ucuz mu pahallı mı bilmem ama kaliteli birşey şart.önceki aracımda (opel vectra) arka kapıların camları kelebekler ve arka cam koyu bir filmle kaplıydı,muayene vakti geldiğinde sökmek şart olmuştu,bir de filmin dandikliğindendir kesin bir süre sonra siyah renk patlıcan moru gibi bir renge dönüşmeye başladı iğrenç duruyodu,film çekme işi ile uğraşan bir dükkana gittik, ısı tabancası ile ısıtıp çıkartmaya çalıştı eleman,ısıttığı yer eline kıymık kıymık gelince bu şekilde olmayacak bunu kazımamız lazım dedi, arka camı nasıl yapacaksın dedim, aynı şekilde kazıyarak dedi ,resistans ne olacak dedim, o da gidecek deyince tamam kardeşim dedim ve kendim başladım kazımaya,30 lira para istedi bu kazıma için,ben de kendim kazıdım yanları,arka cam için çok uğraştım olmadı bi türlü,küçük küçük parçalar halinde geliyodu hep,arkadaşla dayanamadık patlattık arka camı sonra doğru camcıya kaskodan değiştirttik camı, sonra muayeneye tertemiz bir şekilde girdik,bu arada camları kazırken camlar yer yer çizildi ,sonra filmin altında lekeler kaldı,onları alkolle temizledik falan filan astarı yüzünden pahallıya geldi anlıycağınız.şimdiki aracımın ön camında film vardı,bir sebepten ötürü çıkartmam gerekti,sonax ta çekilmişti film,10 dakikada tertemiz bir şekilde ucundan tuttuğum gibi tek parça halinde söktüm,malzeme kaliteli olunca insanın başı ağrımıyor vesselam...