Alacaksın

droerdogan

« Yanıtla #108 : Mayıs 03, 2010, 12:51:01 ÖS »
geçen hafta gaziantep serviste 1 numara film çektirdim.bunların marka marka olduğunu bile bilmiyordum:)kaliteli film kullandıklarını söylediler.150 tl.

dRiFtiNg_aLoNg

« Yanıtla #109 : Haziran 06, 2010, 10:17:29 ÖS »
tayland malı film olsun gerisi mühim değil filmi çeken iyiyse sizi aracınızı satana kadar götürür...

///M_alpina

« Yanıtla #110 : Haziran 15, 2010, 04:17:50 ÖS »
cam filmini söküyolar takmayınn uğraşmaya değmes DD::D

Adem YILMAZ

« Yanıtla #111 : Haziran 15, 2010, 04:29:24 ÖS »
aydın' da bir kişi yapıyor ..sadece arka cam ve arka yan camlar için tk cıkar tarzında bir şey..sahibinden.com 'da ararsanız bulursunuz fiyatıda 125.00 tl.idi..

dRiFtiNg_aLoNg

« Yanıtla #112 : Haziran 15, 2010, 10:52:24 ÖS »
Kendi arabama 50tlye cizilmez çektirdim.Camları açtıkça kalkıyor filmler cam açmaya korkar oldum.Ancak 500lirada verilmez

bende kendim çektim maliyeti o kadar ama kalkma falan olmadı gayette iyi şu anda ... bence sen o filmi sök bidaha çek dostum

gknvt4

« Yanıtla #113 : Temmuz 05, 2010, 03:30:40 ÖÖ »
flmın omru 2 senedır cektrceksen uygun cektr bayılma o paraları

senloris

« Yanıtla #114 : Temmuz 28, 2010, 02:35:05 ÖS »
Benim arkadaş kendi alıp çekti filmi. Hem de 5-10 lira bişey ödedi.
Bende inanamadım 500den aşağı olmaz diye düşünürken.. Bana da baya bi iddia etti o kadar vermeye gerek yok kendin al yap diye. İçime sinmedi ama yaptırmak da istiyorum bu yazılardan sonra kararsız kaldım şimdi :)

washer

« Yanıtla #115 : Ağustos 02, 2010, 10:52:59 ÖS »
ucuz mu pahallı mı bilmem ama kaliteli birşey şart.önceki aracımda (opel vectra) arka kapıların camları kelebekler ve arka cam koyu bir filmle kaplıydı,muayene vakti geldiğinde sökmek şart olmuştu,bir de filmin dandikliğindendir kesin bir süre sonra siyah renk patlıcan moru gibi bir renge dönüşmeye başladı iğrenç duruyodu,film çekme işi ile uğraşan bir dükkana gittik,  ısı tabancası ile ısıtıp çıkartmaya çalıştı eleman,ısıttığı yer eline kıymık kıymık gelince bu şekilde olmayacak bunu kazımamız lazım dedi, arka camı nasıl yapacaksın dedim, aynı şekilde kazıyarak dedi ,resistans ne olacak dedim, o da gidecek deyince tamam kardeşim dedim ve kendim başladım kazımaya,30 lira para istedi bu kazıma için,ben de kendim kazıdım yanları,arka cam için çok uğraştım olmadı bi türlü,küçük küçük parçalar halinde geliyodu hep,arkadaşla dayanamadık patlattık arka camı sonra doğru camcıya kaskodan değiştirttik camı, sonra muayeneye  tertemiz bir şekilde girdik,bu arada camları kazırken camlar yer yer çizildi ,sonra filmin altında lekeler kaldı,onları alkolle temizledik falan filan astarı yüzünden pahallıya geldi anlıycağınız.şimdiki aracımın ön camında film vardı,bir sebepten ötürü çıkartmam gerekti,sonax ta çekilmişti film,10 dakikada tertemiz bir şekilde ucundan tuttuğum gibi tek parça halinde söktüm,malzeme kaliteli olunca insanın başı ağrımıyor  vesselam... >=ok

NeFeR

« Yanıtla #116 : Ağustos 03, 2010, 05:20:18 ÖÖ »
Kendi arabama 50tlye cizilmez çektirdim.Camları açtıkça kalkıyor filmler cam açmaya korkar oldum.Ancak 500lirada verilmez

bende kendim çektim maliyeti o kadar ama kalkma falan olmadı gayette iyi şu anda ... bence sen o filmi sök bidaha çek dostum

Aynen öyle yaptık şuanda çok memnunum kaç kere trafik çevirdi şehirde ne tavandaki folyoya nede filme taktılar şükür:)

mindhunter34

« Yanıtla #117 : Eylül 03, 2010, 10:41:05 ÖÖ »
arkadaşlar solargard hp smoke serisini çektirdim kampanyadaydı 250 tl 10 yıl garanti 3m gayette memnunum keşke ön camada çektirseydim

senarist

« Yanıtla #118 : Eylül 12, 2010, 04:55:18 ÖS »
cam filminde 3M color stable serisi cs5 cs20 cs35 cs50 4 renk seceneği var cs35 en çok kullanılan orta tonu, ortalama 400-450 tl civarında ha eğer işin sonu derseniz 3m crystalline serisi bu film 3m de işin sonu ön cam dahil komple uygulanıyor cr40-cr50-cr70-cr90 numaraları bar cr-70 ve 90 tamamen renksiz idda ediyorum düğnyanın en iyisi dediğiniz film markaları bu filmdeki ısı ve yansıma refleksiyonuna sahip değil. bu mucize gibi bir film ama pahalı komple uygulamanın maliyeti 1000 tl ama eğer amaç uv-ısı ve yansıma blokajı ise işin sonu bu film.

Evo25

« Yanıtla #119 : Ekim 04, 2010, 09:00:13 ÖÖ »
Arkadasım 50 tl lık yaptır polıs sokturuyor nasıl olsa :D

karapilot

« Yanıtla #120 : Ekim 19, 2010, 10:42:17 ÖÖ »
arkadaşım bencede taktırmayın ya. görünüş güzel oluyor ama zevk meselesi.

goqolashe

« Yanıtla #121 : Ekim 23, 2010, 10:17:04 ÖÖ »
usta bende oto cam filmcisiyim 50 liralık filmden çektirme yapışkanını camda bırakıyor buda yapışkanı temizlerken camın çizilmesine ve arka camın rezistans bozulmasına sebeb oluo yanii çin malı filmler ama usa yada kore ve ital cam filmlerinde bu sorunu yaşamazsınn  >=ok

burakr

« Yanıtla #122 : Aralık 08, 2010, 05:04:49 ÖÖ »
Aracınızın rengi beyaz ise cam renkli olmayınca çok boş duruyor açıkcası. Biz yeni aldığımız aracımıza (daha fabrikada yapım aşamasında, bekliyoruz ocak teslimi  :lovee ) 2 numara lumar olsun diye karar kıldık.

abdullah_sahin

« Yanıtla #123 : Aralık 10, 2010, 03:49:26 ÖS »
maltepe bağlarbaşı mahallesinde 100 liraya orjinal elgard marka çizilmez film uygulaması yapan bi yer var bi kaç arkadaşım yaptırdı memnunlar bende çektirmeyi düşünüyorum sahibinden.com da ilanı var. zibeart ta felan boşa o kadar para vermeyin arkadaşlar.

tpmyo169

« Yanıtla #124 : Aralık 31, 2010, 06:48:40 ÖS »
ewet gerçekden faydalandım saolun ilginize minnettarım.....