Gönderen Konu: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?  (Okunma sayısı 220544 defa)

faw13

Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
« Yanıtla #125 : Ocak 07, 2011, 12:45:19 ÖS »
07 civicler için film taktırmayın diyorlar pek çok yerde, camlar dışa doğru patlıyormuş, filmlenince bunu yapamadığı için normalde yararlı olan patlayamaması da zarara dönüşebiliyormuş, crash testlere baktığımda da camlar gerçekten dışa patlıyordu, tabi zevk meselesi

ersinguzen

« Yanıtla #126 : Ocak 07, 2011, 12:56:00 ÖS »
ön cam dahil 250 ye çektirdim ön cam 1 ton yan ve arka 2 ton gayet memnunum usta sırf benim filmleri icn antalyadan geldi :) ayrıca 2 ay sonra 1 ve 2 ton cam filmleri serbest oluyor >red+kid

burakr

« Yanıtla #127 : Ocak 07, 2011, 03:53:03 ÖS »
ön cam dahil 250 ye çektirdim ön cam 1 ton yan ve arka 2 ton gayet memnunum usta sırf benim filmleri icn antalyadan geldi :) ayrıca 2 ay sonra 1 ve 2 ton cam filmleri serbest oluyor >red+kid
herşey çok güzel fakat 2 ay sonra nasıl serbest oluyor çok merak ettim açıkcası...

ersinguzen

« Yanıtla #128 : Ocak 07, 2011, 06:30:11 ÖS »
Valla orasını bende bilmiyorum sadece duydugum ama cok kişiden duydum bakalım gorelim :)

byali

« Yanıtla #129 : Ocak 18, 2011, 08:59:36 ÖÖ »
Trafik koyu camlı araçlara biraz daha ceza yazarsa cam filmine pek rağbet edilmez fiyatlarda düşer diye düşünüyorum. Tabi ceza yeyip filmide sökenler filmsiz yapamayıp acık tonda film çektirirlerse cam filmi çeken yerlerin işleri açılır :D

Bende yaptırcam 1 ton düşünüyorum. Arabanın rengi gri olduğu için filmsiz olmuyo.

HONDAcvc

« Yanıtla #130 : Ocak 18, 2011, 04:34:39 ÖS »
filmden bu kadar ceza yazıldığı bu günlerde 50 tl lik en mantıklı gibi duruyo hem artık 50 tl liklerde oyle cok kotu degil cabuk cizilmiyo ama işçilk gercekten önemli ucuz film cekince en azından sokmen gerekip sokunce için acımıyo... :) :)

teachers71

« Yanıtla #131 : Ocak 18, 2011, 05:45:26 ÖS »
bugün bursada okul kapısı önünde polis bir servis minibüsünü durdurup cam filmlerini söktürüyordu adama. sökmezsen aracı bağlayacağım diyordu. adamda paşa paşa filmlerini söküyordu. dün haberlerde izledim sanırım balıkesirdeydi polis yolda bütün filmli araçları durdurup filmlerini tek tek söktürüyordu.
arkadaşlar bu sefer iş ciddi. fazla para vermeyin bence. en azından vereceğiniz paraya acımazsınız. zaten ya güneşten gider yada polis tarafından söktürülür. zaten 1 yıldan fazla kullanma şansınız yokmuş gibi geliyor bana. bende çok istiyordum dciddi ciddi düşündüm ama şu anki durumda beklemekte fayda var...
« Son Düzenleme: Ocak 18, 2011, 05:46:19 ÖS Gönderen: teachers71 »

byali

« Yanıtla #132 : Ocak 19, 2011, 03:19:00 ÖÖ »
bugün bursada okul kapısı önünde polis bir servis minibüsünü durdurup cam filmlerini söktürüyordu adama. sökmezsen aracı bağlayacağım diyordu. adamda paşa paşa filmlerini söküyordu. dün haberlerde izledim sanırım balıkesirdeydi polis yolda bütün filmli araçları durdurup filmlerini tek tek söktürüyordu.
arkadaşlar bu sefer iş ciddi. fazla para vermeyin bence. en azından vereceğiniz paraya acımazsınız. zaten ya güneşten gider yada polis tarafından söktürülür. zaten 1 yıldan fazla kullanma şansınız yokmuş gibi geliyor bana. bende çok istiyordum dciddi ciddi düşündüm ama şu anki durumda beklemekte fayda var...

Hem cam filmini söktürüyorlar hemde ceza kesiyolar :) Yani 50 lira film + 130 lira ceza + 10 ceza puanı
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2011, 03:21:22 ÖÖ Gönderen: byali »

AYTAÇ1905

« Yanıtla #133 : Ocak 19, 2011, 07:43:45 ÖS »
ben  honda bayisine aracı teslim aldığım gün yani 2 hafta önce 200 tl çektirdim ön cama yaptırmadım

volkankopdag

« Yanıtla #134 : Ocak 27, 2011, 12:32:18 ÖÖ »
içişleri bakanlığı cam filmini serbest bırakıyormuş en kısa zamanda bilginize...
mevkiisi yüksek bir polis abimizden gelen cevaptır bu ;)

daha fazla detay bilmiyorum.

poseidon999

« Yanıtla #135 : Ocak 27, 2011, 08:42:16 ÖÖ »
içişleri bakanlığı cam filmini serbest bırakıyormuş en kısa zamanda bilginize...

İnanmayın arkdaşlar böyle şeylere.
siz sanıyormusunuz ki sadece cam filmini yasaklayan bir ceza maddesi var.
Cam filmi diye yediğimiz ceza bir çok kısıtlamayı kapsıyor.
Yani kanunda cam filmi diye yazmıyor.
Yazmaz da.

Ne zaman meclis 30-1/b ve 30-1/a hatta 32. ceza maddelerini komple iptal eder o zaman cam filmi serbest kalır

Bu maddeler olmassa da polisin modifiye ve bir çok olumsuzluk
üzerinden ceza kesme hakkı ortadan kalkar.

Bunu göze alamazlar.

Biraz inceleyin hem ceza maddelerini görmüş olursunuz hem de kendinizi polislere karşı
bilinçli bir şekilde savunursunuz.
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2011, 08:44:21 ÖÖ Gönderen: poseidon999 »

poseidon999

« Yanıtla #136 : Ocak 27, 2011, 08:45:29 ÖÖ »
Kusura bakmayın üstteki link kırık çıktı.
Ceza maddelerini buradan indirebilirsiniz.
http://balyemez.files.wordpress.com/2010/12/2011_para_cezalarc4b1_egm.xls
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2011, 08:46:41 ÖÖ Gönderen: poseidon999 »

teachers71

« Yanıtla #137 : Ocak 27, 2011, 10:07:04 ÖS »
bugün cam filmi söktrüren polise bizzat şunları sordum.
soru 1- bu renkli cam filmlerinde  1 numara 2 numara falan varmış az renkli. onlara birşey demiyormuşsunuz. doğrumu?
cevap : kesinlikle hayır. film yasaktır. renk derecesi ne olursa olsun söktürüyoruz. sadece tse onaylı renkli cam lar var. onlar serbest.

soru2- yakında 1 ve 2 numara filmler serbest bırakılacakmış. ÖYLEMİ?
cevap 2- onu filmciler diyor. KESİNLİKLE ÖYLE BİRŞEY YOK.

soru3- ön camlara takılmadan arka 3 cama takılınca gözyumma gibi bir durum varmı?
cevap 4- olurmu öyle şey. kesnlikle izin verme gibi bir durum yok.
teşekkür ederim. birinci elden bilgi almak istemiştim. deyip ayrıldım yanından.
sanırım bazı spekülasyonları açığa kavuşturmuştur.

poseidon999

« Yanıtla #138 : Ocak 28, 2011, 08:17:38 ÖÖ »
bugün cam filmi söktrüren polise bizzat şunları sordum.
soru 1- bu renkli cam filmlerinde  1 numara 2 numara falan varmış az renkli. onlara birşey demiyormuşsunuz. doğrumu?
cevap : kesinlikle hayır. film yasaktır. renk derecesi ne olursa olsun söktürüyoruz. sadece tse onaylı renkli cam lar var. onlar serbest.

soru2- yakında 1 ve 2 numara filmler serbest bırakılacakmış. ÖYLEMİ?
cevap 2- onu filmciler diyor. KESİNLİKLE ÖYLE BİRŞEY YOK.

soru3- ön camlara takılmadan arka 3 cama takılınca gözyumma gibi bir durum varmı?
cevap 4- olurmu öyle şey. kesnlikle izin verme gibi bir durum yok.
teşekkür ederim. birinci elden bilgi almak istemiştim. deyip ayrıldım yanından.
sanırım bazı spekülasyonları açığa kavuşturmuştur.

Arkadaşım güzel bir şey yapmışsın bırak 1-2 numarayı şeffaf filme bile polisin ceza kesme yetkisi var çünkü kaza anında cam patlamadığı için araç içinde sıkışma olabiliyor. Dilimde tüy bitti ama tekrar söylüyorum. Biz modifiye konusunda neredeyse tüm cezalarımızı 30-1/b ve 30-1/a hatta 32. numaralı maddelerden yiyoruz. Bir bakılsa tüm soruların cevapları alınacak. uyar.sınız uymazsınız sizin bileceğiniz iş.

Hep söylüyorum ortada bir anlaşmazlık yok aslında kanunları biraz gözden geçirseniz neyin yasak neyin sebest olduğu çok rahat anlaşılacak.
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2011, 08:18:53 ÖÖ Gönderen: poseidon999 »

susemo

« Yanıtla #139 : Ocak 30, 2011, 10:08:20 ÖÖ »
Cam filmiyle ilgili tecrübelerinizi paylaşmışsınız teşekkürler. Benim burada bir sorum olacak. İki hafta önce polis beni durdurdu. Bu cam filmlerini söktüreceksin dedi. Şimdi benim arabanın ön yan camlarda düşük numaralı arka yan ve arka camda iki ton koyu cam filmi var. Diyelim ki polis beni tekrar durdurdu. Bu durumda ceza yiyeceğimiz kesin çünkü yaşadığım yer çok küçük ve adamlar taktı mı takıyor. Peki arka camdaki filmi sökme konusunda ne tavsiye edersiniz? Ben bu arabanın ikinci sahibiyim ve İstanbul'da 3 yıldır kullanılmış ve hiçbir şekilde problem olmamış. Arka camlardaki resistansları düşünüyorum yok yok kesinlikle söktürmem diyorum. Hani zarar veririm düşüncesiyle. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

jaZzz

« Yanıtla #140 : Mart 06, 2011, 03:24:25 ÖS »
zeki müren de bizi görecekmiş..

jaZzz

« Yanıtla #141 : Mart 06, 2011, 03:37:14 ÖS »
arkadaşlar ankara yenimahallede çektirdim cam filmini.. adam gerçekten esnaf.. kendi işi, eleman çalıştırmıyor.. süper işçiliği var fiyat da uygun. bana arkadaş tavsiye etti, onlar 5-6 araba götürmüşler ben dün çektirdim daha, 3 araba daha götürecez oraya.. burdan isim vermiyim ama merak eden mesaj atsın, reklam yapıyo demesinler..

dinjer

« Yanıtla #142 : Nisan 01, 2011, 01:32:54 ÖÖ »
yazık günah parana git 50 liraya çektir çizilmez. Polisin teki gelecek vuracak anahtarı gitti sonra 500 lira. 50 liraya çekilen filmden hayır gelmez diyorlar. Ya öyle şey olurmu Çeken kişi önemlidir çekilen filmin kutusu en kalitelisi 80 lira zaten 3m lumar gibi markalardan bahsediyorum. sanayide aksesuarcılardan orta kalite film al git filmciye 50 lira ver çeksin bu kadar  konu açmanın luzmu bile yok bence

ECEL

« Yanıtla #143 : Nisan 01, 2011, 10:39:22 ÖÖ »
arkadaşlar ankara yenimahallede çektirdim cam filmini.. adam gerçekten esnaf.. kendi işi, eleman çalıştırmıyor.. süper işçiliği var fiyat da uygun. bana arkadaş tavsiye etti, onlar 5-6 araba götürmüşler ben dün çektirdim daha, 3 araba daha götürecez oraya.. burdan isim vermiyim ama merak eden mesaj atsın, reklam yapıyo demesinler..

markası nedir cekilen filmin ?

karapilot

« Yanıtla #144 : Nisan 03, 2011, 02:07:54 ÖS »

:)))
:D bakanlığın işi yok cam filmlerine mi bakacak?
:D

rajoca

« Yanıtla #145 : Nisan 03, 2011, 08:15:59 ÖS »
ziebartla dün görüştüm 3 araç getiricem ve üçünüde nakit ödeme yapacağım dedim 485 liradan 440 tl ye düştü araç başı ne pazarlık be  >%6rol >%6rol >%6rol

Thereal_

« Yanıtla #146 : Nisan 05, 2011, 12:14:55 ÖS »
gidip bir rulo llumar cam filmi alip saglam bir ustada cektirirsen kafan rahat olur ve cizilme derdinde olmaz diye umuyorum..

memoli34

« Yanıtla #147 : Nisan 08, 2011, 08:41:53 ÖS »
tavsiyem llumar hpr serisi. 2 numara olanı. hatta öncama 0,5 numara mükemmel sonuç alırsın

Brawe

« Yanıtla #148 : Nisan 13, 2011, 03:29:19 ÖS »
honda servisinde yaptırdım
300 tl'den 200 tl'ye indiler
2 yıl garnti de verdiler

ilker öztürk

« Yanıtla #149 : Nisan 13, 2011, 05:22:22 ÖS »
servis bana ziebart için 390tl dedi,sonax ise 350 tl fiyat verdi

cok para değilmi maliyeti nedir ki bunun film cok mu pahalı?işçilik desen oda 2 saat sürüyormuş